umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

corekotu bal tarcinda ise yaramadi geldi benimki... kizlar bu karisimdan haberi olan varsa kac ay kullaniliyor bu?

9ay evliyim 1 ay dır doktora gidiyorum ve artık doktora gıtmekten sıkıldıkm... benımle aynı seyler ve i yaşan varsa bana yardımcı olsun .......
ilk doktora gitmemin sebebi adetımın 20 gün geçmesi normalde benım adetim günü gününe olurdu ilk defe bukadr adetim gecıktı acaba hamilemiyim diye gittim ama degilmişim...
kan tahlili yaptı hormonlarım bozukmus ve ufak ufak kisler olusmus intabın ve kan birikiminn oldugunu soyledi doktorum ilac yazdı VE adetin 3günü gel dedi gıttım ıntabın gectıgını ve iyi durumda oldugunu soyledı ama yumurtalıklarım bellı bı aralıkta çalışıyormus uretecıgı zaman da uretmıyormus.onun içinde yumurta cogaltıcı verdı. düzensiz içtigim için işe yaramamıs hale aynı durumdaymıs.daha once gıtıgımde adetım hala devam ettıgı ıcın adet gecıktırıcı verdı.dün kontrole gıtm gıttıgımde az bırsy tekrar leke gıbı geldı doktor yumurtalıgım canlanmaya baslamıs. oyle soyledi az bırsey kan geldigini soyledım bana o adet degıl dedı.ama ben adet oluyorum cukü asırı şekilde kan geliyor kı kendısıde bana yogun gelırse adetttır dedı.ve adetımın 3 cü günü çagırdı beni.
ama ben anlamadıgı sey şu nezamn gecer kıs nezaman bebek sahibi olurum yada ne yapacam (LÜTFEN CEVAP)

selam arkadaşım. sanki kırk öksüzle bir mağarada kalmış gibi bir halin var. biraz sakin ol. ben iki yıldır uğraşıyorum. çok önemli olmayan problemler var ama olmuyo. öncelikle yumurta oluşturucuyu drunun dediği gib düzenli kullan. adetinin 3. günü dr.a git sen 1 ayda dr.dan sıkılmışsın biz kaç aydır gidiyoruz cumartesi yine gideceğim. ben de kırmızı kart gördüm yine. bir arkadaşım 4 yıl uğraştı 20 bin lira para harcadı ve bebeklerini 6 aylıkken doğmadan kaybettiler. ama vazgeçmediler. dr.unun tavsiyelerine uyup sabırlı ol. sevgiler.

arkadaşım ben bu sabah yine kırmızıyı gördüm. inşallh siz görmezsiniz. Rabbim herkese istediğini hayırlısıyla versin. sevgiler.

üzüldüm senin adına benimde cumartesi den itibaren beklemede olucam kırmızılar için umarım gelmezler bende okadar çok korkuyorumki ilk denemem tedavide ama hüsranla sonuçlanmasını hiç istemiyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşlh....

eger bazı seylerin olmasını istıyorsam sabır gostermem lazım ama işte kafamı karıstıran konu su hem adet kesıcı verıyor hemde adetin 3,günü gel diyor ya adet olmazsam ozaman ne yapacm.sonucta verdıgı ılac adet kesıcı kafam allak bullak ama bu gıtııgım de yumurtalıkların canlanmaya baslamıs dedı.ama kisde var dedi ama 2 dir gidiyorum kisten bas etmıyor ıyı durumdasın dıyor bu gıttıgımde soracammm...allahta senin gönlüne göre versın caNM İŞALLAH HAYIRLISIYLA ALLAH SANADA BANA BİR BEBEK NASİP EDER ...HERŞEYIN IYISINIDE KIÖTÜSÜNÜDE YÜCE RABBİM BİLİR YETERKİ O İSTESIN ASLINDA TEDAVİ SU BU BOŞŞŞ ALLAH BEBEGİ OLMAYAN TÜM İNSANLARA HAYIRLI VE SAGLIK LI EVLAT NASIP EYLESİN (AMİN)BAŞTA BANA :)

