Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canim bulantilar gor bak birden kesilecek ben 3sabah uyandim hic cikartmadigim kadar cikardim ertesi sabah sadece hafif ogurtu oldu gun icindeki bulantilar tamamen kesildi cok istahli oldugum soylenemez ama en azindan midem bulunmiyor,biraz sabir diyorum....

Kizlar iyi dilekeriniz icin tesekkurler...vallaha yaaaa haciyatmaz oldum....insallah en kisa zamanda gorçem sizlerinde bu halerini emin olun hepiniz dualarimdasiniz :) hem takma hem gercek isimlerinizi sayiyorum epey uzun suruyor dualarim :))))))

Melodi koka ignelerden ben gercekten istisnayim zaten benim ilk gunler olmadi,sonradan progesteron biriktikce oluyor takma kafana...sen inede israel beye penisiln alerjini soyle bence...

vizontele bebeğin iyi olmasına çok sevindim inşallah bulantılarında biran önce geçer canım :)arada uğra emi topiğeiyi bak bebişe ve kendine :)bu arada ah bulantıları dört gözle bekliyorum inan :)

merhaba kızlar)))) hepiniz iyisinizdir umarım.bugün landrach la görüştüm.hastaneden çıkmış kendisi iyiydi ama doğal olarak bebişi için hala endişeli.allaha şükürki kuzeyimiz azda olsa kilo almış.bu büyük gelişme)) sizlerle paylaşmak istedim.herkese selamları var. kendinize iyi bakın.öpüldünüz..

Kızlaaaaaaar heryer bembeyaz pamuk gibi, nasıl güzel yağıyo bir görseniz böle yumuşacık, geçen günlerde çok soğuktu acayip ısıran bir soğuk vardı ama bugün yumuşamış hava bide üstüne mis gibi kar yağınca yerler nasıl oldu bi görseniz. Kar topu oynadık deli gibi :) :) karlarda yuvarlanmak istiyorum... Cok acayip mutlu etti beni bu görüntü, tabi gece umarım ayaz olmaz her yer buz tutmaz. Landarch ve oğlumuz için çok sevindim. Onun kilo alması acayip güzel bişi. Kıyamam ben yaaaa, kızın bebeği oldu daha kucağına bile alamamıştır doğru düzgün. Allahım tez zamanda kendini toplasında bebeğimiz çıksın evine artık. Acaba kendi kendine solunumunu yapabiliyormu ufaklık yoksa makineyemi bağlı. Allahım sen yardımcı ol, o daha bir melek. Annesine babasına bağışla... Duygusala bağladım bi anda. Allah kimseye evlat acısı göstermesin

Bende mesajlastim bugun cok sukur ya insallah kuzeyinde en kisa zamanda taburcu oldugunu gorelim...

ben 2012 hamileler grubunda yazisiyorum da kizlar cok sekerler cokda yardimcilar,orda bir kizin bebeginin beyninde daha anne karnindayken kist cikmis ve kuculme olasiligi olmadigi icin bebegi suni sanciyla dogurttular birde kiz bebekmis,kiz ole yazmis...ay koptum vallaha kizlar...agla agla icim cikti...inanin olana kadar bir dert olduktan sonra baska dert...allah verecekse acisini gostermeden versininsallah....

Piraye izmirdede kar yagdi sabah bir uayandik heryer bembeyaz en son 10 yil once biraz yagmisti bu uzun zamandir gordugumuz ilk kar....

