herksese selamlar canlarım ..bende bugün 5.iğnemi oldum kontrolüm vardı cumartesi günü kent hastanesi tüp bebk merkzi bi görün dopdolu tüm hastalar gelip sabahtan kan veriyorlar ve muayne vs..kurbanlık zuzu gibi bekliyoruz :)ama ekip süper herşey çok iyi inşallah dileyen tüm herkes bu yolda sıpaları kucağına alır:)gelelim bana endometrium şuanda 6 mm hayret ettim bakalım kalınlaşma devam edecekmi tabi belli olmaz ..6 solda 3 sağda yumoşum var işe yarayan geriden gelen küçükler de var bugün 225 gonal f vurulup geriden gelen küçükler için gonalf 300 e çıkarıcam yarın ve cetrotide baskılayıcı iğneye başlayacağım ..işte böyle ama sağda işe yarayan 3 adet olması canımı sıktı açıkçası aşılamada sağ taraf çoşmuştu solda azdı şimdi de tam tersi benim yumoşlar biraz serseri sanırım :)
gülemcim haydi hayırlısı olsun kuzum ..hiç dert etme lütfen bize lazım sağlıklı bir embriyo zaten bilemedin 2 :)oda olacak allahın izniyle lütfen karamsar olup 3.4. denemelri düşünme allah çok büyük inşallah bebğin sıkı sıkı tutunacak annesine pozitif enerji bu tedavide çok önemli güzel şeyler düşünüyoruz tamam mı?
dewcim çok geçmiş olsun canım bayağı bi atraksiyon yaşadın be kuzum sende ilaçların yan etkileri öksürük vs..ama maşallah herşey geçip gidecek sen sağlam kızsın bak belli zuzunda öyle zorlukları atlatacaksınız inşallah..nar suyuna başlamayı düşünüyorum inşallah endometriım istenilen kalınlığa ulaşır
landarrcha çok çok sevgilerimizi iletin lütfen süt için tarçının da iyi geldiğini duymuştum canım kuzeyimiz güzelce büyüyecek allahın izniyle .sevgiler..
kekeçb canım sende inşallah hayırlısıyla başlarsın herşey gönlünce olsun bu yolda ..ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum inşallah herşey güzel olcakkkkkkkkk..
bu gün benim kırmızılar geldi 8 gün gecikmeli olarak Allahtan dün olmadı ikinci üçüncü gün hafta sonuna denk gelirdi benim tahliller de diğer aya kalırdı..neyse pazartesi hastanenin yoluna düşücem..yaaa kızlar benim şu aşılamalardan sonra felan aldığım hormon ilaçları dengemi bozdu galiba saçlarım avuçla dökülüyo şimdi tüp için iyice korktum..deli gibi dr.arıyorum lap.için öfff çok kötüyüm kafam çok karışık burda adam akıllı bir devlet güvenceli hastane yokki gidip olayım .belki açılsaydı tüpler kendiliğinden olurdu....imdaaaaaaaaaaaaat diye bağırasım var son günlerde
benden haberlerde fena değil..merkezden aradılar..3 olgun ve 1 genç döllenmiş..toplam 4 tane bugün 2 hücrelilermiş..yarın 12 gibi burda olun dediler..hala oh demedim tabii..haaa bide rüya gördüm;bi kaç kişi balon şişiriyoruz,ha gayret şişiriyorum ama küçücük bi balon oluyo,başkalarınınki koccammann...sonra benimki söndütabirleri okudum boşa umut yazıyoooooooooooo (((((((((((
ay kızlaar ne bileyim baştaki pozitiflğimden bişey kalmadı,dua edemiyorum bile ben..bi tuhaf hallerdeyim...
