Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu gün benim kırmızılar geldi 8 gün gecikmeli olarak Allahtan dün olmadı ikinci üçüncü gün hafta sonuna denk gelirdi benim tahliller de diğer aya kalırdı..neyse pazartesi hastanenin yoluna düşücem..yaaa kızlar benim şu aşılamalardan sonra felan aldığım hormon ilaçları dengemi bozdu galiba saçlarım avuçla dökülüyo şimdi tüp için iyice korktum..deli gibi dr.arıyorum lap.için öfff çok kötüyüm kafam çok karışık burda adam akıllı bir devlet güvenceli hastane yokki gidip olayım .belki açılsaydı tüpler kendiliğinden olurdu....imdaaaaaaaaaaaaat diye bağırasım var son günlerde

canım o kadar ilerledinmi yaaa:) maşallah..endometrium benimde 6 falandı..ilaçlarla kalınlaşıyo zaten ama nar iç canım,vakti geçiyo onunda ama buruk buruk içiyorum ben,ya olsunda...sayıya takılma diyolardı bana kızlar,merkezde de böyle hiikayeler çok,işte 30 toplanmış olmamış,3 toplanmış olmuş gibi:) ama geriden gelenlerde var diyosun bence iyi bi rakam..bende toplam görünen 10 du ama bunlardan 4 ü 5 i geriden geliyodu zaten..herşeyin hayırlısı,vakti vardır deyip bekliyoruz...benim için büyük gün aslında yarın..döllenebilmeleri çok önemli..o yüzden dünden daha heyecanlıyım bu gün..ilk denemedekinden hiç farkı yok tablonun,ama ağrım bariz var,ve kanamam..katlanıyorum,yeterki sağlıklı sıhhatli olsun...sanada bol şanslar canım..az kaldı seninde...

öncelikle geçmiş olsun cnm çoğu gitti bak ...moralini boşuna bozmuşsun hiç olmasaydı ya Allah korusun zaten sana bir tane yeter inş. herşey çok güzel olucak cnm eşininde hiç sonrakini düşünmesine izin verme ..bu defa olucak inanıyorum ben..[/QUOTE]

canım eşim temkinli olma olayını abartıyo sadece:) birbirimize benzeyip gidiyoruz zaten:) yarın ola hayrola..inşallah döllenirler..
canım sen hala doktor ve hastaneye karar veremedinmi?ege doğum evini beğeniyolar ama devlet olunca çokta bişey ummayacaksın canım..maalesef parayla sağlık bu memlekette...saçının dökülmesinde direk troid geldi aklıma..tabii ki mevsimsel bile oluyo,yada stresten...sen tahlil istemeye gittiğinde bunuda söyle doktora,bilsin...adetinin gecikmesini düşünme,zamanı denk getir yeter...gerilme canım,içinin ısındığı yerde başla...çok önemli..

canım eşim temkinli olma olayını abartıyo sadece:) birbirimize benzeyip gidiyoruz zaten:) yarın ola hayrola..inşallah döllenirler..
canım sen hala doktor ve hastaneye karar veremedinmi?ege doğum evini beğeniyolar ama devlet olunca çokta bişey ummayacaksın canım..maalesef parayla sağlık bu memlekette...saçının dökülmesinde direk troid geldi aklıma..tabii ki mevsimsel bile oluyo,yada stresten...sen tahlil istemeye gittiğinde bunuda söyle doktora,bilsin...adetinin gecikmesini düşünme,zamanı denk getir yeter...gerilme canım,içinin ısındığı yerde başla...çok önemli..[/QUOTE]

yok cnm aramıyorum ki bulayım.şimdilik bakıyorum eğer raporda zorluk çıkarmıycaklarsa raporun geçerli olduğu bi yere gidicem yok 6 7 ayda veririz derlerse ona göre bir merkeze bakıcam.amaaan benim çok karışık bakalım gün ola hayrola...evet bende troid te vardır problem diyorum ama bakalım

yok cnm aramıyorum ki bulayım.şimdilik bakıyorum eğer raporda zorluk çıkarmıycaklarsa raporun geçerli olduğu bi yere gidicem yok 6 7 ayda veririz derlerse ona göre bir merkeze bakıcam.amaaan benim çok karışık bakalım gün ola hayrola...evet bende troid te vardır problem diyorum ama bakalım[/QUOTE]

