Umudumuz eylul ayı diyenler

En iyisi çok kafa karıştırmadan adet bitiminden sonra diğer adete kadar 2 günde bir ilişki canım. Yumurtlama geçti mi geçmedi mi diye strese de girmiyorsun.
Malesef canim esim hemen olsun demiyor ne zaman olursa olur diyor. Korunmayi birakmaya zor ikna ettim iki gunde bir hayatta olmaz yani. O yuzden yumurtlama gunu onemli benim icin. Cunku o gunlere denk getirmeye calisiyorum iliskiyi

Malesef canim esim hemen olsun demiyor ne zaman olursa olur diyor. Korunmayi birakmaya zor ikna ettim iki gunde bir hayatta olmaz yani. O yuzden yumurtlama gunu onemli benim icin. Cunku o gunlere denk getirmeye calisiyorum iliskiyi
Hımm anladım canım. Ama yumurtlama günü de değişiyor ki eğer adetin tam gününde gelmiyorsa

Anladım canım hayırlısı bakalım bekliycez mecbur hepimiz

Aynen canım hakkımızda hayırlısı

Ovulasyon testi alabilirsin. Ben kullanmadım ama kullananlar çok memnun kalmış

Insallah Rabbim cumlemize hayirli evlat nasip eder ve senin esine de bi an evvel bebek aşkı verir ki cabucak olsun diye senden önce düşünür bu işi

Kızlar bu arada yaşlar kaç, kaçıncı çocuğunuz olacak, ne kadar zamandır korunmuyosunuz?? Amma meraklıyım yaaa

Insallah Rabbim cumlemize hayirli evlat nasip eder ve senin esine de bi an evvel bebek aşkı verir ki cabucak olsun diye senden önce düşünür bu işi
Canim bizim bir tane oglumuz var o yuzden biraz zamana birakti yoksa zaten ilk hamileligim hemen oldu

Aynen canım hakkımızda hayırlısı

Ovulasyon testi alabilirsin. Ben kullanmadım ama kullananlar çok memnun kalmış
Canim burda yabanci gelin oldugum icin tek basima pek bir yere gidemiyorum. E baskasinin yaninda da alamam. Ama insallah eylulde hastaneye gidecektim dönüste alirim bakalm alabilirsem

Anlat bakayim belirtileri hadi insallah
Canım şimdi şöyle. Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı. Ama çok zorlamıyor beni ara ara geçiyor..akıntım var bir iki gün geçti övüden sonra şimdi yine var. Sonra böyle bi bel ağrısı var..sonra acaip terleme olayımvar ben dahaönce hiç böyle terlememiştim,. Ben terlemem bile....bide bi kaç kere halsizliğim oldum...batada 6 kaldı. Adete kadar bekleyeblirsem beklemek istiyorum...

Benimde 1 eylulde regl olmam lazim
Dedigim belirtilrr bende de var hatta bu sabah gogus ve bel agrisiyla uyandim tamam dedim hasta oldum diye
Insallah icimiDe bur melek vardir bu agrilar da bosa degildir

Benimde 1 eylulde regl olmam lazim
Dedigim belirtilrr bende de var hatta bu sabah gogus ve bel agrisiyla uyandim tamam dedim hasta oldum diye
Insallah icimiDe bur melek vardir bu agrilar da bosa degildir
Şuanda hiçbi ağrım yok hafif bel yokluyo gibi oda yataktan mı acaba..evimizde değiliZ çünkü. Hele göğüs ağrım hiç yok... Belkide değilim şimdi yine umudum gitti bak

Şuanda hiçbi ağrım yok hafif bel yokluyo gibi oda yataktan mı acaba..evimizde değiliZ çünkü. Hele göğüs ağrım hiç yok... Belkide değilim şimdi yine umudum gitti bak
Umudunu kaybetme dun bende hic sgri yoktu sabah basladi
Surekli agri olacak diye bisey yok
Bir arkadasim da hiicc.bir belirti yoktu
Sadece gunu gectiginde anladi
Umudunu kaybetme Allah buyuktur
Olmadi kan testi yap pazartesi gunu

Umudunu kaybetme dun bende hic sgri yoktu sabah basladi
Surekli agri olacak diye bisey yok
Bir arkadasim da hiicc.bir belirti yoktu
Sadece gunu gectiginde anladi
Umudunu kaybetme Allah buyuktur
Olmadi kan testi yap pazartesi gunu
Yok canım hiç bi test yapmıycam bu ay.. Yapmaya başladın mı yapıyosun hep... Hepte üzülüyorum sonra.. Hayırlısı bakalım.. Sen ne zamndır deniyosun canım. Benim bu ay 4 olucak..

Yok canım hiç bi test yapmıycam bu ay.. Yapmaya başladın mı yapıyosun hep... Hepte üzülüyorum sonra.. Hayırlısı bakalım.. Sen ne zamndır deniyosun canım. Benim bu ay 4 olucak..
Benim de 2 canim
Bende gecen ay erken gebelik testiyke basladim
Gecen hafta biraktim test yapmayi
Hafta sonu olmadi pazartesi kan testi veririm
Bakalim
Rabbim yuzumuzu guldursun insallah
Fazla da takmamak gerek aslinda
Allah nasio etmisse zamani gelmeden bu cabalarimiz nafile ki insallah nasibimizde vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…