Kizlar selam,
Bugun gulemle mesajlastik,2 kuzusunu almis eve gidiyordu 2tanede dondurulmus embriyosu varmis haberler gayet iyi moralide yuksekti insallah bu defa olacak inaniyorum...
Kekecb cok mutlu oldum tedavi basladi artik aman amn allah nazardan korusuninsalah bastan sona harka bir tedavi olur...dualarim seninle guzelim...
Darisi pirayenin,bubusun cerenm'in badezuzumun basina....
Cerenm subat sonuna zaten ne kaldi hadi hayirlisi olsun cnm...
Kizlar hala oksuruyorum bu defa nezleden kaynaklaniyor gibi vallaha hicbirseyden cekmedim oksurukten cektiim kadar...
kızlarr geldim ben...saat 14,30 gibi oldu transfer..12 gibi doktorla görüştük bugün çok fazlaydı transfer..bi görseniz..ayy...
neyse doktor görüşmede 2 iyi 2 de orta kalite var dedi.2 tanesi transfer edilecek diğerleri gelişirse dondururuz demişti..transfer sırasında embriyolog diğerlerini donduruyoruz dedi..şok oldum:) işte böylee...
kekecb canım tedavin hayırlı olsun.kolay gelsin şimdiden.herşey güzel geçecek inşallah.inşallah kızlarda yetişecek arkamızdan..
landarchı ve kuzeyi merak etmiştim bubuş iyi oldu yazdığın..maşallah kuzuya...aman iyi olsun...
dew canım hakkaten öksürük yordu seni ama iyileşiyosun canım..ilk zamanki gibi değil yinede..dikkat et..
lee müjdeyi vereceksin gerçekten yaaa..bayılıyorum senin enerjine...
piraye canım senin tedavinde başlar öbür aya..yinede en uygun zaman olsun canını sıkma sakın..
kızzlar öpüyorm hepinizi...dualarınızı duydum bugün hep..aynen devam lütfennnnn:)))
kızlarr geldim ben...saat 14,30 gibi oldu transfer..12 gibi doktorla görüştük bugün çok fazlaydı transfer..bi görseniz..ayy...
neyse doktor görüşmede 2 iyi 2 de orta kalite var dedi.2 tanesi transfer edilecek diğerleri gelişirse dondururuz demişti..transfer sırasında embriyolog diğerlerini donduruyoruz dedi..şok oldum:) işte böylee...
kekecb canım tedavin hayırlı olsun.kolay gelsin şimdiden.herşey güzel geçecek inşallah.inşallah kızlarda yetişecek arkamızdan..
landarchı ve kuzeyi merak etmiştim bubuş iyi oldu yazdığın..maşallah kuzuya...aman iyi olsun...
dew canım hakkaten öksürük yordu seni ama iyileşiyosun canım..ilk zamanki gibi değil yinede..dikkat et..
lee müjdeyi vereceksin gerçekten yaaa..bayılıyorum senin enerjine...
piraye canım senin tedavinde başlar öbür aya..yinede en uygun zaman olsun canını sıkma sakın..
kızzlar öpüyorm hepinizi...dualarınızı duydum bugün hep..aynen devam lütfennnnn:)))
Kizlar selam,
Bugun gulemle mesajlastik,2 kuzusunu almis eve gidiyordu 2tanede dondurulmus embriyosu varmis haberler gayet iyi moralide yuksekti insallah bu defa olacak inaniyorum...
Kekecb cok mutlu oldum tedavi basladi artik aman amn allah nazardan korusuninsalah bastan sona harka bir tedavi olur...dualarim seninle guzelim...
Darisi pirayenin,bubusun cerenm'in badezuzumun basina....
Cerenm subat sonuna zaten ne kaldi hadi hayirlisi olsun cnm...
Kizlar hala oksuruyorum bu defa nezleden kaynaklaniyor gibi vallaha hicbirseyden cekmedim oksurukten cektiim kadar...
Rapor çıkması 5 6 ayı bulurmuş.eski hsg t,ahlil kabul etmiyolarmış..köskös döndüm geri kan tahlilim de kaldı...
canım benim sağol , inşallah herşey sorunsuz devam eder cuma günü kontrol var bakalım ne kadar yumoş olmuş çok merak ediyorum.
Gerçekten çok çektin su öksürükten , benim eşimde çok öksürürdü balla zencefil karışımı verdikten sonra bitti Allaha şükür , hamiş olunca zencefil kullanılıyormu bilmiyorum ama sakıncası yoksa dene istersin , ama çok dikkat et kendine kasmamaya çalış
senin bir dahaki kontrolun ne zaman bebiş büyüyor değilmi?
canım benim sağol , inşallah herşey sorunsuz devam eder cuma günü kontrol var bakalım ne kadar yumoş olmuş çok merak ediyorum.
Gerçekten çok çektin su öksürükten , benim eşimde çok öksürürdü balla zencefil karışımı verdikten sonra bitti Allaha şükür , hamiş olunca zencefil kullanılıyormu bilmiyorum ama sakıncası yoksa dene istersin , ama çok dikkat et kendine kasmamaya çalış
senin bir dahaki kontrolun ne zaman bebiş büyüyor değilmi?
çok geçmiş olsun cnm. öksürükte sana bela oldu yaa.. bak ne diycem siyah turpun içini oyuyosun ağız kısmını düz kes atma onu. oyduğun yere 1 tatlı kaşığı bal koyuyosun kestiğin kapağı üstüne kapatıp sabaha kadar bekletiyosun.
sabah aç karnına 1 tatlı kaşiğı içiyosun şurup gibi. öksürüğe birebir. ama bunun sana zararı olurmu bi dr una sor istersen sanmam ama turp ve bal bişey yapmaz bence.
bende şu enerji vs. süreci atlatayım yazın tüp bebek yaptırıcam. hayırlısıyla inş. bir anönce kavuşuruz bebeklerimize.
