evet bende gördüm kadıncağaz doğumdan sonra gerçek ailesine teslim etmiş birde o hastaneyi varya yıkardım başlarına bu kadar kolaymı?
ayy valla bende çok korkuyorum hiiçç hazır değilim ama beklmekte istemiyorum artıkkkk
ayyyyyy daha çok korkuyorum böyle durumlarda. of yaaaaa nereye güvenip ne yapalım biz.
elimiz kolumuz bağlı onlara mahkumuz valla yaaaaa....
of allahım hayırlısını versın bizlere.
offff kızlar içim sıkılıyo daralıyorum yemin ederim
bide tam bunu konuşurken eşimde görünce haberi çıktı odadan hemen offf Allahım yardım etsin bize... masalcım aynen benimde içim sıkılıyo psikolojım bozuldu galiba evde leş gibi ama yapmak gelmiyo içimden..
ay ben çok hazırdımda ne oldu kuzum. bitti gitti o hazırlık hani nerde:44:
araştırmakta biyerde insanın elini kolunu bağlıyo. cahil cahil gitmek dahamı iyi acaba.
böyle herşeyide bilmek zor ya. bide bilince dr hoşlanmıyo. bilimişlik oluyo.amaaaaan sıkıldım valla
kötü düşünmeyin canım yabancılarda sorun olmadığı için böyle şeyler türkiyede öylemi örf ve adetlerimize uymaz en başta ve hastaların ne yapacağını bilir hastahaneler bu durum başa geldiğinde o yüzden korkarlar dikkat ederler. Türkiyede hiç duymadım böyle şeyler. Korkacak birşey yok yani.ayyyyyy daha çok korkuyorum böyle durumlarda. Of yaaaaa nereye güvenip ne yapalım biz.
Elimiz kolumuz bağlı onlara mahkumuz valla yaaaaa....
Of allahım hayırlısını versın bizlere.
Offff kızlar içim sıkılıyo daralıyorum yemin ederim
masalcım heyecan var ondan canım aşılamaya ilk giderken nasıldın? 2. 3. De tereddüt yaşamadın ne olduğunu bildiğin için tüp bebekte aynı farkı yumurta toplarken biraz sıkıntı oluyormuş oda anestezili yapılıyor düşün benim gittiğim hastanede onu bile anestezili yapmıyorlarmış dayanılmayacak kadarda kötü olmaması gerekir dimi bu durumdaay ben çok hazırdımda ne oldu kuzum. Bitti gitti o hazırlık hani nerde:44:
Araştırmakta biyerde insanın elini kolunu bağlıyo. Cahil cahil gitmek dahamı iyi acaba.
Böyle herşeyide bilmek zor ya. Bide bilince dr hoşlanmıyo. Bilimişlik oluyo.amaaaaan sıkıldım valla
bide tam bunu konuşurken eşimde görünce haberi çıktı odadan hemen offf allahım yardım etsin bize... Masalcım aynen benimde içim sıkılıyo psikolojım bozuldu galiba evde leş gibi ama yapmak gelmiyo içimden..
kötü düşünmeyin canım yabancılarda sorun olmadığı için böyle şeyler türkiyede öylemi örf ve adetlerimize uymaz en başta ve hastaların ne yapacağını bilir hastahaneler bu durum başa geldiğinde o yüzden korkarlar dikkat ederler. Türkiyede hiç duymadım böyle şeyler. Korkacak birşey yok yani.
masalcım heyecan var ondan canım aşılamaya ilk giderken nasıldın? 2. 3. De tereddüt yaşamadın ne olduğunu bildiğin için tüp bebekte aynı farkı yumurta toplarken biraz sıkıntı oluyormuş oda anestezili yapılıyor düşün benim gittiğim hastanede onu bile anestezili yapmıyorlarmış dayanılmayacak kadarda kötü olmaması gerekir dimi bu durumda
Bende rahatsızım mutfağı topladım kociş kendine kahvaltı hazırlayıp yiyip gitmiş yazık adama kaldırmamış beni hastayım diye. Evi süpürdüm bir kat toz aldım okadar ne yapayım hergün evi kaldıracak halim yokya çocukta yok pislensin.
evet dr da sinir oluyo ozaman ama napalım elimizde değil.rabbim bize güç versin..
hee tatlım bide dün yengenin günündeki kadından bahsetmiştin ya bence herkesle konuşma bu konuyu bilen bilmeyen herkes yorum yapma hakkını bulmasın kendinde.ben ozaman daha sinir oluyorum...ben bu işi gizli yapmayı düşünüyorum ama bakalım...
benimkii kendi hazırlaymaz beceriksizzzz heeerrrrrrr sabah hazırlıyorum ona kahvaltısını.. Ahh bende bi süprüsem silsem içim rahat edecekte işte nerdeeeee.karnımda ağrıyo adet sancısı çekiyorum
aslında gizliydi. ama dün bu konu açılınca başta annem sorular sormaya başladı.sonrada arkası geldi işte. ama ben kendi kafamda neye hazırlandıysam ona devam.
neyse ben yine bildiğimi okuyacağım tatlım. bi daha karar değiştirmeye kalkarsam hiç olamayacak. çünkü sonra cesaretimi kaybedeceğim.
canım aklıma takıldı yeni batı 16 nisan demişsin 1 hafta gerimi geliyor seninki?:26:
yok tatlım bende.bizim doğal yoldan bebeğimiz olmuyo buna inanıyorum aklımda keşke biraz daha dursaydım olmayacak.eee böyle beklemekte beni çok geriyo ,ister istemez her ay yeni bi umut doğuyo içimde ve hep sonu hüsran.ya bizede yazık saçlarıma ak düşmüştü zaten iyice beyazladı..ama şu bi gerçek ben doğal yolla hamile kalmayı herşeyden çokkk istedimmmm
üçümcü kişinin yardımıylada olur inşşşşcanım bize ilk aşılama yapalım dediklerinde doğal yolla bebek sahibi olamayacağımı anlamıştım.
ve hiç düşünmedim açıkçası. zaten çok da uğraşmadık doğal olacak diye. eşimde bende.
hatta şimdi diyorum eşime çalışmadık kaçırdık günleri. amaaan diyo olsaydı 2 senedır olmuyo şimdimi olacak dedi. onunda umudu yok doğal yolla olacağına.
alıştık biz iki kişi yapamadık bebeği bi üçüncü kişinin elinin değmesi lazım
bu arada ben çıkıyorum arkadaşlar akşam üztü gelirim öpüyorum sizi
sayfanız çok ğüzel olmuş:)
teşekkür ederiz canım. Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?