umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

sen ne kadar evlisin ki?benim 1 ocakta ilk yıldönümümüz..stres yapıyoru muyum bilmiyorum ya bu ay geçen aydan daha rahattım ama.bakalım son 4 gün inşallah adet olmam

benim çevremde çoğu kişi 5.ayında hamile kaldı.sen kulaklarını tıka ben ne yapayım.birinci yılımız bitiyor.üstelik düşüğümde oldu.

bende heyecanla bekliyorum senin haberini.ama bak normalde benim bugün adet olmam gerekiyordu ben dayanamayıp gittim

ya bende test yapmak istiyorum ama geçen ay kafayı yemiştim.3 idrar testi 2 kan testi yaptım ve adetim 6 gün geçikmişti.her testte aynı umut aynı beklenti.aynı yıkılış..o yüzeden bu ay baya beklemeyi düşünüyorum

benim bi tanıdığım sürekli gebe kalıp düşük yapıyordu 6-7 tane düşük yapmıştır.şimdi kızı kendi boyunu geçiyo.umutsuzluğa kapılma sakın birde allah korusun hiç gebe kalamayanlar var bak senin öyle bi derdin yok ne güzel. sahip olmadıklarımıza üzülmek yerine sahip olduklarımıza sevinirsek daha pozitif olmaz mı ? : )

umudum yok değil..evet en azından hamile kalabildiğimi gördüm.bakalım bir kaç ay daha olmazsa tedaviye gideceğim.

evet bende içiyorum.yani son bir haftadır içmiyorum.bak genel hikayemi anlatayım.4 ay önce betahcg 800 çıktı doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış gebelik başlamış dedi ama ne keseyi ne bebeği göremedik.doktor bi hafta sonra görürüz dedi.3 gün sonra kanamam oldu.hastaneye gittik değerim 1 çıktı.sen zaten hamile değilmişsin dediler.ama hastaneye yatırdılar.saçma sapan şeyler.genel bi kan tahlili bile yapmadılar.taburcu olurken seni normal doğum gibi atmış kabul ediyoruz 3 ay bebek düşünme falan dediler.geçen hafta dahiliyeye gittim.anlattım bunları şeker olabilir mi dedim çünkü kiloluyum.doktor eklem romatizman var mı dedi.bilmiyorum dedim.test yaptı gerçekten eklem romatizması çıktı.o yüzden düşük yapmışsındır dedi.ilaç kullanıyorum şimdi o yüzden folik asit biraz aksadı.her ikisini içemiyorum.

evet bende içiyorum.yani son bir haftadır içmiyorum.bak genel hikayemi anlatayım.4 ay önce betahcg 800 çıktı doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış gebelik başlamış dedi ama ne keseyi ne bebeği göremedik.doktor bi hafta sonra görürüz dedi.3 gün sonra kanamam oldu.hastaneye gittik değerim 1 çıktı.sen zaten hamile değilmişsin dediler.ama hastaneye yatırdılar.saçma sapan şeyler.genel bi kan tahlili bile yapmadılar.taburcu olurken seni normal doğum gibi atmış kabul ediyoruz 3 ay bebek düşünme falan dediler.geçen hafta dahiliyeye gittim.anlattım bunları şeker olabilir mi dedim çünkü kiloluyum.doktor eklem romatizman var mı dedi.bilmiyorum dedim.test yaptı gerçekten eklem romatizması çıktı.o yüzden düşük yapmışsındır dedi.ilaç kullanıyorum şimdi o yüzden folik asit biraz aksadı.her ikisini içemiyorum.

anladım canım üzüldüm gerçekten önce sen sağlığına kavuş sonra herşey olur.benim bi arkadaşın troidi hiç çalışmıyordu hemde acayip kiloluydu.önce tedavi oldu şimdi kızı 1 yaşını geçti.hani sen bana dahiliyeye git demiştin ya oraya neden gidicem anlamadım da : )

ben geçen ay kadın doğumcuya gittiğimde o troid ve 2 hormon testi yaptırmıştı normaldi ama yinede sağol ben giderim yine : )

famusay sibely reyyan ve 48ve58 sizleri tekrar görmek güzel.son 4 teyim.asker bekler gibi bebeğimi bekliyorum.iki gündür belirtiler var bulantı ve uyku hali.onlara bugün koku hassasiyeti eklendi.tabi bu belirtilere aldanıp hemen ümitlenmeyeceğim.bol bol dua ediyorum rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda versin inşallah..

ay hadi bakalım inşallah senden hayırlı haberler gelir dualarımdasınız önce istegen herkese sonrada kendime dua ediyorum inşallah hayırlısı ile olacak bebişlerimiz :)

famusay sibely reyyan ve 48ve58 sizleri tekrar görmek güzel.son 4 teyim.asker bekler gibi bebeğimi bekliyorum.iki gündür belirtiler var bulantı ve uyku hali.onlara bugün koku hassasiyeti eklendi.tabi bu belirtilere aldanıp hemen ümitlenmeyeceğim.bol bol dua ediyorum rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda versin inşallah..

ayyhadi inşallah... ben hiç umutlanmıyorum ya nedense, nasılsa olmaz deyip geçiştiriyorum, ki iyi de yapmışım hiç bişey olmadı ,boşuna umutlanacakmışım :))) amin canım hepimize inşallah...

sibely,
hamilesin sanırım, çok sevindim :)bizde alırız inş o haberi bi gün...çalışmak konusuna gelince, zengin olsaydık çalışmazdım, istifa ederdim görevden :) evde olmak da sıkıcı oluyor aslında haklısın, ama uğraş bulunur, spora daha rahat gidilir, hobilere vakit ayrılır ne bilim bulunur yapılacak bişey :)))

hadi hayırlısı canım,inşallah güzel haberi duyarız.benim de adet günüm cumartesiydi ama olmadım.Hani çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş ya benim 14.günümdü ama olmadım.adete ya da hamileliğe dair keskin belirtilerim yok ama kasık ağrım ve arada bir gelen bel ağrım var bi de göğüslerimin ucu yara gibi sızlıyor.

hadi hayırlısı canım,inşallah güzel haberi duyarız.benim de adet günüm cumartesiydi ama olmadım.Hani çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş ya benim 14.günümdü ama olmadım.adete ya da hamileliğe dair keskin belirtilerim yok ama kasık ağrım ve arada bir gelen bel ağrım var bi de göğüslerimin ucu yara gibi sızlıyor.

tatlım ya iyi dayanıyorsun valla bn olsam koşar gider test alırdım bu kadar belirtiye inşallah güzel haber gelecek senden...
sibel;hayırlı olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebiş olur
ve 48-58 tatlım evde oturmak hiç kolay degil valla bence çalış ben lisans mezunuyum ama çalışmıyorum patlıyorum evde hepinizi öpüyorum şekerler tatilin tadını çıkarın öğretmen hatunlar :)

Back
X