hay Allah iyiliğini versin çok güldüm offff:))))))) valla tipik belirti diye düşündüm bi an yazıverdim aklımdakileri..biliyodum ben başıma geleceği:))) tamammmm...cumaya kadar gık demicem:) sahii bide 2 taneydi..ben işlemi yaptırıp bi kaç gün geçtikten sonra kopuyorum olaydan.nasıl bi düşünce olayım var çözemedim kendimi:) ama kötü değilim bundan çook eminim.
kızlar ben dualarımı yaptım hepimiz için kuzey bebek için dualar okudum.allahım sana hamd olsun ama daha fazla bizlere aratma .bizlerede analı babalı sağlıklı evlat nasip eyle dedim.ve 2 saat sonra regl oldum:-(-)))) güleyimmi ağlayayımmı bilemedim.gülemciğim tüm pozitif düşüncelerimi sana yolluyorum arkadaşım inşaallah sen buradan bizlere pozitif sonucunu vereceksin.benimkisi bu aya kısmet değilmiş.inşaallah önümüzdeki ay veya ondan sonraki ay umudumu hala yitirmedim.birgün bende hamile kalacağım ve bebeğimi kucağıma alacağım.inşaallah bu duyguyu hepimiz yaşayacağız.ve ben şimde alt katta tv seyreden sevgili eşime regl olduğumu söyleyeceğim.sağolsun o da bana üzülme herşeyin hayırlısı diyecek:-( -))) eşim ve ben sağlıklıyız ya buna çok şükür.üzülmeyeceğim.......
iyi geceler kızlar.))
hıııh şöyle aferin:)) başında bekliyorum fransız dadılar gibi cuma günü de burda tepinicez inş.:)kötü olman içinde hiç bir sebep yok zaten .bak işe başlıycaksın cnm amaaan boşver demeye kalkma sakın fazla ayakta durma dikkatli ol lütfen....
:18: yaaa tamam tamam..belirti falan yazmycam,ama bugün çarşıda gezindim biraz..e doktor normal hayatına dön dedi,epey yürüdüm ama iyiyim:)
kızlar merkezde kedersizle beraber 2 arkadaş daha vardı birinin daha pozitifmiş:) antalya dışından geldiler,hatta biri istanbuldan gelmişti.. üçününde 5.gün embriyosuydu.arka arkaya pozitifleri duymak çok iyi geldi.çok moral oldu bana.umarım bende sıradaki pozitifimdir..
bu arada gerçekten kekecb nerelerde?melodi ne alemdeki?
:))yaaa cnm takılıyorum işte sen iyi ol yeter ..tabi yatağa bağlı kalıcaksın diye bişey yok kısa yürüyüşlere bişey demiyo dr.lar ama sen yinede dikkat et...ne güzel arkadaşlarına da çok sevindim darısı hepimizin başına..inş. sıradaki de sen olursun cnm
günaydın hanımlar sizi ağustos ayından beri takip ediyorum takip etme sebebim ise çok garip 23 yaşındayım evli değilim ama 2 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum inanın size hep dua ediyorum buraya arada bakıyordum ama yazmıyordum içimden yazman gerektiği sizin için tanımadığınız kişilerin dua ettiği geçti , ben DEW arkadaşımızın yazdıklarından birinde çok ağlamıştım allah yüzüne gülmüş burayı okurken ağladığım çok oldu dualarımla yanınızdayım 2012 size uğurlu gelicek inşallah.Allah hepinizin kucağına bebekleri vericek biraz zorlu ve yorucu yolunuz allah bazı insanlara kolay verirmiş sınarmış bazılarınada zor vermimiş önemli olan zoru başarmak ki bu topikteki herkesin hamile kalacağına inancım tam
benim size birşey sormam gerekiyor kafam çok karışık yardımcı olabilirmisiniz bilginiz vardır kk dan çok şey öğrendim herşey ağustos ayında lekelenmemle başladı doktor 2 tane 2 cm lik sağda solda kist gördü çok korktum tabi eylül adetimi bekledi,eylül adetimden sonra sağdaki kist yok olmuş soldaki duruyordu 3 ay doğum kontrol kullancan dedi ekimde başladım aralık sonu bitti en son aralık 25 te hasta oldum doktorada gitmedim, işin en garibi düzensiz adet sanırsam bu benim adetim gedcikiyor ve ben fakında değilim doktora bu şikayeti bile sölemedim doğum kontrol hapı aşırı iyi geldi adetim 3 ay düzenliydi kilo yapmadı kıllarımı azalttı göğsümü hafif büyüttü en önemlisi ağlamadım zırlamadım hormonlarım dengelendi şimdi doktor araştırıyorum şirketimiz florance nigthngelle anlaşmayı kesti anadolu yakasında oturuyorum ve doktor bulmam lazım benim yaş grubumda bütün arkadaşlarımda bu sorun var hepsinde kist ve adet düzensiliği hatta biri 20 gün oluyor ama çok korkuyorum benim ne yapmam gerekiyor bu sorun değl biliyorum gözümde büyütüyor olabilirmiyim çoğunuz benden büyüksünüz ne olursunuz tavsiye verin o kist yok olduysa bile adet düzensizliğine çare varmıdır illa doğum kontrol hapımı almam gerekiyor
kızlar nerelerdesiniz....pazar keyfiniz bitmedimi daha?
merhaba canım,hoşgeldin..bizim için dua eden birilerinin olduğunu bilmek çok güzel..çok sağol..Allah dermansız dert vermesin...inşallah sen evlenir istediğin an hamile kalabilirsin,en önemlisi ağız tadı,umarım sevdiğin kişiyle huzurlu bi yuvan olur...
