merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim 6 yumurtam oluşmuştu ya bunlardan sadece 1 tanesi gelişmiş.21mm doktor ideal 25mm olması gerekio dedi..beklemedeyim ve bu gün adetimin 15.günü akşama doktora tekrar gidicem..bu sefer kan tahlili olacağım..yumurtamın ne zaman çatlayacağını öğrenmek içinmiş o tahlil..bu ay gebelik olmazsa bir dahaki ay yumurtlama tedavisi uygulayacakmış doktor bana...kızlar inşallah bebeiğime kavuşurum...ben ve isteyen herkeste...
kızlar biraz sonra tekrar doktora gidicem kan testi yaptımaya..e2 tahlliymiş..yumurtanın ne zaman çatlayacağını gösterenmiş..bunu bilen varmı..ben hiç duymamıştım.yardımcı olursanız sevinirim
kızlar selammmmmmmmmmm hepnize ..hayırlı olsun tedavileriniz inşallah ..ben inanılmaz kötüyüm moralim sıfır..aşılamadan sonraki ilk adetimi 33.gün olarak yani gecikmeli olarak oldum..neyse sorun o değil doktorumuz 2 ay bekleyin ilaçların etkisi devam ediyor demişti ama eşim bugün beni deli etti yarın tüp bebek için tedaviye gideceğiz ben bekleyelim dedim esti neler yaptı bağırdı çağırdı oyalıyormuşum onu vs..ağla ağla şiştim resmen ..bu çocuk mevzusu bizi bitirecek saanırım bilmiyorum kızlar boktan bi tedaviye başlamak üzereyim resmen bu kafayla çok zor ..mutsuzum ve eşimden şuanda nefret ediyorum ..hepiniz sevgiyle kalın..
Kızlar doktorumla konuştum, çarşamba günü gel dedi :) :) :) Moarlim yerine geldi. Şimdide otobüs bileti bulamıyorum çarşamba gününe. Normalde hep Nilüferle giderim ama bu sefer Nilüferde yer bulamadım, ayyyy çok komik sanki bilerek sabrımı ölçüyo Allahım. Ama stres yapmıyorum. Gidicem işte, bi şekilde tedavime başlıcam. Moralimi bozmicam :) :)
merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim 6 yumurtam oluşmuştu ya bunlardan sadece 1 tanesi gelişmiş.21mm doktor ideal 25mm olması gerekio dedi..beklemedeyim ve bu gün adetimin 15.günü akşama doktora tekrar gidicem..bu sefer kan tahlili olacağım..yumurtamın ne zaman çatlayacağını öğrenmek içinmiş o tahlil..bu ay gebelik olmazsa bir dahaki ay yumurtlama tedavisi uygulayacakmış doktor bana...kızlar inşallah bebeiğime kavuşurum...ben ve isteyen herkeste...
kızlar biraz sonra tekrar doktora gidicem kan testi yaptımaya..e2 tahlliymiş..yumurtanın ne zaman çatlayacağını gösterenmiş..bunu bilen varmı..ben hiç duymamıştım.yardımcı olursanız sevinirim
kızlar selammmmmmmmmmm hepnize ..hayırlı olsun tedavileriniz inşallah ..ben inanılmaz kötüyüm moralim sıfır..aşılamadan sonraki ilk adetimi 33.gün olarak yani gecikmeli olarak oldum..neyse sorun o değil doktorumuz 2 ay bekleyin ilaçların etkisi devam ediyor demişti ama eşim bugün beni deli etti yarın tüp bebek için tedaviye gideceğiz ben bekleyelim dedim esti neler yaptı bağırdı çağırdı oyalıyormuşum onu vs..ağla ağla şiştim resmen ..bu çocuk mevzusu bizi bitirecek saanırım bilmiyorum kızlar boktan bi tedaviye başlamak üzereyim resmen bu kafayla çok zor ..mutsuzum ve eşimden şuanda nefret ediyorum ..hepiniz sevgiyle kalın..
günaydııın
DEW cnm çok sevindim maşaalah size kocanda gelmiş işte çekirdek aile diye buna denir:)Allah daim etsin mutluluğunuzu.iğnelerinde kesilmesi ayrıca güzel ..aklıma gelmişken cnm bu kadar iğne oldun alışılıyomu o ilk ağrısına inan şimdiden korkulu rüyam..çok şükür sen kurtuldun...
