Umudumuz eylul ayı diyenler

Benim bazen bisey olmuyo bazende altta fazla bir islaklik hissediyorum yani. Korunmamak dengemi bozdu sanirim. İnanmiyorum ya bnde yarini bekleyip duruyordum ama olsun akintim var daha bi umut
Yumurtlama günü kişiden kişiye değişebiliyor canım ama 28 günde bir adet oluyorsan adetin 14.günü diye biliyorum
Ahh ahh beklemek zor hayırlısı bakalım

Aynen benimde kafam karıştı ya. Temmuz 22de kimyasal gebeliğimin düşüğünü yaptım yani regl oldum. Kimisinin periyodu aynı kalıyomuş kimisininki değişiyomuş. Ben normalde 31 günde bir regl olurum teoride bugün regl olmam lazımdı olmadım ve hiç regl belirtisi yoktu ama 5 gün önce birliktelik sonrası pembe bi kanamam oldu. Eğer o çatlama kanamasıysa batıma daha 9 gün var. Şuan inceden regl olacakmışım gibi kasık ağrım var geçen ayki hamileliğimde de 9 10 gün önceden başlamıştı ağrım. Yani ya bi iki gün içinde kırmızıyı yiyecem yada hamileyim. Kafam çok karışık

Hayırlısı canım haberleri ni bekliyorum inşallah

Hayırlısı canım haberleri ni bekliyorum inşallah

Bakalım bi kaç gün içinde olmazsam test yapıcam.. inşallah hepimiz tez zamanda güzel ve hayırlı bir şekilde haber alırız sonra yeni grup kurup 9 ayın geçmesini beraber bekleriz

Arkadaşlar gebelik testi yaparken sıvı miktarını fazla kaçırmanın sonucu değiştirmeye etkisi varmı ? Yani negatif olan sonucu pozitif falan gösterir mi ?

Arkadaşlar gebelik testi yaparken sıvı miktarını fazla kaçırmanın sonucu değiştirmeye etkisi varmı ? Yani negatif olan sonucu pozitif falan gösterir mi ?
Sanmıyorum canımmm pek bi bilgim yok ama hayırdır pozitif mi

Benimde tam bilgim yok ama zannetmiyorum.. hayırdır?

6-7 saat önce ragl oldum sandım bi anda karnım öyle ağrıdı tuvalette azcık suyu turuncu yapcak kadar bişey aktı sanki şimdi tık yok kesildi.. off hiç anlamıyorum noluyo
CNim sen test yapmis miydin ? Bence bi doktora git devami gekmediyse onemli bisey olabilir adet kani degilse

6-7 saat önce ragl oldum sandım bi anda karnım öyle ağrıdı tuvalette azcık suyu turuncu yapcak kadar bişey aktı sanki şimdi tık yok kesildi.. off hiç anlamıyorum noluyo
Yerleşme olmuş olabilir mi adetin geçmişmiydi

CNim sen test yapmis miydin ? Bence bi doktora git devami gekmediyse onemli bisey olabilir adet kani degilse

Yok yapmadım henüz 1 hafta daha beklicem yine gelen giden olmazsa yapcsm testi.

Yerleşme olmuş olabilir mi adetin geçmişmiydi

Ya işte geçti mi onu anlayamıyorum normalde 31 günde bir adet oluyorum bu hesaba göre 1 gün geçti ama geçwn ay kimyasal gebelikle düşük yaptığım için adet tarihim muhtemelen saktı o yüzden bir hafta daha beklicem bakalım

Anladım canım hayırlısı bakalım bekliycez mecbur hepimiz

Ben eylul ayinda da adet olacagim kizlar bos gecirdim bu ayi. Artik ekime kaldi benim is. Belkide cogunuzun istedigini yapmak bana kismet olur evlilik yildonumu hediyesi olarak hamile olurum insallah

Birde adet takvimi uygulamasinda akilli taramayi actim sonra da adet dongusu istatiklerine baktim istatiklere gore her adet oldugumda ve bittiginde kaydediyorum ya normalde 4-5 gun surmus hep ama adet dongusu araliginda hep 31_35 gun arasinda rakamlar var. Bazi ay 31 gunde bazi ay 33 gunde 34 gunde 35 gun sonra falan adet olmusum. Ben simdi yumurtlama gunumu nasil hesaplicam. Telefonun otomatik hesaplamasina gore bugun dogurgan donemim son gun.

En iyisi çok kafa karıştırmadan adet bitiminden sonra diğer adete kadar 2 günde bir ilişki canım. Yumurtlama geçti mi geçmedi mi diye strese de girmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…