Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benim kafan gerçekten karışmış kıyamam, ama bence tedaviye başlamadan tazminatını alıp çıkma. Bizim işlere belli olmuyo. 15 gün rapor alsan :) tazminatını almadan halletmeye çalışsan. Walla çok zor yaaa, bi taraftan işle uğraşıyoruz bi taraftan bebek tedvileri ikisini aynı anda düzene sokmak çok zor.yine sen şanlısın tatlım yaşadığın yerde gidip geliyorsun doktoruna, biz naapalım gülemle hep yollardayız walla.İşten ayrı izin al yollarda ayrı perişanlık bi de hüsranla sonuçlanınca benim gibi herşey dahada zorlaşıyor walla.

günaydıın
DEW cnm demek sıpa yı gördün haa:)) Allahım güç versin de toparlansın bi an önce sen nasıl oldun daha iyicemisin iğneler kesilmişti??
PİRAYE cnm çok iyi biliyorum bu duyguyu benimde ikikere aşılama iptal olmuştu..herşeyde vardır bir hayır sen zaten biraz tereddütlüydün başlarken dahi iyi hazırlarsın kendini..cnm soğan suyunu iç bzim için birebir biliyosun..ilaçlarlada bişey yapmıyo ben hep beraber içiyorum.şöyle bol meyve sebze ye etten uzak dur bu ay biraz vücudunu hazırla..inş. senin için dah iyi olucak..
GULEM cnm hadi hayırlısı azıcık kaldı rabbim yüzünü güldürsün cnm bebğine kavuştuğun tedavi olur bu inş.sormuştum ama görmedin galiba ikinci dimi bu yani iki embriyo olmuyo şimdi sana nerden çıkardılar bu yasayı iki tane atıverirdin içeri işte:))))
KEKEBC cnm hep böyle seçim yapmak zorunda kalıyoruz işte hakkında hayırlısı benim de iki arkadaşım çıktı işten başka şehirdeler şimdi çocuklar ele gelince tekrar başladılar .inş senin içinde hayırlısı neyse o olur ama seni idare etseler iyi olurdu..
bana gelince halen adet görmedim debeleniyorum resmen:))bekleyince niye gelmez ki bu meret....neyse herkesi çook öptm

Melodi hadi hayirlisi olsun guzel haber...karari israel beye birakman iyi oldu o en dogrusunu goruyor sonucta agustos ayinda kut kst oldu baslatmamisti...hemen ilaclar alinmis baslanmis bile supersin....insallah karnin dolu bitsin bu seruven...dualarim sizinle sekerler...

Canim gekmis hemen gitmissin umarim sendede durumlar iyidir...

Guzelim dunde konustugumz gibi hersey yolunda insallah guzel sonuclarla bitecek bu is...
Evet ya kuzeyi grdum alah bagslasin gor surati koca adam surati :)yakisikli mi yakisikli...iyi olacak insallah...

Canim sendeki gelismeler gayet iyi ama ben diyorum ki isten ayrilmak icin acele etme tedavi bitsin olumlu sonucunu al sonra ver kararini zaten benim gibi 3 ay gecirecek olursan zaten ayrilmak zorunda kalacaksin benim yasadiklarimla inan ise gitmek mumkun olmaz..acele etme derim ben nacizane fikrim....

Canim benim dun gulem bahsetti durumundan,uzuldum tabi sen uzuldugun icin ama bak hatirla bu y icin karArsizdin,farkinda olmadan aslinda istedigin oldu sen hee bir erit kistleri bak gor en hayirli zaman senin icin kendiliginden gelecek...

dew tatlım ya sana bir sorum olacak benim endometrium kalınlığım az adetlerimden belli zaten ..bu tüp bebek iğnelerini olurken doğal bişeyler içsem vs..faydası olur mu ki yoksa opudan sonra mıbişiler yapmalıyım bilemedim :)sevgiler

çok saol canım benim hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin tedavileri başarılı geçer göbişleri doldururuz :)dualarım hepimiz için ..maşallah sende süper gidiyorsun bence bebiş bu sfer kaçamayacak öpüyorum bol şans:)

saol tatlım ..inşallah allahım yüzümüze güler bu sfer :)pirayecim dediğin gibi her şerde bir hayır vardır zaten tereddütlerin vardı demek başka bi zmanı bekliyor sıpan hayırlısı olsun senin içinde.biran önce kistler gitsin inşallah canım ..sevgiler

Canim benim opudan sonra 1ayim vardi rahimi kalinlastirmak icin acikcasi sende durum biraz farkli,sana simdi ic derim o da yumurtalarin kalitelerini etkiler dogru olmaz ama ben nar suyu ve adacayi icmistim ama dedigim gibi zamanim vardi...kizlar siz ne dersinz?