merhaba kızlar...yolda dew e msj attım,evde internet bana düşmüyo resmen,yeğenlerden..yazamam diye düşünmüştüm..neyse;öncekine göre ağrım var biraz ve kanamam oldu..ped koydum ama leke şeklinde..ve benim başta 10 olan yumurtam oldu bana 3..zaten 6 tnesi büyüyordu ya o 6 dan 3 ü iyi,2 si küçük ama lab.ortamında büyütmeyi ve döllemeyi deneyeceğiz(çok umut vermeyerek söyledi)1 taneside çöp...diğer 4 ünden bahsetmedi bile bunlar büyük olup umutlandıklarımızmış..yarın bilgi verecekler,döllenme olduysa p.tesi transfer olacak.evet çok mutlu değilim,hatta eve gelene kadar eşimle hiç konuşmadık desem yeridir..bahsettiğim gibi bana moral vermek bi yere dursun,kapkara karardı adam...neyse eve geldik gelir gelmez tv de tüp bebek uzmanı 4.keze kadar yılmayın,4 denemede %90 pozitif sonuç falan diye bahsedince,bizimki moral bozmayalım,olmazsa yaza şuraya kışa şuraya diye yol haritası çizdi:))) moralim bu durumda kendi kendime fena değil...sadece şansımı deniyorum...tek üzüldüğüm dondurulmuş şansım olamadığından her seferinde hormon alışım..onada yapacak bişey yok..
herksese selamlar canlarım ..bende bugün 5.iğnemi oldum kontrolüm vardı cumartesi günü kent hastanesi tüp bebk merkzi bi görün dopdolu tüm hastalar gelip sabahtan kan veriyorlar ve muayne vs..kurbanlık zuzu gibi bekliyoruz :)ama ekip süper herşey çok iyi inşallah dileyen tüm herkes bu yolda sıpaları kucağına alır:)gelelim bana endometrium şuanda 6 mm hayret ettim bakalım kalınlaşma devam edecekmi tabi belli olmaz ..6 solda 3 sağda yumoşum var işe yarayan geriden gelen küçükler de var bugün 225 gonal f vurulup geriden gelen küçükler için gonalf 300 e çıkarıcam yarın ve cetrotide baskılayıcı iğneye başlayacağım ..işte böyle ama sağda işe yarayan 3 adet olması canımı sıktı açıkçası aşılamada sağ taraf çoşmuştu solda azdı şimdi de tam tersi benim yumoşlar biraz serseri sanırım :)
gülemcim haydi hayırlısı olsun kuzum ..hiç dert etme lütfen bize lazım sağlıklı bir embriyo zaten bilemedin 2 :)oda olacak allahın izniyle lütfen karamsar olup 3.4. denemelri düşünme allah çok büyük inşallah bebğin sıkı sıkı tutunacak annesine pozitif enerji bu tedavide çok önemli güzel şeyler düşünüyoruz tamam mı?
dewcim çok geçmiş olsun canım bayağı bi atraksiyon yaşadın be kuzum sende ilaçların yan etkileri öksürük vs..ama maşallah herşey geçip gidecek sen sağlam kızsın bak belli zuzunda öyle zorlukları atlatacaksınız inşallah..nar suyuna başlamayı düşünüyorum inşallah endometriım istenilen kalınlığa ulaşır
landarrcha çok çok sevgilerimizi iletin lütfen süt için tarçının da iyi geldiğini duymuştum canım kuzeyimiz güzelce büyüyecek allahın izniyle .sevgiler..
kekeçb canım sende inşallah hayırlısıyla başlarsın herşey gönlünce olsun bu yolda ..ve diğer kızlar hepinizi öpüyorum inşallah herşey güzel olcakkkkkkkkk..
yemin ederim yanında olsam çocuklar gibi çok kızacağım sana gülemciğim.ney şimdi bu çok şükür yumuşların döllenmiş ve herşey yolunda gidecek buna kalben çoook inanıyorum.ama sen şimdiden moralini bozarsan haliyle tüm negatif enerjiyi üzerine çekersin.dew den örnek al tek yumurta arkadan gelen sonradan gelişen yumurtasıyla allaha şükürler olsun hamile kaldı.inşaallah seninde döllenen embriyoların gayet sağlıklı olacak ve ben sana diyorum güzelim 2012 annesi olacağız bizler yeterki pozitifliğimizi üzerimizden atmayalım.zaman zaman bizlerde karamsarlığa giriyoruz ama şuan karamsarlığın zamanı değil iyi düşün iyi olsun zamanı)) rüya olayına gelince ben kendimi hep yanımda küçük bir çocukla görürüm benimmiş sözde sonra bir bakarım başkasının bebeği oluyor.bu bilinç altımızdakilerin yansıması.o balon olayına kafanı takma canım benim.dew,vizontele bebeklerinizi inşaallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.kuzeyciğime ayrıca çok çok dua ediyorum.badezuzum,bubuş kekeç,piraye,melodi2 sizlerlede dualarım.
