umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

sabah 8 de hastanedeyim.sonucu size akşam veririm.olmadı 1 ay daha bekleyip klomeni denemeyi düşünüyorum

Merhaba kızlar...Ben de bekliyorum bakalım ocak ayı için ne olacak?

pkosluyum ve adetlerim çok düzensiz. bu ay 43. gün adet oldum mesela. bu ay inşallah klomen kullanacağım. hayırlısı olur inşallah

Merhaba kızlar...Ben de bekliyorum bakalım ocak ayı için ne olacak?

pkosluyum ve adetlerim çok düzensiz. bu ay 43. gün adet oldum mesela. bu ay inşallah klomen kullanacağım. hayırlısı olur inşallah

43 mü?peki gecikme için doktor birşey demedi mi?ben kendimden şüpheleniyorum artık 35. gün ne bebek var ne adet?neyin habercisi acaba

43 mü?peki gecikme için doktor birşey demedi mi?ben kendimden şüpheleniyorum artık 35. gün ne bebek var ne adet?neyin habercisi acaba

canım polikistik overde olabiliyormuş. o ay yumurtlamazsan oluyormuş. normalde yumurtladıktan sonra progesteron artıyormuş. hamile kalınmazsa yumurtlamadan 14 gün sonra progesteron düşüp kanama oluyormuş. eğer yumurtlamazsan progesteron artmıyor ve östrojen artmaya devam ediyormuş. adet olman için de bu östrojenin baya artması, rahimin adette dökülen kısmını kalınlaştırması gerekiyormuş. bu da adeti baya geciktiriyormuş yani. biraz karışık ama.
çok komik ama tam doktora gittim adet olmuyorum diye. doktoru beklerken adet oldum.

kızlar ben ilk kez klomen kullanıyorum çatlatma ignesinden bahsetmedi dr um bu iğne karından mı vuruluyor böle bişey duydumda:/

farketmiyor canım bu iğne derinin altına yapılıyor kola olur kalçaya olur ama en etkilisi göbeğe yapılmasıymış ben de göbekten yaptırmıştım zaten bu ay da öyle yaptıracağım.

arkadaslar bu corekotu+ bal +tarcin kuruyle cok hamile kalan var denedinizmi ben bu ay deniyorum bakalim bebis tutunabilicekmi :)

Arkadaşlar benim regl günüm her zaman 4 gün önceye atar.geçen ay 27sinde olmuştum yani bu ay 23ünde olmam gerekiyordu.ama olmadı.ama ben yinede fazla umutlanmak istemedim belki günü gününe denk gelir die ama hala gelen giden yok.sadece başım çok ağrıyor.İnş. bu sefer tutmuştur.Ayy şimdiden sitrese giriyorum eğer hasta olursam kim 1 ay daha beklicek ya:( inş. hayırlısıyla Meleğim gelmiştir.

kızlar kötü haber..kan testi sonucum koca bir sıfır.1 bile değil sıfır.gün boyunca işyerinde ağlamamak için kendimi zor tuttum.kreşe gittim bebeklerle oynadım onları kucağıma aldım.şimdi ise kendimi tutamıyorum.bebeğim diyince burnum sızlıyor.biliyorum eşim görürse yine kızacak kendini çok yıpratıyorsun diyecek.bu ay korunmayı düşünüyorum.kendimi toparlamaya ihtiyacım var sanırım.

Back
X