günaydın sinemcimgünaydın günaydın herkese günaydın güzeller...
sibelim sanada günaydınHadi yaaa ama nasılll bak sen manyak karıya bende iyi bilirdim biz parsellerde otururken herkes onu tavsiye ediodu Şaşırdım bak şimdi :1shok::1shok:
günaydın kızlar herkeze selamlar......
anammmmmmm sabah sabah herkes burda ben bu saatte normalde uyuyorum
artık kalkıyım ya tam ssati kaçırıyormuşumj
kız kusura bakma kafam allak bullak mide bulantısından klavyedeki harfleri zor seçiyom
bizi bağışla teyzesi
benim bebek çok yaramaz
günaydın mesajım kaybolmuşmu daha çift görüyom diye göremedimmi
herkese günaydın güzeller
sinemcik hoş geldin hayatım nasılsınnnnnnnkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin sinemcim....sen eğlenceyi kaçırıyorsun her sabah...gerçi bu sabah daha farklı hiç bu kadar kalabalık ve enerjik görmemiştim
ya kızlar aylinnn nerelerde ben onu çok merak ediyorum kocişiyle askere mi gitti dersiniz
kızlar sabah sabah şenlenmiş topiçimiz kızlar ya benim halen bel arım var kasığımda ağrıyo göslerimde öyle neden olurki ya hamiş olamam imkansız yani anlamadım neden böyle varmı bilgisi olan
kızlar sabah sabah şenlenmiş topiçimiz kızlar ya benim halen bel arım var kasığımda ağrıyo göslerimde öyle neden olurki ya hamiş olamam imkansız yani anlamadım neden böyle varmı bilgisi olan
Canlarım günaydınnn nasibim sana çok geçmiş olsun bu arada eylülde gelio bebiişiiinnn yaşasıııınnnnn Bu arada asiye sen beni çatlatıyosun bi doğur oklavayla kovalicam kız seni 2 gündür doktorun ilaç verdimi diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?