umudumuz bu ay diyenler gelin dertleşelim..

ben 3 yıllık evliyim.yaklaşık 2 yıldır deniyoruz.bütün tahlilleri yaptırdık hatta rahim filmi bile çekildi.bende ve eşimde bi olumsuz durum yok.sadece benim adet düzensizliğim var.en son 30 ekimde adet oldum.test yaptığımda hep hüsrana uğradığımız için test yapmaya korkuyorum.zaten 6 aydır eşimle birbirimizi sadece hafta sonlarında görebiliyoruz.işim dolayısıyla ayrı bi yerdeyim.umarım herşey yoluna girer.peki sen ne zamandır denemelerdesin?

ya kuzum ben sana daha öncede sormuştum kusura bakma yeni hatırladım yaşlanıyorum sanırım unutmuşum...bir arkadaş bal,tarçın,çörek otu karışımı adet düzensizliği için iyi geliyor ve zamanında oluyor demişti onu dene istersen.hiç olmazsa son bir kez test yap çünkü arada geçen zama çok fazla...bizim işimiz biraz karışık ben vajiliydimde :( daha yeneli 2 ay oldu o yüzden de daha uzun süre bebiş umudum yok 1 sene felan bekleyin diyorlar ya hayırlısı diyorum Rabbim büyüktür...

nerdesiniz arkadaşlarııııııııııııııım,ben hala adet olmadım ama belim bugün her günkünden daha çok ağrıyor,korkmaya başladım sanırım:(

Merhabalar,

Pembemasal kan tahlili yaptırdın mı şu ana kadar. Yaptırmadı isen cesaretini toplayıp yaptır derim ben. Böyle iki arada bir derede kalmak çok zor.

Famusaycım sende bir iki gün daha beklesen sanki olumlu haberi alacakmışsın gibi geldi bana. Nedense içimden öyle geçti.

Bu arada kızlar, ben bu ay tamda günümde adet gibi bir şeyler yaşadım ama adet demeye bin şahit ister. 2 gün hafif kanama 3 gün tertemiz bir durum.
İdrar testleri negatif, üstüne görmemi diyorum ama ilk aydan çok zor bir ihtimal gibide geliyor. Lakin acep benim sol yumurtalık bölgem neden sürekli sızlıyor. Daha doktora kontrol için gideli 2 hafta oldu.
Her şey yolunda idi ama bu ağrı ve onu takip eden ateş basması da garip bir durum. Daha yumurtlama dönemime de var. Bu ay ilk haftadan mı yumurtluyacağım nedir.

Ne dersiniz

doktora gidicem olmasa pazartesii canim interneten arastirdim test negatif olup ta hamile olan cokmus :S

inş. cnm ya inş. hamilesindir bende çok istiyorum hatta inanırmısın kızım eşim ve ben bir çocuğumuzda varmış gibi hayaller kuruyoruz oyunlar şakalar yapıyoruz işte kızıma sana böle der şöyle der kardeşin onunla kardeşiymiş gibi konuşmalar yapıyorum allahım artık hepimize bu sevinci yaşatsın =((

inş. cnm ya inş. hamilesindir bende çok istiyorum hatta inanırmısın kızım eşim ve ben bir çocuğumuzda varmış gibi hayaller kuruyoruz oyunlar şakalar yapıyoruz işte kızıma sana böle der şöyle der kardeşin onunla kardeşiymiş gibi konuşmalar yapıyorum allahım artık hepimize bu sevinci yaşatsın =((

aynen canim esimle evleneli 7 ay oldu cok istiyoruz hayaler konusmalar ins olur

merhaba kızlar :3: bi gün gelmedim ne güzel arkadaşlarımız gelmiş, sohbet etmişsiniz :16:öncelikle hepimiz duası kabul olur ve en kısa zamanda bebeklerimiz olur...

kızlar, çok stres yapmıyor musunuz ya? adet günleri sayılıyor,her gün test yapılıyor...bunun sonucu negatif olunca üzülmeler, ağlamalar...çok üzücü arkadaşlar, yıpratmayın kendinizi ama :((( bi kaç günlük adet gecikmenizin bir sürü nedeni olabilir, hiç o nedenler üstüne yoğunlaşmıyoruz da hep hamilelik nedenine takılıyoruz. siz stres yaptıkça adetiniz gecikiyor... portakal yiyince, antibiyotik kullanınca-ki bir sürü gıda doğal antibiyotik içeriyor zaten- adet gecikmesi yaşanabilir,stres de eklenince haliyle gecikme kesinleşiyor..lütfen sabırlı olalım olur mu :16:
ben birazdan ketem e gidiyorum, muayeneden geçicem bi, göğüs hastalıkları konusunda hassasım,hiç muayene olmadım da:)

merhaba kızlar :3: bi gün gelmedim ne güzel arkadaşlarımız gelmiş, sohbet etmişsiniz :16:öncelikle hepimiz duası kabul olur ve en kısa zamanda bebeklerimiz olur...

