- Konu Sahibi filozofcan
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye farkettimki benim gibi bunu yaşayan çok kişi var ben 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ama çocuğum olmuyor![]()
hiç doktora gittin mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye farkettimki benim gibi bunu yaşayan çok kişi var ben 1.5 yıldır evliyim hiç korunmadım ama çocuğum olmuyor![]()
evet yumurta tembelliği var dedi aşılama iğne falan oldum ama bi işe yaramadı nolcak bilmiorum sabırla bekliyoruzhiç doktora gittin mi canım
ben 3 yıllık evliyim.yaklaşık 2 yıldır deniyoruz.bütün tahlilleri yaptırdık hatta rahim filmi bile çekildi.bende ve eşimde bi olumsuz durum yok.sadece benim adet düzensizliğim var.en son 30 ekimde adet oldum.test yaptığımda hep hüsrana uğradığımız için test yapmaya korkuyorum.zaten 6 aydır eşimle birbirimizi sadece hafta sonlarında görebiliyoruz.işim dolayısıyla ayrı bi yerdeyim.umarım herşey yoluna girer.peki sen ne zamandır denemelerdesin?
evet yumurta tembelliği var dedi aşılama iğne falan oldum ama bi işe yaramadı nolcak bilmiorum sabırla bekliyoruz
nerdesiniz arkadaşlarııııııııııııııım,ben hala adet olmadım ama belim bugün her günkünden daha çok ağrıyor,korkmaya başladım sanırım![]()
aynen canim 10 gun gecti daha adet yok goguslerimde hasasiyet olustu ve belim felaketttttttttttttttttt![]()
testi tekrarlasana annem benim 5. günüm ama senin bayağı olmuş artık çıkar idrarda bi yap da iyi haberi ver bakalım
Baktim canim sabah yine negatif cikiyorr ama adet ten de eser yokkk![]()
işte bende bundan korkuyorum benimde 4. günüm ama hiç test yapasım yok(
Sağol mihracee amin diyorum dileğin için. Bende Allahtan isteyen her kadının hayırlısıyla bu duyguyu yaşamasını dilerim.
doktora gidicem olmasa pazartesii canim interneten arastirdim test negatif olup ta hamile olan cokmus :S
inş. cnm ya inş. hamilesindir bende çok istiyorum hatta inanırmısın kızım eşim ve ben bir çocuğumuzda varmış gibi hayaller kuruyoruz oyunlar şakalar yapıyoruz işte kızıma sana böle der şöyle der kardeşin onunla kardeşiymiş gibi konuşmalar yapıyorum allahım artık hepimize bu sevinci yaşatsın =((
canim zaten normalde adet gelene kadar asabi sinirli halsiz oluyoruz adet gorunce rahatliyoruz ya simdi de hani hamile olma olasiligi var bu sadece buna yogunlastigimizin yansimasi olan stres degil normal olarak vucut adet goremiyor ve kasiliyo hani hamile degilse ne peki adet niye yok belirtiler niye var idrar testi tamam bazen erken dollenmeyse pozitif cevabi vermiyor bunu da goz onunde bulunduruyoruz hayirlisi bakalim Allah sana da sifa versin umutlarimizin gerceklesmesi dileygiyle...merhaba kızlarbi gün gelmedim ne güzel arkadaşlarımız gelmiş, sohbet etmişsiniz
öncelikle hepimiz duası kabul olur ve en kısa zamanda bebeklerimiz olur...
kızlar, çok stres yapmıyor musunuz ya? adet günleri sayılıyor,her gün test yapılıyor...bunun sonucu negatif olunca üzülmeler, ağlamalar...çok üzücü arkadaşlar, yıpratmayın kendinizi ama(( bi kaç günlük adet gecikmenizin bir sürü nedeni olabilir, hiç o nedenler üstüne yoğunlaşmıyoruz da hep hamilelik nedenine takılıyoruz. siz stres yaptıkça adetiniz gecikiyor... portakal yiyince, antibiyotik kullanınca-ki bir sürü gıda doğal antibiyotik içeriyor zaten- adet gecikmesi yaşanabilir,stres de eklenince haliyle gecikme kesinleşiyor..lütfen sabırlı olalım olur mu
![]()
ben birazdan ketem e gidiyorum, muayeneden geçicem bi, göğüs hastalıkları konusunda hassasım,hiç muayene olmadım da:)
canim zaten normalde adet gelene kadar asabi sinirli halsiz oluyoruz adet gorunce rahatliyoruz ya simdi de hani hamile olma olasiligi var bu sadece buna yogunlastigimizin yansimasi olan stres degil normal olarak vucut adet goremiyor ve kasiliyo hani hamile degilse ne peki adet niye yok belirtiler niye var idrar testi tamam bazen erken dollenmeyse pozitif cevabi vermiyor bunu da goz onunde bulunduruyoruz hayirlisi bakalim Allah sana da sifa versin umutlarimizin gerceklesmesi dileygiyle...
tabi ki canım, adet olmadan önce aşırı yemek,şekerli gıdalar yeme isteği, sinirlilik falan filan gibi belirtiler oluyor, ama stres adetin belirtisinden çok, gecikme nedeni diyorum ben. benim dediğim ayrı bişey, biraz daha sakin olmayı başarabilirsek, erken umutlanmaya kapılmamış oluruz demek istiyorum. bu da adet gecikmesini engeller belki...adet belirtileri de 10 gün önceden başlayabiliyor,buna kanmamak gerek. hamilelik varsa er geç öğrenilir zaten :)tabi yine de sizin bileceğiniz bişey, isteyen istediği panik ve stresi yaşayabilirbenim nacizane tavsiyemdi
![]()
canım incir kürünü dene,benim yumurta rezervlerim de oldukça zayıflamıştı valla bu kür çok işe yaradı