BADE bende koptum burda okuyunca allah iyiliğini versin.

maaşallah landarcha inş. dahada iyi olacak kuzeyini alıp evine gittiğini günlerinide göreceğiz.
kuzeyin kilo olması çok güzel. allahım onu annesine babasına bağışlasın inş. dualarımız onunla.

bende kar yağmasın artık diye dua ediyorum:) gerçi bi kaç gündür yağmadı ama bugün yine başladı..dew canım sen sadece camdan bakmaka kal emi..ineyim falan deme aşağılara:) piraye sende dikkat et kendine..debelenme karda:) gözümün önüne geldi karda yuvarlanan bi tip:)))
..ben dün acayip üşüyordum bugün boğazım acımaya başladı hafif hafif..yarından itibarende yanlızım,annem gidiyo

yaa landarchı andım durdumm bugün..ikisininde iyi olmasına çok sevindim..landarcha erken doğum olur diye takviye ilaçlar yapıldı sanırım,bebeğin ciğer gelişimi için..o yüzden küvezde bile olsa çabuk toparlanır o..hiç risk görünmeseydide bunlar olsaydı o ilaçlar bile yapılmamış olabilirdi..herşeyde var bi hayır..Allah yardımcıları olsun...

Kizlar gunaydin,

Gulem nasil oldu bogazin?dilerim hastalanmamissindir...

Kizlar bugun benim icin onemli gun ilk testimiz bugun olacak ense kalinligi,bas ve burun olcusu,dualarinizi eksik emeyin insan huzursuz oluyor...

Hepinizi cok opuyorum...hayirli kandiller....

CCanım benim içini ferah tut, sonuçlarınız temiz çıkacak Allahın izniyle. Kendinize dikkat edin, soğukta fazla oyalanma sokaklarda tatlım, hastalık havası var tam da... Hayırlı kendiller herkese...

Gülemcim aman güzel kendine dikkat et, boğazında yanma varsa hala bal zencefil karışımı yap kendine her sabah bir kaşık ye canım. Ya da bal karabiber ve bal karışımı var, o da boğaza çok ii geliyo. bünyenin sağlam olması gerek canım bu aralar, bol bol sebze ve meyve yemeği ihmal etme canım. Kendine dikkat et.

günaydın canım...daha iyiyim..şu adet öncesi ateş basmalarım başladı gene..çok erken biliyorum ama sırtımdan aşağı kaynar su dökülür gibi oluyorum..aman geçsede merak bitse:)
muayeneye gidiyosunuz ha:) ne güzel..herşey çooook yolunda canım,hiç bi şüphe yok..akşama anlat bize bebeğini..uyyyy mis gibi..haa belki uyuduğunuda gözünle görürsün:)

canım iyiyim iyiyim..ee yollarda koşuştururken kaptım sanırım..ama es geçti..hafif ateşlerinir gibi oldum ama geçti çok şükür:)
p.tesi işe başlayacağım ya ona seviniyorum valla..sıkıldım:)

dew cnm şu güzel günde dualarım seninle.ama önce kuzey ve gulem onların şimdi daha cok ihtiyacı var:))
cnm herşey güzel ilerliyor. hiç kalbini bozma. güzel şeyler duy ve gel bizlere anlat.
kandiliniz mübarek olsun. bende orucum bugün iftarda hepinize dua edicem.

canım iyiyim iyiyim..ee yollarda koşuştururken kaptım sanırım..ama es geçti..hafif ateşlerinir gibi oldum ama geçti çok şükür:)
p.tesi işe başlayacağım ya ona seviniyorum valla..sıkıldım:)
aman sakın ha hasta olma gulem. iyi bak kendine. ayyy evde durmayı o kadar özledimki nasıl sıkılıyosun anlamıyorum helede böyle bir sebepten. kıymetini bil.kendine cok dikkat et. öptm.
kandilin mübarek olsun cnm. rabbim yüzünü güldürür inş.

iyiyim bubuşum:)
siz şimdi dört bi taraftan kızarsınız bana..oo daha 1 hafta var diyeceksiniz eminim..ama bu iş tutmadı kızlar..adet belirtileriyle karıştırılır denir hep,ben gebe kaldığımda kanamam olmasına rağmen vücudumda beliren o her ay ki durumları yaşamamıştım.belim kasığım ağrımıştı ama adet öncesi gibi değil..hamile kalanlarda beni destekleyeceklerdir illaki değişik oluyo..adet belirtilerinin tıpkısı olmuyo..umarım bu söylediklerime haftaya bugün gülerim ama maalesef evet adetime 6-8 gün var ve benim vücudum yine çok tipik şeylerle adete sinyal veriyo..olmadığını düşünüyorum.ama negatif veya mutsuz değilim inanın..keyfim gayet yerinde..olacakları görmek için beklemek lazım ama ben bugünden itibaren eski yaşantıma tamammenn dönüyorum:)
öpüyorum sizi...kandiliniz mübarek olsun...
akşama dew den bebişi dinlemek için sabırsızlanıyorum:)

