ayyy cnm çok heyecanlıyım sanki benim tedavim oluyomuş gibi:)hadi yumoşların kaliteli olur inş.6 tane olsun bizim olsun (maç izleye izleye :))dr.larıda boşver zaten hepsi aynı işi yapıyo yeterki opudaki dr.un becerikli olsun mesela benim dandik dr.um benle beraber gelen bir hastaya anlatırken duymuştum küçük yumurtalara hiç girmemiş önce ama sonra deneyelim demiş onlardanda toplamıştı bayağı belli olmaz döllenebiliyolar demişti..canım yaa inş. sıradaki hamilemiz sen olucaksın sonra piraye öyle gider listemiz
kızlar selammmmmmmmmmm hepnize ..hayırlı olsun tedavileriniz inşallah ..ben inanılmaz kötüyüm moralim sıfır..aşılamadan sonraki ilk adetimi 33.gün olarak yani gecikmeli olarak oldum..neyse sorun o değil doktorumuz 2 ay bekleyin ilaçların etkisi devam ediyor demişti ama eşim bugün beni deli etti yarın tüp bebek için tedaviye gideceğiz ben bekleyelim dedim esti neler yaptı bağırdı çağırdı oyalıyormuşum onu vs..ağla ağla şiştim resmen ..bu çocuk mevzusu bizi bitirecek saanırım bilmiyorum kızlar boktan bi tedaviye başlamak üzereyim resmen bu kafayla çok zor ..mutsuzum ve eşimden şuanda nefret ediyorum ..hepiniz sevgiyle kalın..
çok sağolun arkadaşlar geri kana yumurtalar ne olcak hiç bilmiyorum...geçen ay aşılamada 18mm olmuştu yumurtam bu doktor başka..ona bu durumdan söz ettim oda kalitesiz yumurta dedi..ideal 25 30 olmalı dedi...doktor bu durumdan ötürü çoğul gebelik olabilir demişti..ama durum böyleyken eğer bebişim tutarsa olmaz sanırım..aman olsunda bebeğim hiç önemli değil kaç tane olacağı...
selam kızlar..
kendimi anlatayım hemen..en büyüğü 14,5 en küçüğü 8 toplam 10 tane,endometrium 9 mm..bu şekilde devam ediyo.çarşamba çatlatma iğnesi cuma opu büyük ihtimalle..doktorum 8 ve 9 mm olan 4 tanesinden çok umutlu değilim dedi.önceki tedavimle kıyaslayarak konuştu ilkinde yumurta kaliten iyi değilmiş(ekrandan bilgileri okuyo) öncesinde d.k.hapı kullanman buna sebep olmuş olabilir,bu sefer farklı olur diye umuyorum dedi..yani 6 tane gibi düşünmeye başladık.bu arada perşembeden sonra kendisi olmyacakmış...bir tedavide 3 doktorla devam ettim resmen:) hayırlısı.
canım geride kalan yumurtalarında senin için bi şans sakın unutma,aşılamadan sonra adetine kadar ilişkiyi sıklaştırın şansı artırın..ama açık söyliim ben 25 mm.den fazla boyut duymadım canım.en ideali 18-22 arası falan..tabii biz doktor değiliz,sadece deneyim...sen mutlaka geriden gelenler için çalış tatlım..gerisi Allaha kalmış..bu arada beraber sonuç alacağız dimi:))) inşallah ikimizde güzel sonuç alacağız:)
selam kızlar..
kendimi anlatayım hemen..en büyüğü 14,5 en küçüğü 8 toplam 10 tane,endometrium 9 mm..bu şekilde devam ediyo.çarşamba çatlatma iğnesi cuma opu büyük ihtimalle..doktorum 8 ve 9 mm olan 4 tanesinden çok umutlu değilim dedi.önceki tedavimle kıyaslayarak konuştu ilkinde yumurta kaliten iyi değilmiş(ekrandan bilgileri okuyo) öncesinde d.k.hapı kullanman buna sebep olmuş olabilir,bu sefer farklı olur diye umuyorum dedi..yani 6 tane gibi düşünmeye başladık.bu arada perşembeden sonra kendisi olmyacakmış...bir tedavide 3 doktorla devam ettim resmen:) hayırlısı.
arkadaşlar merhaba neler yaptınız?
sizleri çok merak ettim.
benden haberler 1 aydır raporluydum.
dün iş başı yaptım.
