ay kızlar geçmişi halen bitiremedim maşallah feci kaynatmışsınız helal yani mervecim canım yeğenini allah analı babalı büyütsün darısı senin ve bekleyen herkezin başına nasipim geçmişte yazmışsın beni unutsaydın felan demişsin seni unutmak mümknmü tatlım esmacım yeni ncik çok şeker olmuş asiyem nasılsın canım ismi daha hatırlayamadım herkezi öpüyorum
hepinize günaydın kızlar gününüz güzel geçsin hihoyyyt
raziye günaydın canım kız ponpon kız çok güzelkaydirigubbakcemile3
gülşencim sende erkencisin kız 7.30 da mı işbaşı yapıyorsun?
bende neden kimse bana cevap vermiyor diyecektim canım dünürüm tanıdı hemen beni kaydirigubbakcemile5 ,
ne bileyim böyle daha güzül omuş demi boddim kaydirigubbakcemile2
yok canım 7.30 da yapmıyorum ama eşim dolayısıyla 6.15 te kalkıyorum sonrada yatmıyorum işte o arada merhaba diyorum....
bu nick harika esmacım...nasılsa biz boddiye 7 haftadır alışkınız
takvimlerde geri gelmiş harikaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
herkese günaydın kjız boddim bizim burda bir laf vardır oynadı güldü yerini buldu diye
senin nick aynı öle olmuş
ayse merve pınar esma nasip şebnem gülşen
aslimmm hepinize günaydınnnnnnn
canım çocuğu nerdeyse alacak doktor o canım maalesef..
herkese günaydın kjız boddim bizim burda bir laf vardır oynadı güldü yerini buldu diye
evet demi yabancılık çekmeyin diye böle yaptım hayatımkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o benim bebişim bir kere teyzesi:dilcikar::dilcikar:
derya cım gunaydın ben nerdeyım burda yanı bebişimle bız nerdeyız teyzesıııkaydirigubbakcemile
Hadi yaaa ama nasılll bak sen manyak karıya bende iyi bilirdim biz parsellerde otururken herkes onu tavsiye ediodu Şaşırdım bak şimdi :1shok::1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?