Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya inşallahhhh...ben aşılamalarda ve ilk tüp bebekte hiç umutlu değildim ama şimdi umutluyum..ara ara olmayabilir diye düşünsemde genel anlamda daha iyiyim bu sefer..doktor çok önemli gerçekten..moralimi direk etkiliyo..dondurulmuş ihtimalini hiç düşünmüyordum belki 1 tane falan olur diyorum şimdi:)))
ya neden gidemedin doktora,ne var kötü gelin olaydın valla ben sinir oldum yaaa...çok önemli deseydin ne bileyim uydursaydın bişeyler..ben yalan makinası gibi oldum valla..uydurmadığım şey kalmadı çevreme..hergün nereye diye soracaklar diye aklım çıkıyo..ama çok iyi yalan söylemeye başladım:))) ne hallere geldik...canım inşallah bi an öce adet olursun..hormonlar adetliyken bakılmayacamı zaten?herşey yolunda çıkar inş..kiste takılma geçici onların hepsi..ben ne kistler gördüm:)

canım gecikmeyi düşünme ama mutlaka görün doktora,kontrolünü ol,bekleyeceksen yine beklersin..belliki eşinde stresli,konuşur planlarsınız durumu..gerilmenin anlamı yok canım benim..hepimiz aynı durumları yaşadık,hadi bakalım toparlan,sil gözünün yaşını..

canım geride kalan yumurtalarında senin için bi şans sakın unutma,aşılamadan sonra adetine kadar ilişkiyi sıklaştırın şansı artırın..ama açık söyliim ben 25 mm.den fazla boyut duymadım canım.en ideali 18-22 arası falan..tabii biz doktor değiliz,sadece deneyim...sen mutlaka geriden gelenler için çalış tatlım..gerisi Allaha kalmış..bu arada beraber sonuç alacağız dimi:))) inşallah ikimizde güzel sonuç alacağız:)

Gülemcim sabah sabah nasıl heycan yaptım anlatamam, gözlerim doldu resmen. 6 tane de bence gayet güzel, daha ne olsun, bizim işimize zaten 1 tanesi yarıyacak. DEWi hatırlasana canımın 2 tane yumurtası vardı. Bak şimdi biri içinde büyüyo, kıpır kıpır... Darısı bize umarım. Çok umutluyuuum çoook. Herşey yolunda gidecek canım benim peş peşe vericez hayırlısıyla haberlerimizi.

arkadaşlar merhaba neler yaptınız?
sizleri çok merak ettim.
benden haberler 1 aydır raporluydum.
dün iş başı yaptım.
11+4 günlük olduk. bebeğim beni çok zorluyor.
geçmişi okuyamadım ama sanırım yeni tedaviler var.
tedavilerinizin başarılı ve hayırlı olmasını dilerim.
mide bulantılarım o kadar kötü ki 4 kg verdim bile.
serumla beslendim.
su içsem durmuyor.
doktorum 1 ay sonra hafifleyeceğini söyledi.
inşallah öyle olur.
hepinizi çok öpüyorum mutlu haberlerinizi bekliyorum.
kendinize çok iyi bakın.

inşallah canım bnenim...geçen ay aşılama yaptırmıştım..adetin 14 günü 18mmdi..aşılama yaptırdığım zaman..ama bu gittiğim doktor 18mm yumurta kalitesiz oluyormuş dedi..ne bilim ya.nasip olammıştı işte...klomen kullananları 16 günü bekliyoruz zaten yumurtlamayı dedi doktor...bugün doktor gidicem dün e2 tahlili yapıldı..ona göre çatlatma iğnesi vuracak sanırım...Alahım inşallah bu ay bizede nasip eder bebişlerimizi..senin durumlar nasıl canım

Gulem durum harika guzelim inan cok mutlu oldum,yani tablo masallah harika gorunuyor dilimi isirdim cuma opu ha ay ne cabuk geldi opu gunu yaaaaaaa...bu gidisle dondurulacak ymurtanda olacak super..benim 3 yumurtaydi biliyorsun 1'i bos 1'i dolu cikmisti geri gelende karnimdaki :) cok heyecanliyim senin icin dualarim seninle....

Canim hosgeldin bir hafta var aramizda :) demek bulantilarin cok kiyamam sana...cok zor birsey biliyorum ben de bulantidan canim birsey yemek istemiyor sen daha fenasin demek ki su bile icemiyorsan zor ..insalah en kisa zamanda iyi olursun bende dort gozle yemek yiyebilecegim gunu bekliyorum inan....gordunmu bebisinin harketlerini?anlat biraz.....

cnm evleri uzak işleri varmış benim taraflarda pat diye geldiler küçük oğluda var o soğukta geri gönderemedim yoksa benimde 10 numara yalanlarım vardır:))yaaa cumaya opu haa ne çabuk geçiyo günler inş test günün de böyle çabuk geçer de hemen müjdeli haberi alırız ee dondurlmuşunda olursa tadından yenmez..canım senin ikinci denemen dimi iki embriyo olmuyo??

