Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne misafiri ya hem aşılama yaptırıyorsun bütün gün çalış bide misafir ağırla onlar yemek yapıp çağırsın gece gece tepem attı bak.
bende yatıyorum iyi geceler yarın sabah erken kalkacam annemle hastaneye gidicez endoskobi çekilecek iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
iyi geceler bitanemm
benimde bugün 16. gün fakat kociş hem hasta hemde çoooook yorgun uyudu bile
adamın yetti cana imana gün aşırı bıktılar valla bizim kocişlerde hepsi baygın yatıyor uyandır kızz kalk 16. günüm de tumeyi örnek al bak çok çalışkan
çoook çalışkan öğrenciyim ben..

çalışan derviş muradına ermiş..

ay bu ifadeye bayılıyorum
inşallah bitanem inşallah

benimde bugün 16. gün fakat kociş hem hasta hemde çoooook yorgun uyudu bile

masalcım ben olsam uyandırıdım valla...

bende yatıyorum iyi geceler yarın sabah erken kalkacam annemle hastaneye gidicez endoskobi çekilecek iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi

orkideciğim geçmiş olsun canım.. Allah şifa versin..

ne misafiri ya hem aşılama yaptırıyorsun bütün gün çalış bide misafir ağırla onlar yemek yapıp çağırsın gece gece tepem attı bak.

nevacım aradılar geleceğpiz dediler gelmeyin denmiyor tabi...
görümcemde gelecekmiş.. buyrun gelin dedim.
ama bu ay benim aşılama yaptırdığımı bilmiyorlar..
sadece onlar değil kimse bilmiyor bir tek siz biliyorsunuz.
işten 18:30-19.00 gibi geliyorum..
saat tam altıda geliriz dediler..
bende altıda daha ben işten bile gelmiyorum dedim..
tamam o zaman yedide geliriz dediler.
çıkıp işten koştur koştur gelicem eve.
belki kapıda beklerken bulurum onları

canım yinede kendini fazla yorma derim ben ne koşturacaksın işte olduğunu biliyorlar boşver sen daha önemlisin şu an.

Kızlar ben hala adet olmadım ama birşeyler geliyor benden öyle hissediyorum. Bütün gece uyuyamadım nefes alamadım ağzım burnum tıkalı sabah grip olmuş bir şekilde uyandım allahım bir geçse de kalksam ayakta duramıyorum.bide hava atıyordum ben en son ne zaman grip olduğumu bile hatırlamıyorum diye

Son düzenleme:

cnm geçmiş olsun..10gün geçtimi ????

http://http://global.ebay.com/PRE-SEED_9_PACK_50_OVULATIONPREGNANCY_TESTS_PRESEED/310209517906/item

AMA AÇILMIYOR NEYSE PRESEED NE İŞE YARIYOR OKUYUN TÜRKÇE AÇIKLAMASINI BAKALIM SİZ NE DİYECEKSİNİZ

KIZLAR BU LİNKİ BİR İNCELEYİN İSTERSENİZ BEN ALACAĞIM ADET OLMAYI BEKLİYORUM EN UYGUNUDA BURADA VALLA KURCALAYA KURCALAYA TÜRKÇE SAYFASINIDA BULDUM 50 OVULAASYON/GEBELİK TESTİ HEDİYELİ HAMİLE KALAN ÇOK ÖZELLİKLE SPERMDE HAREKRT SORUNU OLANLARDA İŞE YARIYOR

BİDE SİZE BİRŞEY SORACAĞIM AŞILAMA ÖNCESİ MUAYENELERİNİZDE EŞLERİNİZE KANDA HORMON TESTLERİ YAPILDIMI? FSH, IH, E2, TESTESTERON BUNLARDA ÇOCUK OLMASINI ENGELLİYORMUŞ BİLİYORMUYDUNUZ BİZDE HİÇ BAKMADILAR SADECE BENİM HORMON VE PROGESTERONUMA BAKILDI NEDEN İŞLERİNİ DÜZGÜN YAPMIYORLAR BİR ARKADAŞ BU KONUDA UZMAN OLMUŞ VALLA VE KENDİ ARAŞTIRMALARI SONUCU DOĞAL YOLLA HAMİLE SAĞOLSUN BANADA BUNLARI SÖYLYEN O HEMDE KK DE BİR TOPİKLERİ VAR.

