Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şükür ikiside iyi arkadaşlar masal aldı bebişini kucağına çok şeker bi oğlumuz oldu maşallahtopingimizin meleği hepimize ugur getirsin inşallah
oyyy,maşallah,sağlıklı sıhhatli bir ömür versin rabbim bebişe inşallah

rabbim tedavini hayırlı kılsın,bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşallah

9 yumurtayla aşılama da büyük risk almış dr un ama inşallah en sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve yavrularına kavuşursun.
kızlar semi ne yaptı,tedavideydi en son,haberim olmadı son durumdan

nasılsınız bacılarrrrrrrrrrrrrr

canım inşallah gelmiştir bebeğin. aşılanan sperm sayısını söyledi mi doktorun. bu kadar çok yumurtayla senin ikizin felan da olabilir yani rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

rabbim hayırlısıyla bebişine kavuşmanı nasip etsin bitanem.. test tarihin nezaman?

kızlarrrrrrrrrrrr hepiniz de çok teşekkür ederimmmmmmmmmmm canlarım benimmmmmmmmmm :)inşallah rabbim bebeğimi gönderir hayırlısıylaa..bu arada 9 yumurta demiştim ama 8 yumoş kalmış ..yıkama olduktan sonrada sperm sayımız 16 milyon kaldı şaşırdık doğrusu .dün çok ağrım vardı ama bugün kesildi yaa moralim bozuldu biraz ne gibi belirtiler oluyor acaba ?çok belirtilerede takılmak istemiyorum ama hayırlısı artıkkkk ..bitane olsun benim olsun tek dileğim bana anne diye seslenen bir minnoş :)kasıklarımda gerçi dolgunluk var ama tabbi sperm döllense bile rahme yerleşmesi 5 ,6 günü buluyor değil mi 14 gün sonra test günümmmmmmmmmmmmm bayramım olsun o gün yaa lütfen allahımmmmmmmmmmmmmmm ya of of ne zormuş anne olmakk:)öpüyorum hepinizi semiiiiiiiiii gerçekten ne yaptın kuzum tedavidemisinnn neler yapıyorsunnnn habedar bizi tatlım sevgilerrrrrrrrrrrrrr..

canım yıkama sonrası sperm sayın gayet iyi. bizim 18 milyondu ve tek yumurta vardı. 8 yumurta ile nasıl aşılama yaptı doktorun hayret. ama bu gidişle sen bize ikiz üçüz müjdesi de verirsin. hadi bakalım çok umutluyum inşallah güzel haberlerini alacağız senin. bir de hiç belirti bekleme.benim hiç belirtim olmamıştı. adetimin yaklaştığı zaman da tüm adet belirtilerim vardı o yüzden ben 14. gün test yaptırmadım adet olacağım diye düşünerek. 17. gün idrar testi yapmıştım orda çıkmıştı. İnşallah Allah'ım sana da nasip eder.

hasrett canım inşallah yaa inşallah haykıracağımm valla burdaaa anne oluyorummmmmm diye:)rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ..benim doktor enteresan biraz yaa :)bende belirtilere takılmayacağım çünkü kafayı yordukça kendimi üzmekten başka bişey yapmış olmuyorumm ...allahıma sığındımm bol bol duamı ediyorum elimizden geleni yaptık biz gerisi yaradanıma kalmış o bizi anne babalığa layık bulursa zamanınız geldi derseee ol derse olacak inşallah..sevgilerrrrrrrr canım öpüyorummmmmmmm çokk bebeişinide senideeeeeeeeeee:)güzel rabbim korusun sizi canım..

sen belırtılere takılma tatlım sen onune bak bebıslı gunlerını dusun
sonucun olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sen belırtılere takılma tatlım sen onune bak bebıslı gunlerını dusun
sonucun olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım ya inşallahhhh..bu arada dewww hamileee canımmmmmm mucize gerçekleştiii çok mutluyum çokkkk :)

inşallah canım ya inşallahhhh..bu arada dewww hamileee canımmmmmm mucize gerçekleştiii çok mutluyum çokkkk :)

oh ohh ohhhhhhhh ne guzel bı haber bırı daha kurtuldu su bebıssızlıkten

darısı basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm dewı pek tanımıyorum bana kısaca anlatırmısın
gercekten cok mutlu oldum rabbım kucagına almayı nasıp etsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

melodi canım hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah aşılaman güzel sonuçlar alırızda yılbaşı hediyen olur sana dualrımdasın canım rabbim hayırlısını versin inşallah bi tanem:)

melodi canım hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah aşılaman güzel sonuçlar alırızda yılbaşı hediyen olur sana dualrımdasın canım rabbim hayırlısını versin inşallah bi tanem:)

