merhaba arkadaslar ben de sizelr gibi umutla bebek bekleyen biriyim kendimi tanıtayım 24 yasındayım 4 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyruz doktorlarada gittik ama ikimizdede bi sorun cıkmadı bekliyoruz bu arada ne kadar klomen kullandıysam kullanayım yumurtalarımı etkilemio klomen bana ters anlıyacanızkimseye belli etmemeye calışsamda ben çok yoruldum çok üzülüyorum rüyalarıma giryo bebegm oldugu ve emzirdigim fln uyanınca kendime gelemiyorum uzunca bi süre eşime bile belli edmiyorum kafayı yiyecem rabbim hayırlısını versin demekten baska bi care gelmiyo işte böyle arkadaslar benide aranıa alırsanız cok sevinirim
tatlım malesef ben bebişimi kaybettim 04.12.2011 de doğumum başladı 20+6 haftamdaydım yani 5 ay 6 günlüktüm.bebişim 2.5 saat yaşayıp vefat etti...ciğerleri gelişmediği içinde küvezede alamadılar....kısmet allahın takdiri işte...iyiler şükür hayatım....çok tatlı bir oğluşumuz oldu.allah nazarlardan korusun onu....artık senide faceye alsak diyorum cnm :)
kızlar selam,
uzun zamandır yazmıyorum. ben tüp bebek yaptırdım ama yumurtalar transfer edilemeden öldü. Çünkü 13 yumurtam vardı yazık ettiler resmen dikkatsiz davrandılar ve sonunda pardon dediler resmen. Bu hatadan dolayı tekrar ücret alınmayacak dediler benden tekrar ücret istediler. sonra orayı şikayet etmek istedim ama hiç birşeyin resmi kaydını yapmamışlar hiç biz hata yaptık diye rapor tutarlar mı ? resmen dolandırlıldık. ilaçlarda yan etki kist yapmazmı 2 aydır bununla savaşıyoruz şu an. 2 yumurta ile hamile olanlar var benim 13 ile başladı en son toplanan 2 oldu ve o da iyi degil transfer yapmayalım dediler. bende nede olsa para almayacaklar diye tamam dedim. yazıklar olsun bu bilinçsiz aptal doktorlara.
şimdi ankaraya gidecegim size sorum olacak doğum kontrol hapı kullandıktan sonra jasmin , o ay ilk regli de tüp yapılır mı doktor çagırdı ama şüpheliyim yumurta sayısını etkiler mi diye ? cevap yazarsanız sevinirim hoşçakalın.
çok üzüldüm canım gercekten hamile kalmak çok sevindirici olsa gerek ama kaybetmek çok acı rabbim sana bol sborlar ve sevincler versin kendini hiç üzme onlar senin ahirette şefaatcin olacak insaallah diger koudada çok haklısın tatlım ama insanız işte kafadan atamıyo insan ha deynce o klomenleri fln o kadar cok kullandım ki günde 4 tane içtim oda 5 aydır düzenimi bozdu adetim gecikio oldu diyorum hevesleniyorum ve tabiki yok ilaçla adet görüyorum sonra böle böle gecio zaman hakkımızda hayırlı olsun hersey
sağolun kızlar teşekkür ederim....allaha şükürler olsun hasretcim hiç isyan etmedim üzüntümüde yaşadım halada yaşıyorum ama isyan etmiyorum biliyorsunuz herzaman kulladığım laftır bu BİZİM BİLMEDİĞİMİZ ŞERDE HAYIR HAYIRDA ŞER OLABİLİR kısmet böyleymiş çok zor çok acı insanın yüreğini yaka bişey ama sabretmek lazım...be kendimi bırakırsam etrafımdakiler daha kötü olacaklar...böyle olmak zorundayım yani cnm...becerebildiğim kadar yapmaya çalıyorum ama sanırsam fena çıkacak bu benden....örneğin mesela bugün hiç yatak odamdan çıkmadım kafamı kadırasım olmadı halada y.odamdayım depresyona girmekten korkuyorum aslında böle böle geçicek ne yapalım.....canım çok geçmiş olsun.nasıl üzüldüm anlatamam.Allah'ım sana sabır versin inşallah.metanetin için seni kutluyorum.isyan etmiyorsun bunu herkes başaramaz.Allah'ım mutlaka verecektir mükafatını en kısa zamanda inşallah.
kızlar selam,
uzun zamandır yazmıyorum. ben tüp bebek yaptırdım ama yumurtalar transfer edilemeden öldü. Çünkü 13 yumurtam vardı yazık ettiler resmen dikkatsiz davrandılar ve sonunda pardon dediler resmen. Bu hatadan dolayı tekrar ücret alınmayacak dediler benden tekrar ücret istediler. sonra orayı şikayet etmek istedim ama hiç birşeyin resmi kaydını yapmamışlar hiç biz hata yaptık diye rapor tutarlar mı ? resmen dolandırlıldık. ilaçlarda yan etki kist yapmazmı 2 aydır bununla savaşıyoruz şu an. 2 yumurta ile hamile olanlar var benim 13 ile başladı en son toplanan 2 oldu ve o da iyi degil transfer yapmayalım dediler. bende nede olsa para almayacaklar diye tamam dedim. yazıklar olsun bu bilinçsiz aptal doktorlara.
