- Konu Sahibi filozofcan
-
bihaftam var adetime inşlh olmamda burda hepinizle paylaşmak nasip olur güzel haberi.....
9ay evliyim 1 ay dır doktora gidiyorum ve artık doktora gıtmekten sıkıldıkm... benımle aynı seyler ve i yaşan varsa bana yardımcı olsun .......
ilk doktora gitmemin sebebi adetımın 20 gün geçmesi normalde benım adetim günü gününe olurdu ilk defe bukadr adetim gecıktı acaba hamilemiyim diye gittim ama degilmişim...
kan tahlili yaptı hormonlarım bozukmus ve ufak ufak kisler olusmus intabın ve kan birikiminn oldugunu soyledi doktorum ilac yazdı VE adetin 3günü gel dedi gıttım ıntabın gectıgını ve iyi durumda oldugunu soyledı ama yumurtalıklarım bellı bı aralıkta çalışıyormus uretecıgı zaman da uretmıyormus.onun içinde yumurta cogaltıcı verdı. düzensiz içtigim için işe yaramamıs hale aynı durumdaymıs.daha once gıtıgımde adetım hala devam ettıgı ıcın adet gecıktırıcı verdı.dün kontrole gıtm gıttıgımde az bırsy tekrar leke gıbı geldı doktor yumurtalıgım canlanmaya baslamıs. oyle soyledi az bırsey kan geldigini soyledım bana o adet degıl dedı.ama ben adet oluyorum cukü asırı şekilde kan geliyor kı kendısıde bana yogun gelırse adetttır dedı.ve adetımın 3 cü günü çagırdı beni.
ama ben anlamadıgı sey şu nezamn gecer kıs nezaman bebek sahibi olurum yada ne yapacam (LÜTFEN CEVAP)
arkadaşım ben bu sabah yine kırmızıyı gördüm. inşallh siz görmezsiniz. Rabbim herkese istediğini hayırlısıyla versin. sevgiler.
selam arkadaşım. sanki kırk öksüzle bir mağarada kalmış gibi bir halin var. biraz sakin ol. ben iki yıldır uğraşıyorum. çok önemli olmayan problemler var ama olmuyo. öncelikle yumurta oluşturucuyu drunun dediği gib düzenli kullan. adetinin 3. günü dr.a git sen 1 ayda dr.dan sıkılmışsın biz kaç aydır gidiyoruz cumartesi yine gideceğim. ben de kırmızı kart gördüm yine. bir arkadaşım 4 yıl uğraştı 20 bin lira para harcadı ve bebeklerini 6 aylıkken doğmadan kaybettiler. ama vazgeçmediler. dr.unun tavsiyelerine uyup sabırlı ol. sevgiler.
ben evde acayip sıkılyorum çalışmayı çok seviyorum ama hamilelik olunca işi de düşünmeyi bir kenara bıraktım
arzuşum denemedim yeni evli old. için ama çokduydum, incir kürü.. dene bence, bu arada ne kafdarlık evlisin çocuk ne zaman önerirsin? daha önce korundunmu hiç haplarda zarar veriyo diye duydum da..bana ne önerirsin? yumurtlama günümü hesaplanmalı ilerdee istioz şimdi değilde... nasipcorekotu bal tarcinda ise yaramadi geldi benimki... kizlar bu karisimdan haberi olan varsa kac ay kullaniliyor bu?
corekotu bal tarcinda ise yaramadi geldi benimki... kizlar bu karisimdan haberi olan varsa kac ay kullaniliyor bu?
merhaba arzusum ben kullandım bu ay bu karışımı duyduğuma göre 6 ay kullanmak gerekiyomuş etkili çözüm için. tabi ilk aydanda hamile kalanlar olabiliiyomuş. benimde gecikti bakalım bekliyorum umarım Allah herkese nasip eder o duyguyu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?