Kızlae herkeze günaydın
Cumartesi hastalandım şükürler olsun bekletmeden ve dün hayırlısıyla başlatıp tedaviye , erbil bey dün görmek istedi kontrolerini yaptı ve bir sorun çıkmadı allaha şükür dün ilk iğnem merkezde vuruldu bugün devam edicem.Cuma günü tekrar kontrol var , inşallah her şey yolunda gider kızlar Allah ın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.İçinde bulunduğum durum aklıma gelince heyecan basıyor zaman zaman unutuyorum , inşallah herşey tereyağından kıl çeker gibi olur.
Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar hepinizi çok seviyorum.
Gülemcim sakın moralini bozma , evet beklentimiz büyük ama sonuclar hiç kötü degil sonucta 1 tane lazım bize , geri kalanlarda neden dondorulmasınki ?Her zaman iyi düşün canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz.
Melodicim sende başlamışsın hayırlı olsun , maşallah iyi yol almışsın , sonuna kadar her şey güzel gitsin inşallah bol bol yumaşlar gelsin , sendende güzel haberler bekliyoruz.
landarch iyidir umarım son durumları nedir bileniniz varmı ? hastaneden ne zaman çıkıcaklarmış acaba ?
başım ağrıyor nedense kastım herhalde kendimi , iş konusundada izin işini yıllık izine çeviricez hayırlısı bakalım.
canlarım hepinizi öpüyorum , umutla sevgiyle kalın
Canım benim çok sevindim başlamana, ne güzel herkes patır patır başlıyo tedavilerine :) ben kaldımbakalım önümüzdeki ay başlayabilecekmiyim. Canım benim hangi ilaçlara başladın kaç doz vs. merak ediyorum canım :) bir de sen de de pko varmıydı? doktorlar aynı olunca uyguladığı yöntemi bilmek istiyorum canım :) Hakkında hayırlısı olsun tedavinin sonunda pozitifi görürsün umarım. Adım adım azimle geldin buralara,Allah yüzünü güldürsün canım.
canım benim allah razı olsun , çok teşekkür ederim iyi dileklerinden dolayı.Sende önümüzdeki ay başlıcaksın inşallah bu ay kendine çok çok iyi bak , moralini yüksek tut , kurtulucaksin inşallah şu kistciklerden .
canım evet bende pko luydum ama ağır değildi benimkisi , kullandığım ilaçlar ise daha önceden kullanmış olduğum , elevite devam , omaga 3 devam , glucobay devam ,gyno ferro sanol gün aşırı devam , corasprin bıraktırdı ( yumurta toplama zamanı fazla kanamaya sebep vermiyelim dedi) , bugün itibariyle kan ignesine devam edicem , dün pregon kullanmaya başladım bünde 150 mg ve femara sabah akşam 1 adet 5 gün kullanıcam yani cuma gününe kadar bunlar bakalım sonrasında ne olucak , gerçekten hayatımda kullanmadığım kadar ilaç kullanıyorum ama değer bebiş için değer , bu kadar uğraşı sonunda ödülümüzü alalım bunların hepsi geçer
Canım ben de femara kullanmıştım aşılama için, beni mahvetmişti, sabah akşam kusuyodum. tansiyon yerlerdeydi. Benim kabusum o ilaç. Hatta tüp bebek için femara kullanmam diye tutturmuştum doktora. O da mutlaka hatırat başka bi ilaç veriiim demişti. Beni perişan etmişti o ilaç. Ayyyy bak hatırladıkça midem bulanıyo yine :) :) Umarım sana dokunmaz canım. Sen de kendine çok dikkat et, bu aralar sağlıklı olman çok önemli :)
Landarcı merak ediyorum, oğluşunu merak ediyorum, bilen haber alan varsa paylaşsın kızlar. Ben de aradım ulaşamadım, çok da ısrarcı olmak istemiyorum telefonda, 3-4 defa çaldırıp kapatıyorum, yanlış zamanda rahatsız etmek istemem. bilgisi olan varsa bize de bilgi verin kızalar.
