Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dewwww..ben yatamıyorum yaaa.illa dümdüz yatmammı lazım..ben geziniyorum evin içinde...ananas yiyorum bide:)

Güleeem güleeeeeemmmm televizyonun karşısında yat mis gibi neden gezinip duruyon evin içinde, çok tez canlısın sanırsam sen :) :) al yanınada meyve tabağını, ooooohhhh mis gibi bi taraftan ye bi taraftan da uyukla :) :) kitap oku yattık yerden mesela. Walla benim içimden de transferden sonra 2.80 yatmak geliyo DEWin yaptığı gibi. Çağırıcam anneciğimide evime, gelsin bende kalsın 1 hafta. Bol bol anans yemek güzel ama tabi fazla da kaçırma canım. Bir de kabız olmamak için kuru incir, kuru kayısı falan ye :) Hergün bir avuç kadar tuzsuz badem ve de ceviz de ye, sonra fazla et yeme, bol bol koyu yeşil yapraklı sebzeler falan ya.... Ayyyy başına uzman kesildim, görenden pek bi tecrübeliyim sancak, halbukisem 1 tane bile tüp bebek denemişliğim yook :) :) Bilmiş oldum başınıza :) Napiiiim heycanlanıyorum... Kendine dikkat et tamam mı,öpüyorum kızlar hepinizi

selamlarrrrrrrrrrr:)gülemcim yat dinlen lütfen bol bol yaramazlık yapma emi :)kekecb tatlım inşallah güzel yumoşların olur sırayla inşallah bebişlerimize kavuşacağız inanıyorum kalpten :)evet gülemcim arkandan geliyorum bakalım benim yumoşlar ne zman toplanacak umarım korkulacak bişi yoktur toplama işleminde :)bu arada endometrium normalde az kalınlaşan ben kontrolde 9mm gördüm :)çok ilginç nasıl kalınlaştı böyle bilmiyorum henüz estrofem tarzı şeylerde kullanmadım inşallah transfere kadar güzel gider..dewcim nelere dikkat etmeliyiz ne yapmalıyız transferden sonra bizzi bilgilendir kuzum ..öpüyorum hepinizi çok inşallah herkes için herşey güzel olacak ..sevgiler..

cnm ben istanbulda özel tüp bebek merkezinde tedavi için alıcaktım raporu yani devlette veya fakültede yapsaydım benimde hemen başlarlardı.5 6 ay olmasının nedeni de yoğunluktanmış.hsg tekrarlanıcak tahliller felan filan dedi.bura bir doğum evi devlet hastanesinin..fakültelerinde bana yakın olan iki tanede bu bölüm yok (iki araba ile anca gidiliyo bu hastanelere)diğerleride oldukça uzak.bilmiyorum cnm açıkcası büyük şehirde herşey daha zormuş onu gördüm

amaaan sen boşver beni (şimdilik tabi senin müjdeni alınca didklerim :)) ayy ne güzel yaa bence sen şimdiden hamilesin:)kuzuların karnında hadi isim düşünelim felan modundayım ben:))neyse kendimi kaptırıyorum ben biri beni durdursun..guleem gece hep dua ederek uyu olurmu kendine ve hepimize ..bak ananasa fazla yükelnme günde bir dilim tamammı? ay bu arada ablam aşılama olmuş evde yatıyodu anneme gidip marketten ananas almasını felan söyledim (milletten duymuşum tüpte olursa aşılamadada faydalıdır diye ne bileyim o zamanlar ) eniştem eve gelince annen nerde dedi onu markete yolladım ananas aldırdım dedim eniştem koptu tabii dinleyince anana saldırdım çıkıyo ortaya :))annemden ne istedin kız diye dalga geçmişti ne gülmüştük..o günler geldi aklıma..neyse gülem uyuynca ayaklarını yüksek tutmayı unutma yatağın altına yastık bırak doğal tepe oluyo öyle uyu...

Kizim allah seni napsin kopardin beni gece gece ananas aldirdim :)))) enistenin ince espri anlayisi hele bayildim hahahaha :)))))))

Melodi canim vallaha ben malum hergun igne oluyordum,birazda mecburi oldu tabi 12gun hic evden cikmadim,1hafta sadece wcye kakltim,asla kabiz olmadim bence bu cok onemli birsey,transferden sonra 3 gun yikanmadim,asla kaynar suda yikanmadim...cok gelen gidenim oldu kafam mesguldu...ananas mutlaka hergun yedim.. 1hafta hep yattim ama sonra evin icinde cok dolandim yani 12 gun yatmadim tabi :) iste boyle cnm aklima gelirse birseyler yazarim....haaaa hep cok yavas hareket ettim :)

Kizim allah seni napsin kopardin beni gece gece ananas aldirdim :)))) enistenin ince espri anlayisi hele bayildim hahahaha :)))))))

