umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

aa üzüldüm canım ya...:( nasıl 8. ayında,hamileliğin 8. ayında mı??? o zaman düşük oluyor mu?

yok evliliğimin 8.ayında 5 haftalıkdı bebeğim.kaybettim malesef.iki aydır istiyoruz bakalım

anladım, hayırlısı buymuş demek ki, öyle düşünmek gerek... hamile kalmakta sorun yok bu da iyi bişey, benim o da belli değil... 4 aydır olmuyor stres yaptım artık :(

merhabalar ben yenı katıldım bu sıteye 7.12.2011 de kan testi yaptım sonuc:0,454 cıktı
11.12.2011de tekrar yaptım 7cıktı 13.12.2011de yaptırdım 5cıktı bugun yaptırdım 8 cıktı 20sı aset zamanım bu kadar sık yaptırma nedenım ılac kullanıyorum eger gebelık varsa kullanmayacagım doktorum takıpte l dedı artı ıstıyorum da cocukkk

stres yapma bak..allaha tevvekkül et..ben rabbimden hep ramazan bebeği istedim.ve ramazan ayında hamile kaldım.ama sonra duamı azaltmış olmalıyım ki kaybettim.bu ay dahiliyeye gittim eklem romatizması çıktı.bebeği ondan kaybetmişsindir dedi doktor.pek anlamadım ama şimdi ilaç kullanıyorum.14.günüm aşure günüydü.yine mübarek bi günde rabbimden bebek istedim.inşallah verir ve emanetini geri almaz

fatma değerler çok düşük.değerlerin oynama nedeni açlık tokluk ile değişiyor.bu yüzden oynamış olabilir.hamile isen daha yüksek çıkması gerekirdi.ama herkesin bünyesi farklı bilemiyorum doktor daha ii bilir.

filozofcan, geçmiş olsun canım, geçici bi hastalık mı, kronik mi, arkadaşımda da vardı da kronik diye biliyorum. inş zararı olmaz artık... ben de insüline bağımlı diyabetim, vücuduma bağlı bi cihazla yani insülin pompasıyla yaşıyorum, sürekli iğneyle vücuduma bağlı, sadece suyla temasta veya ilişki sırasında çıkarıyorum. şükür allahıma,daha başka hastalık vermesin...
fatma6161, bu değerler ne değeri oluyor ? hangi hormonun değeri ?

sana da çok geçmiş olsun canım.rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı bebekler nasip etsin..ben kaçar canım.kendine ii bak ii geceler

arkadaşım, ben dün akşam mesaj yazdım ama cevap veren,bi "hoşgeldin" diyen olmadı, benden sonraki arkadaşın mesajı okunup benimki okunmayınca haliyle insan yazmak istemiyor :) yoksa benim takip ettiğim çok topik var, burdan tanışıp görüştüğüm, dostlar edindiğim topikler var :10: ama bi konuda haklısınız, bi kere yazıp bi daha gelmeyenler de var, hem de fazlasıyla :34:

o zaman buradaki herkes adına özür dilerim,hoşgeldin canım.belki sen yazarken offline olduysam dikkatimi çekmemiştir,kusura bakma arkadaşım.ben sık sık uğruyorum buraya az önce bi dünyaaaaaa misafir yolcu ettim,yorgun ve uykusuzum ama yine de size bir merhaba demeden uyumak istemedim,tabi siz bu saatlerde uyuyorsunuz.artık sabah okursunuz bunu,görüşürüz:))

Merhaba kızlar...Hemen durumumu anlatiyim; geçen yıl kasım ayında 5 haftalık ilk bebeğimi aldırdım :( Kürtajdan sonra hiçbir komplikasyon olmadı çok şükür...3 ay önce bebek ümidiyle başladık çalışmalara fakat olmadı kısmet işte.Doktora gittim durumu söyledim bekliceksiniz dedi :S Ayrıca ultrasyon ve rahim filmi dedi bu ayın 27sinde hiç istemiyorum gitmeyi...Umudum bu ay bebek olması yoksa doktora gitmem gerekicek sanırım :( Allah hepimizin dualarını kabul etsin kucaklarımızı doldursun inş....

amin arkadaşım amin ne güzel dua.

senden de Allah(cc) razı olsun bu ayda tutmazsa ki tutmadı sanırım çünkü adet sancım var yaklaşık bir haftadır ama olamıyorum sanırım psikolojik geçikme vakasıyım :) 2. ayımız bitecek denemelerde ve önümüzdeki maçlara bakacaz...Geçmiş olsun diyabet zor bir hastalık ama hamile kalanlar var sadece sıkı bir doktor kontrolü gerekiyor Rabbimize dua edelim inşallah tez zamanda kocaman göbüşlerimiz olur :)

canım test yaptın mı belki de hamilesindir:))

selam kızlar topiği ben açtım ama pek ilgilenebildiğim söylenemez.çalışan bir bayanım ve çok yoğunum.iş yerinde pc yasak.anca akşamları girebiliyorum.elimden geleni yazıyorum sizinle dertleşmeye çalışıyorum..bana gelirsek eğer 21 aralık ı iple çekiyorum.doğum günümde hüsrana uğramak istemiyorum.bugün biraz mide bulantım oldu.ama test yapmayacağım.bir kaç gün adet geçikmesini bekleyeceğim.geçen ay kafayı yemiş durumdaydım.acayip midem bulanıyordu ve uyku hali vardı.inanır mısınız 3 tane idrar testi iki tane kan testi yaptım.tabi bunları yapmamdaki en büyük etken adetimin 6 gün geçikmesi ama adet olamamamdı.bu ay bebeğimi bekliyorum ama test yapmayacağım.iyi bi geçikme olmasını bekleyeceğim.hepinizi öptüm dua edin bana..

ben bayrağı devraldım,üzülme sen:))))hepimiz birbirimize dua ediyoruz.Rabbim kabul etsin.

Back
X