kızlar bugün kontrolüm var..hadi bakalım arkadaşlar çok heycanlıyım 5=4 klomen kulandım bugün yumurtalara bakılcak inşallah herşey yolundadır..
amin canımmm geldim arkadaşlar doktordan 4 tane yumurtam oluşmuş.gelişimi için koldan iğne vuruldum..
Hadi bakalım gözün aydın canım, gelişimi için koldan iğneyi anlamadım adı ne iğnenin. Tek bir gün mü vurulacaksın canım. Walla hiç duymamıştım. Çatlatma iğnesi falan değil değil mi? daha erken gerçi çatlatma iğnesi için. Neyse hadi bakalım, umarım onlardan biri bebişin olur canım :)
bende ilk defa duydum canım..klomen kullandım günde 4 tane..bugün kontrolum vardı..4 tane oluşmuş yumurtam bunların gelişmesi için bugün vede yarın iğne vurulmam gerekiyormuş...inşallah tutar bu ay..Allahım iseyen herkese versin inşallahhhh
Kizlarrr gunaydin....aksam yogunlukan ve sonrasinda yorgunluktan yazamadim sizlere....kizlarrrr zuzum buyumus kollari ve bacaklari cikmis vucuda gore kucucuk,kafa ile vucut ayni boyutta cok komik bu haliyle bir haraketli gormeyin o minicik kollar bacaklar hareket ediyor nasil seker anlatamam 3 cm olupta nasil hareket eder inanamiyorum :) esim soklara girdi anaaaa kalbe bakkkk deyip durdu,cunku hareket ederken kalpte pit pit atiyor...esim bombayi patlatti doktor bey bu ayni ben dedi doktor guldu tabi :)saskin kocam...
Esimde cok iyi cok sukur dunden beri anammmmm minikkkkk cok tatli deyip duruyor :)darisi hepinizin basina insallah...
İgnelerimi kesti cok sukur sali gunu olacagim en son uctum uctum duyunca carsamba baska bir igne olacagim haftada bir olacagim pruloTon depot doye bir igne sanirim buda progesteron igne ama yogun birsey anladigim kadariyla neyse super oldu igneleri kesmesi super oldu zaten 2 hafta sonra tamamen kesecekmis tum ilaclari....
İste kizlar benden havadisler bu yonde....cok opuyorum hepinizi iyi hafta sonlari.....
slm kızlarrrr...
yorucu 2 günün ardından işlerin büyük kısmı bitti..taşınma,tadilat vs..iğnelerimi yolda yaptım hep:))).yorulduk valla..yarın sabah kontroldeyim..inşallah herşey yolundadır..hıızlıca okudum...pirayecim enerjim iyide dağıldım canım valla...yani tedavimi ve nerdeyse iğnelerimi unutcam yani..bi şey var diyorum,aklımda bi işim daha var...sonra aklıma geliyo resmen:) böyle oluncada tuhaf oldum valla...ama bana yetişmene sevindim,transferden sonrada seninle geçiririm vaktimi:) yılmayacağız nasıl olsa,boş boş beklemektense hareket etmek iyi canım ya...iinşallah herşey yolunda gider..bu arada benim 10 kadar yumurtam ama büyüklükleri hepsi aynı değil..o yüzden geriden gelenler opu ya yetişmeyebiliyo biliyosunuz o yüzden 10 diyemiyorum kesin....
dew canım yazdıklarını okurken içim titredi valla...böyle bi hoş oldum yaaaa...bebişin büyüdü..ya 9 haftalık şey ve 3 cm..mii? ya ne büyük bi kudret dimi..nasıl bi mucize..az kaldı kıpırtılarını kendin hissedeceksn..eşin geldi demek..ne kadar güzel günler..Allah nazardan saklasın ve devamını getirsin canım........baygınlık geçirmişsin çok geçmiş olsun..ama kan şekerine çok dikkat etmelisin canım..anneciğiin yanında olman çok iyi oldu..en sağlam yerdesin gerçekten...eşin kalacakmı?doyamazda şimdi o sana,size:)
kekecb canım ya sen rekora koşmuşsunda bizim haberimiz olmamış...yani helal olsun sana ne diyim..bu kadar emeğe bebek gelmesinde naaapsınn:) çok umutluyum senden ben...
