Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de derdimi paylaşmışım ekim de hiç kimse birşey yazmamış bebeğine kavuşan bu sıkıntıları yaşadığı süreci unuttup başka bir hayale kapılıyor sanırım. herkesin hakkında hayırlısı inşallah...

cnm burayı takip etmek gerçektende zorr hızlı ilerleyince okuması zor oluyo

İnsan duygusal olunca beklentısı yuksek oluyor dıger zamanlara gore. bu yuzden hayal kırılıgı yasıyor kendınce. ama sen haklısın canım dedıgınde. burayı takıp etmek cok guc. zaman cabuk gecıyor her gun bısı degısıyor.

çok şükür. Allah'ım bizlere de nasip etsin bu duyguyu inşallah.

maşallah ya canım benim :)haydi darrısı önce sizin başınıza az kaldı doğumunuza allah sağlıklı doğumlar nasip etsin ..doğururken bizi unutmayın heee :)bizde arkanızdan gelelim inşallah sevgilerrrrrrrrrrrr

çok şükür ikiside iyi arkadaşlar masal aldı bebişini kucağına çok şeker bi oğlumuz oldu maşallahtopingimizin meleği hepimize ugur getirsin inşallah

maşallah subanallah nasıl mutluyum ve bir o kadar da duygulu o bizim mucizemiz ya :)çok çok sevgilerimi ilettt masalcıma lütfen allah bir ömür boyu sağlıkla mutlulukla yaşasın inşallah..darısı sizeeeee canım benim hayırlı doğumlar orkidecimmmmm .sana da söylüyorum bak doğururken bizi unutmayın he :)sevgilerrrrrrrrrrrrrrrr

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

slm kızlar... evet topic boş ve sessiz...gelmediğim için özür dilerim hepinizden...
taşındım bu arada netim de yoktu...
tedaviye gelince pazartesi yumoşlarım toplandı
yarında kısmetse transferim var ne olur duA EDİN...GELSİN MELEĞİM ...
hepinizi öpüyorum
tedaviye başlayanlara Rabbim yardım etsin
kimseyi umutsuz bırakmasın
doğal yollarla da bol bebişli bi topc olsun inşallah

dosbacım tedavin hayırlı olsun canım. inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur belki de bebeklerin.

evet benim de az kaldı yavruma kavuşmama. Allah'ım bu topicteki herkese nasip etsin inşallah. doğum sırasında -sancılardan falan aklımdan çıkmazsa tabi- gönülden dua edeceğim sizin için. inşallah Allah'ım kabul eder dualarımızı. bu topicten güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki.

canım hayırlı olsun güççük dosbaların yolu açık olsun inşşşş seni anne yapsın

başlıcan bu zorlu olda sonucu bebişli bi göbek nasip olsun darısıda başımıza olsun

dosbacımmmmmmmmm canım haydi hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnn inşallah bebişin anneciğine sımsıkı tutunacak bol şans :)bende pazartesi sabah aşılama yaptırıyorum inşallah yüzümüze gülerr güzel rabbim.benim 9 yumoş gelişti sol taraftakiler en son 14 tü ama 225 puregon vuruldum bigün geçti bu akşamda çatlatma iğnesi oldum diğerlerinin boyuda 19 17 16 civarıydı şimdi acaba bu 14 lük lerde 17 18 falan olup çatlamış olabilir mi acep ?bu arada dosbacım tedavi süreci nasıldı ne kullandın kaç yumoş gelişti anlatabilir misin tatlım :)öpüyorummmmmmmmmmm

canım senin tedavin de hayırlı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın. ne kadar çok yumurtan gelişmiş maşallah. benim iki yumurta gelişmişti aşılamaya gittiğimde tek yumurta kalmıştı o da tuttu çok şükür. inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız.

dosbacım inşallah sıkı sıkı tutunmuştur sana yavruların.

melodi canım hayırlı olsun .göbişine meleğin konsun işallah
güzel haberlerinide bekliyoruz

rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşşşşşşşşşşşşşş

çok saol canım benim ya inşallah bende tuttururum bebişi :)
melodi canım hayırlı olsun .göbişine meleğin konsun işallah
güzel haberlerinide bekliyoruz
çok teşekkür ederimmmmmmm inşallah konar semicim göbişime minik dolmam ..öpüyorum herkese selam söyle sevgilerimi ilet lütfen :)
rabbim yüzünü gülüdürsün inşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallahhhhhhhhhhhhh yeterim inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürsünnnnnnnnnnn saol canım ..yarın büyük gün dualarınız benimle olsun yumurtacıkla sperm döllensin inşallah sonrada anneciğinin sıcak yatağına bir güzel yerleşsinnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn:) sevgilerrrrrrrr

canım inşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş dualrım seninle(hepinizle ) inşş rabim yüzlerimizi güldürüsn

bitanemm rabbim yardımcın olsun..hayırlısıyla bebişin gelsin inşşşş.. ama ben anlamadım okadar çok yumurtayla aşılama yapılıyomu??

kızlar aşılamamı oldum geldimm inşallah rabbim birtanesine ol derde dünyalar benim olur :)dosbacımmmmmm benim doktor biraz çılgınnnnnnn ya bakalım ne olacak sonumuz hepinizi öpüyorum karnımda kasıklarımda inanılmaz ağrılar var yummurta çok ve çatladığı için delirtti beni ama herşeye razıyım yeterki gelsin bebeğimmmmmmmmmm sevgilerrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…