umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

merhamba arkadaşlar. bende 4,5 yıllık evliyim. bebek istiyoruz ama her ay kırmızı kart :). bu ay 6 gün geçti 2 kere test yaptım negatif sonra adet oldum zaten. ben biraz kiloluyum acaba ondan mı olmuyor diorum ama zayıflayamıyorum da. nasıl olacak bilmiyorum. ilaç falan kullanmadım. daha önce 2 kez doktora gittim özel olmasına rağmen başından savdı sanki ikiside beni. bu ay devlet hastanesine gidicm inşallah bakalım bu doktor ne diyecek. Allah evladın olmamasıylada olmasıylada imtihan etmesin inşallah. ben yeni üye oldum. hepinize selamlar. Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inşallah. dua ile inşallah.

canım üzme kendini Rabbim doğru zamanı bizden daha iyi biliyor korunma ve zamana bırak ovulasyonuda takip etme canım ne zaman istiyorsa o zaman yaklaş eşine ve bebek fikri ile yapma bunu o zaman daha çok stres olursun akışına bırak herşeyi hiç beklemediğin an gelecektir umudumuz gelecek ay de ve yola devam et tamam mı pes etmek yokkkkkk.

merhamba arkadaşlar. bende 4,5 yıllık evliyim. bebek istiyoruz ama her ay kırmızı kart :). bu ay 6 gün geçti 2 kere test yaptım negatif sonra adet oldum zaten. ben biraz kiloluyum acaba ondan mı olmuyor diorum ama zayıflayamıyorum da. nasıl olacak bilmiyorum. ilaç falan kullanmadım. daha önce 2 kez doktora gittim özel olmasına rağmen başından savdı sanki ikiside beni. bu ay devlet hastanesine gidicm inşallah bakalım bu doktor ne diyecek. Allah evladın olmamasıylada olmasıylada imtihan etmesin inşallah. ben yeni üye oldum. hepinize selamlar. Allah gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesin inşallah. dua ile inşallah.

hoşgeldin inşallah duaların kabul olur.devlet hasteneleri şuan iyi durumda ve gerçekten iyi ilğileniyorlar bencede biran önce git ve testlerini yaptır önümüzdeki aylar için bol şanşlar hepimize.

hoşgeldin biyolog kaç kilo olduğunu paylaşmak ister misin?

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun. 90 kiloyum. yaşımda 31 yani vakit kaybetmemem lazım biliyorum. önceden başka sorunlarımız vardı bebek olmaması için şimdi sorunumuz yok ama şimdide olmuyor. 2 tane arkadaşım var onların ikiside korunmayı bıraktıkları ilk ay hamile kaldılar. bende onlar adına seviniyorum ama onlarla konuşunca sürekli bebekten testlerden mide bulantılarından bahsediyorlar bu beni biraz hüzünlendiriyor. işe girsem acaba biraz kafam dağılır mı? acaba bu sene yine kpss ye mi çalışsam? kafam çok karışık.

olmuyor deme olacak ALLAHIN izni ile önce kafanı boşalt hem kpss ye çalış hemde bebiş için çalışma yap 31 yaş geç bir yaş değil artık günümüzde annelik yaşı ilerledi benim çevremde 35 yaş ve üzeri gebe hatunlarla dolu önce dr git bakalım hormon testi yaptır belki degerlerde sorun vardır ama asla umudunu yitirme bol şanslar bir gün macı biz kazanacagız kırmızılara karşı ;) selam ve dua ile kalın.

ben bu sitede yeniyim benimde cocuğum olmuyor tüm kotrollerim yapıldı rahim filmmimde cekildi 5 ay oluyor cekileli simdi dahada umutluyum buaradada yasım 37 bu yastan sonrada olurmu bilmiyorum ve heray hemen hemen test yapıyorum her davasındada hüsrana uğruyorum allah herkese sağlıklı ayırlı evlat versin

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Allah razı olsun. 90 kiloyum. yaşımda 31 yani vakit kaybetmemem lazım biliyorum. önceden başka sorunlarımız vardı bebek olmaması için şimdi sorunumuz yok ama şimdide olmuyor. 2 tane arkadaşım var onların ikiside korunmayı bıraktıkları ilk ay hamile kaldılar. bende onlar adına seviniyorum ama onlarla konuşunca sürekli bebekten testlerden mide bulantılarından bahsediyorlar bu beni biraz hüzünlendiriyor. işe girsem acaba biraz kafam dağılır mı? acaba bu sene yine kpss ye mi çalışsam? kafam çok karışık.

120 ile hamile kalanları bilmiyorum.kilolular hamile kalamasaydı köydekiler nasıl çoğalacaktı.ama hormonlarla ilgili bir sıkıntı varsa kontrol ettirmek lazım.yaşın geç değil ama genç bir anne olmak istiyorsan elini çabuk tut derim.

kızlar kötü haber..kan testi sonucum koca bir sıfır.1 bile değil sıfır.gün boyunca işyerinde ağlamamak için kendimi zor tuttum.kreşe gittim bebeklerle oynadım onları kucağıma aldım.şimdi ise kendimi tutamıyorum.bebeğim diyince burnum sızlıyor.biliyorum eşim görürse yine kızacak kendini çok yıpratıyorsun diyecek.bu ay korunmayı düşünüyorum.kendimi toparlamaya ihtiyacım var sanırım.

bence bu ay korunma ama şöyle bişey yapabilirsin.yumurtlama gününü hesap etme,yumurtlama günlerine cinsel ilişkiyi denk getirmeye çabalama rahat ol canın istediğinde birlikte ol eşinle.rahat ol serbest bırak kendini.

