Umudumuz eylul ayı diyenler

Gunaydin kuzummmmm
Evet 1 gun daha yaklastik
Bugun yapsak belli olmurmu acaba offf belimde agriyor danki hasta olacak misim gibi ama
Soz verdim Y yer6melegi ne pazari bekleyecegim
Yaptim canim bende dayanadim negatifi gordum sonrasi tam bi facia hickira hickira aglafim yazik esimde saatlerce sarildi teselli etmeye calisti

Yaptim canim bende dayanadim negatifi gordum sonrasi tam bi facia hickira hickira aglafim yazik esimde saatlerce sarildi teselli etmeye calisti
uyy canim uzulme benim bat 5eylul evde bitane hamilelik testi var sabah yapsam mi diye dusundum ama daha cok erken buay olmazsa uzulmeyelim bidahaki ay olur en hayirli ne zamansa ozaman olur uzme kendini

Kızlar bu kadar stres yapmamak lazım o zaman iyice olmuyo.. sakin olmaya çalışalım

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza.1 senedir bebek istiyoruz ama olmuyor doktora gittik eşimle ben de hiçbir sorun yok dediler ama neden olmuyor her ay hüsrana uğramak o kadar zor ki yaşamayan bilemez.Benim bat ım bugün ve eminim geleceğine test yaptım negatif zaten.Artık umutlarımız eylüle kaldı.İnşallah Allahım bizi de görür

Canım benimde bir yıl sonra olmuştu bı sıkıntın yoksa moralini bozma olur inş tez zamanda. Rabbim aratmasın...

Çok teşekkür ederim canım benim amin Allahım isteyen herkese nasip etsin.Senin yavrunu da sana bağışlasın inşallah
Canım ben kürtaj oldum malesef.. İkinciyi deniyorum tez zamanda inş dualarımız kabul oldun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine

Canım ben kürtaj oldum malesef.. İkinciyi deniyorum tez zamanda inş dualarımız kabul oldun şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine

Amin canım benim inşallah dualarımız kabul olsun.Bazen forumda hamile kalmak isteyip buraya yazan sonra da hamile olduğunu öğrenenleri görünce okadar seviniyorum ki inşallah biz de mutlu haberlerimizi burda paylaşırız

Kizlar ben vazgectim cocuk icin biraz daha bekleyecegim. Benim oglan dustu bugun kolu catladi. Cok korktum bu daha benim gozumde bebek ikincisi icin biraz daha bekleyeyim en iyisi cok korktum cunku

Kizlar ben vazgectim cocuk icin biraz daha bekleyecegim. Benim oglan dustu bugun kolu catladi. Cok korktum bu daha benim gozumde bebek ikincisi icin biraz daha bekleyeyim en iyisi cok korktum cunku
Hayırlısı canm geçmş olsun bizde başlayacağız çalışmalara inşallah bu ay

Geçmiş olsun canım. Ama oğlun elli yaşındada olsa o senin gözünde hep benek olucak.. Sen düşünme çocuk ama korunmada bence..

Saolun kizlar isteyen herkese tez zamanda versin rabbim banada en hayirli xaman ne zamansa oye versin arrik ne diyeyim

Canım çok geçmiş olsun oğlun kaç yaşında şuan?

Kızlar naptınız kaç kaldı batlara gelen giden var mı belirtiler ne alemde..
Ben hala regl olacakmışım gibi arada kasık ağrısı çekiyorum ve koyu sarı akıntım var. Bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…