- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
oyyy,maşallah,sağlıklı sıhhatli bir ömür versin rabbim bebişe inşallahçok şükür ikiside iyi arkadaşlar masal aldı bebişini kucağına çok şeker bi oğlumuz oldu maşallah topingimizin meleği hepimize ugur getirsin inşallah
rabbim tedavini hayırlı kılsın,bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallahslm kızlar... evet topic boş ve sessiz...gelmediğim için özür dilerim hepinizden...
taşındım bu arada netim de yoktu...
tedaviye gelince pazartesi yumoşlarım toplandı
yarında kısmetse transferim var ne olur duA EDİN...GELSİN MELEĞİM ...
hepinizi öpüyorum
tedaviye başlayanlara Rabbim yardım etsin
kimseyi umutsuz bırakmasın
doğal yollarla da bol bebişli bi topc olsun inşallah
dosbacımmmmmmmmm canım haydi hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnn inşallah bebişin anneciğine sımsıkı tutunacak bol şans :)bende pazartesi sabah aşılama yaptırıyorum inşallah yüzümüze gülerr güzel rabbim.benim 9 yumoş gelişti sol taraftakiler en son 14 tü ama 225 puregon vuruldum bigün geçti bu akşamda çatlatma iğnesi oldum diğerlerinin boyuda 19 17 16 civarıydı şimdi acaba bu 14 lük lerde 17 18 falan olup çatlamış olabilir mi acep ?bu arada dosbacım tedavi süreci nasıldı ne kullandın kaç yumoş gelişti anlatabilir misin tatlım :)öpüyorummmmmmmmmmm
kızlar aşılamamı oldum geldimm inşallah rabbim birtanesine ol derde dünyalar benim olur :)dosbacımmmmmm benim doktor biraz çılgınnnnnnn ya bakalım ne olacak sonumuz hepinizi öpüyorum karnımda kasıklarımda inanılmaz ağrılar var yummurta çok ve çatladığı için delirtti beni ama herşeye razıyım yeterki gelsin bebeğimmmmmmmmmm sevgilerrrrrrrrrr
nasılsınız bacılarrrrrrrrrrrrrr
kızlar aşılamamı oldum geldimm inşallah rabbim birtanesine ol derde dünyalar benim olur :)dosbacımmmmmm benim doktor biraz çılgınnnnnnn ya bakalım ne olacak sonumuz hepinizi öpüyorum karnımda kasıklarımda inanılmaz ağrılar var yummurta çok ve çatladığı için delirtti beni ama herşeye razıyım yeterki gelsin bebeğimmmmmmmmmm sevgilerrrrrrrrrr
kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz de çok teşekkür ederimmmmmmmmmmm canlarım benimmmmmmmmmm :)inşallah rabbim bebeğimi gönderir hayırlısıylaa..bu arada 9 yumurta demiştim ama 8 yumoş kalmış ..yıkama olduktan sonrada sperm sayımız 16 milyon kaldı şaşırdık doğrusu .dün çok ağrım vardı ama bugün kesildi yaa moralim bozuldu biraz ne gibi belirtiler oluyor acaba ?çok belirtilerede takılmak istemiyorum ama hayırlısı artıkkkk ..bitane olsun benim olsun tek dileğim bana anne diye seslenen bir minnoş :)kasıklarımda gerçi dolgunluk var ama tabbi sperm döllense bile rahme yerleşmesi 5 ,6 günü buluyor değil mi 14 gün sonra test günümmmmmmmmmmmmm bayramım olsun o gün yaa lütfen allahımmmmmmmmmmmmmmm ya of of ne zormuş anne olmakk:)öpüyorum hepinizi semiiiiiiiiii gerçekten ne yaptın kuzum tedavidemisinnn neler yapıyorsunnnn habedar bizi tatlım sevgilerrrrrrrrrrrrrr..