şimdi ankaraya gidecegim size sorum olacak doğum kontrol hapı kullandıktan sonra jasmin , o ay ilk regli de tüp yapılır mı doktor çagırdı ama şüpheliyim yumurta sayısını etkiler mi diye ? cevap yazarsanız sevinirim hoşçakalın.
sağolun kızlar teşekkür ederim....allaha şükürler olsun hasretcim hiç isyan etmedim üzüntümüde yaşadım halada yaşıyorum ama isyan etmiyorum biliyorsunuz herzaman kulladığım laftır bu BİZİM BİLMEDİĞİMİZ ŞERDE HAYIR HAYIRDA ŞER OLABİLİR kısmet böyleymiş çok zor çok acı insanın yüreğini yaka bişey ama sabretmek lazım...be kendimi bırakırsam etrafımdakiler daha kötü olacaklar...böyle olmak zorundayım yani cnm...becerebildiğim kadar yapmaya çalıyorum ama sanırsam fena çıkacak bu benden....örneğin mesela bugün hiç yatak odamdan çıkmadım kafamı kadırasım olmadı halada y.odamdayım depresyona girmekten korkuyorum aslında böle böle geçicek ne yapalım.....
allah kahretsin onları.pislik iinsanlar benim raporumada olmayan şeyleri yazmışlar hep kendilerine yontuyorlar...allah islah etsin vicdan merhamet versin yüreklerine....
cnm arkadasım sen neler atlatmısın bunuda atlatırsın depresyona gırmessın
sen okudugum kadarıyla guclu bı ınsansın allh acılarını sevınclerle unuttursun
amin cnm allah rağzı olsun...hepimizin hayatı sevinçlerle dolsun inşallah....
gelecek tüp. merkezi bunu yapan. fabecim 3 ay dinlendirdim dinlensin ve de kistler gitsin diye kullandım doğum kontrol haplarını. bu ilaçların yan etkisi çok ama korkmayın ilk 4 tane kisti görünce çok üzüldüm yıprandım ama doktor geçer dedi dedigi gibi hemen geçti.bu işlemlerde ara vermemek gerekiyor çünkü ne işi ne evi hiç birşeyi düzene sokamıyorsun oluyorsa hemen olsun istiyorsun güzel işimi bıraktım çocuk için öylesine beklemedeyim şimdi.
allah hepimize yardım etsin.
sağolun kızlar teşekkür ederim....allaha şükürler olsun hasretcim hiç isyan etmedim üzüntümüde yaşadım halada yaşıyorum ama isyan etmiyorum biliyorsunuz herzaman kulladığım laftır bu BİZİM BİLMEDİĞİMİZ ŞERDE HAYIR HAYIRDA ŞER OLABİLİR kısmet böyleymiş çok zor çok acı insanın yüreğini yaka bişey ama sabretmek lazım...be kendimi bırakırsam etrafımdakiler daha kötü olacaklar...böyle olmak zorundayım yani cnm...becerebildiğim kadar yapmaya çalıyorum ama sanırsam fena çıkacak bu benden....örneğin mesela bugün hiç yatak odamdan çıkmadım kafamı kadırasım olmadı halada y.odamdayım depresyona girmekten korkuyorum aslında böle böle geçicek ne yapalım.....
allah kahretsin onları.pislik iinsanlar benim raporumada olmayan şeyleri yazmışlar hep kendilerine yontuyorlar...allah islah etsin vicdan merhamet versin yüreklerine....
hasretcim
nasılsın arkadaşım
doğumun yakın sanırım
ne zaman bellimi
normalmi olacak
sezaryen mi
haber verirsen seviniriz canım merak ettik
öyle canım bizim şer gördüklerimizde nice hayırlar gizlidir. vardır elbet bunda da bir hayır.Allah sana sabır versin. inşallah depresyona girmezsin insanın depresyona çok eğilimli olduğu zamanlar bunlar. evde durma başkalarıyla vakit geçirmeye çalış. insan tek başınayken sürekli kendini bunalıma itecek şeyler düşünüyor.
iyiyim semicim sağol sen nasılsın. evet benim doğum yakın kısmetse yarın olacak. normal doğum istiyorum canım. doktorum suyumun azaldığını bebeğin sıkıntıya gireceğini söyledi o yüzden perşembe günü -yani yarın- suni sancıyla başlatmak istiyor doğumumu. 2 cm açılmam da varmış inşallah suni sancı verilince açılma olur da sezeryana gerek kalmaz.
3ay ara verdiğini bilmiyodum,kistlerde gitmiş çok şükür ozaman ya bismillah de başla bitanem rabbim rastgetirsin inşş..
bende bebeğimi kaybedeli 2ay oldu dr bana 3ay demişti bakalım ben nezman nasıl başlarım bilmiyorum ama çok haklısın bu iş ara vermeyede gelmiyo.. her palanımda bu var önce kucağımıza almamız lazım.. rabbim yardımcımız olsun ve nasip etsin inşş..
öyle canım bizim şer gördüklerimizde nice hayırlar gizlidir. Vardır elbet bunda da bir hayır.allah sana sabır versin. Inşallah depresyona girmezsin insanın depresyona çok eğilimli olduğu zamanlar bunlar. Evde durma başkalarıyla vakit geçirmeye çalış. Insan tek başınayken sürekli kendini bunalıma itecek şeyler düşünüyor.
Iyiyim semicim sağol sen nasılsın. Evet benim doğum yakın kısmetse yarın olacak. Normal doğum istiyorum canım. Doktorum suyumun azaldığını bebeğin sıkıntıya gireceğini söyledi o yüzden perşembe günü -yani yarın- suni sancıyla başlatmak istiyor doğumumu. 2 cm açılmam da varmış inşallah suni sancı verilince açılma olur da sezeryana gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?