GÜLEMcim transferin gerçekleşmiştir ya da tam da transfer zamanındasındır şimdi sanırsam. Allah yardımcın olsun güzelim. Sonucu ne olursa olsun Allah hayırlısını versin. Allah gönlüne göre versin tatlım
SIze birsey anlatayim kizlar....kardesimin karisi pkolu,DKH hapi olmadan regli olamiyor ama DKH kullanmaktan artik cok sIKildigi icin birakti 1 yildir icmiyordu...gecen gun konustuk israel beye gidelim artik seni bir hale yrdama soksun diyrum izim gelin azcik korkak ayyyy bilmem deyip duruyordu....benim cok ateslenip hastaneye gittigim gece biz hastaneden cikmisiz gece 3te ...3:30 da ayni hastaneye kardesimle karisi gelmisler gece 3te karsilassaydik sok olurduk heralde :) neyse siddetli karin agrisi ile gitmiser hastaneye kardeim diyorki iki buklumdu acidan diyor...hemen kan almislar yatirmislar sonuc ciksin mudahale edelim demisler sonuc bir gelms kizimiz hamile :) bizimkiler ama imkansiz diyrlarmis doktorda demis size mi inancam sonucami?:))))) serum takilms biraz yatmis eve donmusler...ertesi gun doktora gittiler muayne sonucu hamileligi kesinlesti kese bile gozukmus...sol yumurtalikta 4-5 kist varmis sagdan olusan tek yumurta ile hamile kalmis isin asil ilginc kismi ise su en son ekim ayinda regli olmus bizim kiz ama cok ilginc bir sekilde bu ay yumurta uretmis sag yumurtaklik o da kiste donusmeden bebek olmus sizce bu mucize degil de ne allah askina?????
O yuzden hicbirimizin umutsuzluga kapilmaya hakki yok bence....yeterki isteyelim,inanalim.. yeterki allah ol desin...
Herkese iyi haftalar kizlar....
kızlar embriyo sayıları yenimi yazılmış bilmiyorum,ama şimdi gördüm kopyaladıktan sonra..önceki tedavimin bilgilerinde embriyo kalite ve sayıları var....burda yok..neyse sabaha arycam..öyle yola çıkıcam...
Kızlae herkeze günaydın
Cumartesi hastalandım şükürler olsun bekletmeden ve dün hayırlısıyla başlatıp tedaviye , erbil bey dün görmek istedi kontrolerini yaptı ve bir sorun çıkmadı allaha şükür dün ilk iğnem merkezde vuruldu bugün devam edicem.Cuma günü tekrar kontrol var , inşallah her şey yolunda gider kızlar Allah ın izniyle hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız.İçinde bulunduğum durum aklıma gelince heyecan basıyor zaman zaman unutuyorum , inşallah herşey tereyağından kıl çeker gibi olur.
Dualarınız iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar hepinizi çok seviyorum.
Gülemcim sakın moralini bozma , evet beklentimiz büyük ama sonuclar hiç kötü degil sonucta 1 tane lazım bize , geri kalanlarda neden dondorulmasınki ?Her zaman iyi düşün canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz.
Melodicim sende başlamışsın hayırlı olsun , maşallah iyi yol almışsın , sonuna kadar her şey güzel gitsin inşallah bol bol yumaşlar gelsin , sendende güzel haberler bekliyoruz.
landarch iyidir umarım son durumları nedir bileniniz varmı ? hastaneden ne zaman çıkıcaklarmış acaba ?
başım ağrıyor nedense kastım herhalde kendimi , iş konusundada izin işini yıllık izine çeviricez hayırlısı bakalım.
canlarım hepinizi öpüyorum , umutla sevgiyle kalın
merhaba kızlar) gülem canım bebişlerine bugün itibarıyla kavuşuyorsun inşaallah.moralini hiçbirşey için bozma ki bebişleri annelerine sıkı sıkı bağlansın.kekec iğnelere başlamışsın herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum şuana kadar çok şey başardın inşallah bebeklerinle merkezinden ayrılırsın.dew gözünüz aydın inan bu tür mucize haberleri duyunca biz neden yaşamayalım diyorum.vakti zamanı gelince ve fazla kafaya takmayınca oluyor sanırım.bebeğinin ve senin iyi olmanıza sevindim.inşaallah daha sorunsuz ve rahat bir hamilelik yaşar ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.senin tedavinde uygulanan yöntemi ve kullandığın ilaçları şuana kadar ne tuttu ve transfer edilirken rahim kalınlığını detaylı yazabilirmisin. belki birçok kez söylemişsindir ama bir kez daha yazarsan sevinirim.badezuzum laparoskopimi olacaksın anlayamadım ve ilkkez mi ? eğer dr.arıyorsan ve bursayla ilişğin varsa sana buradan devlet hastanesinden çok iyi bir dr. benim dr.umdu. önerebilirim.bu konuda yardımcı olabilirim. landarch dün aradım ama ulaşamadım.dew sen görüşmüşsün sanırım kuzey bebek iyiymiş diyorsun.rabbim sağlığına bir an önce kavuşmasını sağlasın.
