Umudumuz eylul ayı diyenler

Birde ben biraz zayiflayayim oyle hamilik olsun diyordum ama etrafimdaki herkes zaten dogumdan sonra iki cocukla ugrascan bide emzircen o zaman daha cabuk verirsin diyolar karar veremedim

Bende zayıflamaya çalıştım da pko dan dolsyı veremedim pek.. inşallah çocuk olur da sonra vermesi daha kolay olur diyolar

Henz kirmizilri grmedn buna krr verme bn bgn 3 gn gcktm negtf ckti ama hamllelk belrtlerm devm edio bazn gc dollenmedn adetndeb on gn snrya cikanlr bile vrms hayrlisi olsn insllah

Kısmet tabiki. Bakalım beklemedeyim

Birde ben biraz zayiflayayim oyle hamilik olsun diyordum ama etrafimdaki herkes zaten dogumdan sonra iki cocukla ugrascan bide emzircen o zaman daha cabuk verirsin diyolar karar veremedim

canım sen elindeğin geldiğince kilo ver.
zaten biliyorsun ne zaman kalacagımız belli olmuyor gebelik.
sen ver ve hazır ol gebelie
yani fazlalıklarından kurtul

canım sen elindeğin geldiğince kilo ver.
zaten biliyorsun ne zaman kalacagımız belli olmuyor gebelik.
sen ver ve hazır ol gebelie
yani fazlalıklarından kurtul
Fazlaligim cok ama insallah verecegim. Bu ayki adetten sonra doktora gidip hem zayiflatip hemde hamile kalmami engellemeyecek cozumleri ogrenecegim bakalm

Fazlaligim cok ama insallah verecegim. Bu ayki adetten sonra doktora gidip hem zayiflatip hemde hamile kalmami engellemeyecek cozumleri ogrenecegim bakalm
Aynen en guzeli canım cunku ne zaman kalacagımız belli değil
Sen ver kilonu kafanda rahat olur cunku hamile kalınca kilolarda ekleniyor artı olarak

Aynen en guzeli canım cunku ne zaman kalacagımız belli değil
Sen ver kilonu kafanda rahat olur cunku hamile kalınca kilolarda ekleniyor artı olarak
Oglumda aslinda cooook kilo vermistim hamilelikte ama kotuydu tabi surekli kusuyodum

Oglumda aslinda cooook kilo vermistim hamilelikte ama kotuydu tabi surekli kusuyodum
her hamilelik bir olmuyor canım sen yinede eksiye düş bende öyleyim cunku kilom 50 ama 48 olmam gerek düşüyorum yavas yavas

Şu kiloyu bi ben verebilsem keşke...
verirsin canım saglıklık.hidrat tüket kuru bakl,yatlar mesela.
ekmek makarna pilav hamur işi kes bak nasıl veriyorsun ben ekmek mesela sevmem vearamam.
tost yapıcaksam eğer o zaman tüketirim bizim eve pazardan pazara ekmek alınır kocamda aramaz.
cevizdir benim ekmeğimm
protein agırlıklı beslenirim

Ya ekmeği bende kestim sadece kahvaltıda. Ama veremiyorum yinede. Hareket yok bende..

Merhaba arkdslar
bgun adetmn 4. Gnu olmasi grekiodu dun kan testi yptirdm begtif ckti ve 2 gn siddetli 2 gn haff kasik agrisi bazn ck asiri bazn haff gogs agrisi yasiorm bgunde sari hafif kati halde akibtm olms ama hala olmdm sizde hala hamile olma ihtimalm vrmi yani adet olckmisim gbide hssediorm yarn byk ihtml olcm snki de bilemiorm goren duyan vrsa bu knulrdn yardmci olblrmi

Kizlar bat 6 eylul. Ama bende migde bulantilari var usuttum mu ki ? Birde hala aklimda ay basinda yasadiklarim var. Biliyorsunuz ki agustosun 3 unun gecesi ama 4 sayiliyor adet oldum. Normalde de 45 gunden az olmadi hic adetim ama bu ay 3 gun olmustu. Ve yine biliyorsunuz ki adetim bittikten bir hafta sonra bikac damla kanamam olmustu hemen doktora gitmistim ama kanda gebelik cikmamisti acaba hala bir umudum var mi ki ? Bi ihtimal olabilir mi ? Ama o zamandan sonra hic birlikte olmadik. Sadece kanama gelmeden bikac gun once guzel bir iliski ysamistik ve hatta hemen kalkmayip beklemistim biraz falan. Olur mu dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…