umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

filozofcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
283
63
318
kızlar ben 11 aylık evliyim..8.ayımda bi düşüğüm oldu.bu ay çok ümitliyim.sat 22 kasım ve zaman hiç geçmek bilmiyor.moralim darmadağın.çok dua ediyorum.ve sizlerden dua bekliyorum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Allah gönlünde olanı versin cnm inşallah iyi haberlerini bekliyoruz:)

teşekkürler canım..rabbim isteyen herkese hayırlı bebişler versin inşallah

merhaba ben de az da olsa bu ay umutluyum.benim de bat 22 aralık.3 aralıkta çatlatma iğnemi vuruldum 36 saat sonra da ilişki oldu.üzücü olan şu ki başka ilişki olmadı olamadı.acaba tek seferle olur mu?bilmiyorum ki.yine de umutluyum Allah büyük

konuyu açan arkadaşım sağol ya valla buradan güngünberaber yaşayalım heyecanımızı durumumuzu paylaşalım ben burayı takipteolacağım.

arkadaşlar ben 5 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz eylül ayından beri reglilerim düzensiz normalde 30-35 günde olurken regli eylülden beri 40 gün e çıktı ve çok az oluyorum. 2 ay yasmin ile korunduk daha sonra bıraktık korunmayı.geçen ay doktora gittim smear testi ve hormon testleri yaptı herşey normaldi.folik asite başladım fakat dün yani 29.gün çok az açık kahverengi akıntım oldu umutlansam mı acaba

arkadaşım beklenen adet tarihin ne zaman?

benım bat da 19 kasım ınsss hamıs olurum bu ayda umutluyum bakalım ama halvetı 4 dafa falan oldu aza yaptım bide boyle deneyım dedım gercı bugunde calısma varr son gubude kadar

slm kızlar bende 4yıllık evliyim 2yıldır bebek aryoz klomen ve ovitrelle kullandım ama hala bebiş yok inşallah bigün bizimde kucaklarımız dolar

inş. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı birer evlat verir bende 2.bebeğimi istiyorum 3 yıldır bekliyoruz ama daha gelmedi inş. en kısa zmanda birbirimize hayırlı haberleri veririz arkadaşlar...

Yeni topikler bir çok insana uğur getirdi inşallah bizde burada bu şansı yakalarız. Ben bir yıla yakın doktor doktor gezdim bir sonuç alamadım, bir problemimiz yok çok şükür. Şimdi artık bitkisel kürleri deneyeceğim. İnşallah hepimiz için uğurlu olur bu topik. Allahım hayırlısıyla bize de biber evlat nasip etsin inşallah.

sibely bence test yapmalısın..kan testi ver garanti olsun.haberlerini beklyorum

Mutlaka duymuşsunuzdur soğan kürü yapacağım birde arı sütü, polen alacağım aktardan. Henüz başlamadım reglimin bitmesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…