GULEM hayırlı olsun cnm ne güzel artık kendi evindesin ohh miss:)tedavide son hızla devam ediyo inş. herşey böyle güzel gidicek inş.cnm
PİRAYE cnm hayırlı olsun sende başlamışsın ayy ne güzel yaaa bende çok heveslendim:))dr.a canın sıkılmış bende hep böyle dr.lar hiçbiryere gitmesin hep bizimle ilgilensin tatile bile çıkmasınlar diyorum biraz bencilim biliyorum ama çok takık durumdayım elimde değil.ama senin çarş.3.gün oluyo dimi farketmiyo ki genelde adetin 2.yada 3.günü çağırıyolar sıkma kendini.ne yapıyoruz pozitif başlıyoruz herşey yolunda gitsin:)
bana gelince kadın doğumcuma gidemedim randevu günüm davetsiz misafirim vardı canım sıkıldı tabii belli etmedim öyle sahte sahte sırıttım tüm gün:) kesin kistim var 20 sinde olucaktım artık 10 gün geçer kesin..hayır rapor için hormon testleri yapılıcaktı öff neyse hep aynı alıştım..herkesi öptm iyi haftalar
Guzelim hangimiz yasamadik ki?! Kavga edilebilir ama yipratmayin birbirinizi...benim anlamadigim sen israel beyemi gidecektin yarin?neden sen karar veriyorsun birak doktorun yonlendirsin seni....kızlar selammmmmmmmmmm hepnize ..hayırlı olsun tedavileriniz inşallah ..ben inanılmaz kötüyüm moralim sıfır..aşılamadan sonraki ilk adetimi 33.gün olarak yani gecikmeli olarak oldum..neyse sorun o değil doktorumuz 2 ay bekleyin ilaçların etkisi devam ediyor demişti ama eşim bugün beni deli etti yarın tüp bebek için tedaviye gideceğiz ben bekleyelim dedim esti neler yaptı bağırdı çağırdı oyalıyormuşum onu vs..ağla ağla şiştim resmen ..bu çocuk mevzusu bizi bitirecek saanırım bilmiyorum kızlar boktan bi tedaviye başlamak üzereyim resmen bu kafayla çok zor ..mutsuzum ve eşimden şuanda nefret ediyorum ..hepiniz sevgiyle kalın..
Kızlar doktorumla konuştum, çarşamba günü gel dedi :) :) :) Moarlim yerine geldi. Şimdide otobüs bileti bulamıyorum çarşamba gününe. Normalde hep Nilüferle giderim ama bu sefer Nilüferde yer bulamadım, ayyyy çok komik sanki bilerek sabrımı ölçüyo Allahım. Ama stres yapmıyorum. Gidicem işte, bi şekilde tedavime başlıcam. Moralimi bozmicam :) :)
Guzel dileklerin icin sagol guzelim allah en kisa zamanda sanada gostersin ...igneler icin bana bakip moralini bozma cunku doktorumun elinden bu kadar hasta gecmis bendeki etkiyi ilk kez gormus kabalarimda felaket ama ona katlaniyor insan hic merak etme....birde bana hergun verdi herkese gun asiri vermis gun asiri daha katlanilabilir bir durum....
Neden davetsiz misafire cikicam demein yaaaaa gicik oldum gidememene
selam kızlar..
kendimi anlatayım hemen..en büyüğü 14,5 en küçüğü 8 toplam 10 tane,endometrium 9 mm..bu şekilde devam ediyo.çarşamba çatlatma iğnesi cuma opu büyük ihtimalle..doktorum 8 ve 9 mm olan 4 tanesinden çok umutlu değilim dedi.önceki tedavimle kıyaslayarak konuştu ilkinde yumurta kaliten iyi değilmiş(ekrandan bilgileri okuyo) öncesinde d.k.hapı kullanman buna sebep olmuş olabilir,bu sefer farklı olur diye umuyorum dedi..yani 6 tane gibi düşünmeye başladık.bu arada perşembeden sonra kendisi olmyacakmış...bir tedavide 3 doktorla devam ettim resmen:) hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?