arkadaşlar merhaba
ben çok üzgünüm ki yine evdeyim
mide bulantılarım geçmedi
işyerinde de midemi üşüttüm sanırım iyicce beter oldum.
o yüzden sizlere takılamıyorum sizleri çok merak ediyorum.
benden haber ikili testimiz yapıldı dün
sorun görünmüyor cuma günü kan testi sonucunu alıcam.
doktor ense kalınlığında problem olmadıktan sonra korkma dedi.
çok şükür içim daha bir rahatladı.
dew hadi bakalım 2 hafta sonra bebeğinin yüzünü daha net görüceksin.
haberlerini bekliyorum.
arkadaşlar merhaba
ben çok üzgünüm ki yine evdeyim
mide bulantılarım geçmedi
işyerinde de midemi üşüttüm sanırım iyicce beter oldum.
o yüzden sizlere takılamıyorum sizleri çok merak ediyorum.
benden haber ikili testimiz yapıldı dün
sorun görünmüyor cuma günü kan testi sonucunu alıcam.
doktor ense kalınlığında problem olmadıktan sonra korkma dedi.
çok şükür içim daha bir rahatladı.
dew hadi bakalım 2 hafta sonra bebeğinin yüzünü daha net görüceksin.
haberlerini bekliyorum.
merhaba kızlar)))) hepiniz iyisinizdir umarım.bugün landrach la görüştüm.hastaneden çıkmış kendisi iyiydi ama doğal olarak bebişi için hala endişeli.allaha şükürki kuzeyimiz azda olsa kilo almış.bu büyük gelişme )) sizlerle paylaşmak istedim.herkese selamları var. kendinize iyi bakın.öpüldünüz..
amaaan sen boşver beni (şimdilik tabi senin müjdeni alınca didklerim :)) ayy ne güzel yaa bence sen şimdiden hamilesin:)kuzuların karnında hadi isim düşünelim felan modundayım ben:))neyse kendimi kaptırıyorum ben biri beni durdursun..guleem gece hep dua ederek uyu olurmu kendine ve hepimize ..bak ananasa fazla yükelnme günde bir dilim tamammı? ay bu arada ablam aşılama olmuş evde yatıyodu anneme gidip marketten ananas almasını felan söyledim (milletten duymuşum tüpte olursa aşılamadada faydalıdır diye ne bileyim o zamanlar ) eniştem eve gelince annen nerde dedi onu markete yolladım ananas aldırdım dedim eniştem koptu tabii dinleyince anana saldırdım çıkıyo ortaya :))annemden ne istedin kız diye dalga geçmişti ne gülmüştük..o günler geldi aklıma..neyse gülem uyuynca ayaklarını yüksek tutmayı unutma yatağın altına yastık bırak doğal tepe oluyo öyle uyu...
merhaba kızlar)))) hepiniz iyisinizdir umarım.bugün landrach la görüştüm.hastaneden çıkmış kendisi iyiydi ama doğal olarak bebişi için hala endişeli.allaha şükürki kuzeyimiz azda olsa kilo almış.bu büyük gelişme )) sizlerle paylaşmak istedim.herkese selamları var. kendinize iyi bakın.öpüldünüz..
Kizlar gunaydin,
Gulem nasil oldu bogazin?dilerim hastalanmamissindir...
Kizlar bugun benim icin onemli gun ilk testimiz bugun olacak ense kalinligi,bas ve burun olcusu,dualarinizi eksik emeyin insan huzursuz oluyor...
Hepinizi cok opuyorum...hayirli kandiller....
Kizlar gunaydin,
Kizlar bugun benim icin onemli gun ilk testimiz bugun olacak ense kalinligi,bas ve burun olcusu,dualarinizi eksik emeyin insan huzursuz oluyor...
Gülemcim aman güzel kendine dikkat et, boğazında yanma varsa hala bal zencefil karışımı yap kendine her sabah bir kaşık ye canım. Ya da bal karabiber ve bal karışımı var, o da boğaza çok ii geliyo. bünyenin sağlam olması gerek canım bu aralar, bol bol sebze ve meyve yemeği ihmal etme canım. Kendine dikkat et.
Kizlar gunaydin,
aman sakın ha hasta olma gulem. iyi bak kendine. ayyy evde durmayı o kadar özledimki nasıl sıkılıyosun anlamıyorum helede böyle bir sebepten. kıymetini bil.kendine cok dikkat et. öptm.canım iyiyim iyiyim..ee yollarda koşuştururken kaptım sanırım..ama es geçti..hafif ateşlerinir gibi oldum ama geçti çok şükür:)
p.tesi işe başlayacağım ya ona seviniyorum valla..sıkıldım:)
Kizlar ben geldim...kuzum kocaman olmus teyzeleri,5cm bacaklari saymadi popo kafa arasi 5cm ...ense kalinlgi ve diger olcumer cok sukur gayet normal...artik karindan muayne oluyoruz...nasil hareketli anlatamm....tam ultrasonla bakarken oksurdum istemsiz bir sekilde bir firlai cocuk rahimin bir duvarindan digerine carpti ah yavrum bir gorseniz gulme geldi tabi hepimize...her seferinde oksurunce zipliyor sandim tamamen tesadufmus oyle sarsilmazmis... Neyse sukur ki ersey yolunda....
Gulem bu belirtieri dinlemek icin cok cok erken arkadasim sakin boyle dusunme....kesinlikle regli ile hamilelik belirtilerini ayirt edemezsin bunu ayirt eden varsa tebriklerimi suarim....cooookkkk erken gzelim...
iyiyim bubuşum:)
siz şimdi dört bi taraftan kızarsınız bana..oo daha 1 hafta var diyeceksiniz eminim..ama bu iş tutmadı kızlar..adet belirtileriyle karıştırılır denir hep,ben gebe kaldığımda kanamam olmasına rağmen vücudumda beliren o her ay ki durumları yaşamamıştım.belim kasığım ağrımıştı ama adet öncesi gibi değil..hamile kalanlarda beni destekleyeceklerdir illaki değişik oluyo..adet belirtilerinin tıpkısı olmuyo..umarım bu söylediklerime haftaya bugün gülerim ama maalesef evet adetime 6-8 gün var ve benim vücudum yine çok tipik şeylerle adete sinyal veriyo..olmadığını düşünüyorum.ama negatif veya mutsuz değilim inanın..keyfim gayet yerinde..olacakları görmek için beklemek lazım ama ben bugünden itibaren eski yaşantıma tamammenn dönüyorum:)
öpüyorum sizi...kandiliniz mübarek olsun...
akşama dew den bebişi dinlemek için sabırsızlanıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?