ne misafiri ya hem aşılama yaptırıyorsun bütün gün çalış bide misafir ağırlaiyiyim canım bende.. dinlenemedim bugün.. yarına da kayınvalidemler misafir geliyor.. bir de yemek yaptım bu akşam... koşuşturdum yani....
gerçekten zor bir karar ama sen en doğrusuna karar verirsin canım..
Allah yardımcın olsun
neyse kızlar ben kaçar... aşılama sonrası çalışma verdi doktor
iyi geceler hepinize
iyi geceler bitanemmbende yatıyorum iyi geceler yarın sabah erken kalkacam annemle hastaneye gidicez endoskobi çekilecek iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
adamın yetti cana imana gün aşırı bıktılar valla bizim kocişlerde hepsi baygın yatıyor uyandır kızz kalk 16. günüm debenimde bugün 16. gün fakat kociş hem hasta hemde çoooook yorgun uyudu bile
inşallah bitanem inşallahçoook çalışkan öğrenciyim ben..
çalışan derviş muradına ermiş..
ay bu ifadeye bayılıyorum
benimde bugün 16. gün fakat kociş hem hasta hemde çoooook yorgun uyudu bile
bende yatıyorum iyi geceler yarın sabah erken kalkacam annemle hastaneye gidicez endoskobi çekilecek iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
ne misafiri ya hem aşılama yaptırıyorsun bütün gün çalış bide misafir ağırlaonlar yemek yapıp çağırsın gece gece tepem attı bak.
masalcım ben olsam uyandırıdım valla...
orkideciğim geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin..
nevacım aradılar geleceğpiz dediler gelmeyin denmiyor tabi...
görümcemde gelecekmiş.. buyrun gelin dedim.
ama bu ay benim aşılama yaptırdığımı bilmiyorlar..
sadece onlar değil kimse bilmiyor bir tek siz biliyorsunuz.
işten 18:30-19.00 gibi geliyorum..
saat tam altıda geliriz dediler..
bende altıda daha ben işten bile gelmiyorum dedim..
tamam o zaman yedide geliriz dediler.
çıkıp işten koştur koştur gelicem eve.
belki kapıda beklerken bulurum onları
Kızlar ben hala adet olmadım ama birşeyler geliyor benden öyle hissediyorum. Bütün gece uyuyamadım nefes alamadım ağzım burnum tıkalı sabah grip olmuş bir şekilde uyandım allahım bir geçse de kalksam ayakta duramıyorum.bide hava atıyordum ben en son ne zaman grip olduğumu bile hatırlamıyorum diye
cnm geçmiş olsun..10gün geçtimi ????
http://http://global.ebay.com/PRE-SEED_9_PACK_50_OVULATIONPREGNANCY_TESTS_PRESEED/310209517906/item
AMA AÇILMIYOR NEYSE PRESEED NE İŞE YARIYOR OKUYUN TÜRKÇE AÇIKLAMASINI BAKALIM SİZ NE DİYECEKSİNİZ
KIZLAR BU LİNKİ BİR İNCELEYİN İSTERSENİZ BEN ALACAĞIM ADET OLMAYI BEKLİYORUM EN UYGUNUDA BURADA VALLA KURCALAYA KURCALAYA TÜRKÇE SAYFASINIDA BULDUM 50 OVULAASYON/GEBELİK TESTİ HEDİYELİ HAMİLE KALAN ÇOK ÖZELLİKLE SPERMDE HAREKRT SORUNU OLANLARDA İŞE YARIYOR
BİDE SİZE BİRŞEY SORACAĞIM AŞILAMA ÖNCESİ MUAYENELERİNİZDE EŞLERİNİZE KANDA HORMON TESTLERİ YAPILDIMI? FSH, IH, E2, TESTESTERON BUNLARDA ÇOCUK OLMASINI ENGELLİYORMUŞ BİLİYORMUYDUNUZ BİZDE HİÇ BAKMADILAR SADECE BENİM HORMON VE PROGESTERONUMA BAKILDI NEDEN İŞLERİNİ DÜZGÜN YAPMIYORLAR BİR ARKADAŞ BU KONUDA UZMAN OLMUŞ VALLA VE KENDİ ARAŞTIRMALARI SONUCU DOĞAL YOLLA HAMİLE SAĞOLSUN BANADA BUNLARI SÖYLYEN O HEMDE KK DE BİR TOPİKLERİ VAR.
canım geçen ay 12 sinde olmuştum bugün 23ü yani 11 gün
ama şubat 28 çekiyor o zaman 9 gün geçmiş oluyor neden böyle oluyorum anlamadım geçen ayda 9 gün geçmişti ve peş peşe böyle oluyor belirti falanda yok bende :26:
siteyi açamadım bennekadar fiyatı ???
O testleri bizede yapmadılar.acaba spermiogram sonucuna göremi isityolar bilmiyorum.
cnm şubat 28çektiği için herkes gecikti zannetti ama gecikmedi aslında.ben takvimi açıp gün sayıyorum.ayın kaç çektiği önemli ..bu durumda senin geçen aya göre bugün olman gerekir.demekki senin siklusun 40 gün.bugünde olmassan umutlanmaya başlayabiliriz yani..inşşşşşşş...
canım evet link açılmıyor sen ürünü incele önce ürünün adı pre-seed jel içeriğini oku bu testlerle alakalı değil canım ayrı bir konu olarak yazdım.
Testler sperm sonucuna göre olamaz çünkü kanda bakılarak anlaşılıyor o arkadaş bana tüp bebek merkezinde değil bağımsız bir androlog üroloji dr na gitsin eşin dedi ama benim eşim varikosel ameliyatı geçirdi canım ona bakarsan sende düzenli adet oluyorsun yumurtan oluşuyor ama progestronun düşük yada yüksek olsa aşılama yaparlarmı bir düşün
hayır canım benim 2 3 gün geçerdi günüm bu 2 aydır böyleyim yani aşılama alt üst etti bünyemi ilaca alıştıda kendi büyüyemiyormu acep diye düşünmüyor değilim
masalll bitanem naber?? sanırım senden 10gün sonrada ben başlıyorum tüp bebeğe.. bi kendimi hazırlasam önce offff
iyidir bitanem. çok sevindim hakkımızda hayırlısı inşallah. ben çok korkuyorum.
korkulacak bişey yok diyolar ama çoook korkuyorum ben.
bu arada günaydınlar
evet ama ne biliyim sperm sayısına ve hareketliliğine göre yorum yapıyolar galiba.anlamadığım öyle bişe olsa düşünseler yaparlar.zaten nerden nasıl para koparalım diye düşünüyolar.off yaaaa zaten dün haberlerde gördüm.ingilterede kadına başkasının embriyosunu transfer etmişler yani kadın taşıyıcı anne oldu.isim benzerliğinden karışıklık olmuş bukadar basitmi ya offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?