27 aylık evliyim ve şubatta korunmayı bırakalı 12 ay olucak ama bu ayda adt belırtilerim başladı geçen adetimdn sonra doktora gittik benim rahimde ve yumurtalıklarmda bi sorun yok keza eşimdede bişey çıkmadı çoook şükür eğer şubattada adt olursam rahim filmi çekilecek ve ben çok korkuyorum.bu ay adt belirtilrm oldugu içinde çok üzülüyorum.sizlerdn dua beklıyorm:)

sabır sabır sabır............bende bebişim olsun isityorum 6 ay korunmadım ama hamiş kalmadım....bu arada doktora gittim..acelet etmemi söyledi .....zamana bıraktım ama sabretmek cok zor...........ah hemencecik bebişimiz olsa.............gerci sabrın meyvesi tatlı olur derler ama işte..................

ben evde acayip sıkılyorum çalışmayı çok seviyorum ama hamilelik olunca işi de düşünmeyi bir kenara bıraktım

sibely anlayabiliyorum seni, bende çalışöıorum gurbete geldim eşimle evlenince, çalışmaya alışan birine sıkıcı oluyo.. ünv. mezunumusun bölüm felan? birde seninde ilk çocuk isteğin değilmi?

corekotu bal tarcinda ise yaramadi geldi benimki... kizlar bu karisimdan haberi olan varsa kac ay kullaniliyor bu?
arzuşum denemedim yeni evli old. için ama çokduydum, incir kürü.. dene bence, bu arada ne kafdarlık evlisin çocuk ne zaman önerirsin? daha önce korundunmu hiç haplarda zarar veriyo diye duydum da..bana ne önerirsin? yumurtlama günümü hesaplanmalı ilerdee istioz şimdi değilde... nasip

selam ben geldim çoktandır uramıyorum doktordan geldim kanda pıtılaşma çıktı bebekleri o yüzden kaybetmişim hamile kalırsam iğne vurulacakmışım kanı durultması için nasıl bi iğne kullanan varmı yazarsanız sevinirim iygeceler.CANSULTAN FM

merhaba arzusum ben kullandım bu ay bu karışımı duyduğuma göre 6 ay kullanmak gerekiyomuş etkili çözüm için. tabi ilk aydanda hamile kalanlar olabiliiyomuş. benimde gecikti bakalım bekliyorum umarım Allah herkese nasip eder o duyguyu:))

merhaba arkadaşlar bi haftadır yoktum ama allahın izniyle güzel haberlerle geldim ewet ben çift çizgiyi gördüm rabbim sesimi duydu şimdi aslında çok korkuyorum çünki ilk bebğimi kaybettim bibuçuk aylıkken şimdide aynı şeyleri yaşarsam diye çok endişeliyim umarım herşey yolunda giderde yavrumu kucagıma almak nasip olur allah bütün istiyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin bu arada ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım yani allahın izniyle ilk ayda hamile kaldım.....

o karışım iyi birde incir kürü iyimiş bilginize.. bayanlar bu pozisyon uygun olan nedir hamile kalanlara sormak alzım aslında ama ? utandım sorarken onun uygun olmasına de dikkat etmek gerekir bence..

kızlar nerdesiniz siz ya hepiniz nereye gittiniz????içinizden haniş olan var da o yüzden mi kaçtınız topikten :)

merhaba bende yeni katıldım aranıza bende 1 yıllık evlıyım hiç korunmadım ve doktora başvurunca pko oldugumu ögrendim aylarca hastalamamı bekledik kan vermeler rahim filmi ardından geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım sonuç yine negatif tabi artık kimsenin beni anladığını düşünmüyorum ve öyle yoruldum bunla nasıl başa çıkıyorsunuz??? lütfen bana anlatın şuan gerçekten bunalıma girmiş bi durumdayım....

1 senelik evliyim.son 3,4 aydır hiç korunmuyoruz vakat hala bir sonuç alamadık.idrar yollarımda iltahap var acaba o yuzden olabilir mi kızlar yardım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…