Umudumuz eylul ayı diyenler

Aynen canım amin...nasibimizde varsa olur canım.. Dedimya bu ay test yok umudumda yoktu aslında çalışamadık çok. Ama belirti olunca umutlanıverdim...

Aynen canım amin...nasibimizde varsa olur canım.. Dedimya bu ay test yok umudumda yoktu aslında çalışamadık çok. Ama belirti olunca umutlanıverdim...
Insallah guzel haberler alirsin canimmm
Insallah

Kizlar bende bu ayi bekliyorum ama bana yardim ederseniz sevinirim bu ay kimyasal gebelik yasadim ve doktor eylulde ihtimalimin yuksrk oldugunu belirtti benim 15 agustos lekelenme ve 16 agustos kanama oldu ve doktor diger adet tarihlerime gore 12 eylul adet olacagimi belirtti bu kimyasal gebelik adet duzenini bozmaz dedi ve normal bi gebelik olmadigi icin etkilemez dedi benm kafam karisti bilgisi olan varmi

Simdi bn 12 eylulu adet gunummu belirlicem yoksa normal dusukler gibi duzenszmi kafam cok karisik arkadaslar

O oz1006 sagol cnm o kadar kafm karisikki doktorun dedgne inanip o tarihimi bklim gecerse bide o tarhtn umitlenrm dye sorim dedim sagol tekrar

Belirtilerin uyuyo hadi hayirlisi canim insallah vardir bebis

Yasim 21 ama 22 olcam insallah ekimde 2 yasinda bir oglum var ve mayis ayindan beri korunmuyoruz canim

Ohh maşallah herkes gençmiş ben bayaa yaşlı kalmışım :)) Allah bağışlasın yavruşunu da :)

Canim burda yabanci gelin oldugum icin tek basima pek bir yere gidemiyorum. E baskasinin yaninda da alamam. Ama insallah eylulde hastaneye gidecektim dönüste alirim bakalm alabilirsem

İnternetten almak daha uygun oluyomuş sanırım şansın varsa öyle yapabilirsin

Bende 22doldurdum haziranda ve ilk çocuğumuz daha hayırlısı olur inşallah senin yaş kaç canım

Sen de gençmişsin maşallah ben de 27 yaşındayım daha ilk olacak benim de inşallah :)

Tatlım o belli olmuyo kimi gününde olmuş kimi 10 gün kimi 15 gün gecikmiş.. ama inşallah senin doktorun dediği nettir çünkü bende 22 temmuzda kimyasal gebeliğin düşüğünü yaptım 22 ağustosta regl olmalıydım olmadım 4 gün geciktim demekki

Kizlar ekim topigimiz acilmistir. Eylul batlari sayanlar ve bu ayi bos gecenler bekliyorum ekim ayina hamile girmek istiyorum diyenler topigi

Ben simdi acaba 6 sinda mi yoksa 1 inde mi adet olacagim. Akilli taramaya gore 6 sinda ama 28 gune gore 1 inde. Kafam karisti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…