canım benim günaydın , maşallah iyi gidiyorsun , farkına bile varmadan transfer sonrası günleri sayıyor olucaz bak gör ,evet ondan sonrası stresli ama güzel haberi alacağını hayal et sakın strese sokma kendini.
canım inan iş konusunda kafam çok karışık nedeni ise ; hatırlarmısınız bilmiyorum ben yeni müşteriler almıştım , işler haliyle yoğun ve yeni insanlarla çalışmanın stresi de cabası , geçen gün patronumla konuştum şubat ayında tedaviye başlayacağımı , bu noktada bana bir ay yardımcı olmasını işlerimi geçici olarak birisine devretmemizi istedim , ilk başlarda ifadesiz kaldı ama birgün sonrasında sen bu bir ay içerisinde işe gelme tedavi işini hallet , para lazım olur tazminatını da vereyim , her şeyni hallet öyle gel sana herzaman kapım açık dedi , bende tazminatı falan istemediğimi şubat ayı içinde işe gelip gidebileceğimi ama dr gidip gelmelerimin de yoğun olacağını tüp tedavisinin detaylarından bahsettim.şuan itibariyle işleri devrettim ama hala hazırda benim şuan ufak tefek benim kendi müşterimin siparişleri var zaten yani çok uzattım , bende evde zaman geçirmek istemiyorum dolu dolu ama tazminatı alıp ilişkimide kesmek istemiyorum ama tabi beni ne kadar idare ederler onuda bilmiyorum , bir yandan da korkuyorum ya bu ay başlayamazsak offfff çok karışık kafam çokkk
bir anda işten atılıyorum psikolojisine girdim çok kötü oldum ne yapmalı bana akıl verin ne olur?
karışık anlattıysam ne olur kusura bakmayın.
landarchcım iyi olmasına sevindim , bende eminim toşun paşamızda iyi olucak , aslında bu tarz örnekler vermek pek istemem ama bizimde akrabamızın bebişi 900 gr duğdu parmak çocuk 2 ay kuvezde kaldı , sonrasında o kadar itinaylı baktılarki maşallah 6 ayından sonra akranlarını geçti taştan yumuşak herşeyi yedi , bizim toşun paşamız daha çabuk toparlayacak kendini annesi evisinde ona çok güzel bakıcak .
pirayecim canım inan herşeyde var bir hayır , kısmetten ötesi olmuyor , sakın üzme kendini bu ay bütün kistler gidicek , sonrasında sağlıklı bir şekilde başlayacaksın tedavine , bende korkuyorum umarım bir aksilk olmadan başlayabilirim.
kızlar selam hepinize kuzeycik doğmuş şok oldum bende sağlıkla büyüsün minik kuzumuz inşallah..ikiside çok iyidir inşallah ..selamlarımzı sevgilerimiizi iletin lütfen..bendehavadisler var..bodoslama olarak kendimi tüp bbbebek olayında bulmuş bulunuyorumm.dewwwww ısarael aruh ta başladım dün elektriğimiz tuttu sevdim doktorumu ve inanıyorum ki herşey güzel olacak allahın izniyle inşallah bakalım nasıl bir süreç yaşayıp görücez arkadaşlar dualarınız benimle olsun lütfen..bu arada yumurtalık rezervim hakkında çok süper diyemem ama fena değil dedi yaşın geç dedi şuanda öyle bir azalma durumunda değilsin dedi :)tedavi şekimde şöyle 225 ünite gonal f cumartesiye kadar yanında menegon 75 iğneyi vurulucam cumartesi duruma göre bakılacak artık tabii bunun yanında bir sürü bu süreçte kullanacağım ilaçlarıda aldım bir dolu ilacım oldu .dün ilk iğnemi vuruldum inşallah güzel kaliteli yumoşalrım olur onlarda bana minik bir sıpa olarak geri döner ..hepininizi öpüyorum sevgiyle kalın hepimize bol şans bu yolda:)
merhaba canlarım ; ben geldim) herkes iyidir umarım.geçmişi okumadan sizlere gözümüz aydın diyeyim dedim..facede gördüm inanın çok şaşırdım ve hemen landarchı aradım.sesi iyiydi doğal olarak bebeği için endişeli.doktor şu bir iki gün çok önemli kritik dönem demiş solunum açısından.ona moralini sakın bozma biz sizler için dua ediyoruz ve oğluşunu inşaallah kucağına alacaksın,yakın zamanda yeğenimin ikizleri doğmuştu onlarda zamanından önce ve 1200gr doğdular şimdi tosunlar gibiler.inşaallah kuzeyimizde çok çabuk gelişip anneciğinin kucağında olacak dedim. sizlere çoook selamları var.dua edin diyor.canım ya kıyamam allahım yavrusunu biran kucağına almayı nasip edecek inşaallah.
