dewwww..ben yatamıyorum yaaa.illa dümdüz yatmammı lazım..ben geziniyorum evin içinde...ananas yiyorum bide:)
bade sen hangi hastanede tedavi oluyorsun tam olarak ? devlet hastanesi yogun demistin, universite hastanesi yok mu gittigin sehirde? neden 6 ay dediler ki rapor icin? 6 ayda birsey mi yapilacak? bana hemen asilama icin heyet raporu cikariyor bu doktor. hadi bu doktorla tanisiklik var desen, daha once baskentte de oyle olmustu. hemen 3-5 gunde cikarmisti raporu.
İzmir'de de DEU ve Ege Uni.leri cok kalabalik diye İzmirden Manisa'ya giden de vardi tanidigim, yani bazen daha ufak yerlerde daha kolay yapiliyor islemler diye tercih edenler oluyor. senin de bulundugun sehrin universite hastanesi prosedurleri yoruyorsa daha ufak sehirleri dene.
canım devletteki doktorlar sanki babalarının dükkanında çalışıyolar maalesef...hiç onlardan anlayış falan bekleme..hadi sana lap yapayım diyendende şüphe ediyo insan fakültede başıma gelenlerden biliyorum..bu işi zaten parasını doyasıya alana yaptırmayı tercih ediyoruz ki aklımızda soru işareti kalmasın..verelim ne istiyolarsa bırakalım ellerine kendimizi..laparoskopi yaptırmak istemende çok mantıklı,çünkü içeride herşey yolunda olduktan sonra ister doğal yolla beklersin,yok bekleyemycem dersende tedavide aklında bişy kalmaz..hangi hastaneye gittin bilmiyorum ama lap için falan özellere git bence..yada alanında iyi olan bi doktora,rapor işini sonrasına bırakırsın olmazsa..çünkü lap çok ciddi bi iş ve iyileşme süreci çok önemli..
amaaan sen boşver beni (şimdilik tabi senin müjdeni alınca didklerim :)) ayy ne güzel yaa bence sen şimdiden hamilesin:)kuzuların karnında hadi isim düşünelim felan modundayım ben:))neyse kendimi kaptırıyorum ben biri beni durdursun..guleem gece hep dua ederek uyu olurmu kendine ve hepimize ..bak ananasa fazla yükelnme günde bir dilim tamammı? ay bu arada ablam aşılama olmuş evde yatıyodu anneme gidip marketten ananas almasını felan söyledim (milletten duymuşum tüpte olursa aşılamadada faydalıdır diye ne bileyim o zamanlar ) eniştem eve gelince annen nerde dedi onu markete yolladım ananas aldırdım dedim eniştem koptu tabii dinleyince anana saldırdım çıkıyo ortaya :))annemden ne istedin kız diye dalga geçmişti ne gülmüştük..o günler geldi aklıma..neyse gülem uyuynca ayaklarını yüksek tutmayı unutma yatağın altına yastık bırak doğal tepe oluyo öyle uyu...
selamlarrrrrrrrrrr:)gülemcim yat dinlen lütfen bol bol yaramazlık yapma emi :)kekecb tatlım inşallah güzel yumoşların olur sırayla inşallah bebişlerimize kavuşacağız inanıyorum kalpten :)evet gülemcim arkandan geliyorum bakalım benim yumoşlar ne zman toplanacak umarım korkulacak bişi yoktur toplama işleminde :)bu arada endometrium normalde az kalınlaşan ben kontrolde 9mm gördüm :)çok ilginç nasıl kalınlaştı böyle bilmiyorum henüz estrofem tarzı şeylerde kullanmadım inşallah transfere kadar güzel gider..dewcim nelere dikkat etmeliyiz ne yapmalıyız transferden sonra bizzi bilgilendir kuzum ..öpüyorum hepinizi çok inşallah herkes için herşey güzel olacak ..sevgiler..