ben bu sitede yeniyim benimde cocuğum olmuyor tüm kotrollerim yapıldı rahim filmmimde cekildi 5 ay oluyor cekileli simdi dahada umutluyum buaradada yasım 37 bu yastan sonrada olurmu bilmiyorum ve heray hemen hemen test yapıyorum her davasındada hüsrana uğruyorum allah herkese sağlıklı ayırlı evlat versin

hoşgeldin :) umudunuz heran taze kalsın geçen gün formda bir karkadaş yazmıştı 40 yaşındayım ve hamileyim diye jinekoloji bölümünde Rabbim bizede yaşatşın inşallah.

hoşgeldin canım seninle hemen hemen aynı zamandır uğraşıyoruz demk ki ben de dört yıldır deniyorum olmuyor,benim beş yaşında biroğlum var o da yedi yıl sonra olmuştu.son dört yıldır da o abi olsun diye uğraşıyorum ama olmuyor.

kafanı dağıtman çok önemli.benimde arkadaşlarım hep doğurdu işin en kötüsü iş yerimdekiler..yani 12 saat onlarla birlikteyim.ben ne yapayım?üç arkadaşım doğurdu.9 ay yanlarındaydım.her aşamasında.ilk tekme ilk gülücük..bende istiyorum ama zamanı var sanırım.

tşk ederim reyyan moral verdin. geçen sene hormon tahlili yapıldı. çok şükür bende de eşimde de sorun yok. demekki zamanı gelmemiş. Allahın hazinesinde çok isteyelim sebebleri halk etsin Yüce Yaradan. herkes sorup duruyor canı sıkılıyor insanın. kayınvalideme göre kiloluyum ondan olmuyor eşime göre başka sebepten olmuyor. yani hep sorumlu benim. bazen kaldıramıyorum üstüme çok geliyorlar. görümcelerim geçen sene ikiside doğum yaptılar. bir araya geldiğimizde onlar çocuklu siz yardım edin yok senin elini ayağını bağlayan mı var yok çoluk yok çocuk yok ne işin var. yani saymakla bitemez. bazen çoookk uzaklara gitmek istiyorum tanıdık kimseyi görmek istemiyorum.

hoşgeldin canım seninle hemen hemen aynı zamandır uğraşıyoruz demk ki ben de dört yıldır deniyorum olmuyor,benim beş yaşında biroğlum var o da yedi yıl sonra olmuştu.son dört yıldır da o abi olsun diye uğraşıyorum ama olmuyor.

famusay senin çocuğun mu var?yeni duyuyorum walla.allah bağışlasın

tşk ederim sağolun moral verdiniz. biz isteyelim dua edelim takdir Allahtan. ya nasip ya kısmet. Allah hepinizin dualarını hayırlı yönüyle kabul etsin inşallah.

tşk ederim reyyan moral verdin. geçen sene hormon tahlili yapıldı. çok şükür bende de eşimde de sorun yok. demekki zamanı gelmemiş. Allahın hazinesinde çok isteyelim sebebleri halk etsin Yüce Yaradan. herkes sorup duruyor canı sıkılıyor insanın. kayınvalideme göre kiloluyum ondan olmuyor eşime göre başka sebepten olmuyor. yani hep sorumlu benim. bazen kaldıramıyorum üstüme çok geliyorlar. görümcelerim geçen sene ikiside doğum yaptılar. bir araya geldiğimizde onlar çocuklu siz yardım edin yok senin elini ayağını bağlayan mı var yok çoluk yok çocuk yok ne işin var. yani saymakla bitemez. bazen çoookk uzaklara gitmek istiyorum tanıdık kimseyi görmek istemiyorum.

valla kaçarak birşey elde edilmiyormuş ben bunu öğrendim...yaklaşık 2 yıl vajinismusla uğraştık eşimle zor atlattık bide çevre baskısı kısır mısın niye bebek yok en son patladım bu hayat benim size ne dedim ve vajiyi yendim şimdide diyorum ki bu hayat benim Rabbimin bana taktir ettiği zaman daha gelmemiş diyorum kilo felan takma kafana zamana bırak ve onlara şunu de ölüm zamanı, doğum zamanı ve nikah saati asla değişmez siz Allahtan daha mı iyi biliyorsunuz ben bunu dedim ve herkes sustu bol şans.

filozofcan, önümüzde bir sürü ay var, hangi ay geleceğini bilemeyiz ki, o yüzden denemekten asla vazgeçmiycez, umudunu kaybetme demiycem, eğer kaybettiğin zaman ,aklından çıkarmış olucaksın, bi nevi toparlanma sürecin başlamış olucak, kendini daha iyi hissediceksin, bi ay yineadetin gecikecek "neden" diye düşünürken aklına önce test değil de başka gecikme ihtimalleri gelecek, ve bebeğin gelmiş olucak:emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:
eskiden kadınlar kolayca hamile kalıyorlardı, ilk geceden hem de... ilk gece hamilelik korkusu yoktu , bu ay olur muyum korkusu , stresi yoktu,aklına bile takmazdı, çünkü hamile kalacağı kesin sonuçtu, hamile kalmamak pek görülmüş şey değildi :) bir de ay ay geciken adetler hamilelik belirtisi diyen arkadaşlar var, hamile kalan arkadaşlar, bana külliyen rastlantı gibi geldi ama inanmamak için hiç bi nedenim yok :52::52::52:

biyolog, hoşgeldin sen de buraya:3: hep beraber sohbet için burdayız.... kilo hiiiiç sorun değil tabi ki, koca karı uydurmasıdır onlar... ama kendi sağlığın için, olacak bebeğinin sağlığı için, estetiğin için kesinlikle kilo vermen lazım:31:

Son düzenleme:
Back
X