Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET

MELODİ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|OKUNDU
MASALCAN|30|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
TUME|50|OKUNDU
ECE|35|OKUNDU
ŞULE|35|?
EDANURLU|50|OKUNDU
FEBE|20|OKUNDU

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

22.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
NEVA|12.03.2011BEKLEMEDE
HASRET41|16.03.2011BEKLEMEDE
ORKİDE|20.03.2011BEKLEMEDE
FEBE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
MELODİ|20.04.2011
DOSBA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|?|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|6.HAFTA |??

hımm iyi öyleyse hiç ilaç kullanmadığım için bilmiyordum canım. Ayyy inşallah düğün olur topikte valla

Kızlar şimdi semiyle konuştum ameliyat iyi geçmiş inşallah bundan sonrada sorun çıkmaz rabbim dermanını verir.

ay orkideciğim inşallah vardır canım ya..

bana da doktorum aşılama sonrası duphastoın verdi.. şimdi bende kullanıyorum..

daha önce de kullanmıştım.. doktor eğer gebelik oluşmazsa hap bittikten iki gün sonra adet olursun demişti. gerçekten de ilaç bittikten 2 gün sonra adet olmuştum..

bende kullandıgımda 2 gün sonra oluyordum bittikten sonra sanki yumurtamın çatladıgınıda hissettim bilmiyorum ama yinede hiç bu ilacn bu kadar beklettigini görmedim inşallah vardır bugün 10 gün oldu biteli

bende kullandıgımda 2 gün sonra oluyordum bittikten sonra sanki yumurtamın çatladıgınıda hissettim bilmiyorum ama yinede hiç bu ilacn bu kadar beklettigini görmedim inşallah vardır bugün 10 gün oldu biteli

bayağı olmuş kız umutlasakmı ne?

canım test yapsan çıkar herhalde.
yumurtamın çatladığını da hissettim diyorsun..

ay hadi inşallah..
topiğimiz şenlensin

canım test yapsan çıkar herhalde.
yumurtamın çatladığını da hissettim diyorsun..

ay hadi inşallah..
topiğimiz şenlensin

aklıma gelmiyo degil ama adet tarihime göre bugün 2 gün oldu geçeli ilaç biteli 10 gün oldu bekleyeyim diyorum biraz daha

aklıma gelmiyo degil ama adet tarihime göre bugün 2 gün oldu geçeli ilaç biteli 10 gün oldu bekleyeyim diyorum biraz daha

canım adetin iki gün geçtiyse test yapsan çıkar sanırım..

adetin iki sebeple gecikmiştir... ya hamilesindir ya da yumurtan geç geliştiği için çatlamanda geç olmuştur.. doğal olarak çatlayan yumurtanında atımı gecikebilir...

inşallah hamilesindir canım ya

yumurtanın çatladığını ne zaman hissetmiştin 2 hafta falan oldu mu?

tam hatırlamıyorum ama 2 hafta olmak üzedir benimde aklıma geç çatladıgından geç gelir adetim diye geliyor bekliyorum bi kaç gün daha bekleyim gelmezse benim kırmızılar test yaparım şimdi erken yapmam için

o zaman bir kaç gün daha bekle orkideciğim.

hakkında hayırlısı canım...

inşallah göbişine düşmüştür bebişin..

neyse canım benim öğle aram bitti.. tekrar işe gideceğim..öptüm canım seni :)))

Son düzenleme:

evet canım doğal yolla kalmıştım.kürtaj dan iki hafta sonra ani kasık ağrısıyla gittim.kist var denildi 6cm ,ameliyat oldum ve 3 ay geçti.dr um herşey yolunda hamile kalmaman için engel yok dedi ama hayırlısı bakalım...[/QUOTE]

NE GÜZEL İŞTE CANIM DOĞAL YOLDAN KALMIŞSIN, DÜŞÜK SONRASI GEBE KALMA OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK SEN BOL BOL ÇALIŞ CANIM BİR ARKADAŞIM 5 SENE SONUNDA DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALDI AMA GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDU ŞİMDİ YİNE HAMİLEYMİŞ NE GÜZEL BEN 8 SENELİK EVLİYİM DAHA HİÇ ÇİFT ÇİZGİYİ BİLE GÖREMEDİM. YALAN OLMASIN KIZ KARDEŞİMİNKİNİ GÖRMÜŞTÜM
ÜZÜLME STRES HERŞEYİ KÖTÜ ETKİLİYOR BİLİYORSUNKİ

Kızlar bende bir uyku hali kafam kalkmıyor hastayım acaba ondanmı bütün kemiklerim ağrıyor azcık yatacam ben görüşürüz şekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…