Umudumuz eylul ayı diyenler

Ay kizlar bizde 10 gun oldu tik yok :-( benimki olirsa olsun diye ama bi caba yok

Simdi ben 3 agustosta adet olmustum 6 agustosta da bitmisti. Sonra bir hafta yi gecmisti bnden bi kanama gelmisti bazi arkadaslar bilir zaten hatta yerlesme kani olabilir demistik ama degilmis tabi. Acaba o zaman yumurtlama gunum muydu ? Bendeki uygulamaya gore yumurtlama gunum yarin ben simdi nasil anlayacagim bunu ?

Büyük ihtimal yumurtlamaydı canım. Bi önceki ay benim de öylee olmuştu. Bu ay yumrutlama zamanımda beyaz akıntının içinde kan şeritleri vardı.

Büyük ihtimal yumurtlamaydı canım. Bi önceki ay benim de öylee olmuştu. Bu ay yumrutlama zamanımda beyaz akıntının içinde kan şeritleri vardı.
Ama benim madeni para kadar bi lekelenme gibi bissey olmustu canim o zaman yumurtlamam gecti mi ben bosuna mi bekledim bu gune kadar bu ay bitti mi yani umudum ?

Yarın mı sen kaç günde bir adet oluyon canım

Anladım canım benimde adetim 4Ağustos ta başladı ve yanılmadıysam yumurtlama günüm geçti ondan sordum bu arada senin beyaz akıntın varmı yani ne yoğunluk ta benim iki aydır sanki yok denecek kadar az

Anladım canım benimde adetim 4Ağustos ta başladı ve yanılmadıysam yumurtlama günüm geçti ondan sordum bu arada senin beyaz akıntın varmı yani ne yoğunluk ta benim iki aydır sanki yok denecek kadar az
Benim bazen bisey olmuyo bazende altta fazla bir islaklik hissediyorum yani. Korunmamak dengemi bozdu sanirim. İnanmiyorum ya bnde yarini bekleyip duruyordum ama olsun akintim var daha bi umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…