11+4 günlük olduk. bebeğim beni çok zorluyor.
geçmişi okuyamadım ama sanırım yeni tedaviler var.
tedavilerinizin başarılı ve hayırlı olmasını dilerim.
mide bulantılarım o kadar kötü ki 4 kg verdim bile.
serumla beslendim.
su içsem durmuyor.
doktorum 1 ay sonra hafifleyeceğini söyledi.
inşallah öyle olur.
hepinizi çok öpüyorum mutlu haberlerinizi bekliyorum.
kendinize çok iyi bakın.
canım ya inşallahhhh...ben aşılamalarda ve ilk tüp bebekte hiç umutlu değildim ama şimdi umutluyum..ara ara olmayabilir diye düşünsemde genel anlamda daha iyiyim bu sefer..doktor çok önemli gerçekten..moralimi direk etkiliyo..dondurulmuş ihtimalini hiç düşünmüyordum belki 1 tane falan olur diyorum şimdi:)))
ya neden gidemedin doktora,ne var kötü gelin olaydın valla ben sinir oldum yaaa...çok önemli deseydin ne bileyim uydursaydın bişeyler..ben yalan makinası gibi oldum valla..uydurmadığım şey kalmadı çevreme..hergün nereye diye soracaklar diye aklım çıkıyo..ama çok iyi yalan söylemeye başladım:))) ne hallere geldik...canım inşallah bi an öce adet olursun..hormonlar adetliyken bakılmayacamı zaten?herşey yolunda çıkar inş..kiste takılma geçici onların hepsi..ben ne kistler gördüm:)
sizleri çok merak ettim.
dün iş başı yaptım.
serumla beslendim.
su içsem durmuyor.
inşallah öyle olur.
kendinize çok iyi bakın.
sizleri çok merak ettim.
dün iş başı yaptım.
serumla beslendim.
su içsem durmuyor.
inşallah öyle olur.
kendinize çok iyi bakın.
selam kızlar..
Goz gore gore doktor nasil atladi bu durumu anlamadim adi ustunde yumurta takibi ...daha geriden gelen yumurtalarin oldugunu unutma bence bol bol calisin bencekızlar moralim çok bozukkk..dün 21mm olan yumurtam bugün gözükmüyordu...sanırım erken çatlamış..ama nasıl olur daha dün gözüküyordu..dün yumurta geliştirici iğne vuruldum..doktor bana pazar günü yumurtlamış olabilirisn dedi..ve cuma günü ilişkide bulunmuştum ymurta 72 saat durduğu için şans va dedi..korkulacak bişi yok dedi...bugün yarın ilişki önerdi..sadece adetimin 12 günü birlikte oldum..bugün 16.günüm..keşke diğer günlerde yapsaydım..doktorada dedim bileydim çalışırdık diye..oda yumurtlamanın olup olmadığını bilmiyorum dedi...şu an çok akıntım var...ve e2 tahlil sonuçlarımı aldım..ondada yumurtlamamın geç olgunlaştığını söylrdi doktor..sonuçları yazim...bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen....e2..235.00 SL 869.50
Kızlar yarın akşama kadar gelemicem, İstanbula gidiyorum bu akşam. Umarım güzel haberlerle gelirim. Hepinizi öpüyorum çok...
cnm hosgeldin.
darısını bizede bulastır mide bulantısı çekmek bile su an cok güzel geliyor kulaga
sağlıkla kucağına al inşallah cnm. maaşallah
cnm benim demek o gün geldi ne kadar hızlı geçiyor günler dimi.
emeklerin boşa cıkmayacak ben inanıyorum. allah yardımcın olsun.
bende cumartesi gece adet oldum tam gününde geldi. hosgeldi.:))
subat ayı sonunda benim enerji uzmanım dr a gidicem işyerinden 1 aya yakın izin alıcam
bakalım allahtan hayırlısı bunuda denemek istiyorum şimdidye kadar tıp dedik durduk ki artık bu yöntemler de tıpta yerini aldı.
sonra keşke bunuda yapsaydım demek istemiyorum.
öptm sizleri.
Goz gore gore doktor nasil atladi bu durumu anlamadim adi ustunde yumurta takibi ...daha geriden gelen yumurtalarin oldugunu unutma bence bol bol calisin bence
dün gözüküyordu bugün göremedi doktor..acaba çatladığı içinmi görünmedi..bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirmm teşekkürler
Kizlarrrrrrr simdi Landarchla konustum kuzey bugun dogmus....1kilo 300gr dogmus yogun bakimdaymis...dogdugunda aglamis kuzu duymus sesini Landarch ..landarchin sesi iyi geliyor ama hakli olarak biraz endiseli dualarinizi eksik etmeyin kizlar.....daha cok bilgi alirsak paylasalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?