Bubuscum turp olayinida yaptim yapadigim birsey kalmadi insallah kesilecek bakalim sagol oneriler icin....enerji olayi ne zaman basliyor?insalah enerji olayi ise yarayacak cnm yaza tup bebege gerek kalmayacak...
Badezuzum uzuldum cnm korktugun basina geldi eski hsgyi kabul etmemeleri kotune yapacaksin peki ?
Canim sagol onerier icin dun aksam ictim zencefil bal sanki biraz iyi geldi...bakalim sabir edecegiz...canim ya guleme heyecanlandik imi senin iinde icim pir pir nasil gidiyor hersey yolundami?bizi bilgisiz birakma emi?
merhaba kızlar,
gulemcim cok mutlu oldum guzel gelismelerine. sen umutsuzluga kapılma, gayet ıyı gıdıyor ıste.
lee sen de hep pozitifsin, olumlu yansiyacak tedavine, inaniyorum.
dew cok sasirdim yakininin durumuna. peki o kadar agri niye olmus ? sizin aile cifte mutluluga garkoldu :)
pirayecim biz seninle obur aya kaldik artık :)
ben bugun gittim adetin 3. gunuydu; kan testi yaptirdim; hormonlarim iyiymis ama ultrasona almadi; hemen heyet raporu icin basvurdu; 15 gune raporum cikacakmis. acaba bu ay kisti aspire eder miyiz diye dusunuyordum ama gerek yok onunla baslariz dedi tedaviye. subat sonu gibi adetimle basliyoruz asilamaya.
benim derdim ilacin parasi filan degil ama ukalalik gibi algilamasindan korktum, bu nedenle ben ilaci alayim hemen baslayalim diyemedim. simdi de keske deseydim diye uzuluyorum :) bosuna yine 1 ay gececek.
baskentte doktor beni eczacisina yonlendirmisti, heyet raporu olmadan ilaci alip kullanmaya baslamistik; sonra rapor cikinca oradan parasini almisti eczaci, kolaylik saglamislardi. ama ben cok sıkbogaz edemiyorum doktorlari oydu buydu diye, ne derlerse tamam diyorum.
neyse ben bu ay yine dogum kontrol hapi kullanacagim. obur ay hedefim ikizler :)
canımm haydi hayırlı uğurlu olsın kuzular sıkı sıkı tutunsun anacığına :)bak gördün mü üzülüyordun hem 2 kuzuyu kaptın hemde 2 tane bebiş beklemede :)süper işte..inşallah burdan hamileyim diye haykırdığın günleri görücez canım dualarımız seninle..sevgilerr..
gülem canımmm gözün aydın))) gördünmü hiç üzülmeye değmezmiş.maşaallah 2 tanede dondurulmuşun oldu.ayyy inan çok ama çok sevindim.bugün rekor kırdım sık sık forum girip senden gelecek haberlere baktım.ama ben bunu bekliyordum.bu sefer dondurulmuşlara hiç gerek kalmadan hamile kalacaksın canım.onlar otellerinde beklesinler )) ablaları veya abileri allah hangisini kısmet etmişse önce onlar annelerine kavuşsunlar daha sonra onlarıda otelden yanına alırsın )) bu sefer bebeklerin seninle canım.ayyyyy bana çook moral oldun.asıl ben senden enerji alıyorum bu kez )) bol bol yat dinlen .dewin bebişine ve kuzeye kardeş geliyor.... rabbim bizlerin kucağını boş çevirme artık.biliyoruz duyuyorsun sesimizi ve bizi bebeklerimizle sevindireceksin buna kalben inanıyoruz.....iyi geceler kızlar..
gulem dinleniyor musun, evde misin ?
almıycam cnm yapıcak bişey yok..ben açıkcası maddi olarak yapacak durumdayım tüpü.ama dediğim gibi şu zamana kadar abuk sabuk şeyler 10 bin liraya yakın para verdim.böyle bir imkan varken faydalanmak istedim ama insaf kalmamış kimsede ne diyeyim..şimdilik halen lap.için dr. arıyorum.ama oda maddiyattan değil ben doğal yolla olabilmesi için uğraşmak istiyorum benim vücudum çok zayıf bak aşılama için verilen ilaçlardan adet düzenim bozuldu saçlarım döküldü artık tüpte ne olurum bilemiyorum.sadece ''evet tüplerin açılmadı senin tek çaren tüp denildiğinde ''yaptırmak istiyorum.hamdolsun o çaremiz var ümitsiz değilim ama yinede aklımdaki her yolu denemek istiyorum..böyle şimdilik..ve gidip şu devletteki dr.ların saçını başını yolmak istiyorum:)))))
dewwww..ben yatamıyorum yaaa.illa dümdüz yatmammı lazım..ben geziniyorum evin içinde...ananas yiyorum bide:)
sorma canım aklıma geldikçe kalp atışlarım hızlanıyor , bişey unuttummu atladımmı diye panik yapıyorum inşallah herşey yolunda gider.
Şuan sorun yok inşallah cuma günü güzel haberler alırız.
devam et zencefil bala inan iyi gelicek , ben eşimin öksürügünden geceleri uyuyamıyordum ama çok şükür geçti.
Canım ya bu aşamada beslenmem ile ilgili sebze ağırlıkta besleniyorum , hayvansal gıdalar almıyorum , tavsiye ediceğin başka şeyler varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?