:)meğer bu erkeklerin aralarında bayağı kullandığı bir espriymiş eşim söylemişti sonradan nerden bilsin bu saf-iye:))benimde aklıma geldikçe gülerim..

dewcim çok saol canım dikkat edicem bunlara :)sanırım bende hergün iğne olucam progesteron iğnesi ampulleri aldırmıştı çünkü ve bu iğne çok yakıyormuş diyorlar doğru mu acep öpüyorum seni ve minik zuzunu sevgiyle kalın :)

MELODİ KEKECB nasıl gidiyor tedavi moral durumlarınız nasıl heyecan varmı ??guleme kaptırdık sizleri ihmal ettim kendi adıma..hadi sizleden de güzel haberleri bekliyoruz güzel düşüncelerimi pozitif enerjimi ve en önemlisi dualarımı yolluyorum inş herşey çok güzel olurda bu ilk denemenizde kavuşursunuz bebişlerinize ve çooook mutlu çekirdek ailelerden olursunuz..siz hamile kalın ki bizlerede dua edin hamişlerin duası kabul olur (DEW e duyrulur:)) öpüyorum çok, potansiyel anneler:))

Ayyy kızlar içimde bir heycan bir heycan, geçen ay kendime hiç dikkat etmemiştim bu aysa ne yapsam diye bakınıp duruyorum, yok cevizler, yok pekmezler bademler vs vs... bol bol portakal mandalina elme yiyorum, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum :) :) geçen ay dayanamayıp iki üç sefer rakı sofrası yapmıştık kocişle :) bu ay ne kahve ne de alkol var hayatımda :) :) bir de kırmızı etten biraz uzak durmaya karar verdim :) onun yerine baklagil en güzeli :) İşte bööle... Gülemcim nerdesin bakiiiim sen, evde pijama terkil modundamısın, oooohhhhh missss gibi, lütfen olumlu düşün e mi canım, bol bol dinlen, test gününü yazmadın bize, ne zaman bakiiiim test günü, burdan totem yapalım o güne :) :)
Hepinizi öpüyorum kızlar pek bi pozitifim ben nedense , hepinize de bu pozitif enerjimin bulaşmasını diliyorum :) :) :) hehehehe

PİRAYE cnm tedavinin ertelenmesi bence çok iyi olmuş güzelim gidiş geliş yapıcaktın inan yollarda kalırdın burda bi kar bir tipi görsen istanbul değil kars zannedersin..vallahi böyle yolları görünce aklıma sen geldin biz iki adım çıkamıyoruz bir yere...kendine iyi bakmana da çok sevindim bebeğine hazırlık oluyo inş.

Biliyorsun ben igneden cok cektim vucudum alerjik reaksiyn verdi ates ve oksuruk olarak...ama israel bey bu kadar hasta icinde bir tek bende boye birsey olmus o yuzden korkma yanma hic oladi bende,ben yaklasik 45 gun oldum e haliyle popo aciyordu ama korktugun gibi bir durum yok canim...

kızlar ben evde yarı oturur,yarı yatar pozisyondayım..midemden hiç rahatım yok..reflü var zaten birde verilen antibiyotik acayip rahatsız etti..2 gecedir kabuslar görüyorum,sayıklamışım hatta..sabah kocaman bi uçukla uyandım..gidip gelmelerle koşuşturmacada vakit çabuk geçiyomuş,böyle zor valla.6 sında okullar açılıyo neyseki:) gerçi dışarısı buz pisti gibi ama gitmem gerekecek...
badezuzum canım ananası abarmadan yyorum ama bundan sonra ananas aldırdım demiycem kimseye:))) sende bi doktora karar verde gerisi gelecek canım..gece hepimiz için dua ettim..kuzey torpilliydi gene:)
piraye canımm,bak ne güzel oldu ertelenmesi tedavinin..bu enerjiyle sen ohooooo...alır yürürsün vallahi..sen kendini hazırla yeter..gerisi çorap söküğü gibi gelecek canım..
dew şimdi konuştk senle,hemen uzandım valla:) benimde sabırlı olmam lazım,tek eksiğim bu...annem cuma gitme kararı aldı zaten..cumaya kadar yattım yattım:)

