kızlar moralim çok bozukkk..dün 21mm olan yumurtam bugün gözükmüyordu...sanırım erken çatlamış..ama nasıl olur daha dün gözüküyordu..dün yumurta geliştirici iğne vuruldum..doktor bana pazar günü yumurtlamış olabilirisn dedi..ve cuma günü ilişkide bulunmuştum ymurta 72 saat durduğu için şans va dedi..korkulacak bişi yok dedi...bugün yarın ilişki önerdi..sadece adetimin 12 günü birlikte oldum..bugün 16.günüm..keşke diğer günlerde yapsaydım..doktorada dedim bileydim çalışırdık diye..oda yumurtlamanın olup olmadığını bilmiyorum dedi...şu an çok akıntım var...ve e2 tahlil sonuçlarımı aldım..ondada yumurtlamamın geç olgunlaştığını söylrdi doktor..sonuçları yazim...bilgisi olan bana yardımcı olsun lütfen....e2..235.00 SL 869.50
Kizlarrrrrrr simdi Landarchla konustum kuzey bugun dogmus....1kilo 300gr dogmus yogun bakimdaymis...dogdugunda aglamis kuzu duymus sesini Landarch ..landarchin sesi iyi geliyor ama hakli olarak biraz endiseli dualarinizi eksik etmeyin kizlar.....daha cok bilgi alirsak paylasalim...
canım dün doktorunun vurduğu ilacı çok merak ettim.yumurtan yeterli büyüklüğe gelmişti zaten çatlamış olması büyük ihtimal.akıntında buna işaret zaten..ama doktorunun bunu atlamasına bende şaşırdım açıkçası..ama hiç aklını karıştırmasın,bence siz son gaz çalışın...ciddi söylüyorum..arkadan gelenlerde büyük şans bence..aşılama yapılsaydıda şansın çok çok farklı değil çünkü...hormonlardan anlamıyorum ben..daha doğrusu 3 yılda öğrendim birde unuttum..anladım ki bilmem bi işime yaramıyo:)
daKizlarrrrrrr simdi Landarchla konustum kuzey bugun dogmus....1kilo 300gr dogmus yogun bakimdaymis...dogdugunda aglamis kuzu duymus sesini Landarch ..landarchin sesi iyi geliyor ama hakli olarak biraz endiseli dualarinizi eksik etmeyin kizlar.....daha cok bilgi alirsak paylasalim...
Kizlar gunaydin,
Landarchi aradim bu sabah ulasamadim uygun olunca arar nasil olsa...bende merak ediyorum cok ama eminim iyi kzeycim oyle hissediyorum...herhangi birimiz aldigimiz haberi hemen paylasalim kizlar olurmu?opuyorum
kızlar valla landarch ın şokundayım hala..Allah korusun ikisinide...
bende kontrolümü oldum..iğnelerimin 10.günündeyim..bugün en büyüğü 14,5,en küçüğü 8..arkadan gelenler için yine aynı yorumları yaptı doktorum..bugünde iğne oldum..yarın yine kontrol..%70 yarın çatlatmayı yaparız dedi..yani en büyüğü 17-18 mm falan olcak yine..ilk tedavide de böyleydi..daha 20 mm i göremedim bile..nasıl olacak bilmiyorum.beni düşündürüyo aslında..neyse buraya kadar geldik artık..
pirayecim şimdiden kolaylıklar diliyorum sana,çok zor valla bu havada yollardayız..inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.herşey kafada bitiyormuş inşallah sonuna kadar bu heyecanı ve pozitifliği korursun tatlım..her gün yollarda dua ediyorum hepimiz için..sende eksik etme olurmu..
bubuş canım adet olmana üzüldüm ama zamanında gelmeside iyi canım.yakında senden gelecek müjde ben inanıyorum,tıbbın yanında büyük katkısı var yaptıklarının.faydasını mutlaka görüyorsundur...meyvesinide alacaksın bence,yakındır.:)
vizontele dün aklımdan geçirmiştim seni..bulantıların dışında iyi olmana çok sevindim canım..bizler bildiğin gibi tedavilerle boğuşuyoruz,aklına sık sık getri bizi:) duanı eksik etme:)
hemen burayı açtım bi haber var mı diye ayy inş. iyilerdir ikiside rabbim anne babasına bağışlasın miniği.akşamdan beridir aklımda unutunca bile içimde böyle endişe felan oluyo sonradan aklıma geliyo landrach.aklıma geldikçe dua ettim .inş çok iyi olurlar kuzeycik biraz kuvöz de kalır en az bir ay toparlanması için biraz zorlanıcaklar ama zaten baştan beri zorluklarla geldi dünyaya sıpa :)bunda dayanır..inş. ciğerleri gelişmiştir gerçi onun içinde bişeyler veriyolar serumla beraber.ahh bizim günlerimiz geldi aklıma kaşık kadardı benim kuzumda şimdi tepemizden inmiyo landrach ta böyle hatırlar inş. haber alan bizde de yazsın lütfen
Badezuzum uzun zamandir akcigerleri gelistrmek icin igne yaptilar o yuzden icim biraz rahat benimde ...cok sevdigim bir arkadasimin 6,5 aylik dogdu kuzey gibi kuzeyden daha kotu durumdaydi simdi zipir serseri birsey oldu kuzeyde boyle olacak insallah...