Canım günaydın , biraz biraz toparlamaya başladım inşallah kendimi, ben zaten isten ayrılmak istemiyorum ama birden öyle bir posizyonda kaldımki ne yapacağımı bilemedim , henüz konuşmadık patronla ama işleyiş tedavi bittikten sonra aynen devam etme şeklinde hayırlısı artık , gerçekten zor sizin işini gidip gelmeler helal olsun ,bide işden izin alma işi zulüm gibi ama bu kadar sıkıntının sonucunda hepimiz karşılığını alıcaz inşallah allahım herkezin emegini görsün inşallah

dewwcim inan heyecanla bekliyorum hastalanmayı , bir an önce başlamak istiyorum artık , ben hamiş kalıp sağlıklı bir şekilde işime devam etmek ,inşallah allahım nasip eder.

Landrach cımın tosun paşasını resmini görmüşsün maşallah ona çok canlar yakacak anladığım kadarıyla , canım benim ya sağlıkla büyüdüğünede şahit olucaz burda

slm kızlar...dünde yazamadım,evde misafirim var,bi taraftan temizliğe devam,hergün yollarda...dün akşam çatlatma iğnemi yaptım..yarın sabah 10 da opu..umarım herşey yoluda gider..hayırlısı..badezuzum canım görmemişim sorunu canım benim merkezimde 2 tane transfer ediliyo. bu 2.tüp bebeğim ilkinde de 2 taneydi..zaten 2 tane embriyom vardı..opudan sonraki 2.günde yapmışlardı transferi şimdide muhtemelen p.tesi olacak..tabi herşey yolunda giderse...melodi canım benimde endometriumu 8 ölçtüler geçen kontrolde..tedavinin başında 5 mm.di..benimde accayip az olur adetim..ama şimdide 9 falan olsun diye dew in tavsiyesiyle nar suyu içiyorum..transfere 5 gün kala işe yararmı bilmem ama içiyorum...ayrıca transferden sonra östrojen veriyolar benim merkezde...doktorsa 7 ve yukarısı yeter dedi...sende nar suyuna başla şimdiden:)))
işte böyle kızlar,yarın ak-kara belli olacak:) inşallah bu sefer olur..yarın döner dönmez yazarım..

hadi gulemcim kalplerimiz seninle. guzel haberlerini buradan aldigimiz gun de cok yakin inaniyorum.
landarch nasil, kuzi nasil? tepik sampiyonu haylaz velet.

Kizlar selam,

Malesef carsamba oldugum igne bana asiri ates ve oksuruk yapti oksurukle birlikte yedikerimde cikti...isral bey ile konustum gececek dedi dilerim gecer kizlar bittim...aksam hastaneye gittik,serum takmadilar parol verip evegonderdiler cunku su kaybim yok diye yarildim resmen ikiye yRildim birkac gun gelemeyebilirim merak tmeyin....

Gulem yarin icin basriar,allah gonlunr gor versin cnm...optum cok sizleri benim icin dua edin kizlar....optummmmm

aaa ne güzelmiş bende geliyorum oraya banane bende iki tane istiyorum yaaa:))hadi hayırlısı cnm inş ağrısız bol kaliteli yumutalı bir opu geçirirsin..

cnm yaa biraz sabır artık yapacak bişey yok..inş. daha iyi olursunuz ikinizde.

Kizlar selam,

Az once gulemle mesajlastik yumurtalar toplanmis,6 tane toplanmis 3 iyi kaliteymis biraz morali bozuktu ama bence uzulecek hicbirsey yok ben 1 tane embriyo ile hamile kaldim....insallah iyi olacak....

Landarch ile haberlestik sizlere coookkkk selami var dualarimiz icin tesekkur ediyor...kuzeycim iyiymis ama annesi hakli olarak endiseli cok cok normal tabi...butun ugrasi su anda bebecigi icin yeterli sutu temin etmek....sutu kuzeye cok iyi gelir o yuzden bol bol sut lazim kuzuya...