canım fakülte veya devlette tüp bebek yapılırsa zaten raporun geçmeme gibi bi durum olmaz..ama fakülteler artık özelde yaptıracak hastalara rapor vermiyo..bende akdeniz tıptan alayım dedim direk gittik vermiyoruz dediler..bu civarda pamukkale ünv.veriyomuş,e oraya gidip masraf,yorgunluk yapana kadar özelde yaptırırız dedik..ege ün.de yaptıranları okudum,bi ara belki giderim diye düşündüm hastaneye 1050 lira ödeniyomuş işlemler için,ilaçlar zaten raporla..ama izin olayım sıkıntılı olur diye gitmedim.gidenlerde olumlu yorumlar yapmışlar..içine sinsinde...

Son düzenleme:
benden haberlerde fena değil..merkezden aradılar..3 olgun ve 1 genç döllenmiş..toplam 4 tane bugün 2 hücrelilermiş..yarın 12 gibi burda olun dediler..hala oh demedim tabii..haaa bide rüya gördüm;bi kaç kişi balon şişiriyoruz,ha gayret şişiriyorum ama küçücük bi balon oluyo,başkalarınınki koccammann...sonra benimki söndü tabirleri okudum boşa umut yazıyoooooooooooo(((((((((((
ay kızlaar ne bileyim baştaki pozitiflğimden bişey kalmadı,dua edemiyorum bile ben..bi tuhaf hallerdeyim...

yemin ederim yanında olsam çocuklar gibi çok kızacağım sana gülemciğim.ney şimdi bu çok şükür yumuşların döllenmiş ve herşey yolunda gidecek buna kalben çoook inanıyorum.ama sen şimdiden moralini bozarsan haliyle tüm negatif enerjiyi üzerine çekersin.dew den örnek al tek yumurta arkadan gelen sonradan gelişen yumurtasıyla allaha şükürler olsun hamile kaldı.inşaallah seninde döllenen embriyoların gayet sağlıklı olacak ve ben sana diyorum güzelim 2012 annesi olacağız bizler yeterki pozitifliğimizi üzerimizden atmayalım.zaman zaman bizlerde karamsarlığa giriyoruz ama şuan karamsarlığın zamanı değil iyi düşün iyi olsun zamanı)) rüya olayına gelince ben kendimi hep yanımda küçük bir çocukla görürüm benimmiş sözde sonra bir bakarım başkasının bebeği oluyor.bu bilinç altımızdakilerin yansıması.o balon olayına kafanı takma canım benim.dew,vizontele bebeklerinizi inşaallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.kuzeyciğime ayrıca çok çok dua ediyorum.badezuzum,bubuş kekeç,piraye,melodi2 sizlerlede dualarım.
bana gelince şuan beklemedeyim 3 gün günüm geçti ama henüz beklemedeyim 10gün sonra belli olacak.benimde sizlerin dualarına ihtiyacım var.sevgiyle sağlıkla kalın canlarım öpüldünüz.

gülemcim çok şükür bak döllenmişler işte :)lütfen silkelen biraz kötüye yorma herşeyi önce sen inanmalısın olacağına ki sıpa annem ne güçlü kadın desin sıkıs sıkı sarılsın sana ..lütfen inşallah herşey güzel olacak gülemcim bak benimde ne olacağı belli değil ki sonuçta bende hiç öyle 20 yumurta 16 ymuoş olauşturacak kapasitede değilim ama umutluyum bir sağlıklı embriyo bana yeter rabbim ol dedi mi herşey oluyor kuzum merak etme lütfen .dualarımız seninle..

CAnım benim çoğu bitti, başladık başlamadık derken bak işte yumurtaların toplandı kuzuların döllendi bile. Allahın izniyle mis gibi transferinide gerçekleşt,recekler. Bence herşey yolunda gidiyo canım moralini bozma ve bidahaki denemeleri daha şimdiden düşünme, dualarımız seninle. Pazartesi güzel haberlerle geliceksin canım, ben inanıyorum sen de inan lütfen

Canim hersey yolunda gdiyr cok sukur okudukarim harika :)yumurta sayin dilimi isiriyrum cok guzel insalah hepsi toplanir hepsi dollenir hayirlisi olsun guzelim....