öncelikle tebrik ederim.inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.inşallah Allah banada hamilelik nasip etsinde 4 değil 14 kilo verneye razıyım yemin ederim.

kızlar moralim çok bozukkk..dün 21mm olan yumurtam bugün gözükmüyordu...sanırım erken çatlamış..ama nasıl olur daha dün gözüküyordu..dün yumurta geliştirici iğne vuruldum..doktor bana pazar günü yumurtlamış olabilirisn dedi..ve cuma günü ilişkide bulunmuştum ymurta 72 saat durduğu için şans va dedi..korkulacak bişi yok dedi...bugün yarın ilişki önerdi..sadece adetimin 12 günü birlikte oldum..bugün 16.günüm..keşke diğer günlerde yapsaydım..doktorada dedim bileydim çalışırdık diye..oda yumurtlamanın olup olmadığını bilmiyorum dedi...şu an çok akıntım var...ve e2 tahlil sonuçlarımı aldım..ondada yumurtlamamın geç olgunlaştığını söylrdi doktor..sonuçları yazim...bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen....e2..235.00 SL 869.50

cnm hosgeldin.
darısını bizede bulastır mide bulantısı çekmek bile su an cok güzel geliyor kulaga
sağlıkla kucağına al inşallah cnm. maaşallah

cnm benim demek o gün geldi ne kadar hızlı geçiyor günler dimi.
emeklerin boşa cıkmayacak ben inanıyorum. allah yardımcın olsun.

bende cumartesi gece adet oldum tam gününde geldi. hosgeldi.:))
subat ayı sonunda benim enerji uzmanım dr a gidicem işyerinden 1 aya yakın izin alıcam
bakalım allahtan hayırlısı bunuda denemek istiyorum şimdidye kadar tıp dedik durduk ki artık bu yöntemler de tıpta yerini aldı.
sonra keşke bunuda yapsaydım demek istemiyorum.
öptm sizleri.

Kızlar yarın akşama kadar gelemicem, İstanbula gidiyorum bu akşam. Umarım güzel haberlerle gelirim. Hepinizi öpüyorum çok...

Goz gore gore doktor nasil atladi bu durumu anlamadim adi ustunde yumurta takibi ...daha geriden gelen yumurtalarin oldugunu unutma bence bol bol calisin bence

Kızlar yarın akşama kadar gelemicem, İstanbula gidiyorum bu akşam. Umarım güzel haberlerle gelirim. Hepinizi öpüyorum çok...

Canim yolun acik olun insalh guzel haberlerle gel....

Canim regli olmana uzuldum...enerji uzmani fikri gayet iyi....ben cok inaniyorum bu yontemlere....hayirlisi guzelm...

Kizlarrrrrrr simdi Landarchla konustum kuzey bugun dogmus....1kilo 300gr dogmus yogun bakimdaymis...dogdugunda aglamis kuzu duymus sesini Landarch ..landarchin sesi iyi geliyor ama hakli olarak biraz endiseli dualarinizi eksik etmeyin kizlar.....daha cok bilgi alirsak paylasalim...

YAAAA NE DİYOSUNNNN..daha bugün konuştuk inanamıyorum..28.haftadayız,32.haftaya kadar burdayız demişti..canım yaa kıyamam,ay valla şok oldum..ayyy çok küçüüükkk..dualarımız onlarla..sabaha arycam,sende görüştükçe aktar bize canım..rahatsız etmeyelim..

kızlar valla landarch ın şokundayım hala..Allah korusun ikisinide...
bende kontrolümü oldum..iğnelerimin 10.günündeyim..bugün en büyüğü 14,5,en küçüğü 8..arkadan gelenler için yine aynı yorumları yaptı doktorum..bugünde iğne oldum..yarın yine kontrol..%70 yarın çatlatmayı yaparız dedi..yani en büyüğü 17-18 mm falan olcak yine..ilk tedavide de böyleydi..daha 20 mm i göremedim bile..nasıl olacak bilmiyorum.beni düşündürüyo aslında..neyse buraya kadar geldik artık..

pirayecim şimdiden kolaylıklar diliyorum sana,çok zor valla bu havada yollardayız..inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.herşey kafada bitiyormuş inşallah sonuna kadar bu heyecanı ve pozitifliği korursun tatlım..her gün yollarda dua ediyorum hepimiz için..sende eksik etme olurmu..

bubuş canım adet olmana üzüldüm ama zamanında gelmeside iyi canım.yakında senden gelecek müjde ben inanıyorum,tıbbın yanında büyük katkısı var yaptıklarının.faydasını mutlaka görüyorsundur...meyvesinide alacaksın bence,yakındır.:)

vizontele dün aklımdan geçirmiştim seni..bulantıların dışında iyi olmana çok sevindim canım..bizler bildiğin gibi tedavilerle boğuşuyoruz,aklına sık sık getri bizi:) duanı eksik etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…