buradan tüm anne adaylarına bebişini karnında taşıyanlara,bebişi doğanlara dualarım sizlerle.kendinize iyi bakın.tedavisi başlayan arkadaşlar rabbim elinizi boş çevirmesin diyor ve hepinizi öpüyorum.ben şimdilik sizlere hoşçakalın diyorum)))
Guzelim dunde konustugumz gibi hersey yolunda insallah guzel sonuclarla bitecek bu is...benimde iğnelerimin 11.günü bu gün...en büyüğü 17,en küçüğü 9..yarın yine kontrol var..sanırım yarın çatlatma iğnemi olcam..c.tesi opu..p.tesi transfer..kaç tane olacak bi fikrim yok,ama ilk tedavimle birebir aynı gidiyo..endometrium kalınlığıma 7.7 dedi bugün,ilk günlerde daha fazlaydı nasıl indi bilemedim:))) neyse dew ciim nar suyu iç dedi..hemen başladım...5 gün var ama olsun..dimi...birde adaçayı içicem..işte böylleeeee....
dew demek resmini gördün kuzeyin..ayy..sıpa yaaa...inşallah bigün kıçına kıçına vurmak nasip olur:)))
gülemcim merakla yazdıklarını okuyorum maşallah bayağı yol almışsın , sakın takılma 20 mm falan , hangisinin tutup tutmayacağı belli olmaz , koşuşturma içerisinde hallettin bak yolun yarısına gelmişsin maşallah sana , hayırlısı ile devamıda gelicek inanıyorum , iğne haricinde kullandığın ilaç varmı canım?
pirayecim sende bugün istanbuldasın anladığım kadarıyla , çok merak ediyorum ne gelişmeler oldu , hayırlısıyla başla canım tedavine , gidip gelmelerde biraz yorulacaksın ama buna değer değil mi?Canım gelişmelerini merakla bekliyorum bak yine diyorum seninle orada görüşücez bu hafta sonu adet olursam haftaya bende ordayım inşallah.
Kızlar kendimden bahsedecek olursamam ; kapıldım rüzgara sürükleniyorum sanki , hayatımda köklü değişiklikler olduğunu hissediyorum umarım bunların içerisine bebişimde eklenecek.Dediğim gibi hafta sonu adet olmayı bekliyorum , allahın izniyle tedaviye başlıcam, heyecan üst seviyede.Birde işle ilgili tedaviden dolayı 1 ay izinde alabilirim , belki iştende ayırlabilirim biraz karışık durumlar açıkcası ,garip bir ruh hali içindeyim bu yüzden 10 seneden beri aynı yerde olunca ayrılmak lafı zor geliyor açıkcası bakalım zaman ne göstericek.
dediğim gibi gerçekten heyecanlı ve umutluyum inşallah herşey herkezin gönlüne göre olur hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
Kızlar herkese merhaba;Walla dünden beri perşembe sabahı olsada size yazsam diye bekliyodum. Landrachın haberini dün aldım ve dün konuştum kendisiyle, canım benim herkesin dediği gibi kendisi ii sağlığında bir problem yokmuş ama tabi ki de evladı için endişeli. Bize dua edin dualarınızı eksik etmeyin dedi. Hepimiz duacıyız sana dedim. Bozmayın moralinizi dedim. O çok sağlam bir bebek bunu da atlatacak. İnatçı sıpa. Hepinize selamı vardı. Haber aldıkça haberleşelim lütfen. Gülemcim bence gayet iyisin, hergün 1mm 1mm ilerliyor yumurtalar gelişiyor. Biliyorsun bizim için 1 tane sağlam sağlıklı yumurta gerek. Umarım o yumurta bu sefer gelecek canım. Melodi de başlamış tüp bebek tedavisine hadi hayırlı olsun canım. Kekecb canım umarım sen de hafta sonu adet olursun da tam zamanında başlarsın tedavine.
Bana gelince kızlar şu dünyada hiç birşey için plan yapmaya gelmiyo. Ben her defasında aynı şeyi yaşıyorum. Geçen aşılamada kendimi çok haızrlamıştım vaktinde adet olamadım tam 14 gün geciktim. Bu ay tam vaktinde oldum ama bu seferde birsürü 12-13 mm çapında kistlerim olduğunu öğrendim. Zaten geçen ay çok sancılı geçmişti. Sİnyalini vermiş bana kistlerim ama ben konduramamıştım, çok uzun zamandır kist oluşmuyordu, oluşacak zamanı buldu. Neyse herşeyde vardır bir hayır. Toplam 5 tane kistim var kızlar dk hapına başladım. Önümüzdeki ay hepsi erirmi bilemem. Hesap yapmamaya karar verdim. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı diyorum. Daha neler yaşıyacaz hep birlikte bakalım... Bizimde dünyadaki sınavımız buymuş. Allah kimseyi çocukla evlatlarıyla sınamasın.Çok zor. Moralim daha iyi düne göre, bunda gülemin payı büyük. Canım benim... Hepinizi öpüyorum kızlar
herkesi şaşkın gördüm bugün:) valla dünden beri bende öyleyim..sezeryan doğum olmuş landarch..dewden öğrendim bende:) landarcha msj atabildim şimdi rahatsız etmiim diye.herşey yolunda gidecek,sıpa kuzey bi bakmışız tosun olmuş:) tabii biraz meşakatli bi yol var önlerinde..dualarımız onlarla...