bana gelince şuan beklemedeyim 3 gün günüm geçti ama henüz beklemedeyim 10gün sonra belli olacak.benimde sizlerin dualarına ihtiyacım var.sevgiyle sağlıkla kalın canlarım öpüldünüz.
bu gün benim kırmızılar geldi 8 gün gecikmeli olarak Allahtan dün olmadı ikinci üçüncü gün hafta sonuna denk gelirdi benim tahliller de diğer aya kalırdı..neyse pazartesi hastanenin yoluna düşücem..yaaa kızlar benim şu aşılamalardan sonra felan aldığım hormon ilaçları dengemi bozdu galiba saçlarım avuçla dökülüyo şimdi tüp için iyice korktum..deli gibi dr.arıyorum lap.için öfff çok kötüyüm kafam çok karışık burda adam akıllı bir devlet güvenceli hastane yokki gidip olayım .belki açılsaydı tüpler kendiliğinden olurdu....imdaaaaaaaaaaaaat diye bağırasım var son günlerde
Regli icin guzel zamanlama olmus hadi bakalim iyi tahliller olsun canim...hormonlar dengeleri bozuyor cnm ama inan hepsi ksa sure icinde atiliyor vucuttan...benimde saclarim dokulmustu cok simdde bir gurlestiler ki sorma tuylerimde artti sanki ne bieyim br curkinlik hasil oldu bende hehe :)
Lap.iin aman dyim cnm iyi doktir sec gerekirse istanbula git bu isler sakaya gelmez...imdaatttt diye bagirma doktoru buldun mu s tamam :)
benden haberlerde fena değil..merkezden aradılar..3 olgun ve 1 genç döllenmiş..toplam 4 tane bugün 2 hücrelilermiş..yarın 12 gibi burda olun dediler..hala oh demedim tabii..haaa bide rüya gördüm;bi kaç kişi balon şişiriyoruz,ha gayret şişiriyorum ama küçücük bi balon oluyo,başkalarınınki koccammann...sonra benimki söndütabirleri okudum boşa umut yazıyoooooooooooo (((((((((((
ay kızlaar ne bileyim baştaki pozitiflğimden bişey kalmadı,dua edemiyorum bile ben..bi tuhaf hallerdeyim...
SIze birsey anlatayim kizlar....kardesimin karisi pkolu,DKH hapi olmadan regli olamiyor ama DKH kullanmaktan artik cok sIKildigi icin birakti 1 yildir icmiyordu...gecen gun konustuk israel beye gidelim artik seni bir hale yrdama soksun diyrum izim gelin azcik korkak ayyyy bilmem deyip duruyordu....benim cok ateslenip hastaneye gittigim gece biz hastaneden cikmisiz gece 3te ...3:30 da ayni hastaneye kardesimle karisi gelmisler gece 3te karsilassaydik sok olurduk heralde :) neyse siddetli karin agrisi ile gitmiser hastaneye kardeim diyorki iki buklumdu acidan diyor...hemen kan almislar yatirmislar sonuc ciksin mudahale edelim demisler sonuc bir gelms kizimiz hamile :) bizimkiler ama imkansiz diyrlarmis doktorda demis size mi inancam sonucami?:))))) serum takilms biraz yatmis eve donmusler...ertesi gun doktora gittiler muayne sonucu hamileligi kesinlesti kese bile gozukmus...sol yumurtalikta 4-5 kist varmis sagdan olusan tek yumurta ile hamile kalmis isin asil ilginc kismi ise su en son ekim ayinda regli olmus bizim kiz ama cok ilginc bir sekilde bu ay yumurta uretmis sag yumurtaklik o da kiste donusmeden bebek olmus sizce bu mucize degil de ne allah askina?????