Kizlarrrrrrr simdi Landarchla konustum kuzey bugun dogmus....1kilo 300gr dogmus yogun bakimdaymis...dogdugunda aglamis kuzu duymus sesini Landarch ..landarchin sesi iyi geliyor ama hakli olarak biraz endiseli dualarinizi eksik etmeyin kizlar.....daha cok bilgi alirsak paylasalim...
kızlar valla landarch ın şokundayım hala..Allah korusun ikisinide...
bende kontrolümü oldum..iğnelerimin 10.günündeyim..bugün en büyüğü 14,5,en küçüğü 8..arkadan gelenler için yine aynı yorumları yaptı doktorum..bugünde iğne oldum..yarın yine kontrol..%70 yarın çatlatmayı yaparız dedi..yani en büyüğü 17-18 mm falan olcak yine..ilk tedavide de böyleydi..daha 20 mm i göremedim bile..nasıl olacak bilmiyorum.beni düşündürüyo aslında..neyse buraya kadar geldik artık..
pirayecim şimdiden kolaylıklar diliyorum sana,çok zor valla bu havada yollardayız..inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.herşey kafada bitiyormuş inşallah sonuna kadar bu heyecanı ve pozitifliği korursun tatlım..her gün yollarda dua ediyorum hepimiz için..sende eksik etme olurmu..
bubuş canım adet olmana üzüldüm ama zamanında gelmeside iyi canım.yakında senden gelecek müjde ben inanıyorum,tıbbın yanında büyük katkısı var yaptıklarının.faydasını mutlaka görüyorsundur...meyvesinide alacaksın bence,yakındır.:)
vizontele dün aklımdan geçirmiştim seni..bulantıların dışında iyi olmana çok sevindim canım..bizler bildiğin gibi tedavilerle boğuşuyoruz,aklına sık sık getri bizi:) duanı eksik etme:)
herkesi şaşkın gördüm bugün:) valla dünden beri bende öyleyim..sezeryan doğum olmuş landarch..dewden öğrendim bende:) landarcha msj atabildim şimdi rahatsız etmiim diye.herşey yolunda gidecek,sıpa kuzey bi bakmışız tosun olmuş:) tabii biraz meşakatli bi yol var önlerinde..dualarımız onlarla...
kekecb canım başladık çabucakta bitti bakalım buraya kadar ama asıl bekleme işi transferden sonra..inşallah o kademeye gelelimde...canım iğnlerin dışında coraspin 100 ve folbiolüm var..ama folbiol kabız yapıyo beni o yüzden ara ara içiyorum..ve benim troid ilacım,birde fmf ilacım var..merkezde bugün görüştüğüm doktor fmf li çok hastamız var malum akdeniz ülkesiyiz dedi..ilacımın tedaviye bi zararı yok,sonucuda etkilemesede bebek için zararlı olabilir dedi..prospektüsünde kullanıllmamalıdır yazıyo..bu yüzden romotolojiyle görüşmem lazım..işte böyle canım hayatım ilaç:)))
canım senden çok umutluyuz zaten,çok sıkı başladın,böylede gidecek eminim..sonu güzel olsun..iş konusunda iyi düşün,elbette paradan ziyade çalışmak iyi geliyo insana..ama tedavinde aksamasın tabii..hayırlısı olsun canım...
pirayeyi merak etmişsiniz bugün görüştük biz..kendiside yazar mutlaka,kistleri varmış ve d.k.hapı vermiş doktor,biraz canı sıkılmış ama bu işler böyle maalesef..napalım bu kadarlık olsun dedim,zaten bu ay başlamak için acabaları vardı,öbür aya kalmış oldu...kendini hazırlayacak tedaviye...
melodiiii,hayırlı olsun canım tedavin...demek israel doktorunda gonal f leri var:))))) mini tüp bebeklik değilsin yani,ne güzel canım:)
güven veren bi doktorlasın,hadi kolay gelsin canım...inşallah bu tedaviyle bebişine kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?