kekecb canım başladık çabucakta bitti bakalım buraya kadar ama asıl bekleme işi transferden sonra..inşallah o kademeye gelelimde...canım iğnlerin dışında coraspin 100 ve folbiolüm var..ama folbiol kabız yapıyo beni o yüzden ara ara içiyorum..ve benim troid ilacım,birde fmf ilacım var..merkezde bugün görüştüğüm doktor fmf li çok hastamız var malum akdeniz ülkesiyiz dedi..ilacımın tedaviye bi zararı yok,sonucuda etkilemesede bebek için zararlı olabilir dedi..prospektüsünde kullanıllmamalıdır yazıyo..bu yüzden romotolojiyle görüşmem lazım..işte böyle canım hayatım ilaç:)))
canım senden çok umutluyuz zaten,çok sıkı başladın,böylede gidecek eminim..sonu güzel olsun..iş konusunda iyi düşün,elbette paradan ziyade çalışmak iyi geliyo insana..ama tedavinde aksamasın tabii..hayırlısı olsun canım...
pirayeyi merak etmişsiniz bugün görüştük biz..kendiside yazar mutlaka,kistleri varmış ve d.k.hapı vermiş doktor,biraz canı sıkılmış ama bu işler böyle maalesef..napalım bu kadarlık olsun dedim,zaten bu ay başlamak için acabaları vardı,öbür aya kalmış oldu...kendini hazırlayacak tedaviye...
melodiiii,hayırlı olsun canım tedavin...demek israel doktorunda gonal f leri var:))))) mini tüp bebeklik değilsin yani,ne güzel canım:)
güven veren bi doktorlasın,hadi kolay gelsin canım...inşallah bu tedaviyle bebişine kavuşursun...
Kızlar herkese merhaba;Walla dünden beri perşembe sabahı olsada size yazsam diye bekliyodum. Landrachın haberini dün aldım ve dün konuştum kendisiyle, canım benim herkesin dediği gibi kendisi ii sağlığında bir problem yokmuş ama tabi ki de evladı için endişeli. Bize dua edin dualarınızı eksik etmeyin dedi. Hepimiz duacıyız sana dedim. Bozmayın moralinizi dedim. O çok sağlam bir bebek bunu da atlatacak. İnatçı sıpa. Hepinize selamı vardı. Haber aldıkça haberleşelim lütfen. Gülemcim bence gayet iyisin, hergün 1mm 1mm ilerliyor yumurtalar gelişiyor. Biliyorsun bizim için 1 tane sağlam sağlıklı yumurta gerek. Umarım o yumurta bu sefer gelecek canım. Melodi de başlamış tüp bebek tedavisine hadi hayırlı olsun canım. Kekecb canım umarım sen de hafta sonu adet olursun da tam zamanında başlarsın tedavine.
Bana gelince kızlar şu dünyada hiç birşey için plan yapmaya gelmiyo. Ben her defasında aynı şeyi yaşıyorum. Geçen aşılamada kendimi çok haızrlamıştım vaktinde adet olamadım tam 14 gün geciktim. Bu ay tam vaktinde oldum ama bu seferde birsürü 12-13 mm çapında kistlerim olduğunu öğrendim. Zaten geçen ay çok sancılı geçmişti. Sİnyalini vermiş bana kistlerim ama ben konduramamıştım, çok uzun zamandır kist oluşmuyordu, oluşacak zamanı buldu. Neyse herşeyde vardır bir hayır. Toplam 5 tane kistim var kızlar dk hapına başladım. Önümüzdeki ay hepsi erirmi bilemem. Hesap yapmamaya karar verdim. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı diyorum. Daha neler yaşıyacaz hep birlikte bakalım... Bizimde dünyadaki sınavımız buymuş. Allah kimseyi çocukla evlatlarıyla sınamasın.Çok zor. Moralim daha iyi düne göre, bunda gülemin payı büyük. Canım benim... Hepinizi öpüyorum kızlar
dew tatlım ya sana bir sorum olacak benim endometrium kalınlığım az adetlerimden belli zaten ..bu tüp bebek iğnelerini olurken doğal bişeyler içsem vs..faydası olur mu ki yoksa opudan sonra mıbişiler yapmalıyım bilemedim :)sevgiler
Canım benim kafan gerçekten karışmış kıyamam, ama bence tedaviye başlamadan tazminatını alıp çıkma. Bizim işlere belli olmuyo. 15 gün rapor alsan :) tazminatını almadan halletmeye çalışsan. Walla çok zor yaaa, bi taraftan işle uğraşıyoruz bi taraftan bebek tedvileri ikisini aynı anda düzene sokmak çok zor.yine sen şanlısın tatlım yaşadığın yerde gidip geliyorsun doktoruna, biz naapalım gülemle hep yollardayız walla.İşten ayrı izin al yollarda ayrı perişanlık bi de hüsranla sonuçlanınca benim gibi herşey dahada zorlaşıyor walla.
