umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

famusay sibely reyyan ve 48ve58 sizleri tekrar görmek güzel.son 4 teyim.asker bekler gibi bebeğimi bekliyorum.iki gündür belirtiler var bulantı ve uyku hali.onlara bugün koku hassasiyeti eklendi.tabi bu belirtilere aldanıp hemen ümitlenmeyeceğim.bol bol dua ediyorum rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda versin inşallah..

canım umarım herşey istediğin gibi olur.Ben bugün kan sonucunu aldım 10173,00 hafta olarak yazmıyo ama 6.hafta gibi.bende ayakta uyuyordum nerdeyse gerçi hala öyleyim ama en çok göğüs sızlaması ve sol kasık ağrısı vardı.umarım hepimiz çok çok saglıklı bebişler dünyaya getiririz :49:

çok yüksek değil mi?1000 falan normal.ben düşüğümde 5 haftalıkken 800 dü betahcg.

:)) senin bebek tavan yapmış..hadi hayırlısı bakalım.rabbim hayırlı etsin darısı başıma..

: ) acaba ikiz olabilir mi? olsaydı kanda çıkarmıydı?canım ya inşallah seninde mutlu haberini çabucak alırız isim için konuşuruz ve başka şeyleri için :emir_bebek:

çalışmak para kazanmak güzel ama bence bayan evde olmalı çocuğuna bakmalı..evinde hayırlı evlatlar büyüt daha ne istiyorusun

anneannem in ikizleri olmuş ama biri ölmüş bi teyzem yaşamış başkada kimsede yok: ) ama hep ikizlerim olsun istemişimdir:46:

ben evde acayip sıkılyorum çalışmayı çok seviyorum ama hamilelik olunca işi de düşünmeyi bir kenara bıraktım

bende ikizim olsun çok istiyorum.bizde ikiz çok.halamın ikizi varmış ama ölmüş.amcamın ikiz çocukları var.teyzemin ikiz çocukları var.eşimin tarafında hiç yok ama.bakalım.rabbim şimdi birini bile verse razıyım

hafta içi düzgün bi yer bulup gidicem.önceki gittiğim yer sgk anlaşmalı değil ufak şeyler neyse ama bunda sonrası epey pahalı tutar.o yüzden devletle anlaşmalı özel bi yer arıyorum ama içimede sinmedi bulduklarım bakıyorum daha :44:

7.haftaya kadar vajinal ultrasyon yapıyorlar.kendini kurcalatmak istemiyorsan biraz daha bekle derim ama sen bilirsin.dahiliyeye gitmeyi unutma ama.

ben evlendiğimden beri herkes hadi bu ay inşallah aaa olmadımı olsun diğer ay olur her gün acaba bu ay olucak mı sorularından artık bunaldım ve resti çektim ne zaman olursa olsun hayırlısıyla canımız sağolsun dedim ve stressiz geçirdim günlerimi eşimle de böyle konuştuk.yani keyfine bak gerçekten aklından bu duyguyu at bak nasıl oluyo bebiş.baktın senin üçüz fln olmuş burda nasıl baş edicez topiği açaıyosun : )))

Back
X