O yuzden hicbirimizin umutsuzluga kapilmaya hakki yok bence....yeterki isteyelim,inanalim.. yeterki allah ol desin...
Herkese iyi haftalar kizlar....
dualarım seninle cnm ama lütfen pozitif ol...slm kızlar...dünde yazamadım,evde misafirim var,bi taraftan temizliğe devam,hergün yollarda...dün akşam çatlatma iğnemi yaptım..yarın sabah 10 da opu..umarım herşey yoluda gider..hayırlısı..badezuzum canım görmemişim sorunu canım benim merkezimde 2 tane transfer ediliyo. bu 2.tüp bebeğim ilkinde de 2 taneydi..zaten 2 tane embriyom vardı..opudan sonraki 2.günde yapmışlardı transferi şimdide muhtemelen p.tesi olacak..tabi herşey yolunda giderse...melodi canım benimde endometriumu 8 ölçtüler geçen kontrolde..tedavinin başında 5 mm.di..benimde accayip az olur adetim..ama şimdide 9 falan olsun diye dew in tavsiyesiyle nar suyu içiyorum..transfere 5 gün kala işe yararmı bilmem ama içiyorum...ayrıca transferden sonra östrojen veriyolar benim merkezde...doktorsa 7 ve yukarısı yeter dedi...sende nar suyuna başla şimdiden:)))
işte böyle kızlar,yarın ak-kara belli olacak:) inşallah bu sefer olur..yarın döner dönmez yazarım..
maaşallah guleme. cnm sanada cok gecmıs olsun. kendine iyi bak.Kizlar selam,
Az once gulemle mesajlastik yumurtalar toplanmis,6 tane toplanmis 3 iyi kaliteymis biraz morali bozuktu ama bence uzulecek hicbirsey yok ben 1 tane embriyo ile hamile kaldim....insallah iyi olacak....
Landarch ile haberlestik sizlere coookkkk selami var dualarimiz icin tesekkur ediyor...kuzeycim iyiymis ama annesi hakli olarak endiseli cok cok normal tabi...butun ugrasi su anda bebecigi icin yeterli sutu temin etmek....sutu kuzeye cok iyi gelir o yuzden bol bol sut lazim kuzuya...
Bana gelince bu sabah itibariyle,sumuklu bir burnum var bir nezlem eksikti o da oldu sormayin...bunada sukur diyoruz ve isirahata devam ediyoruz....hepinizi opuyrum kizlar....
eee daha ne hamdolsun gulem lütfen karamsar devam etme bize lazım olan 1 döllenmiş yumurtanın tutması ve senin elinde kaç tane var..merhaba kızlar...yolda dew e msj attım,evde internet bana düşmüyo resmen,yeğenlerden..yazamam diye düşünmüştüm..neyse;öncekine göre ağrım var biraz ve kanamam oldu..ped koydum ama leke şeklinde..ve benim başta 10 olan yumurtam oldu bana 3..zaten 6 tnesi büyüyordu ya o 6 dan 3 ü iyi,2 si küçük ama lab.ortamında büyütmeyi ve döllemeyi deneyeceğiz(çok umut vermeyerek söyledi)1 taneside çöp...diğer 4 ünden bahsetmedi bile bunlar büyük olup umutlandıklarımızmış..yarın bilgi verecekler,döllenme olduysa p.tesi transfer olacak.evet çok mutlu değilim,hatta eve gelene kadar eşimle hiç konuşmadık desem yeridir..bahsettiğim gibi bana moral vermek bi yere dursun,kapkara karardı adam...neyse eve geldik gelir gelmez tv de tüp bebek uzmanı 4.keze kadar yılmayın,4 denemede %90 pozitif sonuç falan diye bahsedince,bizimki moral bozmayalım,olmazsa yaza şuraya kışa şuraya diye yol haritası çizdi:))) moralim bu durumda kendi kendime fena değil...sadece şansımı deniyorum...tek üzüldüğüm dondurulmuş şansım olamadığından her seferinde hormon alışım..onada yapacak bişey yok..
