Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dew canım yaaa çok güzel,maşallahhhh kuzuna..sonuna kadar böyle gidecek hiç şüphemiz yok...haaa çoğunluk kız diyo dimi,bence erkekkkkkkk:)

kızlar ben negatif değilim aslında..yani tabii ki oluruna bırakıyorum yine..belirtilere gelince kasığım flan ağrımıyo,hhiiiç bi his yok hatta..sadece adetimden 1 hfta önce başlayan sıcak basmalarım başladı..anormal gebelikte hissetmemiştim direk kanama olmuştu ve 2.gün hatırlıyorum şiddetli bel ağrım olmuştu..ee kanamadanmış odaa..yani benim sırtım yanmaya başladı bu gün:) bende dedim bu iş olmadıhaklısınız valla bende olsam aynı şeyleri söylerdim..neyse amannnn cumaya az kaldı))))

kızlar benim merkezde tedavi olan bi çift vardı,..16.denemesiymiş...sonucu pozitifmiş:))))
nasıl mutlu oldum anlatamam......çok sevindim çokkkk:)

guleeem yanında olsam bir güzel cimcirirdim seni ..yahu bu ne böyle olumsuzluk arıyosun aranıyosun ..bak inan yazarken bile kaşlarım çatık yazıyorum eşim o ne ciddiyet diyo karşıdan bakıp:)lütfen yaaa daha dur daha dur hak yazarsa oluuur demiş bülent ersoy:)))))))canım şaka bir yana evham yapma yığınla hormon ilacı aldın ateş basmasıda olur herşeyde olur.lütfen herşey çok güzel olucak sende hemen bırakma bak kuzuların üzülür annemiz bizden vazgeçti diye..

ahh ahhh ne güzel haberler bunlar yerim ben o 5 cm lik lokumu...cnm Allahım sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına alıp huzurla büyütmeyi de nasip etsin inş..diğer testlerde de hiç bir sorun olmaz inş. ferah tut içini...

Kızlar kandiliniz mübarek olsun..allahım hepimizin gönlündeki, dilindeki muradı kaderimize yazsın.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ..ailelerimize bizlere sağlık huzur nasip etsin...

kızlar ben dualarımı yaptım hepimiz için kuzey bebek için dualar okudum.allahım sana hamd olsun ama daha fazla bizlere aratma .bizlerede analı babalı sağlıklı evlat nasip eyle dedim.ve 2 saat sonra regl oldum:-(-)))) güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.gülemciğim tüm pozitif düşüncelerimi sana yolluyorum arkadaşım inşaallah sen buradan bizlere pozitif sonucunu vereceksin.benimkisi bu aya kısmet değilmiş.inşaallah önümüzdeki ay veya ondan sonraki ay umudumu hala yitirmedim.birgün bende hamile kalacağım ve bebeğimi kucağıma alacağım.inşaallah bu duyguyu hepimiz yaşayacağız.ve ben şimde alt katta tv seyreden sevgili eşime regl olduğumu söyleyeceğim.sağolsun o da bana üzülme herşeyin hayırlısı diyecek:-(-))) eşim ve ben sağlıklıyız ya buna çok şükür.üzülmeyeceğim.......
iyi geceler kızlar.))

kızlar benim merkezde tedavi olan bi çift vardı,..16.denemesiymiş...sonucu pozitifmiş:))))

Allah bizleri o kadar uğraştırmaz inşallah.hepimizin gönlüne göre versin

Lee cnm,guzel dualarin icin tesekkurler birtanem....senin pzitifligine hayranim elbette olacak sizlerinde bebekleri sglikla kucaginiza alacaksiniz buna hic suphem yok...once bizlein sagligi elerimiin sagligi geisi gelir buna inaniyorum...

