Hangi merkez canım ben Anatolıada tedavi gördüm memnundum aslında ama sonuca ulaşamayınca soru işaretleri oluştu kafamda abartıyormuyum acaba?
merhaba canım nerde tedavi oldun?belirti bende de yok..opu dan ağrım olmuştu,o biraz devam etti ama geçti şükür..göğüslerim hep acıyo ama östrojen tabletten..kendimi dinlemiyorum...inşallahh canım son olur bu sefer..mutlaka haber ver:)
Neyse yazmayacaksın sanırım ben olsaydım tüm bildiklerimi paylaşırdım sizlerle yine de her şey gönlünce olsun iyi bilirim bu beklemeleri ben sadece dertleşmek istemiştim.
canım ağlama lütfen..bende umutsuz gibi davranıyorum ama zamana bırakmayı öğrendiğimden sanırım...
ben 31 yaşındayım..4 senedir uğraşıyoruz.2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım..bu ikinci denemem..bende endometriozis 4.evre vardı..tüpler ve rahim temizmiş ama rahim bağırsaklara falan yapışmış..2 sene önce laparoskopide anlaşıldı,akdeniz tıpta olmuştu..operasyondan sonra ilk aşılamam oldu negatifti..sonraki ay doğal yolla gebe kaldım ama kalp atımı olmadı kürtaj oldum..o arada haşimato troidi olduğumu öğrendim..eşimde morfoloji düşük ama önemli olduğunu düşünmüyoruz(bu sayfada morfolojinin önemli olmadığını hamile kalarak kanıtlayan arkadaşlarımız var:)) ve bugüne geldik canım..haaa çocukluğumdan gelen bi hastalığım vardı geçen sene teşhis kondu fmf...ilaç içmek zorundayım hergün..geçen yaz ilk tüp bebeği yaptık antalya tüp bebek merkezinde..olmadı..şimdi ikinciyi yaptık ilk kez 2 tane dondurulmuşum var..2,5 cm çikolata kistim var ve yumurtada kaliteyi ve rezervi azaltıyo.tüm bunlara rağmen çabalıyorum..sende öyle yapacaksın..evet burası iyi gelir..ben burdaki dostlarım sayesinde kolay atlatıyorum artık...sende yaz bize..
ben diyarbakırda yaptım cnm bu östrojen hap birde jel acaba adeti geciktirir mi.hep sancım vardı taki perşembeye kadar herşey yolundaydı perşembe günleri kalçadan iğnem vardı yaptım geldim bütün belirtileri yok oldu kuyruk sokumunda hep sancım vardı bir kez daha hamilelik yaşamıştm düşük oldu o onun gibiydi sancılar ama 2 gündür belirtiler gitti benimde ümidim kalmadı artık
çok teşekkür ederim canım yaa bendeki sebebsiz infertelite elim kolum bağlı yani herşey iyi ama yok işte tekrar teşekkürler dua ediyorum senin için ben mayısta düşünüyorum öğretmenim çünkü sınıfımı bırakamıyorum allah hepimizi sevindirsin.
canım bu işin sebebini zor buluyolar..bana 19 yıl sonra anne olmuş bi kadın aman troidlerine baktır demişti..bende doktora gidiyorum öle bi sorunum yok demiştim..halbuki troid hastasıymışım..sende sıkıntı vardır demiyorum sakın yanlış anlama..ama eğer bir doktor gördüyse bu güne kadar bi başkasınada görün..bu arada bende öğretmenim..şubat tatiline denk getirdim:)
canm bende eutrox kullanıyorum hala...
neyse canım bende çıyorum..uğrayın her zaman....
akşama uğrarım yine...
Kizlar ben geldim...kuzum kocaman olmus teyzeleri,5cm bacaklari saymadi popo kafa arasi 5cm ...ense kalinlgi ve diger olcumer cok sukur gayet normal...artik karindan muayne oluyoruz...nasil hareketli anlatamm....tam ultrasonla bakarken oksurdum istemsiz bir sekilde bir firlai cocuk rahimin bir duvarindan digerine carpti ah yavrum bir gorseniz gulme geldi tabi hepimize...her seferinde oksurunce zipliyor sandim tamamen tesadufmus oyle sarsilmazmis... Neyse sukur ki ersey yolunda....