Pirayecim ne guzel bu enerjin banada yollasana biraz beni 2 gundr bu yegeniniz cok halsiz birakti iligimi kemigimi cekti vallaha parmagimi kaldiracak halim yok cuma doktoru gorcem kismetse bakalim sorcam belki kansizligim var gerci test yapildi iyi cikmisti degerlerim ama belli olmaz demir eksikligi olabilir,belki ek bir vitamin filan verir bilemedim.. Az once gulemede anlattim bu hafta bebcik 10ar dakika uyur uyanirmis gun icinde ama hapsirinca yada oksurdukce aciverirmis gozlerini benim evlatcik uyuyamiyor teyzeleri anasi oksure oksure bir hal oldu :)

arkadaşlar merhaba
ben çok üzgünüm ki yine evdeyim
mide bulantılarım geçmedi
işyerinde de midemi üşüttüm sanırım iyicce beter oldum.
o yüzden sizlere takılamıyorum sizleri çok merak ediyorum.
benden haber ikili testimiz yapıldı dün
sorun görünmüyor cuma günü kan testi sonucunu alıcam.
doktor ense kalınlığında problem olmadıktan sonra korkma dedi.
çok şükür içim daha bir rahatladı.
dew hadi bakalım 2 hafta sonra bebeğinin yüzünü daha net görüceksin.
haberlerini bekliyorum.

Yerim ben onun uykucuklarını, ufacıkmışta bi de uyku uyuyomuş yaaaa, walla pek bi duygulandım şekerim. minnacık şey nerden bilirmiş uyumayı yaaa, mucize işte, harika bişey şu hamilelik... Kıyamam ben minik kurbaaacığa hiç. Şimdi uyuyamaz ama doğunca çocuk uykuya hasret tabi mışıl mışıl uyur senide rahetettirir annesi sen üzülme şimdi uyuyamıyo diye :) :)
DEWcim halsiz kalman çok normal bence, benim çevremde nekadar hamile varsa hemen hemen hepsi ilk 3 aylarında morfin çekmiş gibi dolaşıyolardı etrafta :) yarı uykulu yarı uyanık. Hİç endişe etme sen demir eksikliği falan da yoktur nerden çıkarttın şimdi bunu :) sen bol bol koyu yeşil yapraklı sebzeler ye canım, bir de enerji versin diye kuru yemiş tüket, kuru kayısı üzüm felan, bol bol dinlen şunun şurasında 1 aya kalmaz toparlarsın kendini. Eeeee cinsiyeti ne zaman belli olcak, daha 1 ay falan var dimi, çok merak ediyorum ve hala kız olduğu konusunda ısrarcıyım :) :) :)

canım benim vallahi yumoşlar büyüyor yarın kontrolüm var bakalım ne kadar daha büyümüşler sanırım benim de opuya az kaldı çok heyecanlıyım ve karmakarışık duygular içindeyim yahu :)bazen mutlu bazen karamsar ama pozitifliğimi kaybetmiyorum kesinlikle birde göbüşüm delik deşik oldu iğnelerden :)ama değer bebiş gelsinde allahın izniyle inşllah ...potansiyel anneler ay bu laf çok hoşuma gitti harikasın :)çok çok teşekkür ediyorum canım güzel duaların için inan bende hepimiz için gönderiyorum dualrımı en çok da minik sıpa kuzeye hertkesten torpiilli kuzeycik :)bende çok öptüm canım inşallah seninde herşey yolunda gidecek sevgiler..

pirayeeeeeeeeee süpersin bu ne enerji patlaması böyle tatlım :)böyle başla ki herşey güzel gitsin buralara kadar geldi pozitif enerjin yahu doping oldu bana şu sıralar endişeli saçma bir haldeydim iyi oldu silkelendim kim tuttar beni artık :)öpüldün :)

canım ya benimde alerjiktir vücudum zaten penisiline karşı alerjim var bakalım daha neler çıkacak umut ediyorum ki sorun yaşamam :)45 günde az değil kuzum ya maşallah iyi dayandın canım..demek bizim minnoş uyumaya başlamış yerim ben onu ya allahın hikmeti işte ayrıca halsiz olman da normal tatlım ilk 3 ay tüm hamilelerde oluyor bunlar yat uyu ya boşver valla bak arkadaşlar hep söylüyor uykuyu çok özleyeceksiniz diye tadını çıkart derim :)öpüyorum çokk

bu günler geçecek kuzum :)meraklanma bakalım ben neler yapıcam transferden sonra bende hiç yatamam yemeğimi falan kendim yapmak isterim mutfağıma da kimseyi sokmam istemem :)gıcık bir tipim bu konuda :)anacığımın vay haline :)bnada en zoru yatmak geliyor açıkçacı ama dayanıcaz mecburen gülemcim öpüyorum seni ve iki zuzunu :)

evet dew ib bebişi anacığı bi bıraksa uyuyacakmış,uyanınca oda seni uykusuz bırakırda görürsün dewwww:))
melodi canım en zoru bekleme zamanıymış...opudan falan korkma..herşeyyy olup bitiyo,iş beklemede:)
vizontele canım bebeğinin iyi olmasına çok sevindim,herşey böyle gidecek inşallah..bulantılarında geçer artık inşallah..arada uğra,bol bol dua et...öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…