Kizlar ben geldim...kuzum kocaman olmus teyzeleri,5cm bacaklari saymadi popo kafa arasi 5cm ...ense kalinlgi ve diger olcumer cok sukur gayet normal...artik karindan muayne oluyoruz...nasil hareketli anlatamm....tam ultrasonla bakarken oksurdum istemsiz bir sekilde bir firlai cocuk rahimin bir duvarindan digerine carpti ah yavrum bir gorseniz gulme geldi tabi hepimize...her seferinde oksurunce zipliyor sandim tamamen tesadufmus oyle sarsilmazmis... Neyse sukur ki ersey yolunda....

Gulem bu belirtieri dinlemek icin cok cok erken arkadasim sakin boyle dusunme....kesinlikle regli ile hamilelik belirtilerini ayirt edemezsin bunu ayirt eden varsa tebriklerimi suarim....cooookkkk erken gzelim...

Canım gözünüz aydın,çok sevindin tatlım çok da güldüm :) :) kıyamam ben miniğe hiç. Alan geniş tabi bi otarafa bi butarafa yuvarlanıp duruyo yaramaz. Maaşallah ona. Hareketli olması da
çok güzel Ne mutlu size canım yaaaa, ne çabuk 5 cm olmuş, daha dün gibi altın yumurta dediğimiz günler... Heygidi hey, zaman ne çabuk geçiyo hayret walla :)

Gülermcim yapma canım böööle,daha çok erken umutsuzluğa kapılmak için. Regli sancılarıyla aynı olduğunu sölüyo herkes. Bak benim ablam hep regli olacak zannediyomuş o kadar regli belirtileri hissediyomuş yani, 6-7 gün geçtikten sonra test yapmış pozitif. Annem hep söler benim iki hamileliğimde de kasıklarım çok ağrımıştı, hep regli olcaaağımı sanıyodum hiç ihtimal vermiyodum diyo. O kadar çok okudum ki hamilelik belirtilerinin inan %90 hep regli belirtilerini yaşamış, hatta sivilce çıkartan bile var :):) Lütfen içini ferah tutmaya çalış. Tabiki heycanına karşı koyamazsın ama olumlu düşünmeye çalış, beceremiyosan hiç düşünmemeye çalış bu layı. AMa lütfen olumsuz olma. Öpüyorum seni çok... Kendine dikkat et. Bak gör okulda zaman daha çabuk geçecek. İnşallah mutlu haberi alıcaz hepimiz. Bak bugün kandil, dua etcanım, ben edicem hepimiz için....

hayırlı kandiller arkadaşlar.rabbim hepinize gönlünüzden geçenleri bir an önce verir inşaallah)) dew canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yaaaa bu bence kız )) senin yazdıklarını okurken sanki gözümün önünde bende olanları görüyormuşum gibi oldum.allah kucağına almayı nasip etsin canım.gülem bakıyorum her zamanki gibi test yapmadan sonucu bildiriyorsun.negatif düşünme demiyormuyuz sana iyi düşün iyi olsun.belirtilerin tutunmaya yönelik belirtiler ve haftaya buradan pozitif sonucu bize söyleyeceksin. ben de beklemedeyim olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.karnımda ve kasıklarımda ara ara ağrı ve batmada olsada negatif olmamaya çalışıyorum.benden örnek al )) şimdi bütün pozitifliğimi sana yolluyorum)) forumdan ayrılınca oturup ellerimi açıp rabbime hepiniz için kuzeyimiz için bol bol dua edeceğim.gülemciğim lütfen kendine ve bebişine dikkat et))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…