Bana gelince bu sabah itibariyle,sumuklu bir burnum var bir nezlem eksikti o da oldu sormayin...bunada sukur diyoruz ve isirahata devam ediyoruz....hepinizi opuyrum kizlar....

gülemi çok merak ettim ama DEWcim bize güzel haberi vermiş. Bence de üzülecek hiç bişi yok 3 tane iyi kalite mis gibi daha ne olsun, bize bitanesi lazım. Umarım bu sefer gülemcim de mutlu sona ulaşacak. Gülemcim ilk fırsatta yaz tatlım, bir de senin ağzından dinleyelim opuyu :) Landrach canım benim dualarım hep sizinle, hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar ama kuzey bebeğe torpil geçiyorum :) bir an öncce annesinin kucağına kavuşsun diye. Kızlar konuşan olursa landrachla süt için boza içmesini sölermisiniz. gerçekten çok faydası oluyor. Lütfen bol bol boza içsin,faydasını görecektir. Allah yardımcıları olsun. DEWcim sende de herşey üst üste geld tatlım,kıyamam sana, ufaklık seni şimdiden zorladı walla, havalar çok kötü kendine çok dikkat et. Bir de doktoruna bir sor bakalım zencefil suyu içebilirmiyim diye eğer iç derse lütfen yarım kahve fincanı kadar zencefil suyu içmeye çalış, süper bişi anında ayağa kaldırır seni. Çok etkili grip için. Hepinizi öpüyorum çok kılzar.Kendinize dikkat edin havalar berbat. bu aralar hiç b,r,mz,n hasta olmaya taahhammülü yoktur eminim

merhaba kızlar...yolda dew e msj attım,evde internet bana düşmüyo resmen,yeğenlerden..yazamam diye düşünmüştüm..neyse;öncekine göre ağrım var biraz ve kanamam oldu..ped koydum ama leke şeklinde..ve benim başta 10 olan yumurtam oldu bana 3..zaten 6 tnesi büyüyordu ya o 6 dan 3 ü iyi,2 si küçük ama lab.ortamında büyütmeyi ve döllemeyi deneyeceğiz(çok umut vermeyerek söyledi)1 taneside çöp...diğer 4 ünden bahsetmedi bile bunlar büyük olup umutlandıklarımızmış..yarın bilgi verecekler,döllenme olduysa p.tesi transfer olacak.evet çok mutlu değilim,hatta eve gelene kadar eşimle hiç konuşmadık desem yeridir..bahsettiğim gibi bana moral vermek bi yere dursun,kapkara karardı adam...neyse eve geldik gelir gelmez tv de tüp bebek uzmanı 4.keze kadar yılmayın,4 denemede %90 pozitif sonuç falan diye bahsedince,bizimki moral bozmayalım,olmazsa yaza şuraya kışa şuraya diye yol haritası çizdi:))) moralim bu durumda kendi kendime fena değil...sadece şansımı deniyorum...tek üzüldüğüm dondurulmuş şansım olamadığından her seferinde hormon alışım..onada yapacak bişey yok..

herksese selamlar canlarım ..bende bugün 5.iğnemi oldum kontrolüm vardı cumartesi günü kent hastanesi tüp bebk merkzi bi görün dopdolu tüm hastalar gelip sabahtan kan veriyorlar ve muayne vs..kurbanlık zuzu gibi bekliyoruz :)ama ekip süper herşey çok iyi inşallah dileyen tüm herkes bu yolda sıpaları kucağına alır:)gelelim bana endometrium şuanda 6 mm hayret ettim bakalım kalınlaşma devam edecekmi tabi belli olmaz ..6 solda 3 sağda yumoşum var işe yarayan geriden gelen küçükler de var bugün 225 gonal f vurulup geriden gelen küçükler için gonalf 300 e çıkarıcam yarın ve cetrotide baskılayıcı iğneye başlayacağım ..işte böyle ama sağda işe yarayan 3 adet olması canımı sıktı açıkçası aşılamada sağ taraf çoşmuştu solda azdı şimdi de tam tersi benim yumoşlar biraz serseri sanırım :)

gülemcim haydi hayırlısı olsun kuzum ..hiç dert etme lütfen bize lazım sağlıklı bir embriyo zaten bilemedin 2 :)oda olacak allahın izniyle lütfen karamsar olup 3.4. denemelri düşünme allah çok büyük inşallah bebğin sıkı sıkı tutunacak annesine pozitif enerji bu tedavide çok önemli güzel şeyler düşünüyoruz tamam mı?

dewcim çok geçmiş olsun canım bayağı bi atraksiyon yaşadın be kuzum sende ilaçların yan etkileri öksürük vs..ama maşallah herşey geçip gidecek sen sağlam kızsın bak belli zuzunda öyle zorlukları atlatacaksınız inşallah..nar suyuna başlamayı düşünüyorum inşallah endometriım istenilen kalınlığa ulaşır

landarrcha çok çok sevgilerimizi iletin lütfen süt için tarçının da iyi geldiğini duymuştum canım kuzeyimiz güzelce büyüyecek allahın izniyle .sevgiler..

kekeçb canım sende inşallah hayırlısıyla başlarsın herşey gönlünce olsun bu yolda ..ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum inşallah herşey güzel olcakkkkkkkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…