canım yıkama sonrası sperm sayın gayet iyi. bizim 18 milyondu ve tek yumurta vardı. 8 yumurta ile nasıl aşılama yaptı doktorun hayret. ama bu gidişle sen bize ikiz üçüz müjdesi de verirsin. hadi bakalım çok umutluyum inşallah güzel haberlerini alacağız senin. bir de hiç belirti bekleme.benim hiç belirtim olmamıştı. adetimin yaklaştığı zaman da tüm adet belirtilerim vardı o yüzden ben 14. gün test yaptırmadım adet olacağım diye düşünerek. 17. gün idrar testi yapmıştım orda çıkmıştı. İnşallah Allah'ım sana da nasip eder.
kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz de çok teşekkür ederimmmmmmmmmmm canlarım benimmmmmmmmmm :)inşallah rabbim bebeğimi gönderir hayırlısıylaa..bu arada 9 yumurta demiştim ama 8 yumoş kalmış ..yıkama olduktan sonrada sperm sayımız 16 milyon kaldı şaşırdık doğrusu .dün çok ağrım vardı ama bugün kesildi yaa moralim bozuldu biraz ne gibi belirtiler oluyor acaba ?çok belirtilerede takılmak istemiyorum ama hayırlısı artıkkkk ..bitane olsun benim olsun tek dileğim bana anne diye seslenen bir minnoş :)kasıklarımda gerçi dolgunluk var ama tabbi sperm döllense bile rahme yerleşmesi 5 ,6 günü buluyor değil mi 14 gün sonra test günümmmmmmmmmmmmm bayramım olsun o gün yaa lütfen allahımmmmmmmmmmmmmmm ya of of ne zormuş anne olmakk:)öpüyorum hepinizi semiiiiiiiiii gerçekten ne yaptın kuzum tedavidemisinnn neler yapıyorsunnnn habedar bizi tatlım sevgilerrrrrrrrrrrrrr..
sen belırtılere takılma tatlım sen onune bak bebıslı gunlerını dusun
sonucunolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım ya inşallahhhh..bu arada dewww hamileee canımmmmmm mucize gerçekleştiii çok mutluyum çokkkk :)
melodi canım hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah aşılaman güzel sonuçlar alırızda yılbaşı hediyen olur sana dualrımdasın canım rabbim hayırlısını versin inşallah bi tanem:)
çok saol canım ya inşallah yılbaşı hediyem olur miniğim :)ama asla pes etmeyeceğim bebğime kavuşmak için ne gerekiyorsa yapacağım allahım elbet birgün yüzümüzü güldürecek :)tatlım seninde az kaldı doğumuna inşallah sağlıkla sıhhatle bebğini kolay bir doğumla kucağına alırsın allahım yardımcınız olsunnn sizinle olsun ..dualarımdasınız tüm hamiş arkadaşlarımm ..bebişine teyzesindeeeen kocaman kocaman sevgilerrr ,sağlıcakla kalınnnn canlarımm...
cnm hayırlısı olsun inşallah meleklerin seninledir ve sdağlıkla shatle kavuşursun onlara allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin canıııımmmmmmmm
canım inşallah benimledirr bebişim çok saol ..sende kendine ve bebişi iyi bakkkk.bu arada kızlar masal ve oğluşumuz nasıllar çok çok sevgilerimi iletin lütfen ve topiğe rada uğrayın yahu ..
tatlım malesef ben bebişimi kaybettim 04.12.2011 de doğumum başladı 20+6 haftamdaydım yani 5 ay 6 günlüktüm.bebişim 2.5 saat yaşayıp vefat etti...ciğerleri gelişmediği içinde küvezede alamadılar....kısmet allahın takdiri işte...iyiler şükür hayatım....çok tatlı bir oğluşumuz oldu.allah nazarlardan korusun onu....artık senide faceye alsak diyorum cnm :)
canım benimmm inan çok üzüldümmm çok çok geçmiş olsın rabbim yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsınnn ..çok zor geçekten sabır diliyorum .masalımıza ve oğlışuna maşallah ya canım yerim ben onu yahu yerim valla miniş patilerinden ..evet bencede gelsem iyi olacak kimse buralara uğramıyor yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?