- Konu Sahibi filozofcan
selam arkadaşım.hoşgeldin.klomen e isteğe bağlı başlanıyor mu
evet canım doktoruna git ve yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle ben bugün gittim doktoruma yeniden başladık kolmene
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşım.hoşgeldin.klomen e isteğe bağlı başlanıyor mu
selam arkadaşım.hoşgeldin.klomen e isteğe bağlı başlanıyor mu[/QUOTEyok canım dr um başladı yumurta takibiyle bakalım nolacak..inş hepimiz bebişlerimiz alırız kucamıza
Merhaba kızlar...Ben de bekliyorum bakalım ocak ayı için ne olacak?
pkosluyum ve adetlerim çok düzensiz. bu ay 43. gün adet oldum mesela. bu ay inşallah klomen kullanacağım. hayırlısı olur inşallah
43 mü?peki gecikme için doktor birşey demedi mi?ben kendimden şüpheleniyorum artık 35. gün ne bebek var ne adet?neyin habercisi acaba
kızlar ben ilk kez klomen kullanıyorum çatlatma ignesinden bahsetmedi dr um bu iğne karından mı vuruluyor böle bişey duydumda:/
ayy acırmı acaba göbekten :/farketmiyor canım bu iğne derinin altına yapılıyor kola olur kalçaya olur ama en etkilisi göbeğe yapılmasıymış ben de göbekten yaptırmıştım zaten bu ay da öyle yaptıracağım.
slm arzusum benim bildiğim kadarıyla her zaman bir ihtimal vardır eşimin doktor akrabası söylemişti...
hmm inş olmlu haberdir :)belirti olarak 2 gündür ara ara midem bulanıyor ve akıntım çok fazla
üzülme ama...idrar testi yaptım yine tek çizgi...yine..yine.
Arkadaşlar az önce kan testi yaptırdım yarın sabah sonuç alıcam inş pozitif çıkar :))
sabah 8 de hastanedeyim.sonucu size akşam veririm.olmadı 1 ay daha bekleyip klomeni denemeyi düşünüyorum
arkadaslar bu corekotu+ bal +tarcin kuruyle cok hamile kalan var denedinizmi ben bu ay deniyorum bakalim bebis tutunabilicekmi :)
Arkadaşlar az önce kan testi yaptırdım yarın sabah sonuç alıcam inş pozitif çıkar :))