Vallaha gulemle telefonla konustum burdanda yazayim istedim tablo gayet iyi yarinda kuzularini al karnina gel dualarim seninle...

Lee canim ne guzel 10 gunun kalmis insallah harika haberler gelsin evetttttt 2012 annelero olacagiz iinsallah....opuyorum seni...

Regli icin guzel zamanlama olmus hadi bakalim iyi tahliller olsun canim...hormonlar dengeleri bozuyor cnm ama inan hepsi ksa sure icinde atiliyor vucuttan...benimde saclarim dokulmustu cok simdde bir gurlestiler ki sorma tuylerimde artti sanki ne bieyim br curkinlik hasil oldu bende hehe :)

Lap.iin aman dyim cnm iyi doktir sec gerekirse istanbula git bu isler sakaya gelmez...imdaatttt diye bagirma doktoru buldun mu s tamam :)

inş. cnm bakıyorum ama özeldeki dr.lar ateş pahası devlette de kasap gibi yatırmıyolar bile ertesi gün yallah:))hakkımızda hayırlısı artık...

yaaaa gulem bak çok kızıyorum sana haberin olsun..dua çok şükür bak 1 tanede süpriz yumurtan var lütfen şu rüyalara takılma ben neler görüyorum her ay hamile kaldığımı görmeler doğumlar kara saçlı oğlanlar ohoo ne rüyalar gördüm...boşver şimdi biz gerçek hayata bakalım inş. herşey çok güzel olucak cnm hadi miniklerini al gel bize güzel haberler ver...dualarımdasın cnm

SIze birsey anlatayim kizlar....kardesimin karisi pkolu,DKH hapi olmadan regli olamiyor ama DKH kullanmaktan artik cok sIKildigi icin birakti 1 yildir icmiyordu...gecen gun konustuk israel beye gidelim artik seni bir hale yrdama soksun diyrum izim gelin azcik korkak ayyyy bilmem deyip duruyordu....benim cok ateslenip hastaneye gittigim gece biz hastaneden cikmisiz gece 3te ...3:30 da ayni hastaneye kardesimle karisi gelmisler gece 3te karsilassaydik sok olurduk heralde :) neyse siddetli karin agrisi ile gitmiser hastaneye kardeim diyorki iki buklumdu acidan diyor...hemen kan almislar yatirmislar sonuc ciksin mudahale edelim demisler sonuc bir gelms kizimiz hamile :) bizimkiler ama imkansiz diyrlarmis doktorda demis size mi inancam sonucami?:))))) serum takilms biraz yatmis eve donmusler...ertesi gun doktora gittiler muayne sonucu hamileligi kesinlesti kese bile gozukmus...sol yumurtalikta 4-5 kist varmis sagdan olusan tek yumurta ile hamile kalmis isin asil ilginc kismi ise su en son ekim ayinda regli olmus bizim kiz ama cok ilginc bir sekilde bu ay yumurta uretmis sag yumurtaklik o da kiste donusmeden bebek olmus sizce bu mucize degil de ne allah askina?????

O yuzden hicbirimizin umutsuzluga kapilmaya hakki yok bence....yeterki isteyelim,inanalim.. yeterki allah ol desin...

Herkese iyi haftalar kizlar....

kızlar haklısın valla:) yarın iyi dönerim inşallah...bu arada merkezin sayfasında bilgilerimiz var,,2008 den beri yapılan herşey..bu tedaviyle ilgili yazılanları kopyalıyorum size..durum buymuş:)
Tarih :30.01.2012

Ejakulat-TESA-TESE
Parametre Sonuç
Motil sperm # / oosit ( yumurtalara enjekte edilen hareketli sperm oranı) 5/5
Sperm kaynağı Ejekulat

EMB LAB DAY0
Parametre Sonuç
Total ICSI (mikroenjeksiyon yapılan yumurta) sayısı 5
Postmatür sayısı 0
17
Elde edilen toplam yumurta sayısı 6

EMB LAB DAY1
Parametre Sonuç
Total 2 PN (Döllenmiş yumurta) sayısı 4

EMB LAB DAY2
Parametre Sonuç
Total Grade 2 (2. kalite) embriyo sayısı 0
Total Grade 1 (1. kalite) embryo sayısı 0

