Gunaydin kuzummmmm
Yaptim canim bende dayanadim negatifi gordum sonrasi tam bi facia hickira hickira aglafim yazik esimde saatlerce sarildi teselli etmeye calistiGunaydin kuzummmmm
Evet 1 gun daha yaklastik
Bugun yapsak belli olmurmu acaba offf belimde agriyor danki hasta olacak misim gibi ama
Soz verdim Y yer6melegi ne pazari bekleyecegim
uyy canim uzulme benim bat 5eylul evde bitane hamilelik testi var sabah yapsam mi diye dusundum ama daha cok erkenYaptim canim bende dayanadim negatifi gordum sonrasi tam bi facia hickira hickira aglafim yazik esimde saatlerce sarildi teselli etmeye calisti
Günaydın canım. Evet bata bir gün daha yaklaştık 5 kaldı..heyecanlı bekleyiş sürüyor
Canım benimde bir yıl sonra olmuştu bı sıkıntın yoksa moralini bozma olur inş tez zamanda. Rabbim aratmasın...Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.1 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gittik eşimle ben de hiçbir sorun yok dediler ama neden olmuyor her ay hüsrana uğramak o kadar zor ki yaşamayan bilemez.Benim bat ım bugün ve eminim geleceğine test yaptım negatif zaten.Artık umutlarımız eylüle kaldı.İnşallah Allahım bizi de görür
Canım benimde bir yıl sonra olmuştu bı sıkıntın yoksa moralini bozma olur inş tez zamanda. Rabbim aratmasın...
Çok teşekkür ederim canım benim amin Allahım isteyen herkese nasip etsin.Senin yavrunu da sana bağışlasın inşallah
Canım ben kürtaj oldum malesef.. İkinciyi deniyorum tez zamanda inş dualarımız kabul oldun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine
Lee_shin_mee ne yaptın kan da baktırdınmı sonuca inşallah vardır.
Insallah yavrum gorecegizzz umudd ediyorum :)
Hayırlısı canm geçmş olsun bizde başlayacağız çalışmalara inşallah bu ayKizlar ben vazgectim cocuk icin biraz daha bekleyecegim. Benim oglan dustu bugun kolu catladi. Cok korktum bu daha benim gozumde bebek ikincisi icin biraz daha bekleyeyim en iyisi cok korktum cunku
Geçmiş olsun canım. Ama oğlun elli yaşındada olsa o senin gözünde hep benek olucak.. Sen düşünme çocuk ama korunmada bence..Kizlar ben vazgectim cocuk icin biraz daha bekleyecegim. Benim oglan dustu bugun kolu catladi. Cok korktum bu daha benim gozumde bebek ikincisi icin biraz daha bekleyeyim en iyisi cok korktum cunku
Kizlar ben vazgectim cocuk icin biraz daha bekleyecegim. Benim oglan dustu bugun kolu catladi. Cok korktum bu daha benim gozumde bebek ikincisi icin biraz daha bekleyeyim en iyisi cok korktum cunku
2 yasini doldurdu canim 26 aylikCanım çok geçmiş olsun oğlun kaç yaşında şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?