hımm iyi öyleyse hiç ilaç kullanmadığım için bilmiyordum canım. Ayyy inşallah düğün olur topikte vallayok canım bu kullandıgım gebelik içinde yani gebeliktede kullanılabiliyor düşük riskilerinde birde olursa bebegin tutunması için eger gebelik oluşmazsada adet olmak için yani çok fonksiyonlu bi ilaç inşallah vardır ben umutlanmazdımda bu ilacı biliyorum kullanıyordum önce bu hafta bekleyeyim yinede bakim
Yarın mine ben test yapacağız sende yap bakalım
benim cesaretim yok bekleyeyim diyorum biraz daha ama bellide olmaz inşallah bayram günü olur
ay orkideciğim inşallah vardır canım ya..
bana da doktorum aşılama sonrası duphastoın verdi.. şimdi bende kullanıyorum..
daha önce de kullanmıştım.. doktor eğer gebelik oluşmazsa hap bittikten iki gün sonra adet olursun demişti. gerçekten de ilaç bittikten 2 gün sonra adet olmuştum..
bende kullandıgımda 2 gün sonra oluyordum bittikten sonra sanki yumurtamın çatladıgınıda hissettim bilmiyorum ama yinede hiç bu ilacn bu kadar beklettigini görmedim inşallah vardır bugün 10 gün oldu biteli
canım test yapsan çıkar herhalde.bende kullandıgımda 2 gün sonra oluyordum bittikten sonra sanki yumurtamın çatladıgınıda hissettim bilmiyorum ama yinede hiç bu ilacn bu kadar beklettigini görmedim inşallah vardır bugün 10 gün oldu biteli
bayağı olmuş kız umutlasakmı ne?
canım test yapsan çıkar herhalde.
yumurtamın çatladığını da hissettim diyorsun..
ay hadi inşallah..
topiğimiz şenlensin
aklıma gelmiyo degil ama adet tarihime göre bugün 2 gün oldu geçeli ilaç biteli 10 gün oldu bekleyeyim diyorum biraz daha
canım adetin iki gün geçtiyse test yapsan çıkar sanırım..
adetin iki sebeple gecikmiştir... ya hamilesindir ya da yumurtan geç geliştiği için çatlamanda geç olmuştur.. doğal olarak çatlayan yumurtanında atımı gecikebilir...
inşallah hamilesindir canım ya
yumurtanın çatladığını ne zaman hissetmiştin 2 hafta falan oldu mu?
o zaman bir kaç gün daha bekle orkideciğim.tam hatırlamıyorum ama 2 hafta olmak üzedir benimde aklıma geç çatladıgından geç gelir adetim diye geliyor bekliyorum bi kaç gün daha bekleyim gelmezse benim kırmızılar test yaparım şimdi erken yapmam için
hımm anladım canım peki doğal yollamı hamile kalmıştın?
evet canım doğal yolla kalmıştım.kürtaj dan iki hafta sonra ani kasık ağrısıyla gittim.kist var denildi 6cm ,ameliyat oldum ve 3 ay geçti.dr um herşey yolunda hamile kalmaman için engel yok dedi ama hayırlısı bakalım...
sen hiç daha önce denedin mi tup bebekcanım bende yaptırırsam şişli memorialde yaptıracağım drumda güvenç karlıkaya çok iyi bir dr memnun olmayan duymadım bilgi olsun diye söyledim.
yani fiyatlan ilgili olarak bilgin varmısen hiç daha önce denedin mi tup bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?