çok saol canım ya inşallah yılbaşı hediyem olur miniğim :)ama asla pes etmeyeceğim bebğime kavuşmak için ne gerekiyorsa yapacağım allahım elbet birgün yüzümüzü güldürecek :)tatlım seninde az kaldı doğumuna inşallah sağlıkla sıhhatle bebğini kolay bir doğumla kucağına alırsın allahım yardımcınız olsunnn sizinle olsun ..dualarımdasınız tüm hamiş arkadaşlarımm ..bebişine teyzesindeeeen kocaman kocaman sevgilerrr ,sağlıcakla kalınnnn canlarımm...

cnm hayırlısı olsun inşallah meleklerin seninledir ve sdağlıkla shatle kavuşursun onlara allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin canıııımmmmmmmm

cnm hayırlısı olsun inşallah meleklerin seninledir ve sdağlıkla shatle kavuşursun onlara allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin canıııımmmmmmmm

canım inşallah benimledirr bebişim çok saol ..sende kendine ve bebişi iyi bakkkk.bu arada kızlar masal ve oğluşumuz nasıllar çok çok sevgilerimi iletin lütfen ve topiğe rada uğrayın yahu ..

canım inşallah benimledirr bebişim çok saol ..sende kendine ve bebişi iyi bakkkk.bu arada kızlar masal ve oğluşumuz nasıllar çok çok sevgilerimi iletin lütfen ve topiğe rada uğrayın yahu ..

tatlım malesef ben bebişimi kaybettim 04.12.2011 de doğumum başladı 20+6 haftamdaydım yani 5 ay 6 günlüktüm.bebişim 2.5 saat yaşayıp vefat etti...ciğerleri gelişmediği içinde küvezede alamadılar....kısmet allahın takdiri işte...iyiler şükür hayatım....çok tatlı bir oğluşumuz oldu.allah nazarlardan korusun onu....artık senide faceye alsak diyorum cnm :)

canım benimmm inan çok üzüldümmm çok çok geçmiş olsın rabbim yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsınnn ..çok zor geçekten sabır diliyorum .masalımıza ve oğlışuna maşallah ya canım yerim ben onu yahu yerim valla miniş patilerinden ..evet bencede gelsem iyi olacak kimse buralara uğramıyor yav

vallaha gel cnm ya ordan daha rahat birebir yazışabiliyoruz bak ben sana adımı atıcam sen ace adesi alınca beni ekle ben seni gurubumuza eklerim....özel gurup olduğu için üyeler eklerse eklenirsin sen kendin bulamazsın yani gurubu gözükmüyor....sağolasın cnm ne yapalım yapacak bişey yok çok üzülüyorum ama allahıma şükür metanetliyim....rabbim böyle uygun görmüş bundada vardır muhakak bir hayır...allah hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda hepimizin kucağı sağlıklı bebişlerle dolar.....öyle ya mmaşallah. çok tatlı bebişimiz....allahım nazarlardan korusun meleğimizi Nazar Nazar Nazar

gene çıkmıyor ifffadeler

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben de sizelr gibi umutla bebek bekleyen biriyim kendimi tanıtayım 24 yasındayım 4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyruz doktorlarada gittik ama ikimizdede bi sorun cıkmadı bekliyoruz bu arada ne kadar klomen kullandıysam kullanayım yumurtalarımı etkilemio klomen bana ters anlıyacanız kimseye belli etmemeye calışsamda ben çok yoruldum çok üzülüyorum rüyalarıma giryo bebegm oldugu ve emzirdigim fln uyanınca kendime gelemiyorum uzunca bi süre eşime bile belli edmiyorum kafayı yiyecem rabbim hayırlısını versin demekten baska bi care gelmiyo işte böyle arkadaslar benide aranıa alırsanız cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…