Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rabbım saglıklı sıhhatlı kucagına aldırsın cnm
ne olur bızede dua et
allh bı avazda kurtarsın taze annecık

bana gelince tüp babyye başladım dua edin bana lütfen...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden, inşallah Allah emeklerimizi zayi etmez. ben de ha başladım ha başlıycam başlayamadım bi. nereye yaptıracaksınız dosbacım.? özelden msj atarsan sevinirim aradan zaman geçince cvbı kaçırıyorum. çok öpüyorum dosbacım. Allah hayırlısını versin

masalcancım Allah sağlıkla, mutlulukla, huzurla kucağına alıp büyütmeni ve güzel günlerini görmeni nasip etsin:)

canım oğluna kavuşmana saatler kaldı. doğumdan sonra buraya yaz mutlaka nasıl olduğunuzu. dualarımız seninle. güzel haberlerini bekliyoruz.

canım çok geçmiş olsun. inşallah hamilesindir. ben aşılamayla hamile kalmıştım. adetim geçmişti ama hiçbir belirtim yok diyerek test yaptırmıyordum. sonra idrar testinde çıktı hamile olduğum. yani hemen belirti bekleme. başlarda tek belirti adet belirtisi oluyor. ben önce idrar testi yapmanı tavsiye ederim. inşallah pozitif sonuç alırsın. buraya yaz mutlaka sonucunu.

teşekkür ederim arkadaşlar.
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallaaaahhhh

masalcım doğum kaçta olacaktı bilmiyorum ama belki de şuan bebeğini kucağına almışsındır. Allahım sizlere uzun, sağlıklı, hayırlı ömürler versin inşallah. Allah'ım bu mutluluğu yaşamayı isteyen herkese nasip etsin.

teşekkür ederim arkadaşlar.
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallaaaahhhh

canım masalcım muhtemelen oğlunu kucağına aldın yada almak üzeresin kalbim seninle ..hoşgeldinnnn minik bebek allah sanasağlıklı sevinçle mutlulukla en öenmlisi anneciğin ve babacığınl abirrlikte upuzun bir ömür nasip etsin sevgiler...

çok şükür ikiside iyi arkadaşlar masal aldı bebişini kucağına çok şeker bi oğlumuz oldu maşallahtopingimizin meleği hepimize ugur getirsin inşallah

çok şükür ikiside iyi arkadaşlar masal aldı bebişini kucağına çok şeker bi oğlumuz oldu maşallahtopingimizin meleği hepimize ugur getirsin inşallah

allh analı babalı büyütsün
tez zamanda bizlerde nasip etsin

slm kızlarrrr bende evlat hasreti çekenlerdenim aranıza yeni katılıyorum

cnm aramıza hosgeldın dıyecegım ama
keske gelmeseydın
olsun rabbımın ıznıyle bırbırımıze ettıgımız dualar yuzusu hurmetıne hepımızın bebıslerı olacak ınşllh
sızde sorun ne azolumusunuz yoksa sperm cıkısı var mı tatlım
kac senelık evlıısn yaslarıınız kac
ayyyyyyyyyyy dr gıbı ne cok soru sordum
Afedersın cnm bensenı tanımak ıcın soruyorum

Hoşbulduk cnm:):)ben 22yaşında 4yıllık evli 2yıldir bebek arıyoz.bende over kisti vardi bikez ameliyat oldum ama yine tekrarladı adet olunca gidiyodu kist.klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum bu ay da aynı şekilde devam ettik bakalım beklemedeyim sonuç hayırlı olur inşallah seniide tanıyalım tatlım:):)dualarda buluşmak ümidiyle

cnm inşllh sonuc senın ıstedıgın gıbı olur
ben 5 bucuk senelık evlıyım ben 29 esım 37 yasında
bız evlılıgımızın ılk 3ayında ogrendık azoyu ( azosperm)
yanı esımdespermler yok yıllardır testlerde sonuc hep 0
bakalım esım 2006 tese 2009 mıcrotese amelıyatı oldu sonuc gene aynı0
bızde artık drları bıraktık bıtkısel ılaclar kullanıyoruz cnm
kısmet rabbım ol desın olsun ınşllh hepımızın
benım hıkayemde bu cnm

Hayırlısı olsun cnm yaa herşey Rabbimin elinde inşallah olur bigün napalim bizim kaderimizde buymus

Hayırlısı olsun cnm yaa herşey Rabbimin elinde inşallah olur bigün napalim bizim kaderimizde buymus

dogru dedın cnm kader bı gun bızede gulerinşllhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm çakşır otu ve bal polen karışımı yedir eşine çok faydalıymışş sperm için.vesile olur belkii

cnm çakşır otu ve bal polen karışımı yedir eşine çok faydalıymışş sperm için.vesile olur belkii

çakşırın degil otu hapını bıle kullandık bal devamlı yıyor polen de almıstık bı ara
tabıkı herkese aynı etkı etmez cnm kullananlara umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…