Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydııın
DEW cnm çok sevindim maşaalah size kocanda gelmiş işte çekirdek aile diye buna denir:)Allah daim etsin mutluluğunuzu.iğnelerinde kesilmesi ayrıca güzel ..aklıma gelmişken cnm bu kadar iğne oldun alışılıyomu o ilk ağrısına inan şimdiden korkulu rüyam..çok şükür sen kurtuldun...
GULEM hayırlı olsun cnm ne güzel artık kendi evindesin ohh miss:)tedavide son hızla devam ediyo inş. herşey böyle güzel gidicek inş.cnm
PİRAYE cnm hayırlı olsun sende başlamışsın ayy ne güzel yaaa bende çok heveslendim:))dr.a canın sıkılmış bende hep böyle dr.lar hiçbiryere gitmesin hep bizimle ilgilensin tatile bile çıkmasınlar diyorum biraz bencilim biliyorum ama çok takık durumdayım elimde değil.ama senin çarş.3.gün oluyo dimi farketmiyo ki genelde adetin 2.yada 3.günü çağırıyolar sıkma kendini.ne yapıyoruz pozitif başlıyoruz herşey yolunda gitsin:)

bana gelince kadın doğumcuma gidemedim randevu günüm davetsiz misafirim vardı canım sıkıldı tabii belli etmedim öyle sahte sahte sırıttım tüm gün:) kesin kistim var 20 sinde olucaktım artık 10 gün geçer kesin..hayır rapor için hormon testleri yapılıcaktı öff neyse hep aynı alıştım..herkesi öptm iyi haftalar

Kızlar doktorumla konuştum, çarşamba günü gel dedi :) :) :) Moarlim yerine geldi. Şimdide otobüs bileti bulamıyorum çarşamba gününe. Normalde hep Nilüferle giderim ama bu sefer Nilüferde yer bulamadım, ayyyy çok komik sanki bilerek sabrımı ölçüyo Allahım. Ama stres yapmıyorum. Gidicem işte, bi şekilde tedavime başlıcam. Moralimi bozmicam :) :)

pirayecim bozmak yok hemen o kadar nedenlerle moralini. baska sirketle gidersin, canini sikma.
doneyim okuyayim neler olmus, neler yazilmis.
kendinize iyi bakin, herkesin tedavisi guzel gitsin

bubuş nerelerdesin adet oldunmu ?? :)))) çık ve olmadım de (ay ben yine tutamıyorum kendimi:))

merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim 6 yumurtam oluşmuştu ya bunlardan sadece 1 tanesi gelişmiş.21mm doktor ideal 25mm olması gerekio dedi..beklemedeyim ve bu gün adetimin 15.günü akşama doktora tekrar gidicem..bu sefer kan tahlili olacağım..yumurtamın ne zaman çatlayacağını öğrenmek içinmiş o tahlil..bu ay gebelik olmazsa bir dahaki ay yumurtlama tedavisi uygulayacakmış doktor bana...kızlar inşallah bebeiğime kavuşurum...ben ve isteyen herkeste...

canım inş. güzel gelişmelerle gelirsin bu akşam evine ve en kısa zamanda Rabbim bebeğine kavuştursun seni , beni ve isteyen herkesi inş.

kızlar biraz sonra tekrar doktora gidicem kan testi yaptımaya..e2 tahlliymiş..yumurtanın ne zaman çatlayacağını gösterenmiş..bunu bilen varmı..ben hiç duymamıştım.yardımcı olursanız sevinirim

kızlar selammmmmmmmmmm hepnize ..hayırlı olsun tedavileriniz inşallah ..ben inanılmaz kötüyüm moralim sıfır..aşılamadan sonraki ilk adetimi 33.gün olarak yani gecikmeli olarak oldum..neyse sorun o değil doktorumuz 2 ay bekleyin ilaçların etkisi devam ediyor demişti ama eşim bugün beni deli etti yarın tüp bebek için tedaviye gideceğiz ben bekleyelim dedim esti neler yaptı bağırdı çağırdı oyalıyormuşum onu vs..ağla ağla şiştim resmen ..bu çocuk mevzusu bizi bitirecek saanırım bilmiyorum kızlar boktan bi tedaviye başlamak üzereyim resmen bu kafayla çok zor ..mutsuzum ve eşimden şuanda nefret ediyorum ..hepiniz sevgiyle kalın..

kızlar biraz sonra tekrar doktora gidicem kan testi yaptımaya..e2 tahlliymiş..yumurtanın ne zaman çatlayacağını gösterenmiş..bunu bilen varmı..ben hiç duymamıştım.yardımcı olursanız sevinirim

valla ben hala e2 nin ne işeyaradığını anlamadım.bnm trnsferimin bgn 5. günü.doktorum bugün çatlatma iğnesi vurulmamı söyledi. bebek kesesini mi ne besliomş.hayırlısı bende anlamadım ama yap diolar yapıorz işte.

canım sıkma cnını genelde bunu kadınlar yapar ama eşin snden daha fazla takmış kafaya heralde.çnkü bazen gün gelio 1 saat beklemek bile zor gelio.skın sıkma cnını hrşey güzel olcak...

güzel haber bak boşuna bozmuşun moralini ..hep böyle titizleniyoruz karşımızdakilerde bizim kadar özen göstersin istiyoruz ama olmuyo işte bazen aksilikler çıkıyo.kendini bunlara hazırla hemen moral bozmak yok ne olursa olsun her şey güzel olucak inş.

