- Konu Sahibi filozofcan
-
Slm arkadaslar bende bu ay olur ınsallah dıyenlerdenım bız 1,5 bucuk yıllık evlıyız ve evlendıgımız ılk gunden berı bebek ıstıyoruz rahım agzında yara varmıs donduruldu doktorum 3 ayda muhakkak olur dedı bu ay son bakalım olur ınsallah yuceRabbım hepımıze nasıp etsın bebısler
Bence ılac ıcmemekle cok ıyı yapmıssın ben 3 ay kendını bellı etmeyen bebek duymustum neden kan testı yaptırmadın anlamadım ama bıraz daha bekle ve bıdaha doktoro gıt derım ben ve bence doktorunu degıstır cunku aynı doktora gıdersen kızcak ılacları kullanmadın dıye:) cok ıstedıgımız ıcın psıkolojımız ve vucudumuz kendını ona gore hazırlıyo herseyın hayırlısı ınsallah guzel haberler alırsın bızede soyle sonucu lutfen
walla canım iyi diyelim iyi olalım..bi süre takıldım öyle baktım eskilerden kalan olmadı kendi derdime düştüm..hala adet olmadım 45.günüm bitiyor.adet söktürücüm bitti.beklemedeyim.koca bi aralık ayı adet olmadım resmen..sen nasılsın?neler yapıyorsun?
bilgiler için teşekkürler arkadaşım..denemekte fayda ama kilo aldırır muhtemelen..
eğer bu ayda adet olursam bebek için beklediğimiz tam 1 sene doluyo bu süre içinde 2 ay klomen 3. ay çatlatma iğnesi 4. ayda rahim filmi ve 2 aydırda hiçbir tedavi uygulamıyorum, doktora kalırsa hiçbir problem yok yumurtalık yeterli büyüklükte eşim için yapılan test çok iyi, artık doktora gidip herhangi bir tedavi uygulamayı düşünmüyorum 2 aydır olduğu gibi oluruna bırakıyorum ve dua ediyorum kendimi oyalayacak şeylerle meşgul oluyorum çalışan biri olduğum içinde bu hiç zor olmuyo, ayın 19 unda adet olmam gerekiyor beklicez ve görücez bu arı sütüne gelince 2 ay önce epey bi yazı okudum internetten bununla ilgilii denemeye değer olduğunu düşünüyorum kullanmayı düşünenler için tabi ben kullanmayı düşünmüyorum şu ana kadar doğal yolla uğraş verdiğim tek şey incir kürüydü ve faydasını gördüğüm için kesinlikle tavsiye ediyorum yoğun bir akıntı ki bu yumurtanın çatlamaya çalıştığının göstergesiymiş herkesin ALLAH yardımcısı olsun bu yolda uğraş verenleri artık eskisinden çok daha iyi anlıyorum özellikle zaman ilerledikçe umudunu yitirenleri ben inanıyorum o yüzden tedaviyi bıraktım bekliyorum ve dua ediyorum Rabbim doğru zamanını bilir buda bizim sınavımız heralde
famusay senin çocuğun mu var?yeni duyuyorum walla.allah bağışlasın
Merhaba arkadaşlar . Siteye yeni üye oldum. 1,5 yıldır evliyim 3 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz Regl olmama 6 gün var umarım bu ay sizlere güzel haber veririm... Allahım isteyen herkeze nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?