Gulem bu belirtieri dinlemek icin cok cok erken arkadasim sakin boyle dusunme....kesinlikle regli ile hamilelik belirtilerini ayirt edemezsin bunu ayirt eden varsa tebriklerimi suarim....cooookkkk erken gzelim...
kızlar ben dualarımı yaptım hepimiz için kuzey bebek için dualar okudum.allahım sana hamd olsun ama daha fazla bizlere aratma .bizlerede analı babalı sağlıklı evlat nasip eyle dedim.ve 2 saat sonra regl oldum:-(-)))) güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.gülemciğim tüm pozitif düşüncelerimi sana yolluyorum arkadaşım inşaallah sen buradan bizlere pozitif sonucunu vereceksin.benimkisi bu aya kısmet değilmiş.inşaallah önümüzdeki ay veya ondan sonraki ay umudumu hala yitirmedim.birgün bende hamile kalacağım ve bebeğimi kucağıma alacağım.inşaallah bu duyguyu hepimiz yaşayacağız.ve ben şimde alt katta tv seyreden sevgili eşime regl olduğumu söyleyeceğim.sağolsun o da bana üzülme herşeyin hayırlısı diyecek:-( -))) eşim ve ben sağlıklıyız ya buna çok şükür.üzülmeyeceğim.......
iyi geceler kızlar.))
Yaaa ben bıraktım hatamı yaptım acaba gerçi sonraki kontrollerde tiroidde sıkıntı çıkmadı ama ne dersin canım
Kizlar hepinize bebecigim icin olan iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim eksik olmayin...vallaha 5 cm daha bidik bana yaptiklarini bir bilsenz..aksam yine ciarttim,sabahta ogurutuler fian tam gecti diyorum yine basliyor cocugumu guzel besleyemiyorum diye cok huzursuzum vallaha...(( dilerim gececek bugunlerde....
dew cnm gözünaydın çok şükür herşey yolunda. 5 cm lik bir mucize yarın öbür gün bi bakmışsın kocaman bir delikanlı olmuş..aaa bak erkek geldi dilime:))hayırlısı olsun.
onun bulunduğu yer cok rahat onun için özenle hazırlanmış doğduktan sonra bile hep arayacağı huzur var orda merak etme..
cnm üzülme hiç. herşeyin bi zamanı var. biz o zamana ulaşma yolunda mücadele veriyoruz sadece. bakalım ne zamana kadar. allah büyük. ben inanıyorum olacak birgün bunların hepsini gülerek hatırlayacağız. benim gittiğim bi dr sunu demişti. artık olmaması yüzde 2 lere falan düşecek çünkü tıp o kadar ilerlediki eninde sonunda oluyor demişti. kesinlikle olmaz denilenlerde cok az olacak demişti. bende aynı fikirdeyim.
hamdolsun bugünümüzede allah bugünlerimizi aratmasın.
doktor ilacı bırak dediyse kafan karışmasın,ama kontrol ol mutlaka..troid çok önemli.benim tsh ım sınırın biraz üzerinde çıkınca endokrine yönlendirdiler..orda da haşimato troidi olduğu ortaya çıktı..maalesef iyileşme diye bişey yok.ömür boyu ilaç içicem..
dış gebelik yaşadım demişsin,evet tüplerin olmayışı yada tıkalı olması doğal gebeliğe etkili ama tüp bebek tedavisinde bi etkisi yok,o yüzden üzülme bence..
inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz,bizde anne oluruz....
gülem gözünüz aydın kedersizin sonucu pozitifmiş.İNŞAALLAH DARISI BAŞINA bence hepiniz olumlu sonucu alacaksınız.))) murat bey uğurlu geldi ) inşaallah gerek kalmaz hamile kalırım eğer olmazsa bende bu sefer murat beyi düşünüyordum.bakarsın sizin uğurunuz banada bulaşır ))
ben üzülmedim sadece bir iki damla göz yaşı akıttım o kadar. o da olsun değilmi) yooooo öyle kolay kolay pes etmeyeceğim allahım sağlık versin ,pozitifliğimden vazgeçmeyeceğim.üzülmek demek hormonlarımızın alt üst olması demek buda bebişimizden biraz daha uzaklaşmak demek onun için asla moral bozmak yok.allah bizlere, eşlerimize sağlık ve huzur versin .asıl önemli olan bu.
burada birçok arkadaşımızın umutsuz derken bebeklerine kavuşmalarına şahit oluyoruz.onlar bize güç veriyor.bunların arasına zamanı gelince bizlerde ekleneceğiz.ben tedaviye devam edeceğim bu ayda aynı tedaviyi uygulayacağım inşaallah bu sefer olacak)
dew canım kız veya erkek inşaallah rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almak nasip etsin.kekecin tedavisi nasıl gidiyor acaba sanırım iğnelere başlamıştı değilmi? zrda canım kolay değil hepimiz biliyoruz bu süreçler çok zor ama şunu düşün allaha şükür sağlığın yerinde eşinle senin huzurunuz sağlığınız herşeyden önce gelir. dış gebeliktede sanırım tekrar olayı olabiliyormuş bunun için günün geçtiği an dr.gidip test yaptırman gerekiyormuş.ben dış gebelikten sonra normal hamile kalan kişilerde biliyorum.ama dediğim gibi günün 1günde geçse hemen dr.a gitmen gerekiyor. sakın karamsarlığa kaptırma kendini)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?