cnm yumurta büyüklüğün iyi aslında biz ne 18 19 larla çalıştık:)) benim ablam 12 miydi 13 mü öyle bir yumurtayla hamile kaldı tabi doğal yoldan o ayrı.inş seninde 21 liğin bebişindir

e2 hormonuna bakıcak değerine göre çatlatma iğneni vurdurucaksın cnm

ya bu hemen herkesin başına geldi heralde bu topicte boşuna kendinizi kasmayın cnm .doğal olarak stersli dönemlerden geçiyosunuz ve birbirinizden çıkarıyosuznuz hırsınızı..benim anlamadığım sen iki ay geçmesini beklemeden tüpe mi geçiyosun bak bu iki ay kendiniz deneyin yumurtlama takibi pressed felan kullan değerlendirin bence olmazsa tüpe geçin.eşine de kızma inan onlar daha çok yükü taşıyolar kimseyle konuşamıyolar bak biz burda birbirimizle dertleşiyoruz ferahlıyoruz yeri geldiğinde ağlıyoruz ama onlarda o da yok birbirinizi idare edin inş. sıpanız gelince totosuna bir iki şaplak atarsınız senin yüzünden tartıştık diye:)))))

Guzel dileklerin icin sagol guzelim allah en kisa zamanda sanada gostersin ...igneler icin bana bakip moralini bozma cunku doktorumun elinden bu kadar hasta gecmis bendeki etkiyi ilk kez gormus kabalarimda felaket ama ona katlaniyor insan hic merak etme....birde bana hergun verdi herkese gun asiri vermis gun asiri daha katlanilabilir bir durum....
Neden davetsiz misafire cikicam demein yaaaaa gicik oldum gidememene

Uzulme sakin bir tane bir yumurta yetiyor burda cok yasadik bu tarz durumlari icini ferah tut....

Guzelim hangimiz yasamadik ki?! Kavga edilebilir ama yipratmayin birbirinizi...benim anlamadigim sen israel beyemi gidecektin yarin?neden sen karar veriyorsun birak doktorun yonlendirsin seni....

Piraye bana bak sen moralini bozacak yer mi ariyorsun bakayim?illaki gideceksin istanbula sakin kendini sikma tamam mi?iyi olacak insallah....

eşimin ailesinden di gelenler e tabii işim var diyemedim hemen suratlar beş karış oluyo.tü kaka gelin oluyosun bende akşam kocama sardım :)))napiiim. bu hafta içi belki giderim..yaa iğneleri duyunca tepem dönüyo eşime iğne verdi dr.her gün gidip yaptırıyo ciğerlerini üşütmüş benim iğne vurulduğum yere gidiyoruz ben hastanenin dışında bekliyorum resmen o ağrı geliyo aklıma((sende ki öksürük etkisini bende göstermez heralde benim tek korkum ağrısı ona da dediğin gibi katlanılıyo demek:18::18:

canım ne transferi..anamadım.ben sadece yumurtlama takibi yaptırıyorum klomen iğne kullandım..dokorada yumurtanın ne zaman çatlayacağını belirten bi tahlil dedi.senin dedğini daha önce duymadım..Allahım isteyen herkese versin bebek inşallah

çok sağolun arkadaşlar geri kana yumurtalar ne olcak hiç bilmiyorum...geçen ay aşılamada 18mm olmuştu yumurtam bu doktor başka..ona bu durumdan söz ettim oda kalitesiz yumurta dedi..ideal 25 30 olmalı dedi...doktor bu durumdan ötürü çoğul gebelik olabilir demişti..ama durum böyleyken eğer bebişim tutarsa olmaz sanırım..aman olsunda bebeğim hiç önemli değil kaç tane olacağı...

selam kızlar..
kendimi anlatayım hemen..en büyüğü 14,5 en küçüğü 8 toplam 10 tane,endometrium 9 mm..bu şekilde devam ediyo.çarşamba çatlatma iğnesi cuma opu büyük ihtimalle..doktorum 8 ve 9 mm olan 4 tanesinden çok umutlu değilim dedi.önceki tedavimle kıyaslayarak konuştu ilkinde yumurta kaliten iyi değilmiş(ekrandan bilgileri okuyo) öncesinde d.k.hapı kullanman buna sebep olmuş olabilir,bu sefer farklı olur diye umuyorum dedi..yani 6 tane gibi düşünmeye başladık.bu arada perşembeden sonra kendisi olmyacakmış...bir tedavide 3 doktorla devam ettim resmen:) hayırlısı.

ayyy cnm çok heyecanlıyım sanki benim tedavim oluyomuş gibi:)hadi yumoşların kaliteli olur inş.6 tane olsun bizim olsun (maç izleye izleye :))dr.larıda boşver zaten hepsi aynı işi yapıyo yeterki opudaki dr.un becerikli olsun mesela benim dandik dr.um benle beraber gelen bir hastaya anlatırken duymuştum küçük yumurtalara hiç girmemiş önce ama sonra deneyelim demiş onlardanda toplamıştı bayağı belli olmaz döllenebiliyolar demişti..canım yaa inş. sıradaki hamilemiz sen olucaksın sonra piraye öyle gider listemiz

canım benimde ilk muayenemi başka doktor yaptı,ama ilk dozu zaten kendi doktorum sipariş etmiş bile..yani onlar iyi biliyolar bizi endişelenme..neyse hadi bana yetştin:) bende ikimiz adına çok heyecanlıyım..inşallah birbirimizi bekliyoruzdur canım yaaa..hiç moralini bozma tabii..bırak gitsin..ona buna kafamızı yormaktan bu haldeyiz belkide biraz rahat olmak lazım bu işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…