benim birkaç gün sonra belli olur sanırım tüp bebekte sonucu merak edip ister istemez stres oluyordum inanın bu tedavi şeklinde hiiiç takmıyorum bile.bende hamile kalmayı düşünüyorum deyip şıppadan hamile kalanların metodunu uyguluyorum bu sefer))) hamile kalmayı düşünüyorum arkadaşlar ve hamile kalacağım )))) bakalım düşünüp anında hamile kalma olayı bendede geçerli olacakmı? )))
DUALARIMIZ SENİNLE GÜLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maasallah kızlar tedavilere tam gaz devam..bismillah deyip başlayın bakalım herşey güzel olacak.
artık dr ların aşamayacağı cok engel kalmadı. rabbim imkansız seyler vermesin yeterki:
bu arada başımızdaki iyi şeyler için çok şükür diyoruz, dert tasa hastalık vs gibi şeylerde hamdolsun diyoruz unutmayın ikisinin anlamı cok farklıymıs. hamdolsun dediğimizde allahım bu dert bana ağır geliyor bunu al üstümden çaresini ver demekmiş.
çok şükür dediğimizde buna razıyım daha da fazlasını ver demekmiş.
ben yıllardır başıma gelenlere bunada şükür derdim heralde halen o yüzden dahada fazla şeylerle uğrasıyorum :))))
cnm süpermiş gözleriniz aydın.senin kuzuz uğurlu geldi desene..Allah tamamına erdirsin inş...bizimde böyle süprizle çıkıp gelsin bebişlerimiz tamam süpriz yapmasa da olur artık nasıl geliyosa gelsin:)
GULLEEEM ŞİMDİ EVDE YATIYOSUNDUR KUZULARINLA inş. arbbim sana nasip eder o minikleri..stres yok düşünmemeye çalış ananas ye ayaklarının altına yastık bırak dinlen cnm güzel haberlerinle gel buraya ..
cnm demek sende başladın hayırlı uğurlu olsun tedavin inş. herşey yolunda gider hemen bebeğine kavuşursun cnm..
evet cnm lap düşünüyorum. burda bende olmayı düşünmüyorum dediğim gibi dr.lar kasap tan beterler.cnm landrach tan da almıştım dr.un ismini oda boludaydı galiba yaa eşimin işi ters işte yanımda kalabilecek kimse yok amasen yine de yazarsan iyi olur cnm belki bir fırsat buluruz bursa daha yakın hem.cnm ben seni çok hazır görüyorum hamilelik için bence düşüncelerinde bu kadar hazırsan vücudun da cevap vericektir. inş. bu ay olmazsa diğer ay kendiliğinden gelicek bebeğin vücudun hormun almadan umutluyum senin adına ve duacıyım hepimiz için.
aaa bak ben bunu bilmiyodum iyi oldu söylediğin bende hep bunada şükür diyenlerdenim ...hımmm bundan sonra hamdolsun o zaman..sen nasılsın neler yapıyısun cnm
PİRAYE cnm sen nasılsın herkes çıktı aya senle ben kaldık yaya:)) olsun bizde beraber başlarız artık yada sen ben den önce başlıycan galiba amaan olsunda artık Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olsun cnm...
kızlar yaaaa ben şu hormonlara baktırmak için gidicektim ya 3.gün olsa farkediyomu bu gün uyuya kalmışım orayada erken gitmem gerekiyodu.bu fsh felan 3 gün bakılıyodu dimi????
merhabalar; landarchla bugün görüştüm,herkese çook selamları var.kuzey bebeğin durumunda fazla değişiklik yokmuş.bugün prof.la görüşeceklermiş.sanırım prof. kontrol edecek.dualarımızın onunla olduğunu söyledim.rabbim en kısa zamanda sağlıkla annesinin kucağına kavuşmayı naip etsin.
