Umudumuz eylul ayı diyenler

O zaman bence çok da erteleme canım kardeşler arası yaş farkı çok olmazsa daha iyi anlaşıyolar. Ama tabi sen daha iyi bilirsin
Canim kendi ailemden kimse yok yanimda o yuzden tek basima bas edemem iki cocukla diye korkuyorum

Kızlar tahmini adetime 2 gün var test yaptım negatif çıktı.. bu ay da boş geçti hayırlısı

Predictor almıştım canım 4 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyo diyolar hayırlısı
Hm hayirlisi canim olmazsa sende benim gibi bir ay daha bekleyeceksin. Benim bugun falan adet agrilarm gelmeye basladi hafif akintimda var beyaz

Olmadı beklicez artık.. batın yarın mıydı senin
Yok canim benimki karisik. Adet takvimime gore 6 eylul ama benim hesabima gore 1 eylul. Ama agrilarim gelmeye basladi biraz belki gelir karisik bisey oldu bnde anlamadim korunmayi birakinca dengem şaşti

Sirf bu konu icin eve internet baglaticam bu eylulde. Telefonunki yetmiyo yani. Ondan sonra bol bol size bilgi paylasimi yapacagim. Her turlu kürler bilgiler elimizin altinda olacak insallah

Yok canim benimki karisik. Adet takvimime gore 6 eylul ama benim hesabima gore 1 eylul. Ama agrilarim gelmeye basladi biraz belki gelir karisik bisey oldu bnde anlamadim korunmayi birakinca dengem şaşti

Aynı durumdayız.. bende hesaplayamıyorummm... poffff

Sirf bu konu icin eve internet baglaticam bu eylulde. Telefonunki yetmiyo yani. Ondan sonra bol bol size bilgi paylasimi yapacagim. Her turlu kürler bilgiler elimizin altinda olacak insallah

Ben bu ay çörekotu tarçın bal a başlamayı düşünüyorum

Aynı durumdayız.. bende hesaplayamıyorummm... poffff

Ben bu ay çörekotu tarçın bal a başlamayı düşünüyorum
Birde ben biraz zayiflayayim oyle hamilik olsun diyordum ama etrafimdaki herkes zaten dogumdan sonra iki cocukla ugrascan bide emzircen o zaman daha cabuk verirsin diyolar karar veremedim

Arkadaslar merhaba
Bugun bat geckmemmin 3. Gnu ve btn hamillk belrtilerm vr kasik batmasi bel agrisi vs
Bgun idrr yptm ckmadi ardan ikibck saat gcti gdio tkrr baktm ck slik cikms testlerde 10 dkkdn snrayi dikkte alamyn dior ama gec dollenme olblrmi bu knu hakknda duyan gren vrsa blgi vereblrmi

Kızlar tahmini adetime 2 gün var test yaptım negatif çıktı.. bu ay da boş geçti hayırlısı

Henz kirmizilri grmedn buna krr verme bn bgn 3 gn gcktm negtf ckti ama hamllelk belrtlerm devm edio bazn gc dollenmedn adetndeb on gn snrya cikanlr bile vrms hayrlisi olsn insllah

Gec dollenmede sadece hemen degil daha sonra yaptigin testlerde pozitif cikar canim yani testte bekleyince degil. Test gecersiz malesef o yuzden tekrar yapabilirsin bikac gun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…