Kizlar hepinize bebecigim icin olan iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim eksik olmayin...vallaha 5 cm daha bidik bana yaptiklarini bir bilsenz..aksam yine ciarttim,sabahta ogurutuler fian tam gecti diyorum yine basliyor cocugumu guzel besleyemiyorum diye cok huzursuzum vallaha... (( dilerim gececek bugunlerde....

hay Allah iyiliğini versin çok güldüm offff:))))))) valla tipik belirti diye düşündüm bi an yazıverdim aklımdakileri..biliyodum ben başıma geleceği:))) tamammmm...cumaya kadar gık demicem:) sahii bide 2 taneydi..ben işlemi yaptırıp bi kaç gün geçtikten sonra kopuyorum olaydan.nasıl bi düşünce olayım var çözemedim kendimi:) ama kötü değilim bundan çook eminim.

canım sağol duaların için..regl olmana üzüldüm ama aksamaması bile ne kadar normal olduğunu gösteriyo bence..bi zamanı var bu işin,hepimiz buna inanıyoruz,belki bu yüzden heyecanlanamıyorum kendi adıma..zamanıysa olur,değilse olmaz düşüncesindeyim..negatif gibi duruyorum ama kaygılı değilim..bu yüzden sende bütün pozitifliğinle devam edeceksin yola...şükür ki sağlığımız yerinde...şükür ki anne olabilme umudumuz hep var....

slm gulem trasferde aramızda 2 gün var nedense 2 gün önceye kadar belirtilerim normalken dünden beri hiç bişey yok göğüs ağrısı vardı geçti test günüm çarşamba günü nasıl geçecek bilmiyorum inş seninkide benimkide bu son olur

Merhaba ben de bebek özlemiyle yanıp tutuşan biriyim 1 i dondurulmuş olmak üzere 3 kez tüp bebek denedim ilki dış gebelik oldu ameliyat oldum.1,5 yıllık evliyken doğal gebe kalmıştım ama nedense sonra olmadı işte şimdi 6. yılımdayım tekrar gitmek istiyorum güvenimi kaybediyorum sanırım sen nerde yaptın kaçıncı denemen bi de kaç yaşındasın neb 32 yaşındayım. Yazarsan sevinirim. Ben çok kötüyüm bu aralar konuşmaya ihtiyacım var .Evliliğim sarsılıyo artık bugün 4 e kadar ağladım .Burası belki iyi gelir. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

merhaba canım nerde tedavi oldun?belirti bende de yok..opu dan ağrım olmuştu,o biraz devam etti ama geçti şükür..göğüslerim hep acıyo ama östrojen tabletten..kendimi dinlemiyorum...inşallahh canım son olur bu sefer..mutlaka haber ver:)

Hangi merkez canım ben Anatolıada tedavi gördüm memnundum aslında ama sonuca ulaşamayınca soru işaretleri oluştu kafamda abartıyormuyum acaba?

canım ağlama lütfen..bende umutsuz gibi davranıyorum ama zamana bırakmayı öğrendiğimden sanırım...
ben 31 yaşındayım..4 senedir uğraşıyoruz.2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım..bu ikinci denemem..bende endometriozis 4.evre vardı..tüpler ve rahim temizmiş ama rahim bağırsaklara falan yapışmış..2 sene önce laparoskopide anlaşıldı,akdeniz tıpta olmuştu..operasyondan sonra ilk aşılamam oldu negatifti..sonraki ay doğal yolla gebe kaldım ama kalp atımı olmadı kürtaj oldum..o arada haşimato troidi olduğumu öğrendim..eşimde morfoloji düşük ama önemli olduğunu düşünmüyoruz(bu sayfada morfolojinin önemli olmadığını hamile kalarak kanıtlayan arkadaşlarımız var:)) ve bugüne geldik canım..haaa çocukluğumdan gelen bi hastalığım vardı geçen sene teşhis kondu fmf...ilaç içmek zorundayım hergün..geçen yaz ilk tüp bebeği yaptık antalya tüp bebek merkezinde..olmadı..şimdi ikinciyi yaptık ilk kez 2 tane dondurulmuşum var..2,5 cm çikolata kistim var ve yumurtada kaliteyi ve rezervi azaltıyo.tüm bunlara rağmen çabalıyorum..sende öyle yapacaksın..evet burası iyi gelir..ben burdaki dostlarım sayesinde kolay atlatıyorum artık...sende yaz bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…