Canım benim walla güldürdün beni :) Bİz kaldık yaya :) :) olsun napalım, biz de arkadan katılacaz arkadaşlara inşallah :) hormonlarına 3. gün baktırabilirsin canım sorun olmaz. zaten 2- ya da 3. günü bakılıyo. Sen yarın sabah üşengeçlik etme de git baktır tatlım, bak ne zamandır gidicen gidicen gidemedin.
kızlarr geldim ben...saat 14,30 gibi oldu transfer..12 gibi doktorla görüştük bugün çok fazlaydı transfer..bi görseniz..ayy...
neyse doktor görüşmede 2 iyi 2 de orta kalite var dedi.2 tanesi transfer edilecek diğerleri gelişirse dondururuz demişti..transfer sırasında embriyolog diğerlerini donduruyoruz dedi..şok oldum:) işte böylee...
kekecb canım tedavin hayırlı olsun.kolay gelsin şimdiden.herşey güzel geçecek inşallah.inşallah kızlarda yetişecek arkamızdan..
landarchı ve kuzeyi merak etmiştim bubuş iyi oldu yazdığın..maşallah kuzuya...aman iyi olsun...
dew canım hakkaten öksürük yordu seni ama iyileşiyosun canım..ilk zamanki gibi değil yinede..dikkat et..
lee müjdeyi vereceksin gerçekten yaaa..bayılıyorum senin enerjine...
piraye canım senin tedavinde başlar öbür aya..yinede en uygun zaman olsun canını sıkma sakın..
kızzlar öpüyorm hepinizi...dualarınızı duydum bugün hep..aynen devam lütfennnnn:)))
kızlarr geldim ben...saat 14,30 gibi oldu transfer..12 gibi doktorla görüştük bugün çok fazlaydı transfer..bi görseniz..ayy...
neyse doktor görüşmede 2 iyi 2 de orta kalite var dedi.2 tanesi transfer edilecek diğerleri gelişirse dondururuz demişti..transfer sırasında embriyolog diğerlerini donduruyoruz dedi..şok oldum:) işte böylee...
kekecb canım tedavin hayırlı olsun.kolay gelsin şimdiden.herşey güzel geçecek inşallah.inşallah kızlarda yetişecek arkamızdan..
landarchı ve kuzeyi merak etmiştim bubuş iyi oldu yazdığın..maşallah kuzuya...aman iyi olsun...
dew canım hakkaten öksürük yordu seni ama iyileşiyosun canım..ilk zamanki gibi değil yinede..dikkat et..
piraye canım senin tedavinde başlar öbür aya..yinede en uygun zaman olsun canını sıkma sakın..
kızzlar öpüyorm hepinizi...dualarınızı duydum bugün hep..aynen devam lütfennnnn:)))
merhaba kızlar,
gulemcim cok mutlu oldum guzel gelismelerine. sen umutsuzluga kapılma, gayet ıyı gıdıyor ıste.
lee sen de hep pozitifsin, olumlu yansiyacak tedavine, inaniyorum.
dew cok sasirdim yakininin durumuna. peki o kadar agri niye olmus ? sizin aile cifte mutluluga garkoldu :)
pirayecim biz seninle obur aya kaldik artık :)
ben bugun gittim adetin 3. gunuydu; kan testi yaptirdim; hormonlarim iyiymis ama ultrasona almadi; hemen heyet raporu icin basvurdu; 15 gune raporum cikacakmis. acaba bu ay kisti aspire eder miyiz diye dusunuyordum ama gerek yok onunla baslariz dedi tedaviye. subat sonu gibi adetimle basliyoruz asilamaya.
benim derdim ilacin parasi filan degil ama ukalalik gibi algilamasindan korktum, bu nedenle ben ilaci alayim hemen baslayalim diyemedim. simdi de keske deseydim diye uzuluyorum :) bosuna yine 1 ay gececek.
baskentte doktor beni eczacisina yonlendirmisti, heyet raporu olmadan ilaci alip kullanmaya baslamistik; sonra rapor cikinca oradan parasini almisti eczaci, kolaylik saglamislardi. ama ben cok sıkbogaz edemiyorum doktorlari oydu buydu diye, ne derlerse tamam diyorum.
neyse ben bu ay yine dogum kontrol hapi kullanacagim. obur ay hedefim ikizler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?