Yumurtlama günü kişiden kişiye değişebiliyor canım ama 28 günde bir adet oluyorsan adetin 14.günü diye biliyorumBenim bazen bisey olmuyo bazende altta fazla bir islaklik hissediyorum yani. Korunmamak dengemi bozdu sanirim. İnanmiyorum ya bnde yarini bekleyip duruyordum ama olsun akintim var daha bi umut
Simdi ben 3 agustosta adet olmustum 6 agustosta da bitmisti. Sonra bir hafta yi gecmisti bnden bi kanama gelmisti bazi arkadaslar bilir zaten hatta yerlesme kani olabilir demistik ama degilmis tabi. Acaba o zaman yumurtlama gunum muydu ? Bendeki uygulamaya gore yumurtlama gunum yarin ben simdi nasil anlayacagim bunu ?
Hayırlısı canım haberleri ni bekliyorum inşallahAynen benimde kafam karıştı ya. Temmuz 22de kimyasal gebeliğimin düşüğünü yaptım yani regl oldum. Kimisinin periyodu aynı kalıyomuş kimisininki değişiyomuş. Ben normalde 31 günde bir regl olurum teoride bugün regl olmam lazımdı olmadım ve hiç regl belirtisi yoktu ama 5 gün önce birliktelik sonrası pembe bi kanamam oldu. Eğer o çatlama kanamasıysa batıma daha 9 gün var. Şuan inceden regl olacakmışım gibi kasık ağrım var geçen ayki hamileliğimde de 9 10 gün önceden başlamıştı ağrım. Yani ya bi iki gün içinde kırmızıyı yiyecem yada hamileyim. Kafam çok karışık
Hayırlısı canım haberleri ni bekliyorum inşallah
İnşallah canım yaBakalım bi kaç gün içinde olmazsam test yapıcam.. inşallah hepimiz tez zamanda güzel ve hayırlı bir şekilde haber alırız sonra yeni grup kurup 9 ayın geçmesini beraber bekleriz
Sanmıyorum canımmm pek bi bilgim yok ama hayırdır pozitif miArkadaşlar gebelik testi yaparken sıvı miktarını fazla kaçırmanın sonucu değiştirmeye etkisi varmı ? Yani negatif olan sonucu pozitif falan gösterir mi ?
Arkadaşlar gebelik testi yaparken sıvı miktarını fazla kaçırmanın sonucu değiştirmeye etkisi varmı ? Yani negatif olan sonucu pozitif falan gösterir mi ?
Ee kizlar ne durumdasiniz ? Bende hic bisey yok :-(
CNim sen test yapmis miydin ? Bence bi doktora git devami gekmediyse onemli bisey olabilir adet kani degilse6-7 saat önce ragl oldum sandım bi anda karnım öyle ağrıdı tuvalette azcık suyu turuncu yapcak kadar bişey aktı sanki şimdi tık yok kesildi.. off hiç anlamıyorum noluyo
Yerleşme olmuş olabilir mi6-7 saat önce ragl oldum sandım bi anda karnım öyle ağrıdı tuvalette azcık suyu turuncu yapcak kadar bişey aktı sanki şimdi tık yok kesildi.. off hiç anlamıyorum noluyo
Senin adet günün geçtimi canımEe kizlar ne durumdasiniz ? Bende hic bisey yok :-(
Yok yumurtlama gunum gecti bu ay biraz bos gecti yani canim adete de az kaldiSenin adet günün geçtimi canım
Hayırlısı canımYok yumurtlama gunum gecti bu ay biraz bos gecti yani canim adete de az kaldi
CNim sen test yapmis miydin ? Bence bi doktora git devami gekmediyse onemli bisey olabilir adet kani degilse
Yerleşme olmuş olabilir miadetin geçmişmiydi
Anladım canım hayırlısı bakalım bekliycez mecbur hepimizYok yapmadım henüz 1 hafta daha beklicem yine gelen giden olmazsa yapcsm testi.
Ya işte geçti mi onu anlayamıyorum normalde 31 günde bir adet oluyorum bu hesaba göre 1 gün geçti ama geçwn ay kimyasal gebelikle düşük yaptığım için adet tarihim muhtemelen saktı o yüzden bir hafta daha beklicem bakalım
En iyisi çok kafa karıştırmadan adet bitiminden sonra diğer adete kadar 2 günde bir ilişki canım. Yumurtlama geçti mi geçmedi mi diye strese de girmiyorsun.Birde adet takvimi uygulamasinda akilli taramayi actim sonra da adet dongusu istatiklerine baktim istatiklere gore her adet oldugumda ve bittiginde kaydediyorum ya normalde 4-5 gun surmus hep ama adet dongusu araliginda hep 31_35 gun arasinda rakamlar var. Bazi ay 31 gunde bazi ay 33 gunde 34 gunde 35 gun sonra falan adet olmusum. Ben simdi yumurtlama gunumu nasil hesaplicam. Telefonun otomatik hesaplamasina gore bugun dogurgan donemim son gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?