Canim sendeki gelismeler gayet iyi ama ben diyorum ki isten ayrilmak icin acele etme tedavi bitsin olumlu sonucunu al sonra ver kararini zaten benim gibi 3 ay gecirecek olursan zaten ayrilmak zorunda kalacaksin benim yasadiklarimla inan ise gitmek mumkun olmaz..acele etme derim ben nacizane fikrim....
slm kızlar...dünde yazamadım,evde misafirim var,bi taraftan temizliğe devam,hergün yollarda...dün akşam çatlatma iğnemi yaptım..yarın sabah 10 da opu..umarım herşey yoluda gider..hayırlısı..badezuzum canım görmemişim sorunu canım benim merkezimde 2 tane transfer ediliyo. bu 2.tüp bebeğim ilkinde de 2 taneydi..zaten 2 tane embriyom vardı..opudan sonraki 2.günde yapmışlardı transferi şimdide muhtemelen p.tesi olacak..tabi herşey yolunda giderse...melodi canım benimde endometriumu 8 ölçtüler geçen kontrolde..tedavinin başında 5 mm.di..benimde accayip az olur adetim..ama şimdide 9 falan olsun diye dew in tavsiyesiyle nar suyu içiyorum..transfere 5 gün kala işe yararmı bilmem ama içiyorum...ayrıca transferden sonra östrojen veriyolar benim merkezde...doktorsa 7 ve yukarısı yeter dedi...sende nar suyuna başla şimdiden:)))
işte böyle kızlar,yarın ak-kara belli olacak:) inşallah bu sefer olur..yarın döner dönmez yazarım..
Kizlar selam,
Malesef carsamba oldugum igne bana asiri ates ve oksuruk yapti oksurukle birlikte yedikerimde cikti...isral bey ile konustum gececek dedi dilerim gecer kizlar bittim...aksam hastaneye gittik,serum takmadilar parol verip evegonderdiler cunku su kaybim yok diye yarildim resmen ikiye yRildim birkac gun gelemeyebilirim merak tmeyin....
Gulem yarin icin basriar,allah gonlunr gor versin cnm...optum cok sizleri benim icin dua edin kizlar....optummmmm
merhaba kızlar...yolda dew e msj attım,evde internet bana düşmüyo resmen,yeğenlerden..yazamam diye düşünmüştüm..neyse;öncekine göre ağrım var biraz ve kanamam oldu..ped koydum ama leke şeklinde..ve benim başta 10 olan yumurtam oldu bana 3..zaten 6 tnesi büyüyordu ya o 6 dan 3 ü iyi,2 si küçük ama lab.ortamında büyütmeyi ve döllemeyi deneyeceğiz(çok umut vermeyerek söyledi)1 taneside çöp...diğer 4 ünden bahsetmedi bile bunlar büyük olup umutlandıklarımızmış..yarın bilgi verecekler,döllenme olduysa p.tesi transfer olacak.evet çok mutlu değilim,hatta eve gelene kadar eşimle hiç konuşmadık desem yeridir..bahsettiğim gibi bana moral vermek bi yere dursun,kapkara karardı adam...neyse eve geldik gelir gelmez tv de tüp bebek uzmanı 4.keze kadar yılmayın,4 denemede %90 pozitif sonuç falan diye bahsedince,bizimki moral bozmayalım,olmazsa yaza şuraya kışa şuraya diye yol haritası çizdi:))) moralim bu durumda kendi kendime fena değil...sadece şansımı deniyorum...tek üzüldüğüm dondurulmuş şansım olamadığından her seferinde hormon alışım..onada yapacak bişey yok..[/QUOTE
öncelikle geçmiş olsun cnm çoğu gitti bak ...moralini boşuna bozmuşsun hiç olmasaydı ya Allah korusun zaten sana bir tane yeter inş. herşey çok güzel olucak cnm eşininde hiç sonrakini düşünmesine izin verme ..bu defa olucak inanıyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?