Insallah guzel haberler alirsin canimmmAynen canım amin...nasibimizde varsa olur canım.. Dedimya bu ay test yok umudumda yoktu aslında çalışamadık çok. Ama belirti olunca umutlanıverdim...
Bende 1 eylul bakalim insallahhh cift cizgiler goruruzkızlar selammm bende eylülü bekliyorum bat 5 eylüll
Bence de artik gorelim :)
Canım inan hiç bi bilgim yok benimde. Yardımcı olmak çok isterdim...Simdi bn 12 eylulu adet gunummu belirlicem yoksa normal dusukler gibi duzenszmi kafam cok karisik arkadaslar
Belirtilerin uyuyo hadi hayirlisi canim insallah vardir bebisCanım şimdi şöyle. Kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı. Ama çok zorlamıyor beni ara ara geçiyor..akıntım var bir iki gün geçti övüden sonra şimdi yine var. Sonra böyle bi bel ağrısı var..sonra acaip terleme olayımvar ben dahaönce hiç böyle terlememiştim,. Ben terlemem bile....bide bi kaç kere halsizliğim oldum...batada 6 kaldı. Adete kadar bekleyeblirsem beklemek istiyorum...
İnşallah canım ama bugün yok gibi anlayamadım sürekli mi olması lazım..Belirtilerin uyuyo hadi hayirlisi canim insallah vardir bebis
Yok canim zten adette surekli oluyo hamilelikte degilİnşallah canım ama bugün yok gibi anlayamadım sürekli mi olması lazım..
Yasim 21 ama 22 olcam insallah ekimde2 yasinda bir oglum var ve mayis ayindan beri korunmuyoruz canim
Canim burda yabanci gelin oldugum icin tek basima pek bir yere gidemiyorum. E baskasinin yaninda da alamam. Ama insallah eylulde hastaneye gidecektim dönüste alirim bakalm alabilirsem
Bende 22doldurdum haziranda ve ilk çocuğumuz daha hayırlısı olur inşallah senin yaş kaç canım
Kizlar bende bu ayi bekliyorum ama bana yardim ederseniz sevinirim bu ay kimyasal gebelik yasadim ve doktor eylulde ihtimalimin yuksrk oldugunu belirtti benim 15 agustos lekelenme ve 16 agustos kanama oldu ve doktor diger adet tarihlerime gore 12 eylul adet olacagimi belirtti bu kimyasal gebelik adet duzenini bozmaz dedi ve normal bi gebelik olmadigi icin etkilemez dedi benm kafam karisti bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?