masalcım merhaba nasılsın nevanın nesi var rahatsızmı
tumecim tedavin hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla gelsin inşallah topik bayram yeri olsun:
orkidecim merhaba tatlım.
nasılsın
meraba iyiyim sagol sen nasılsın?
iyiyim bende valla. ööööylee oturuyorum.
kafam karışık falan filan. ay ne zor bizim işimiz ya valla.
hayatımda bu kadar kararsız kaldığımı hatırlamıyorum.
karar verdim tüp bebek merkezine ama hala kafamda acabalar, soru işaretleri geziyo valla:44:
nevacım geçmiş olsun bitanem
masalcım merhaba nasılsın nevanın nesi var rahatsızmı
merhaba tatlım. iyiyim ben sağol. sen nasılsın?
neva grip olmuş ondan geçmiş olsun dedim. zaten dün akşamda rahatsızdı.
bugün karşılaşmadık hiç. nasıl oldu bilmiyorum:44:
merak da ediyorum:)
benimde inan kafam karışık adet olmayı bekliyorum tüp bebek için görüşme için anlamıyorum neden böyle oldu okumuşsundur yazdıgımı galiba bi mucize olsada bu karasızlıklarımızdan kurtulsak hiç acabalara takılma inan senin umut dolu davranışların benide kendi açımdan iyi hissetirip tüp bebek yolunu tutmayı sagladı inşallah herşey hepimizin hakkında hayırlısı olur
teşekkür ederim birtanem ay midem tutmasında gerisi fasa fiso yok ama bende suç biliyorsun dokunuyor niye yiyorsundimi şekerim grip değil canım faranjit olmuşum. boğazlarım bir tuhaf ama bugün sıcak nişeyler içip durdum şimdide süt içiyorum sizleri ösledim bir gelip bakayım dedim
kocişe çoooook kızgınım
yine testimi almamış
bağırdım çağırdım geldim kızlara ne cevap vereceğim şimdi dedim öyle bakıyor suratıma:26:
yarın alacakmış diye söyle demezmi?
ah ah. valla bugün o kadar kafam karışık ki. gün yaklaştıkçada dahada karışıyo inanki.
ben bu akşam oturdum rabbime dualar ettim benim için hangi yol hayırlısıysa bi ışık gelsin ve sonucunu göreyim neresi hayırlısı ne zaman hayırlısı bebeğimin olmasıysa diye.
aslında karar verdim ege tüp bebek merkezi diye. bugün yengemin günü vardı bende gittim.
arkadaşlarından birinın üçüzleri var 6 yaşında tüp bebek sonucu bebişleri olmuş allah bağışlasın. bide kadıncağız 6 sene sonra doğal yolla hamile kalmış. inanabiliyomusun tatlım.
ilk evlendiğinde doğal kalmış sonrada dış gebelikmiş almışlar bebeğini ve kanalarının bi bölümünü almışlar. ve sonrada 10 sene boyunca olmayınca bebişleri tüp bebek yaptırmışlar.
oda dedi daha fazla vakit kaybetme benim dr git dedi. aradı konuştu dr sonrada bana haber verdi oda nerdeyse 6*7 miliyar tutuyo. ayyyy ege içinde çok kalabalık orası gitme dedi. benimde orası hoşuma gitti. kafa karıştırıcı laylar bunlar. ama benim karar verdiğim yer daha ağır basıyo.
günler yaklaştıkça heyecan ve korku bi arada bende. lafı bile açılınca elim ayağım tıtremeye başlıyo.
zooor zamanlar yaşıyorum yani. karar verdim ama bide aması var işte.
evet o umut beni devam etmeye teşfik ediyo inan bana. sanki içimden biri dürtüyo beni veee tutacağına inanıyorum. ve çok umutluyum. ama tabiki tutmayabilirde hazırım yani.
senin aklın nereye yatıyorsa oraya git daha fazla kimsenin kafanı karıştırmasına izin verme nasıl olsa karar vermişsin hakkında hayırlısı neresi ise orası olsun senin içinden geçen yer eminimki senin için hayırlıdır ve inşallah yaptıdıgın anda hamile haberini alacagız sen başklarını dinleme biliyorsun herkez bişey diyor sonuçta araştırdın
ay alemsin kuzum valla.
ama kocişinde süpeeeerrr
tumeciiim naber tatlım. nasılsın?
yorucumuydu bugünün dinlenmeye zamanın oldumu:44:
teşekkür ederim birtanem ay midem tutmasında gerisi fasa fiso yok ama bende suç biliyorsun dokunuyor niye yiyorsundimi şekerim grip değil canım faranjit olmuşum. boğazlarım bir tuhaf ama bugün sıcak nişeyler içip durdum şimdide süt içiyorum sizleri ösledim bir gelip bakayım dedim
kocişe çoooook kızgınım
yine testimi almamış
bağırdım çağırdım geldim kızlara ne cevap vereceğim şimdi dedim öyle bakıyor suratıma:26:
yarın alacakmış diye söyle demezmi?
gerçekten zor bir karar ama sen en doğrusuna karar verirsin canım..ah ah. valla bugün o kadar kafam karışık ki. gün yaklaştıkçada dahada karışıyo inanki.
ben bu akşam oturdum rabbime dualar ettim benim için hangi yol hayırlısıysa bi ışık gelsin ve sonucunu göreyim neresi hayırlısı ne zaman hayırlısı bebeğimin olmasıysa diye.
aslında karar verdim ege tüp bebek merkezi diye. bugün yengemin günü vardı bende gittim.
arkadaşlarından birinın üçüzleri var 6 yaşında tüp bebek sonucu bebişleri olmuş allah bağışlasın. bide kadıncağız 6 sene sonra doğal yolla hamile kalmış. inanabiliyomusun tatlım.
ilk evlendiğinde doğal kalmış sonrada dış gebelikmiş almışlar bebeğini ve kanalarının bi bölümünü almışlar. ve sonrada 10 sene boyunca olmayınca bebişleri tüp bebek yaptırmışlar.
oda dedi daha fazla vakit kaybetme benim dr git dedi. aradı konuştu dr sonrada bana haber verdi oda nerdeyse 6*7 miliyar tutuyo. ayyyy ege içinde çok kalabalık orası gitme dedi. benimde orası hoşuma gitti. kafa karıştırıcı laylar bunlar. ama benim karar verdiğim yer daha ağır basıyo.
günler yaklaştıkça heyecan ve korku bi arada bende. lafı bile açılınca elim ayağım tıtremeye başlıyo.
zooor zamanlar yaşıyorum yani. karar verdim ama bide aması var işte.
evet o umut beni devam etmeye teşfik ediyo inan bana. sanki içimden biri dürtüyo beni veee tutacağına inanıyorum. ve çok umutluyum. ama tabiki tutmayabilirde hazırım yani.
canım rabbime dua ettim bana bir ışık yollasın diye dua ettim demişsin acaba bu o ışık olabilirmi yinede sen bilirsin kuzum
iyiyim canım bende.. dinlenemedim bugün.. yarına da kayınvalidemler misafir geliyor.. bir de yemek yaptım bu akşam... koşuşturdum yani....
gerçekten zor bir karar ama sen en doğrusuna karar verirsin canım..
Allah yardımcın olsun
neyse kızlar ben kaçar... aşılama sonrası çalışma verdi doktor
iyi geceler hepinize
bende yatıyorum iyi geceler yarın sabah erken kalkacam annemle hastaneye gidicez endoskobi çekilecek iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?