EMB LAB LOG
Parametre Sonuç
13.10

KOS
Parametre Sonuç
Total hMG (IU) 1650
Total FSH+HMG (IU) 6050
Ortalama FSH dozu/gun 550.0
hCG ürün adı Ovitrelle
Uyarma tedavi süresi (Gün) 11
Sağ yumurtalıkdan toplam 14mm ve üzeri follikül sayısı 2
Total FSH (IU) 4400
İşlem öncesi endometrial (rahim zarı) kalınlığı (mm) 10
Uyarma tedavi şeması türü Antagonist
Her iki yumurtalıkdan toplam 14mm ve üzeri follikül sayısı 7
Sol yumurtalıkdan toplam 14mm ve üzeri follikül sayısı 5
OPU tarihi (Yumurta toplama işlem tarihi) 28.01.2012

kızlar embriyo sayıları yenimi yazılmış bilmiyorum,ama şimdi gördüm kopyaladıktan sonra..önceki tedavimin bilgilerinde embriyo kalite ve sayıları var....burda yok..neyse sabaha arycam..öyle yola çıkıcam...

İşte ben sürekli böyle şeylerr okumak istiyorumm yaaaa.Rabbim istemişş olmuşş.Umarımm bende birgün mucize bebeğimin haberini sizlerle paylaşırımm..Allah 9 ayın sonunda sağlıkla senin bebişinide yengenin bebişinide kucaklarınıza almayı nasib eder.

dualarım seninle cnm ama lütfen pozitif ol...

maaşallah guleme. cnm sanada cok gecmıs olsun. kendine iyi bak.

landarch ta kuzeyimizde iyi olacaklar ben inanıyorum...

eee daha ne hamdolsun gulem lütfen karamsar devam etme bize lazım olan 1 döllenmiş yumurtanın tutması ve senin elinde kaç tane var..

bosver rüyaları bu kafayla gördüğümüz rüyalardan ne beklerizki zaten..:))
3 olgun yumurtandan inş. iki tanesi ikiz olarak sana tutunur sende bu yazdıklarından pişman olursun:))
gözünaydın cnm yarın hayırlı haberlerle gel inş. öptm

sağol cnm allah razı olsun sende dualarımızdasın. gulemı azarlama konusunda yanındayım cnm:))inş. 2012 hepimize iyi gelecek.

gözünüzaydın deww allah tamamına erdirsinn inş. darısıda bizlere olsunn..

Bize de böle hikayeler gerek. Moral oluyo walla ne diiim, darısı bizimde başımıza inşallah. Biz üstüne düştükçe mi acaba hamile kalmak zorlaşıyo bilemiyorum. Milletin umrunda değil cart diye hamile kalıveriyo walla, şaşıp kalıyorum ben de. Allah tamamına erdirsin canım, gözünüz aydın, ne güzel :)
GÜLEEEM çok merak ediyorum seni canım, herşey yolunda gidecek ben buna inanıyorum. Kalplerimiz seninle tatlım

Kızlae herkeze günaydın
Cumartesi hastalandım şükürler olsun bekletmeden ve dün hayırlısıyla başlatıp tedaviye , erbil bey dün görmek istedi kontrolerini yaptı ve bir sorun çıkmadı allaha şükür dün ilk iğnem merkezde vuruldu bugün devam edicem.Cuma günü tekrar kontrol var , inşallah her şey yolunda gider kızlar Allah ın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.İçinde bulunduğum durum aklıma gelince heyecan basıyor zaman zaman unutuyorum , inşallah herşey tereyağından kıl çeker gibi olur.

Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar hepinizi çok seviyorum.

Gülemcim sakın moralini bozma , evet beklentimiz büyük ama sonuclar hiç kötü degil sonucta 1 tane lazım bize , geri kalanlarda neden dondorulmasınki ?Her zaman iyi düşün canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz.

Melodicim sende başlamışsın hayırlı olsun , maşallah iyi yol almışsın , sonuna kadar her şey güzel gitsin inşallah bol bol yumaşlar gelsin , sendende güzel haberler bekliyoruz.

landarch iyidir umarım son durumları nedir bileniniz varmı ? hastaneden ne zaman çıkıcaklarmış acaba ?

başım ağrıyor nedense kastım herhalde kendimi , iş konusundada izin işini yıllık izine çeviricez hayırlısı bakalım.

canlarım hepinizi öpüyorum , umutla sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…