merhaba allah isteyen herkese nasip etsin bizede siz tup bebekmi yaptırdınız yoksa aşılama mıbende düşünüyorumda
hımm anladım canım peki doğal yollamı hamile kalmıştın?
ama canım öyle bbirşey varsa bile o adet olman için verilen ilacın zararı olmazmı? Söktürücü değilmi o? Inşallah sen ben mine hepimiz bekliyoruz bakalım vardır inşallah bişeyler
evet canım doğal yolla kalmıştım.kürtaj dan iki hafta sonra ani kasık ağrısıyla gittim.kist var denildi 6cm ,ameliyat oldum ve 3 ay geçti.dr um herşey yolunda hamile kalmaman için engel yok dedi ama hayırlısı bakalım...
Amin canım.Tüp bebek benimki 2. denemede dondurulmuşla kaldım
cnm hayırlısıyla kucağına alırsın ins.. Hangi hastanede yaptırdın cnm sen?
offfffff febecim canım üzme kendini..Kızlar maalesef adet oldum.yeni bat 16nisan.of kafam allak bullak.bi yanım başla tedawiye diyo bi yanım bekle diyo.ikisindede pisman olabilirim.çok yorgun kafam,uyumak istiyorum..
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır giremiyordum siteye. öncelikle benim için ayetel kürsi okuyan herkese çok teşekkür ederim. Allah onların da benim de dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
ben ayın 18 inde adet oldum şuan 5. günüm. dün doktora gittim beni muayene etti. hiç bir sorunum yokmuş hatta kendiliğinden gelişmiş güzel bir yumurtam bile varmış şimdiden
eşimi muayene etmedi ama büyük ihtimalle sorun spermlerde dedi galiba bizim morfoloji sorunumuz var. iğneli aşılama tedavisine başladık. eşime de bazı vitaminler verdi. inşallah çok uğraşmadan olur.
hayırlısı olsun bitanem sıkıntı yok yola devammerhaba arkadaşlar. uzun zamandır giremiyordum siteye. öncelikle benim için ayetel kürsi okuyan herkese çok teşekkür ederim. Allah onların da benim de dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
ben ayın 18 inde adet oldum şuan 5. günüm. dün doktora gittim beni muayene etti. hiç bir sorunum yokmuş hatta kendiliğinden gelişmiş güzel bir yumurtam bile varmış şimdiden
eşimi muayene etmedi ama büyük ihtimalle sorun spermlerde dedi galiba bizim morfoloji sorunumuz var. iğneli aşılama tedavisine başladık. eşime de bazı vitaminler verdi. inşallah çok uğraşmadan olur.
sen hiç daha önce denedin mi tup bebek
hayır canım denemedim ama o dediğim dr tanıdık bir tanıdığım 4 kez tüp yaptırdı ama eşinde 0 sperm vardı 4 de tuttu ama hep yarıda sonlandı şimdiki allaha şükür iyi 6 aylık falan inş. birşey olmaz ama özel olduğu için pahalı bide yapılan işlemlere göre değişiyor ama garanti ilaçlarla 8000 olması gerek yanında sanırım net birşey söyleyemem:26:yani fiyatlan ilgili olarak bilgin varmı
Kızlar maalesef adet oldum.yeni bat 16nisan.of kafam allak bullak.bi yanım başla tedawiye diyo bi yanım bekle diyo.ikisindede pisman olabilirim.çok yorgun kafam,uyumak istiyorum..
şulecim ben ekimde ve aralıkta aşılama yaptırdım.ikiside tutmadı.şimdi beklemedeyim.tüp düşünüyorum artık.yani daha tüp tedavisine başlamadım.yanlış anlaşılma olmuş yani.
aşk olsun şulecim onu da nerden çıkardın????sor tabii ki rahat ol lütfen...
Kızlar maalesef adet oldum.yeni bat 16nisan.of kafam allak bullak.bi yanım başla tedawiye diyo bi yanım bekle diyo.ikisindede pisman olabilirim.çok yorgun kafam,uyumak istiyorum..
aslında en başta bende erzurum gibi düşündüm ama sonra risk almak istemedim çünkü etrafımda erzurumda tup bebek yapdım memnun kaldım diyen olmadı. yaptıran varmı onuda bilemiyorum zaten ben bu parayı yıl lardır büyük zorluklarlan biriktirdim sıf yakın diye ya heba olursa ozaman kahrolurum işte ben memoriyal diyorum ama şişlimi yoksa ataşehirmi kararsızım çünki sonuçta gelirsem otelde kalırım yaniönemli olan sonuç almam bilgilerini benimlenpaylaş canım bay
MErhaba kızlar sevgili arkadaşım ŞULE sayesinde topiğinizi okuma fırsatı buldum.Bende sizler gibi bu yoldan geçtim arkadaşlar 2. tüp bebek denememde şükürler olsun Allaha yavruma kavuştum Allahım nasip ederde kucağıma alabilirsem tabi çok zr ama yapmanız gereken tek şey stresten uzak durup Rabbime sığınmak olsun O herşeyin en iyisini verecektir.UMUDUNUZU asla kaybetmeyin.Allah yardımcınız olsun dualarım hepinizle inşallah
evet canım ilk 3 ayda hatta ilerleyen zamanlarda da pıhtılaşma varsa bebeği kaybediyorsun
pıhtı gidiyo ve bebek beslenemiyo ölüyor dr. böle anlattı basitçe...
bu testi hayatım ilk dşükte devlet karşılamıyor ve 750tl ben 150 verdim
şimdi kafam biraz daha rahat sıra hamile kalmakta :))
kızlar haftasonu burda değildim yarında yolculuğa çıkıyorum 1 hafta uğrayamam....inş. döndüğümde güzel haberler alırım hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun
nevacım geçmiş olsun bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?