evet canım çok az kaldı. sezeryan olacak.
allah nasip ederse salı günü kucağımıza alıcaz oğlumuzu
evet bende herkeze dua edicem rabbim kabul eder inşallah
rabbim herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin. hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah
AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN
bana gelince tüp babyye başladım dua edin bana lütfen...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
evet canım çok az kaldı. sezeryan olacak.
allah nasip ederse salı günü kucağımıza alıcaz oğlumuzu
evet bende herkeze dua edicem rabbim kabul eder inşallah
rabbim herkeze hayırlı doğumlar nasip etsin. hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah
AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN
Kızlar merhaba uzun zamandn beri yeni girebildim.Malum Van' da 2. depremede yakalandım.Ama bişey sorucam size benim adetim 29 ekimde olmuştu doktorum klomen kullanmamı söledi bu defa bende kullandım yumurtalar büyümüştü biraz çatlatma iğnesini biraz daha büyüynce vuracaktım. Bu arada yumurta büyüklüğü kontrolüne gidince ultrasonda bana dediler ki bir sıvı görünüyo bu yumurtalardan biri çatlamış olabilir dediler bizde eşimle o günü değerlendirdik sonra vana gittik deprem meprem derken iğneyi vurmadım kalan yumurtalar muhtemelen kendiliğinden çatladı sonra hiç kontrole gitmedim.Fakat şu anda adetim geçeli 4-5 gün oldu ama hamileliğe ilişkin bi belirtimde yok sanki çok merakta kaldım korkumdan erken diye testte yapmıyorum 2 gün daha beklicem kan testi yaptırıcam olmazsa bi fikir verin olabilir mi sizce
teşekkür ederim arkadaşlar.
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallaaaahhhh
teşekkür ederim arkadaşlar.
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallaaaahhhh
çok şükür ikiside iyi arkadaşlar masal aldı bebişini kucağına çok şeker bi oğlumuz oldu maşallah topingimizin meleği hepimize ugur getirsin inşallah
çok şükür ikiside iyi arkadaşlar masal aldı bebişini kucağına çok şeker bi oğlumuz oldu maşallah topingimizin meleği hepimize ugur getirsin inşallah
slm kızlarrrr bende evlat hasreti çekenlerdenim aranıza yeni katılıyorum
cnm aramıza hosgeldın dıyecegım ama
keske gelmeseydın
olsun rabbımın ıznıyle bırbırımıze ettıgımız dualar yuzusu hurmetıne hepımızın bebıslerı olacak ınşllh
sızde sorun ne azolumusunuz yoksa sperm cıkısı var mı tatlım
kac senelık evlıısn yaslarıınız kac
ayyyyyyyyyyy dr gıbı ne cok soru sordum
Afedersın cnm bensenı tanımak ıcın soruyorum
Hoşbulduk cnm:):)ben 22yaşında 4yıllık evli 2yıldir bebek arıyoz.bende over kisti vardi bikez ameliyat oldum ama yine tekrarladı adet olunca gidiyodu kist.klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum bu ay da aynı şekilde devam ettik bakalım beklemedeyim sonuç hayırlı olur inşallah seniide tanıyalım tatlım:):)dualarda buluşmak ümidiyle
cnm inşllh sonuc senın ıstedıgın gıbı olur
ben 5 bucuk senelık evlıyım ben 29 esım 37 yasında
bız evlılıgımızın ılk 3ayında ogrendık azoyu ( azosperm)
yanı esımdespermler yok yıllardır testlerde sonuc hep 0
bakalım esım 2006 tese 2009 mıcrotese amelıyatı oldu sonuc gene aynı0
bızde artık drları bıraktık bıtkısel ılaclar kullanıyoruz cnm
kısmet rabbım ol desın olsun ınşllh hepımızın
benım hıkayemde bu cnm
Hayırlısı olsun cnm yaa herşey Rabbimin elinde inşallah olur bigün napalim bizim kaderimizde buymus
cnm çakşır otu ve bal polen karışımı yedir eşine çok faydalıymışş sperm için.vesile olur belkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?