Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar maalesef adet oldum.yeni bat 16nisan.of kafam allak bullak.bi yanım başla tedawiye diyo bi yanım bekle diyo.ikisindede pisman olabilirim.çok yorgun kafam,uyumak istiyorum..

NE GÜZEL İŞTE CANIM DOĞAL YOLDAN KALMIŞSIN, DÜŞÜK SONRASI GEBE KALMA OLASILIĞI ÇOK YÜKSEK SEN BOL BOL ÇALIŞ CANIM BİR ARKADAŞIM 5 SENE SONUNDA DOĞAL YOLDAN HAMİLE KALDI AMA GELİŞMEDİĞİ İÇİN KÜRTAJ OLDU ŞİMDİ YİNE HAMİLEYMİŞ NE GÜZEL BEN 8 SENELİK EVLİYİM DAHA HİÇ ÇİFT ÇİZGİYİ BİLE GÖREMEDİM. YALAN OLMASIN KIZ KARDEŞİMİNKİNİ GÖRMÜŞTÜM
ÜZÜLME STRES HERŞEYİ KÖTÜ ETKİLİYOR BİLİYORSUNKİ[/QUOTE]

haklısın ... bu ay bi cesaret edeyim bakalım ne olacak dualarım seninle olacak , ben 13 senelik evliyim ama şükürler olsunki 11 yaşında bir evladım var ..darısı isteyen herkesin başına

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır giremiyordum siteye. öncelikle benim için ayetel kürsi okuyan herkese çok teşekkür ederim. Allah onların da benim de dualarımızı kabul etsin ve hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
ben ayın 18 inde adet oldum şuan 5. günüm. dün doktora gittim beni muayene etti. hiç bir sorunum yokmuş hatta kendiliğinden gelişmiş güzel bir yumurtam bile varmış şimdiden
eşimi muayene etmedi ama büyük ihtimalle sorun spermlerde dedi galiba bizim morfoloji sorunumuz var. iğneli aşılama tedavisine başladık. eşime de bazı vitaminler verdi. inşallah çok uğraşmadan olur.

Kızlar maalesef adet oldum.yeni bat 16nisan.of kafam allak bullak.bi yanım başla tedawiye diyo bi yanım bekle diyo.ikisindede pisman olabilirim.çok yorgun kafam,uyumak istiyorum..
offfffff febecim canım üzme kendini..

demekki bu ay da kısmet değilmiş..

eğer gerçekten kendini hazır hissediyorsan başla tedaviye. çok ara vermek de iyi değil..
herşeyin hayırlısı canım

tedavin hayırlı olsun şulecim..inşallah tedavi sana bebişini getirir

kızlar ben eve yeni geldim.
kociş gelmeden yiyecek bir şeyler hazırlayım..
belki sonra yine gelirim..

hayırlısı olsun bitanem sıkıntı yok yola devam
sen hiç daha önce denedin mi tup bebek

yani fiyatlan ilgili olarak bilgin varmı
hayır canım denemedim ama o dediğim dr tanıdık bir tanıdığım 4 kez tüp yaptırdı ama eşinde 0 sperm vardı 4 de tuttu ama hep yarıda sonlandı şimdiki allaha şükür iyi 6 aylık falan inş. birşey olmaz ama özel olduğu için pahalı bide yapılan işlemlere göre değişiyor ama garanti ilaçlarla 8000 olması gerek yanında sanırım net birşey söyleyemem:26:

ah bitanem üzülme dicem ama insan üzülüyor neyse yarına topla ama kendini tamam mı

DAHA ÖNCE OKUNANLAR[/B]
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA|HASRET

MELODİ İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|OKUNDU
MASALCAN|30|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
TUME|50|OKUNDU
ECE|35|OKUNDU
ŞULE|35|?
EDANURLU|50|OKUNDU
FEBE|20|OKUNDU

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

22.03.2011
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT..................
NEVA|12.03.2011BEKLEMEDE
ORKİDE|20.03.2011BEKLEMEDE
MİNE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
SEMİ|14.04.2011
FEBE|16.04.2011
HASRET41|18.04.2011
MELODİ|20.04.2011
DOSBA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|?|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|6.HAFTA |??

Son düzenleme:

fabecim canım merhaba 3 gündür giremiyodum yok canım doğru anlamışım ben ikincisini tüpmü düşünüyorsun demek istedim. Alınganlık yapmışım canım pardon.

febecim hayırlısı tatlım. üzülmemek elde değil ama sınavımız bu bizim bitanem.
rabbim en hayırlısını ve zamanını biliyo bize sadece sabretmek ve umudumuzu kaybetmemek kalıyo canımın içi. geçmiş olsun. kendini yıpratma bitanem hayırlısı diyelim

Anlıyorum canım Allah yardımcın olsun hayırlısını nasib etsin haklısın tabi maliyeti yüskek bi tedavi canım sigortalı deyilmisin rapor çıkarmayı denesen. çok bilgili sayılmam tatlım benim ilk denememdi malesef kaybettim bebegimi 12 haftalıkken bende 4 aydır takib ediyorum bu siteyi ama daha yeni üye oldum burda yaşananlardan tecrübe ediyorum işte.

benim kırmızılar gelecek galiba hissediyorum kızlar bugün biraz sancım var

Merhaba canım arkadaşım ne güzel seni burda görebilmek RABBİM bebişinihayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin kızlar biz mirandayla aynı hastanede aynı doktorda tedavi oluyoruz ben transferden çıkmış umutla ve acabalarla beklerken miranda endişemi farketmiş sonucu aldık olumsuz olduğunu sanmış sordu ben hayır transferden çıktım işlemlerin tamamlanmasını bekliyorum dedim biraz sohpet ettik eşiyle hemşeri olduğumu öğrendim tlf,n nolarımızı aldık görüşmeye devam ettik beni çok bilgilendirdi çok tecrübeli sonra miranda testi verdim lütfen dua et diye msj attığında meğer ben bebeğimi kaybetmişim şimdide miranda bebişini umutla karnında beklerken ben umutla umutsuzluk arasında beklemedeyim. İşte böyle kızlar ne yaşıyacığımızı bilemeyiz can çıkmadan umut kesilmez mirandacım tanışmamızı paylaşmamdan rahatsız olmassın umarım öpyrm seni canım lütfen bu msj,ı okuduğunda elini göbişinin üstüne koyup bebişine teyzesinin onu koooocaaaman öptüğünü söylermisin.

dosbacım sağol bilğilendirdiğin için bi iki bişey daha sorucam canım testi yaptırıp sonucu alman nekadar sürdü bide dr yaptırmanı isteyincede aynı ücretmi sen nasıl 750 yerine 150 verdin. aynen benimde şuan aklımı tek meşgul eden kan pıhtılaşmasınınmı neden olduğu bu testi yaptırınca çoooooooooook rahatlıyıcam

semicim gidişin topiği yavaşlattı yerin gözüküyor hayatım.Yüce rabbim görümcenin yar ve yardımcısı olsun Allah evlatlarına ve ailesine bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…