Kizim allah seni napsin kopardin beni gece gece ananas aldirdim :)))) enistenin ince espri anlayisi hele bayildim hahahaha :)))))))
Melodi canim vallaha ben malum hergun igne oluyordum,birazda mecburi oldu tabi 12gun hic evden cikmadim,1hafta sadece wcye kakltim,asla kabiz olmadim bence bu cok onemli birsey,transferden sonra 3 gun yikanmadim,asla kaynar suda yikanmadim...cok gelen gidenim oldu kafam mesguldu...ananas mutlaka hergun yedim.. 1hafta hep yattim ama sonra evin icinde cok dolandim yani 12 gun yatmadim tabi :) iste boyle cnm aklima gelirse birseyler yazarim....haaaa hep cok yavas hareket ettim :)
Ayyy kızlar içimde bir heycan bir heycan, geçen ay kendime hiç dikkat etmemiştim bu aysa ne yapsam diye bakınıp duruyorum, yok cevizler, yok pekmezler bademler vs vs... bol bol portakal mandalina elme yiyorum, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum :) :) geçen ay dayanamayıp iki üç sefer rakı sofrası yapmıştık kocişle :) bu ay ne kahve ne de alkol var hayatımda :) :) bir de kırmızı etten biraz uzak durmaya karar verdim :) onun yerine baklagil en güzeli :) İşte bööle... Gülemcim nerdesin bakiiiim sen, evde pijama terkil modundamısın, oooohhhhh missss gibi, lütfen olumlu düşün e mi canım, bol bol dinlen, test gününü yazmadın bize, ne zaman bakiiiim test günü, burdan totem yapalım o güne :) :)
Hepinizi öpüyorum kızlar pek bi pozitifim ben nedense , hepinize de bu pozitif enerjimin bulaşmasını diliyorum :) :) :) hehehehe
dewcim çok saol canım dikkat edicem bunlara :)sanırım bende hergün iğne olucam progesteron iğnesi ampulleri aldırmıştı çünkü ve bu iğne çok yakıyormuş diyorlar doğru mu acep öpüyorum seni ve minik zuzunu sevgiyle kalın :)
Pirayecim ne guzel bu enerjin banada yollasana biraz beni 2 gundr bu yegeniniz cok halsiz birakti iligimi kemigimi cekti vallaha parmagimi kaldiracak halim yok cuma doktoru gorcem kismetse bakalim sorcam belki kansizligim var gerci test yapildi iyi cikmisti degerlerim ama belli olmaz demir eksikligi olabilir,belki ek bir vitamin filan verir bilemedim.. Az once gulemede anlattim bu hafta bebcik 10ar dakika uyur uyanirmis gun icinde ama hapsirinca yada oksurdukce aciverirmis gozlerini benim evlatcik uyuyamiyor teyzeleri anasi oksure oksure bir hal oldu :)
MELODİ KEKECB nasıl gidiyor tedavi moral durumlarınız nasıl heyecan varmı ??guleme kaptırdık sizleri ihmal ettim kendi adıma..hadi sizleden de güzel haberleri bekliyoruz güzel düşüncelerimi pozitif enerjimi ve en önemlisi dualarımı yolluyorum inş herşey çok güzel olurda bu ilk denemenizde kavuşursunuz bebişlerinize ve çooook mutlu çekirdek ailelerden olursunuz..siz hamile kalın ki bizlerede dua edin hamişlerin duası kabul olur (DEW e duyrulur:)) öpüyorum çok, potansiyel anneler:))
Ayyy kızlar içimde bir heycan bir heycan, geçen ay kendime hiç dikkat etmemiştim bu aysa ne yapsam diye bakınıp duruyorum, yok cevizler, yok pekmezler bademler vs vs... bol bol portakal mandalina elme yiyorum, ilaçlarımı düzenli kullanıyorum :) :) geçen ay dayanamayıp iki üç sefer rakı sofrası yapmıştık kocişle :) bu ay ne kahve ne de alkol var hayatımda :) :) bir de kırmızı etten biraz uzak durmaya karar verdim :) onun yerine baklagil en güzeli :) İşte bööle... Gülemcim nerdesin bakiiiim sen, evde pijama terkil modundamısın, oooohhhhh missss gibi, lütfen olumlu düşün e mi canım, bol bol dinlen, test gününü yazmadın bize, ne zaman bakiiiim test günü, burdan totem yapalım o güne :) :)
Hepinizi öpüyorum kızlar pek bi pozitifim ben nedense , hepinize de bu pozitif enerjimin bulaşmasını diliyorum :) :) :) hehehehe
Biliyorsun ben igneden cok cektim vucudum alerjik reaksiyn verdi ates ve oksuruk olarak...ama israel bey bu kadar hasta icinde bir tek bende boye birsey olmus o yuzden korkma yanma hic oladi bende,ben yaklasik 45 gun oldum e haliyle popo aciyordu ama korktugun gibi bir durum yok canim...
kızlar ben evde yarı oturur,yarı yatar pozisyondayım..midemden hiç rahatım yok..reflü var zaten birde verilen antibiyotik acayip rahatsız etti..2 gecedir kabuslar görüyorum,sayıklamışım hatta..sabah kocaman bi uçukla uyandım..gidip gelmelerle koşuşturmacada vakit çabuk geçiyomuş,böyle zor valla.6 sında okullar açılıyo neyseki:) gerçi dışarısı buz pisti gibi ama gitmem gerekecek...
badezuzum canım ananası abarmadan yyorum ama bundan sonra ananas aldırdım demiycem kimseye:))) sende bi doktora karar verde gerisi gelecek canım..gece hepimiz için dua ettim..kuzey torpilliydi gene:)
piraye canımm,bak ne güzel oldu ertelenmesi tedavinin..bu enerjiyle sen ohooooo...alır yürürsün vallahi..sen kendini hazırla yeter..gerisi çorap söküğü gibi gelecek canım..
dew şimdi konuştk senle,hemen uzandım valla:) benimde sabırlı olmam lazım,tek eksiğim bu...annem cuma gitme kararı aldı zaten..cumaya kadar yattım yattım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?