umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

Arkadaşlar dayanamayıp biraz önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı şimdi bu ne demek oluyor ya :(

:) sanırım topiğin ilk bebişi geliyor hayırlı olsun :) darısı isteyen herkese olsun inşallah tebrikler 2. çizgi silikse genelde pozitiftir.

kızlar biraz toparlanmış bir şekilde karşınızdayım.dün eşim geldi ağlamıyordum ama gözlerim şiş.sonra bana kızmaya başladı bende ağladım tabi.sonra dedi ki bebeğimiz bi olsun seni ağlattığı için popişine popişine vuracam bende gülmeye başladım tabi :) o kadar zor yaptık bebeğimi dövdürtmem dedim :)) gülüştük yani.bu arada ben hala adet olmadım.bugün 37.günüm bitiyor.yarın saat 9.10 da randevum var hadi hayırlısı bakalım.kanda 0 çıktı bebek olma ihtimali yok değil mi?

kızlar biraz toparlanmış bir şekilde karşınızdayım.dün eşim geldi ağlamıyordum ama gözlerim şiş.sonra bana kızmaya başladı bende ağladım tabi.sonra dedi ki bebeğimiz bi olsun seni ağlattığı için popişine popişine vuracam bende gülmeye başladım tabi :) o kadar zor yaptık bebeğimi dövdürtmem dedim :)) gülüştük yani.bu arada ben hala adet olmadım.bugün 37.günüm bitiyor.yarın saat 9.10 da randevum var hadi hayırlısı bakalım.kanda 0 çıktı bebek olma ihtimali yok değil mi?

moralinin yerine gelmesine sevindim :) 37 gün uzun bir süre her ne olursa olsun doktora gitmen çok iyi olur önceliğimiz bebek tabi ama bir kontrollerini yaptır inşallah her şey yolunda çıkar ve belkide... hayat süprizlerle dolu... hakkında hayırlısı olsun inşallah.

arkadaşlaar merhaba ben yeni üye oldum 2,5 yıllık evliyim ve 6 aydır bebek istiyoruz olmadı diye doktora gittim testler yapıldı rahim filmi çekildi sorun olmadığı söylendi ve bugün klomene başladım hepimiz için hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar... iyi geceler aynı zamanda. bizde yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz. daha önce gittiğim dr.lar bi bir yıl bekleyin bakalım dediler hep. sonunda başka bir şehre dr. için gittim. pco lu olduğumu öğrendim. ama dr. sperm var yumurta var bebek olmaması için bi neden yok tüp bebeğe kadar yolu var dedi. ekimde başladık tedaviye klomenle. daha sonra gonal-f iğnesiyle . erken çatlama söz konusu oldu çatlatma iğnesi vurunmadım. o ay bişi olmadı. kasım ayında da kist oluştuğunu bu ay yumurta geliştirici ilaç veremeyeceğini söledi dr. bu ay kontrole gittim kist kaybolmuş serophene verdi bu sefer. kullandım yarın kontrolüm var herhalde yumurtanın ne kadar geliştiğine bakacak...umarım bu ay umutlarımız gerçeğe dönüşür...

Tşk ederm kızlar.yarın gidip kan testi yaptıracam tam emin olmak için.hadi hayırlısı.Allah isteyen tüm anne adaylarına bebişleri versin inş.

senin gülümsemenle gülümsedik, umarım dr.güzel şeyler söyler o testler yanlış çıkar..

canım gülmene çok sevindim moralini yüksek tut ve herşeyin başı sağlık unutma,sen kendini ne kadar yıpratırsan vucudun sana o kadar tepki verir hem ne güzel eşin hep yanında ve sana destek oluyor :) dr sonucu bize yaz olur mu? umarım güzel haberler gelir senden.

nilky, hayırlı olsun şimdiden...

filozof, inş iyi haberlelr gelirsin, benim de yarın dr randevumvar, yeni bi dr edindim, ilk gidicem, inş iyi olur sonuçlarım falan...:(

kızlar bugün doktora gittim.ilk defa gittiğim bi doktor memnun kaldım.yani en azından dinledi.kan tahlili verdim hormonlarıma baktı.dengesizlik varmış.bi hormon yüksek bi hormon düşük.polikistik over var dedi.bi ay doğum kontrol hapı kullan dedi.ben reddettim.çok kilo alıyorum diye.adet söktürücü verdi ve adetin ilk günü gel dedi klomen tedavisine başlıyoruz inşallah.evet ocak ayından daha bi ümitliyim.bu ay bizim ayımız olacak kızlar.eylül doğumlu bebişlerimiz olur inşallah.öpüyorum hepinizi.

selam ben yeni kayıt oldum ismim sultan 9 senelik evliyim 1 kızım var 2 kez kürtaj oldum 1 düşük yaptım şu an bebek isdiyorum ama kanda pıtılaşma çıktı bebkleri o yüzden kaybediyormuşum sizlerden bunun hakkında bilgi sahibi olan varmı cevap yazarsanız çok memnun olurum. teşekkürler CANSULTAN FM her zaman radyomada beklerim iy geceler.

bende bu ay ümitle bekleyenlerenim..15 ocak sat.bugünler yumurtluyorum gabiliba

hadi bakalım inşallah senin ki tutar benim günümde 17 ocak ta yakın tarihler birbirine.Kızlarrrrrrr nerdesiniz....ses yok kimseden.

rabbim nasip ederse ilk bebiş olcak.3. aydayız denemelerin zaten 3 aydırda evli sayılırım vaji yendim de :) sizin bebiş var mı

rabbim nasip ederse ilk bebiş olcak.3. aydayız denemelerin zaten 3 aydırda evli sayılırım vaji yendim de :) sizin bebiş var mı

benim 6 yaşında bi kızım var.bu 2. olacak nasipse bende 3. aydayım ve bu ay çok ümitliyim nedense.vaji yenmek?vajinismu mu?kusura bakma anlayamadım:44:kaç yaşındasın

selm kızlar :3:^
ben dr dan geldim bi kaç saat önce, herşey yolundaymış şükür, yumurtalrım azdı 7 ay önce gittiğimde ama yeteri kadar yumurta varmış, kendim de gördüm hatta birisi çatlamak üzereymş, bi kaç akşam deneyin dedi:17: adetime 3-4 gün var, ne zaman çatlayacağı belli olmuyor yumurtacıkların :52:

reyyancım yorumlarını okudum, sat tarihine biraz daha var...hadi bakalım :)
filozofcum pko olduğunu biliyor muydun, yoksa yeni mi öğrendin? geçmiş olsun cnm, inş tedaviyle daha iyi olur, klomene başlıyorsun, yumurtaları çatlatmak için mi o? hadi hayırlı olsun , yeni bi hayat yeni bi yıl yeni dönem :)

Son düzenleme:
selm kızlar :3:^
ben dr dan geldim bi kaç saat önce, herşey yolundaymış şükür, yumurtalrım azdı 7 ay önce gittiğimde ama yeteri kadar yumurta varmış, kendim de gördüm hatta birisi çatlamak üzereymş, bi kaç akşam deneyin dedi:17: adetime 3-4 gün var, ne zaman çatlayacağı belli olmuyor yumurtacıkların :52:

reyyancım, filozofcum ve diğer arkadaşlar, yorumları okudum, sat tarhinize biraz daha var...

:):) ya nasıl anlıyorsunuz bunu ben bir türlü anlamıorm:S

Back
X