Malesef canim esim hemen olsun demiyor ne zaman olursa olur diyor. Korunmayi birakmaya zor ikna ettim iki gunde bir hayatta olmaz yani. O yuzden yumurtlama gunu onemli benim icin. Cunku o gunlere denk getirmeye calisiyorum iliskiyiEn iyisi çok kafa karıştırmadan adet bitiminden sonra diğer adete kadar 2 günde bir ilişki canım. Yumurtlama geçti mi geçmedi mi diye strese de girmiyorsun.
Hımm anladım canım. Ama yumurtlama günü de değişiyor ki eğer adetin tam gününde gelmiyorsaMalesef canim esim hemen olsun demiyor ne zaman olursa olur diyor. Korunmayi birakmaya zor ikna ettim iki gunde bir hayatta olmaz yani. O yuzden yumurtlama gunu onemli benim icin. Cunku o gunlere denk getirmeye calisiyorum iliskiyi
Anladım canım hayırlısı bakalım bekliycez mecbur hepimiz
Birde adet takvimi uygulamasinda akilli taramayi actim sonra da adet dongusu istatiklerine baktim istatiklere gore her adet oldugumda ve bittiginde kaydediyorum ya normalde 4-5 gun surmus hep ama adet dongusu araliginda hep 31_35 gun arasinda rakamlar var. Bazi ay 31 gunde bazi ay 33 gunde 34 gunde 35 gun sonra falan adet olmusum. Ben simdi yumurtlama gunumu nasil hesaplicam. Telefonun otomatik hesaplamasina gore bugun dogurgan donemim son gun.
Insallah Rabbim cumlemize hayirli evlat nasip eder ve senin esine de bi an evvel bebek aşkı verir ki cabucak olsun diye senden önce düşünür bu işiMalesef canim esim hemen olsun demiyor ne zaman olursa olur diyor. Korunmayi birakmaya zor ikna ettim iki gunde bir hayatta olmaz yani. O yuzden yumurtlama gunu onemli benim icin. Cunku o gunlere denk getirmeye calisiyorum iliskiyi
Canim bizim bir tane oglumuz var o yuzden biraz zamana birakti yoksa zaten ilk hamileligim hemen olduInsallah Rabbim cumlemize hayirli evlat nasip eder ve senin esine de bi an evvel bebek aşkı verir ki cabucak olsun diye senden önce düşünür bu işi
Yasim 21 ama 22 olcam insallah ekimdeKızlar bu arada yaşlar kaç, kaçıncı çocuğunuz olacak, ne kadar zamandır korunmuyosunuz?? Amma meraklıyım yaaa
Canim burda yabanci gelin oldugum icin tek basima pek bir yere gidemiyorum. E baskasinin yaninda da alamam. Ama insallah eylulde hastaneye gidecektim dönüste alirim bakalm alabilirsemAynen canım hakkımızda hayırlısı
Ovulasyon testi alabilirsin. Ben kullanmadım ama kullananlar çok memnun kalmış
He anladim canim o zaman sen bize dua et cok icten etmistim valla ya ne guzel bi evladin varmis darisi bizeeeeee :)Canim bizim bir tane oglumuz var o yuzden biraz zamana birakti yoksa zaten ilk hamileligim hemen oldu
Bende 22doldurdum haziranda ve ilk çocuğumuz daha hayırlısı olur inşallah senin yaş kaç canımKızlar bu arada yaşlar kaç, kaçıncı çocuğunuz olacak, ne kadar zamandır korunmuyosunuz?? Amma meraklıyım yaaa
İnsallah canim insallah hepiniz icin ediyorum allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasinHe anladim canim o zaman sen bize dua et cok icten etmistim valla ya ne guzel bi evladin varmis darisi bizeeeeee :)
Amin canimİnsallah canim insallah hepiniz icin ediyorum allah kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin
Anlat bakayim belirtileri hadi insallahEceCigdem cnm bende iki gündür bi haller var ama anlayamdım.içime umut doğdu. Haldizlikten yatağa zor attım kendimi..
Canım şimdi şöyle. Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı. Ama çok zorlamıyor beni ara ara geçiyor..akıntım var bir iki gün geçti övüden sonra şimdi yine var. Sonra böyle bi bel ağrısı var..sonra acaip terleme olayımvar ben dahaönce hiç böyle terlememiştim,. Ben terlemem bile....bide bi kaç kere halsizliğim oldum...batada 6 kaldı. Adete kadar bekleyeblirsem beklemek istiyorum...Anlat bakayim belirtileri hadi insallah
Benimde 1 eylulde regl olmam lazimCanım şimdi şöyle. Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı. Ama çok zorlamıyor beni ara ara geçiyor..akıntım var bir iki gün geçti övüden sonra şimdi yine var. Sonra böyle bi bel ağrısı var..sonra acaip terleme olayımvar ben dahaönce hiç böyle terlememiştim,. Ben terlemem bile....bide bi kaç kere halsizliğim oldum...batada 6 kaldı. Adete kadar bekleyeblirsem beklemek istiyorum...
Şuanda hiçbi ağrım yok hafif bel yokluyo gibi oda yataktan mı acaba..evimizde değiliZ çünkü. Hele göğüs ağrım hiç yok... Belkide değilim şimdi yine umudum gitti bakBenimde 1 eylulde regl olmam lazim
Dedigim belirtilrr bende de var hatta bu sabah gogus ve bel agrisiyla uyandim tamam dedim hasta oldum diye
Insallah icimiDe bur melek vardir bu agrilar da bosa degildir
Umudunu kaybetme dun bende hic sgri yoktu sabah basladiŞuanda hiçbi ağrım yok hafif bel yokluyo gibi oda yataktan mı acaba..evimizde değiliZ çünkü. Hele göğüs ağrım hiç yok... Belkide değilim şimdi yine umudum gitti bak
Yok canım hiç bi test yapmıycam bu ay.. Yapmaya başladın mı yapıyosun hep... Hepte üzülüyorum sonra.. Hayırlısı bakalım.. Sen ne zamndır deniyosun canım. Benim bu ay 4 olucak..Umudunu kaybetme dun bende hic sgri yoktu sabah basladi
Surekli agri olacak diye bisey yok
Bir arkadasim da hiicc.bir belirti yoktu
Sadece gunu gectiginde anladi
Umudunu kaybetme Allah buyuktur
Olmadi kan testi yap pazartesi gunu
Benim de 2 canimYok canım hiç bi test yapmıycam bu ay.. Yapmaya başladın mı yapıyosun hep... Hepte üzülüyorum sonra.. Hayırlısı bakalım.. Sen ne zamndır deniyosun canım. Benim bu ay 4 olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?