bosver rüyaları bu kafayla gördüğümüz rüyalardan ne beklerizki zaten..:))benden haberlerde fena değil..merkezden aradılar..3 olgun ve 1 genç döllenmiş..toplam 4 tane bugün 2 hücrelilermiş..yarın 12 gibi burda olun dediler..hala oh demedim tabii..haaa bide rüya gördüm;bi kaç kişi balon şişiriyoruz,ha gayret şişiriyorum ama küçücük bi balon oluyo,başkalarınınki koccammann...sonra benimki söndütabirleri okudum boşa umut yazıyoooooooooooo (((((((((((
sağol cnm allah razı olsun sende dualarımızdasın. gulemı azarlama konusunda yanındayım cnm:))inş. 2012 hepimize iyi gelecek.yemin ederim yanında olsam çocuklar gibi çok kızacağım sana gülemciğim.ney şimdi bu çok şükür yumuşların döllenmiş ve herşey yolunda gidecek buna kalben çoook inanıyorum.ama sen şimdiden moralini bozarsan haliyle tüm negatif enerjiyi üzerine çekersin.dew den örnek al tek yumurta arkadan gelen sonradan gelişen yumurtasıyla allaha şükürler olsun hamile kaldı.inşaallah seninde döllenen embriyoların gayet sağlıklı olacak ve ben sana diyorum güzelim 2012 annesi olacağız bizler yeterki pozitifliğimizi üzerimizden atmayalım.zaman zaman bizlerde karamsarlığa giriyoruz ama şuan karamsarlığın zamanı değil iyi düşün iyi olsun zamanı)) rüya olayına gelince ben kendimi hep yanımda küçük bir çocukla görürüm benimmiş sözde sonra bir bakarım başkasının bebeği oluyor.bu bilinç altımızdakilerin yansıması.o balon olayına kafanı takma canım benim.dew,vizontele bebeklerinizi inşaallah sağlıklı bir şekilde rabbim kucağınıza almayı nasip etsin.kuzeyciğime ayrıca çok çok dua ediyorum.badezuzum,bubuş kekeç,piraye,melodi2 sizlerlede dualarım.
bana gelince şuan beklemedeyim 3 gün günüm geçti ama henüz beklemedeyim 10gün sonra belli olacak.benimde sizlerin dualarına ihtiyacım var.sevgiyle sağlıkla kalın canlarım öpüldünüz.
SIze birsey anlatayim kizlar....kardesimin karisi pkolu,DKH hapi olmadan regli olamiyor ama DKH kullanmaktan artik cok sIKildigi icin birakti 1 yildir icmiyordu...gecen gun konustuk israel beye gidelim artik seni bir hale yrdama soksun diyrum izim gelin azcik korkak ayyyy bilmem deyip duruyordu....benim cok ateslenip hastaneye gittigim gece biz hastaneden cikmisiz gece 3te ...3:30 da ayni hastaneye kardesimle karisi gelmisler gece 3te karsilassaydik sok olurduk heralde :) neyse siddetli karin agrisi ile gitmiser hastaneye kardeim diyorki iki buklumdu acidan diyor...hemen kan almislar yatirmislar sonuc ciksin mudahale edelim demisler sonuc bir gelms kizimiz hamile :) bizimkiler ama imkansiz diyrlarmis doktorda demis size mi inancam sonucami?:))))) serum takilms biraz yatmis eve donmusler...ertesi gun doktora gittiler muayne sonucu hamileligi kesinlesti kese bile gozukmus...sol yumurtalikta 4-5 kist varmis sagdan olusan tek yumurta ile hamile kalmis isin asil ilginc kismi ise su en son ekim ayinda regli olmus bizim kiz ama cok ilginc bir sekilde bu ay yumurta uretmis sag yumurtaklik o da kiste donusmeden bebek olmus sizce bu mucize degil de ne allah askina?????
O yuzden hicbirimizin umutsuzluga kapilmaya hakki yok bence....yeterki isteyelim,inanalim.. yeterki allah ol desin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?