kızlar, çok stres yapmıyor musunuz ya? adet günleri sayılıyor,her gün test yapılıyor...bunun sonucu negatif olunca üzülmeler, ağlamalar...çok üzücü arkadaşlar, yıpratmayın kendinizi ama :((( bi kaç günlük adet gecikmenizin bir sürü nedeni olabilir, hiç o nedenler üstüne yoğunlaşmıyoruz da hep hamilelik nedenine takılıyoruz. siz stres yaptıkça adetiniz gecikiyor... portakal yiyince, antibiyotik kullanınca-ki bir sürü gıda doğal antibiyotik içeriyor zaten- adet gecikmesi yaşanabilir,stres de eklenince haliyle gecikme kesinleşiyor..lütfen sabırlı olalım olur mu :16:
ben birazdan ketem e gidiyorum, muayeneden geçicem bi, göğüs hastalıkları konusunda hassasım,hiç muayene olmadım da:)
canim zaten normalde adet gelene kadar asabi sinirli halsiz oluyoruz adet gorunce rahatliyoruz ya simdi de hani hamile olma olasiligi var bu sadece buna yogunlastigimizin yansimasi olan stres degil normal olarak vucut adet goremiyor ve kasiliyo hani hamile degilse ne peki adet niye yok belirtiler niye var idrar testi tamam bazen erken dollenmeyse pozitif cevabi vermiyor bunu da goz onunde bulunduruyoruz hayirlisi bakalim Allah sana da sifa versin umutlarimizin gerceklesmesi dileygiyle...

canim zaten normalde adet gelene kadar asabi sinirli halsiz oluyoruz adet gorunce rahatliyoruz ya simdi de hani hamile olma olasiligi var bu sadece buna yogunlastigimizin yansimasi olan stres degil normal olarak vucut adet goremiyor ve kasiliyo hani hamile degilse ne peki adet niye yok belirtiler niye var idrar testi tamam bazen erken dollenmeyse pozitif cevabi vermiyor bunu da goz onunde bulunduruyoruz hayirlisi bakalim Allah sana da sifa versin umutlarimizin gerceklesmesi dileygiyle...

tabi ki canım, adet olmadan önce aşırı yemek,şekerli gıdalar yeme isteği, sinirlilik falan filan gibi belirtiler oluyor, ama stres adetin belirtisinden çok, gecikme nedeni diyorum ben. benim dediğim ayrı bişey, biraz daha sakin olmayı başarabilirsek, erken umutlanmaya kapılmamış oluruz demek istiyorum. bu da adet gecikmesini engeller belki...adet belirtileri de 10 gün önceden başlayabiliyor,buna kanmamak gerek. hamilelik varsa er geç öğrenilir zaten :)tabi yine de sizin bileceğiniz bişey, isteyen istediği panik ve stresi yaşayabilir:52: benim nacizane tavsiyemdi :34:

tabi ki canım, adet olmadan önce aşırı yemek,şekerli gıdalar yeme isteği, sinirlilik falan filan gibi belirtiler oluyor, ama stres adetin belirtisinden çok, gecikme nedeni diyorum ben. benim dediğim ayrı bişey, biraz daha sakin olmayı başarabilirsek, erken umutlanmaya kapılmamış oluruz demek istiyorum. bu da adet gecikmesini engeller belki...adet belirtileri de 10 gün önceden başlayabiliyor,buna kanmamak gerek. hamilelik varsa er geç öğrenilir zaten :)tabi yine de sizin bileceğiniz bişey, isteyen istediği panik ve stresi yaşayabilir:52: benim nacizane tavsiyemdi :34:

Haklisin canim tafsiyen icin tesekkurler de iste acemiyiz o konuda belim agirsa acaba midem bulnansa acaba hissleri :) hayirlisi herkez icin

benim de yumurta rezervlerim azalmıştı, öyle söylemişti dr, 7 ay önce, değişen bişey olmamıştır sanırım, kürü ben de merak ettim...

Back
X