Birde ben biraz zayiflayayim oyle hamilik olsun diyordum ama etrafimdaki herkes zaten dogumdan sonra iki cocukla ugrascan bide emzircen o zaman daha cabuk verirsin diyolar karar veremedim
Henz kirmizilri grmedn buna krr verme bn bgn 3 gn gcktm negtf ckti ama hamllelk belrtlerm devm edio bazn gc dollenmedn adetndeb on gn snrya cikanlr bile vrms hayrlisi olsn insllah
Birde ben biraz zayiflayayim oyle hamilik olsun diyordum ama etrafimdaki herkes zaten dogumdan sonra iki cocukla ugrascan bide emzircen o zaman daha cabuk verirsin diyolar karar veremedim
Fazlaligim cok ama insallah verecegim. Bu ayki adetten sonra doktora gidip hem zayiflatip hemde hamile kalmami engellemeyecek cozumleri ogrenecegim bakalmcanım sen elindeğin geldiğince kilo ver.
zaten biliyorsun ne zaman kalacagımız belli olmuyor gebelik.
sen ver ve hazır ol gebelie
yani fazlalıklarından kurtul
Aynen en guzeli canım cunku ne zaman kalacagımız belli değilFazlaligim cok ama insallah verecegim. Bu ayki adetten sonra doktora gidip hem zayiflatip hemde hamile kalmami engellemeyecek cozumleri ogrenecegim bakalm
Oglumda aslinda cooook kilo vermistim hamilelikte ama kotuydu tabi surekli kusuyodumAynen en guzeli canım cunku ne zaman kalacagımız belli değil
Sen ver kilonu kafanda rahat olur cunku hamile kalınca kilolarda ekleniyor artı olarak
her hamilelik bir olmuyor canım sen yinede eksiye düş bende öyleyim cunku kilom 50 ama 48 olmam gerek düşüyorum yavas yavasOglumda aslinda cooook kilo vermistim hamilelikte ama kotuydu tabi surekli kusuyodum
Benimde adetime 10 gün kaldı kızlarr 9 eylülde olmam lazım inşallah hamileyimdir çifte bayram yaşarım allah isteyen herkese nasip etsinn
İnşallah canım hepimizinHadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah
verirsin canım saglıklık.hidrat tüket kuru bakl,yatlar mesela.Şu kiloyu bi ben verebilsem keşke...
Fazlaligim cok ama insallah verecegim. Bu ayki adetten sonra doktora gidip hem zayiflatip hemde hamile kalmami engellemeyecek cozumleri ogrenecegim bakalm
Tabiki canim buradada paylasirimO zaman çözümleri bende bekliyorummm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?