iyiyim bubuşum:)
siz şimdi dört bi taraftan kızarsınız bana..oo daha 1 hafta var diyeceksiniz eminim..ama bu iş tutmadı kızlar..adet belirtileriyle karıştırılır denir hep,ben gebe kaldığımda kanamam olmasına rağmen vücudumda beliren o her ay ki durumları yaşamamıştım.belim kasığım ağrımıştı ama adet öncesi gibi değil..hamile kalanlarda beni destekleyeceklerdir illaki değişik oluyo..adet belirtilerinin tıpkısı olmuyo..umarım bu söylediklerime haftaya bugün gülerim ama maalesef evet adetime 6-8 gün var ve benim vücudum yine çok tipik şeylerle adete sinyal veriyo..olmadığını düşünüyorum.ama negatif veya mutsuz değilim inanın..keyfim gayet yerinde..olacakları görmek için beklemek lazım ama ben bugünden itibaren eski yaşantıma tamammenn dönüyorum:)
öpüyorum sizi...kandiliniz mübarek olsun...
akşama dew den bebişi dinlemek için sabırsızlanıyorum:)
Kizlar ben geldim...kuzum kocaman olmus teyzeleri,5cm bacaklari saymadi popo kafa arasi 5cm ...ense kalinlgi ve diger olcumer cok sukur gayet normal...artik karindan muayne oluyoruz...nasil hareketli anlatamm....tam ultrasonla bakarken oksurdum istemsiz bir sekilde bir firlai cocuk rahimin bir duvarindan digerine carpti ah yavrum bir gorseniz gulme geldi tabi hepimize...her seferinde oksurunce zipliyor sandim tamamen tesadufmus oyle sarsilmazmis... Neyse sukur ki ersey yolunda....
Gulem bu belirtieri dinlemek icin cok cok erken arkadasim sakin boyle dusunme....kesinlikle regli ile hamilelik belirtilerini ayirt edemezsin bunu ayirt eden varsa tebriklerimi suarim....cooookkkk erken gzelim...
kızlar benim merkezde tedavi olan bi çift vardı,..16.denemesiymiş...sonucu pozitifmiş:))))
nasıl mutlu oldum anlatamam......çok sevindim çokkkk:)
Kızlar kandiliniz mübarek olsun..allahım hepimizin gönlündeki, dilindeki muradı kaderimize yazsın.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..ailelerimize bizlere sağlık huzur nasip etsin...
kızlar ben dualarımı yaptım hepimiz için kuzey bebek için dualar okudum.allahım sana hamd olsun ama daha fazla bizlere aratma .bizlerede analı babalı sağlıklı evlat nasip eyle dedim.ve 2 saat sonra regl oldum:-(-)))) güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.gülemciğim tüm pozitif düşüncelerimi sana yolluyorum arkadaşım inşaallah sen buradan bizlere pozitif sonucunu vereceksin.benimkisi bu aya kısmet değilmiş.inşaallah önümüzdeki ay veya ondan sonraki ay umudumu hala yitirmedim.birgün bende hamile kalacağım ve bebeğimi kucağıma alacağım.inşaallah bu duyguyu hepimiz yaşayacağız.ve ben şimde alt katta tv seyreden sevgili eşime regl olduğumu söyleyeceğim.sağolsun o da bana üzülme herşeyin hayırlısı diyecek:-( -))) eşim ve ben sağlıklıyız ya buna çok şükür.üzülmeyeceğim.......
iyi geceler kızlar.))
guleeem yanında olsam bir güzel cimcirirdim seni ..yahu bu ne böyle olumsuzluk arıyosun aranıyosun ..bak inan yazarken bile kaşlarım çatık yazıyorum eşim o ne ciddiyet diyo karşıdan bakıp:)lütfen yaaa daha dur daha dur hak yazarsa oluuur demiş bülent ersoy:)))))))canım şaka bir yana evham yapma yığınla hormon ilacı aldın ateş basmasıda olur herşeyde olur.lütfen herşey çok güzel olucak sende hemen bırakma bak kuzuların üzülür annemiz bizden vazgeçti diye..
kızlar ben dualarımı yaptım hepimiz için kuzey bebek için dualar okudum.allahım sana hamd olsun ama daha fazla bizlere aratma .bizlerede analı babalı sağlıklı evlat nasip eyle dedim.ve 2 saat sonra regl oldum:-(-)))) güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.gülemciğim tüm pozitif düşüncelerimi sana yolluyorum arkadaşım inşaallah sen buradan bizlere pozitif sonucunu vereceksin.benimkisi bu aya kısmet değilmiş.inşaallah önümüzdeki ay veya ondan sonraki ay umudumu hala yitirmedim.birgün bende hamile kalacağım ve bebeğimi kucağıma alacağım.inşaallah bu duyguyu hepimiz yaşayacağız.ve ben şimde alt katta tv seyreden sevgili eşime regl olduğumu söyleyeceğim.sağolsun o da bana üzülme herşeyin hayırlısı diyecek:-( -))) eşim ve ben sağlıklıyız ya buna çok şükür.üzülmeyeceğim.......
iyi geceler kızlar.))
Allah bizleri o kadar uğraştırmaz inşallah.hepimizin gönlüne göre versin
kızlar ben negatif değilim aslında..yani tabii ki oluruna bırakıyorum yine..belirtilere gelince kasığım flan ağrımıyo,hhiiiç bi his yok hatta..sadece adetimden 1 hfta önce başlayan sıcak basmalarım başladı..anormal gebelikte hissetmemiştim direk kanama olmuştu ve 2.gün hatırlıyorum şiddetli bel ağrım olmuştu..ee kanamadanmış odaa..yani benim sırtım yanmaya başladı bu gün:) bende dedim bu iş olmadıhaklısınız valla bende olsam aynı şeyleri söylerdim..neyse amannnn cumaya az kaldı ))))
slm gulem trasferde aramızda 2 gün var nedense 2 gün önceye kadar belirtilerim normalken dünden beri hiç bişey yok göğüs ağrısı vardı geçti test günüm çarşamba günü nasıl geçecek bilmiyorum inş seninkide benimkide bu son olur
kızlar benim merkezde tedavi olan bi çift vardı,..16.denemesiymiş...sonucu pozitifmiş:))))
nasıl mutlu oldum anlatamam......çok sevindim çokkkk:)
Merhaba ben de bebek özlemiyle yanıp tutuşan biriyim 1 i dondurulmuş olmak üzere 3 kez tüp bebek denedim ilki dış gebelik oldu ameliyat oldum.1,5 yıllık evliyken doğal gebe kalmıştım ama nedense sonra olmadı işte şimdi 6. yılımdayım tekrar gitmek istiyorum güvenimi kaybediyorum sanırım sen nerde yaptın kaçıncı denemen bi de kaç yaşındasın neb 32 yaşındayım. Yazarsan sevinirim. Ben çok kötüyüm bu aralar konuşmaya ihtiyacım var .Evliliğim sarsılıyo artık bugün 4 e kadar ağladım .Burası belki iyi gelir. Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?