Son düzenleme:
cnm geçmiş olsun..10gün geçtimi ????

canım geçen ay 12 sinde olmuştum bugün 23ü yani 11 gün
ama şubat 28 çekiyor o zaman 9 gün geçmiş oluyor neden böyle oluyorum anlamadım geçen ayda 9 gün geçmişti ve peş peşe böyle oluyor belirti falanda yok bende :26:

siteyi açamadım ben nekadar fiyatı ???
o testleri bizede yapmadılar.acaba spermiogram sonucuna göremi isityolar bilmiyorum.

cnm şubat 28çektiği için herkes gecikti zannetti ama gecikmedi aslında.ben takvimi açıp gün sayıyorum.ayın kaç çektiği önemli ..bu durumda senin geçen aya göre bugün olman gerekir.demekki senin siklusun 40 gün.bugünde olmassan umutlanmaya başlayabiliriz yani..inşşşşşşş...

siteyi açamadım ben nekadar fiyatı ???
O testleri bizede yapmadılar.acaba spermiogram sonucuna göremi isityolar bilmiyorum.

canım evet link açılmıyor sen ürünü incele önce ürünün adı pre-seed jel içeriğini oku bu testlerle alakalı değil canım ayrı bir konu olarak yazdım.

Testler sperm sonucuna göre olamaz çünkü kanda bakılarak anlaşılıyor o arkadaş bana tüp bebek merkezinde değil bağımsız bir androlog üroloji dr na gitsin eşin dedi ama benim eşim varikosel ameliyatı geçirdi canım ona bakarsan sende düzenli adet oluyorsun yumurtan oluşuyor ama progestronun düşük yada yüksek olsa aşılama yaparlarmı bir düşün

hayır canım benim 2 3 gün geçerdi günüm bu 2 aydır böyleyim yani aşılama alt üst etti bünyemi ilaca alıştıda kendi büyüyemiyormu acep diye düşünmüyor değilim

evet ama ne biliyim sperm sayısına ve hareketliliğine göre yorum yapıyolar galiba.anlamadığım öyle bişe olsa düşünseler yaparlar.zaten nerden nasıl para koparalım diye düşünüyolar.off yaaaa zaten dün haberlerde gördüm.ingilterede kadına başkasının embriyosunu transfer etmişler yani kadın taşıyıcı anne oldu.isim benzerliğinden karışıklık olmuş bukadar basitmi ya offfffffff

hayır canım benim 2 3 gün geçerdi günüm bu 2 aydır böyleyim yani aşılama alt üst etti bünyemi ilaca alıştıda kendi büyüyemiyormu acep diye düşünmüyor değilim

ozaman tatlım bi gidip muayene olsana.bende hep öyle zannettim.bi muayene ol mutlakaaaaaaaaaaaaaaa

masalll bitanem naber?? sanırım senden 10gün sonrada ben başlıyorum tüp bebeğe.. bi kendimi hazırlasam önce offff

masalll bitanem naber?? sanırım senden 10gün sonrada ben başlıyorum tüp bebeğe.. bi kendimi hazırlasam önce offff

iyidir bitanem. çok sevindim hakkımızda hayırlısı inşallah. ben çok korkuyorum.
korkulacak bişey yok diyolar ama çoook korkuyorum ben.

bu arada günaydınlar

iyidir bitanem. çok sevindim hakkımızda hayırlısı inşallah. ben çok korkuyorum.
korkulacak bişey yok diyolar ama çoook korkuyorum ben.

bu arada günaydınlar

ayy valla bende çok korkuyorum hiiçç hazır değilim ama beklmekte istemiyorum artıkkkk

evet bende gördüm kadıncağaz doğumdan sonra gerçek ailesine teslim etmiş birde o hastaneyi varya yıkardım başlarına bu kadar kolaymı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…