Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hangi merkez canım ben Anatolıada tedavi gördüm memnundum aslında ama sonuca ulaşamayınca soru işaretleri oluştu kafamda abartıyormuyum acaba?

canım antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım..ilkide orda oldu..merkeze ilk muayene oluşum 2008 deydi..o zaman bize herşey yolunda dedi doktorum ve tedaviye almadı.sonradan bi sürü sorun çıkması banada acaba dedirtti ama yinede orayı tercih ettim..

Neyse yazmayacaksın sanırım ben olsaydım tüm bildiklerimi paylaşırdım sizlerle yine de her şey gönlünce olsun iyi bilirim bu beklemeleri ben sadece dertleşmek istemiştim.

ben diyarbakırda yaptım cnm bu östrojen hap birde jel acaba adeti geciktirir mi.hep sancım vardı taki perşembeye kadar herşey yolundaydı perşembe günleri kalçadan iğnem vardı yaptım geldim bütün belirtileri yok oldu kuyruk sokumunda hep sancım vardı bir kez daha hamilelik yaşamıştm düşük oldu o onun gibiydi sancılar ama 2 gündür belirtiler gitti benimde ümidim kalmadı artık

Neyse yazmayacaksın sanırım ben olsaydım tüm bildiklerimi paylaşırdım sizlerle yine de her şey gönlünce olsun iyi bilirim bu beklemeleri ben sadece dertleşmek istemiştim.

canım ben yazıyorum ama geçmi kaldım anlamadım...tabii ki paylaşmak için burdayız.ben görüyorum yazdıklarımı ama anlamadım...biz burda birbirimie moral olalım diye varız.kim olursa olsun..

çok teşekkür ederim canım yaa bendeki sebebsiz infertelite elim kolum bağlı yani herşey iyi ama yok işte tekrar teşekkürler dua ediyorum senin için ben mayısta düşünüyorum öğretmenim çünkü sınıfımı bırakamıyorum allah hepimizi sevindirsin.

canım östrojen değilde progesteron adeti önlüyo..ben sadece jelini kullanıyorum.ama iğnesiyle beraber yapılanlarda var..doktorun tercihi..bende eski gebeliğimle karşılştırıyorum ama doğru değil belkide..belkemekten başka yapacak bişey yok:)))

canım bu işin sebebini zor buluyolar..bana 19 yıl sonra anne olmuş bi kadın aman troidlerine baktır demişti..bende doktora gidiyorum öle bi sorunum yok demiştim..halbuki troid hastasıymışım..sende sıkıntı vardır demiyorum sakın yanlış anlama..ama eğer bir doktor gördüyse bu güne kadar bi başkasınada görün..bu arada bende öğretmenim..şubat tatiline denk getirdim:)

Bi de ben de dış gebelik olduğu için sağ tüpüm kapalı gebelik şansını etkiliyor sanırım tüp bebekte % 1 i bulmayı başardım yani:) şansızım bundan sonra dış gebelik ihtimalim var yani.Bu konuyla ilgili tanıdıklarınız bilgileriniz var sa öğrenmek isterim

Kaç doktor gördü bir bilsen doğuştan tiroid ile ilgili bir sıkıntı vardı ama gebeliğe engel değilmiş dahiliye doktoruyla paralel gittim bir süre yine de6 ayda bir baktırıyorum sağol tatlım.Senin gibi ilaç alıyordum Etrox aldım sende benzer bir ilaç mı alıyorsun?

Canım şu an çıkıyorum tekrar görüşürüz çok sevidim seni tanıdığıma habersiz bırakma bizi umutsuzluğa kapılma sakın by

canm bende eutrox kullanıyorum hala...
neyse canım bende çıyorum..uğrayın her zaman....
akşama uğrarım yine...

canm bende eutrox kullanıyorum hala...
neyse canım bende çıyorum..uğrayın her zaman....
akşama uğrarım yine...

Yaaa ben bıraktım hatamı yaptım acaba gerçi sonraki kontrollerde tiroidde sıkıntı çıkmadı ama ne dersin canım

dew cnm gözünaydın çok şükür herşey yolunda. 5 cm lik bir mucize yarın öbür gün bi bakmışsın kocaman bir delikanlı olmuş..aaa bak erkek geldi dilime:))hayırlısı olsun.
onun bulunduğu yer cok rahat onun için özenle hazırlanmış doğduktan sonra bile hep arayacağı huzur var orda merak etme..

cnm üzülme hiç. herşeyin bi zamanı var. biz o zamana ulaşma yolunda mücadele veriyoruz sadece. bakalım ne zamana kadar. allah büyük. ben inanıyorum olacak birgün bunların hepsini gülerek hatırlayacağız. benim gittiğim bi dr sunu demişti. artık olmaması yüzde 2 lere falan düşecek çünkü tıp o kadar ilerlediki eninde sonunda oluyor demişti. kesinlikle olmaz denilenlerde cok az olacak demişti. bende aynı fikirdeyim.
hamdolsun bugünümüzede allah bugünlerimizi aratmasın.