bubuşcum adet olmadın daha,ee umutlar senden yükseliyo bu ay...hadi bana moral olda,getireyim arkasını:) inşallah bebişin seninledir canım benim...
kızlar 4 yumurta olmuş 6 yumurta..yarın gene kontrolüm var..inşallah bebişim bu ay gelir
Canim kiyamam ya iyi yoruldun sen vallaha,bana bak igenler onceligimiz igeneleri aksatma sakin..yumurtalarin ayni boyda olmamasi cok normal hep oyl eolmuyormu zaten ama gor bak epey cikacak yine onlardan...ayy gulem cok heyecanliyim yaaaaa iyi olacak insallah...
evet ya bir mucize hamilelik hele biz tup bebek anneleri icin daha acayip birsey cunku herseyi bastan beri takip ediyoruz normal yolla hamile arkadaslarim bu kadar bilincli degil atiyorum fark etmiyorlar ilk haftalari,bebegin ne zaman ne kadar gelistigi hakkinda bilgileri yok filan o yuzden biz bu mucizeyi her zerresine kadar yasiyoruz....allahima dua ediyorum sizlere en kisa zamand abu duyguyu yasatsin insallah....kendine dikkat et guzelim cok opuyorum seni....
kızlar 4 yumurta olmuş 6 yumurta..yarın gene kontrolüm var..inşallah bebişim bu ay gelir
Yaaaa kızlar sabah sabah moralim bozuldu. Erbil Bey yarın Ankarada olacakmış, şansıma bakın yaaaa, bugün gelemezmisiniz diyo yardımcısı da, nasıl geliiim bu saatten sonra yetişemem kiolmazsa yarın için sizi başka bir doktorumuza yönlendirelim dedi kızcağız, Erbil Beyinde sabahtan ameliyatı varmış, konuşamadım henüz, ameliyat çıkışında arıcak beni. Olmazsa çarşamba günü gel dicek herhalde. Offf yaaaa dakka bir gol bir yani iimi! Okadar heveslen et, olana bak şimdi, çok üzüldüm kızlar yaa, ilk muayenemi Erbil Bey yapmıcak, dozları Erbil Bey ayarlamıcak. Yaaa belki çarşamba çağırır, bilemiyorum haber bekliyorum şimdilik
Kızlar herkese günaydın;
Öncelikle DEWcim maaşallah size yaaa, kocişin yanında meleğin kıpır kıpır sağlıklı herşey yolunda, daha ne denir. Maaşallah size :) Ne garip dimi ufacık şeyin içinde kımıldandığını görüyosun, orda haytta ve ben burdayım diyo. Allahın mucizesi, harika bişey bu. Allah kucağına da aldmayı nasip etsin canım benim çok seviniyorum senin adına. Gülemciiim taşınmışsan hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı, valizlerini de yerleştirirsin yavaş yavaş. Ben de sana yetiştim tedavide regli oldum bugün, yarın İstanbuldayım şekerler :) :) bakalım neler olacak. Gülem senin bugün kaçıncı günün iğnelere ilaçlara başlayalı, opu ne zaman olcak tahminen merak ettim canım. Ben de çok heycanlıyım walla :) :)
Belklenenmelek senden de güzel haberler geliyo maaşallah, 6'lamışsın yumurtaları, ohhh ne güzel, umarım bu ay bebeğine kavuşursun canım.
Hepinizi öpüyorum çok. Bir de Landrachı merak ediyorum, bilen var mı çıktımı hastaneden kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?