umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

ben hala ağlıyorum ya birazdan eşim gelecek..kendimi durduramıyorum.ne yapayım?nerelere gideyim?derdimi hangi dağa anlatayım?dua istiyorum.dua..

ben hala ağlıyorum ya birazdan eşim gelecek..kendimi durduramıyorum.ne yapayım?nerelere gideyim?derdimi hangi dağa anlatayım?dua istiyorum.dua..

topla çabuk kendini. eşini de üzersin böyle, adamcağız napsın, eve geliyor, ağlayan bi kadın, güleryüz ister erkekler, tamam senin bi derdin var ama bu ortak bi dert, sen az yansıtmaya çalış ki eşin de bunun ağırlığını hissetmesin, mutlu mutlu geçinin :) dünyanın sonu değil ki... hemen kapat pc ni bence, aç bi tv kanalı, hatta çizgi film falan, bişeyler izle, ya da kitap oku, kurtul şu düşünceden ve ortamdan.hadi bakalım :)

48 ve 58 evet kilo vermem lazım iştahım çok açık benim tabi biraz da sıkıntıdan ve eli boşluktan oluyor. ben hep kiloluydum evlendiğimde de. geçen sene diyetisyene gittim ama uygulayamadım 10 kilo verdim kısa zamanda geri aldım. aslında çabuk veriyorum ama her 2 satte bir bişey yemem lazım listeye göre. o sebepten uygulayamadım. sende bizim taraftansın desene. maraşta ne yapıyorsun?

filozofcan umarım kendini toparlamışsındır, seni merak ettim, dualarım seninle..

sanırım bu bebekler stresli anne istemiyorlar, biz streslendikçe gelmiyorlar..

48 ve 58 evet kilo vermem lazım iştahım çok açık benim tabi biraz da sıkıntıdan ve eli boşluktan oluyor. ben hep kiloluydum evlendiğimde de. geçen sene diyetisyene gittim ama uygulayamadım 10 kilo verdim kısa zamanda geri aldım. aslında çabuk veriyorum ama her 2 satte bir bişey yemem lazım listeye göre. o sebepten uygulayamadım. sende bizim taraftansın desene. maraşta ne yapıyorsun?
ayy ben de akşamüstü ve akşam sürekli bişeyler atıştırmak istiyorum :) sıkıntı veya canım istediği için :) bak anlatıym sana ,sabah kahvaltı yapıyorum 7de, öğlene kadar hiç bişey yiyemiyorum, sürekli koştur koştur, okulda eneffüs çok az yetmiyor :) öğlen yemek yiyorum 12-1 arası, sonra saat 3 buçuk gibi salep içerim, akşam yemeği hazırlamaya başlarım, 5 buçuk 6 arası akşam yemeği yeriz, sonra çay ve yanın amutlaka bişey :( cips, bisküvi, maraş tarhanası-cevizi...sonra belki meyve:) kilom 50 şimdi, yazın 48 kışın 52 arası oluyorum, ideal kilodayım, diyabet hastasıyım bu arada, insülin pompası denilen bi cihaz takılı vücudumda, onunla yaşıyorum :) hastalığım gereği kilo almam sakıncalı, zaten almıyorum... sen de uygulamayı başarsın diyeti, neden vazgeçiyorsun, hiç bişey sağlıktan önemli değil valla, ben az kilo alsam çok mutsuz olurum, o stresle yaşayamam ki, yediğinden de zevk almıyorum, yiyeceğimden de almıyorum :)))
ben ingilizce öğretmeniyim maraşta, eşimle burda tanıştık, burdayız işte, yaza inş gitmeyi düşünüyoruz :) sen nerdesin ve ne işle meşgulsun?
Kızlar kan testi negatif çıktı :((((((
önümüzdeki ay inşallah

üzülme diğer aya inşallah...

canımmmm lütfen kimseye kulak verme biraz sakin ol rahatla inan stres yaparsan bu iş olmaz

stres yapmamaliyim biliorum ama...elde mi?adet sancisi gibi agrim var ama gelen-giden yok hala.acaba?

bende senin gibiyim canım aynı haklısın sitresten dün hiç uyumadım.dayanamadım biraz önce test yaptımm.ikinci çizgi silik çıktı.daha çok sitrese girdim şimdi bu ne demek ki?

48 ve 58 ben denizlideyim. bende öğretmenim ama atanamadım. şimdilik evdeyim. hastalığından dolayı geçmiş olsun. Allah hayırlı şifa versin. ekmek ve şeker tuz olmasa herhalde az biraz zayıflarım.

kaç gün geçti ki? bence bir sağlık ocağına git ya da kadın doğuma kan testi yaptır neden bekliyorsun ki?

ya ben geçen ay ayın 27 sinde adet oldum benimki her zman 4 gün önceye atıyor.yani bu ay 23ünde olmam gerekiyordu ama olmadım.bende belki günü gününe hasta olurum diye bekledim.dünde olmadım.eğer 23 ünden sayarsak 5 gün geçti ama 27 sinden sayarsam 1 gün oluyor .

ya ben geçen ay ayın 27 sinde adet oldum benimki her zman 4 gün önceye atıyor.yani bu ay 23ünde olmam gerekiyordu ama olmadım.bende belki günü gününe hasta olurum diye bekledim.dünde olmadım.eğer 23 ünden sayarsak 5 gün geçti ama 27 sinden sayarsam 1 gün oluyor .

ümitlendirmek istemem ama adetin her zaman böyleyse ve düzenliyse idrar da ikinci çizgi silik çıktıysa bence bebiş var. ama kesin sonucu kan testi verir canım.

Back
X