Yaaa ben bıraktım hatamı yaptım acaba gerçi sonraki kontrollerde tiroidde sıkıntı çıkmadı ama ne dersin canım

doktor ilacı bırak dediyse kafan karışmasın,ama kontrol ol mutlaka..troid çok önemli.benim tsh ım sınırın biraz üzerinde çıkınca endokrine yönlendirdiler..orda da haşimato troidi olduğu ortaya çıktı..maalesef iyileşme diye bişey yok.ömür boyu ilaç içicem..
dış gebelik yaşadım demişsin,evet tüplerin olmayışı yada tıkalı olması doğal gebeliğe etkili ama tüp bebek tedavisinde bi etkisi yok,o yüzden üzülme bence..
inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz,bizde anne oluruz....

ya 5 cm.cik boyuna bakmadan üzüyo sen sıpa yaaaa.canım benim hiç endişe etme o gıdasını alıyodur..doktorda gerekli takviyeleri yapar ihtiyacın olursa..

Herkese selam,

Aramiza yeni arkadslarimiz katilmis,dilerim en kisa zamanda bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz...

Bubus sagol guzelim iyi dileklerin icin...gulem sorma vallaha benim sipa boyuna bakmiyor annesine neler yapiyor...bugun ilk defa 3-4 saat disari ciktik esimle bir aradaslarla bulustuk tost bile yedim disarda astim kendimi,gerci eve geldim esofmanlarimi giyer giymez hoppp yataga bir uyumusum ki sormayin... :)

gülem gözünüz aydın kedersizin sonucu pozitifmiş.İNŞAALLAH DARISI BAŞINA bence hepiniz olumlu sonucu alacaksınız.))) murat bey uğurlu geldi) inşaallah gerek kalmaz hamile kalırım eğer olmazsa bende bu sefer murat beyi düşünüyordum.bakarsın sizin uğurunuz banada bulaşır ))
ben üzülmedim sadece bir iki damla göz yaşı akıttım o kadar. o da olsun değilmi ) yooooo öyle kolay kolay pes etmeyeceğim allahım sağlık versin ,pozitifliğimden vazgeçmeyeceğim.üzülmek demek hormonlarımızın alt üst olması demek buda bebişimizden biraz daha uzaklaşmak demek onun için asla moral bozmak yok.allah bizlere, eşlerimize sağlık ve huzur versin .asıl önemli olan bu.
burada birçok arkadaşımızın umutsuz derken bebeklerine kavuşmalarına şahit oluyoruz.onlar bize güç veriyor.bunların arasına zamanı gelince bizlerde ekleneceğiz.ben tedaviye devam edeceğim bu ayda aynı tedaviyi uygulayacağım inşaallah bu sefer olacak)
dew canım kız veya erkek inşaallah rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip etsin.kekecin tedavisi nasıl gidiyor acaba sanırım iğnelere başlamıştı değilmi? zrda canım kolay değil hepimiz biliyoruz bu süreçler çok zor ama şunu düşün allaha şükür sağlığın yerinde eşinle senin huzurunuz sağlığınız herşeyden önce gelir. dış gebeliktede sanırım tekrar olayı olabiliyormuş bunun için günün geçtiği an dr.gidip test yaptırman gerekiyormuş.ben dış gebelikten sonra normal hamile kalan kişilerde biliyorum.ama dediğim gibi günün 1günde geçse hemen dr.a gitmen gerekiyor. sakın karamsarlığa kaptırma kendini)

bubuşcuğum sağol canım.bende senin pozitifliğine hayranım) daha öncede demiştim sanırım benim içimede senin kendiliğinden hamile kalacağın doğuyor.alternatif tedavilerin sende işe yarayacağına inanıyorum.devam ediyormusun hala? evet rabbime hamd olsun inşaallah daha fazla aratmadan verecektir bizlerede))

sağol canım tek tüpüm sağlıklı şükür doğal kalma şansım herşeye rağmen varmış ama ben tüp bebekle deneyeceğim nisan mayıs gibibilmiyorum bir mucize olur belki ben de ANNE olurum .Bu arada kedersizi nerden öğrendiniz tebrik etmek istiyorum.Sevinçten deliye döndüm darıs bizeeee.

Son düzenleme:

Canım benim iyiki varsınız sizler güç veriyorsunuz bana kedersize çok sevindim sevinçten ağladık eşim bile sevinçte bağırdı. Rabbim hepimize göstersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…