ben istanbulu ve istanbuldaki hastaneleri hiç bilmem..ama durumunla alakalı bildiğim kadarıyla yorum yapabilirim..adet düzensizliği bi çok sebepten olabiliyor ama en yaygın bildiğimiz polikistik over sendromu denen bi hastalık.ovülasyon olamadığın zaman yumurtalar kist olarak kalıyo ve doğum kontrol hapıyla eriyo bu kistler..ayrıca doğum k.hapı adetide düzene sokuyo..kiloluysan eğer mutlaka kilo vermeye çalış..kilo verince tablo genelde düzeliyo,ama mutlaka doktor kontrolünde ol canım..
canım kilo problemim yok zayıfımdır ama işte doktora gidip gözükmem lazım doğru dedin çok teşekkür ederim biraz takıyorum belki ama evlennince koşuturmaktansa bu işi evlenmeden düzeltmek istiyorum çok teşkkürler
günaydın hanımlar sizi ağustos ayından beri takip ediyorum takip etme sebebim ise çok garip 23 yaşındayım evli değilim ama 2 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum inanın size hep dua ediyorum buraya arada bakıyordum ama yazmıyordum içimden yazman gerektiği sizin için tanımadığınız kişilerin dua ettiği geçti , ben DEW arkadaşımızın yazdıklarından birinde çok ağlamıştım allah yüzüne gülmüş burayı okurken ağladığım çok oldu dualarımla yanınızdayım 2012 size uğurlu gelicek inşallah.Allah hepinizin kucağına bebekleri vericek biraz zorlu ve yorucu yolunuz allah bazı insanlara kolay verirmiş sınarmış bazılarınada zor vermimiş önemli olan zoru başarmak ki bu topikteki herkesin hamile kalacağına inancım tam
benim size birşey sormam gerekiyor kafam çok karışık yardımcı olabilirmisiniz bilginiz vardır kk dan çok şey öğrendim herşey ağustos ayında lekelenmemle başladı doktor 2 tane 2 cm lik sağda solda kist gördü çok korktum tabi eylül adetimi bekledi,eylül adetimden sonra sağdaki kist yok olmuş soldaki duruyordu 3 ay doğum kontrol kullancan dedi ekimde başladım aralık sonu bitti en son aralık 25 te hasta oldum doktorada gitmedim, işin en garibi düzensiz adet sanırsam bu benim adetim gedcikiyor ve ben fakında değilim doktora bu şikayeti bile sölemedim doğum kontrol hapı aşırı iyi geldi adetim 3 ay düzenliydi kilo yapmadı kıllarımı azalttı göğsümü hafif büyüttü en önemlisi ağlamadım zırlamadım hormonlarım dengelendi şimdi doktor araştırıyorum şirketimiz florance nigthngelle anlaşmayı kesti anadolu yakasında oturuyorum ve doktor bulmam lazım benim yaş grubumda bütün arkadaşlarımda bu sorun var hepsinde kist ve adet düzensiliği hatta biri 20 gün oluyor ama çok korkuyorum benim ne yapmam gerekiyor bu sorun değl biliyorum gözümde büyütüyor olabilirmiyim çoğunuz benden büyüksünüz ne olursunuz tavsiye verin o kist yok olduysa bile adet düzensizliğine çare varmıdır illa doğum kontrol hapımı almam gerekiyor
benim size birşey sormam gerekiyor kafam çok karışık yardımcı olabilirmisiniz bilginiz vardır kk dan çok şey öğrendim herşey ağustos ayında lekelenmemle başladı doktor 2 tane 2 cm lik sağda solda kist gördü çok korktum tabi eylül adetimi bekledi,eylül adetimden sonra sağdaki kist yok olmuş soldaki duruyordu 3 ay doğum kontrol kullancan dedi ekimde başladım aralık sonu bitti en son aralık 25 te hasta oldum doktorada gitmedim, işin en garibi düzensiz adet sanırsam bu benim adetim gedcikiyor ve ben fakında değilim doktora bu şikayeti bile sölemedim doğum kontrol hapı aşırı iyi geldi adetim 3 ay düzenliydi kilo yapmadı kıllarımı azalttı göğsümü hafif büyüttü en önemlisi ağlamadım zırlamadım hormonlarım dengelendi şimdi doktor araştırıyorum şirketimiz florance nigthngelle anlaşmayı kesti anadolu yakasında oturuyorum ve doktor bulmam lazım benim yaş grubumda bütün arkadaşlarımda bu sorun var hepsinde kist ve adet düzensiliği hatta biri 20 gün oluyor ama çok korkuyorum benim ne yapmam gerekiyor bu sorun değl biliyorum gözümde büyütüyor olabilirmiyim çoğunuz benden büyüksünüz ne olursunuz tavsiye verin o kist yok olduysa bile adet düzensizliğine
çare varmıdır illa doğum kontrol hapımı almam gerekiyor
kızlarrrr selamm ben geldim .bugün opum vardı neyse yumurta toplama işini atlattık hayırlısıyla ..elde var 9 yumurta ben daha çok bekliyordum açıkçası ultrason kontrollerinde daha fazlaydı neden böyle oldu anlamadım sanırım diğerleri erken çatlamış olabilir .neyse sağlık olsun diyorum içinden biri benim bebeğim olsun inşallah ..yarın haber vericekler bakalım neler oldu transfer günü vs..inşallah sağlıklı embriyolarım olabilir lütfen dualarınızı eksik etmeyin ..biraz ağrım var ..şimdilik hoşçakalın sonra gene gelirim öpüyorum sizi bol şans bu yolda herkese :)
kızlarrrr selamm ben geldim .bugün opum vardı neyse yumurta toplama işini atlattık hayırlısıyla ..elde var 9 yumurta ben daha çok bekliyordum açıkçası ultrason kontrollerinde daha fazlaydı neden böyle oldu anlamadım sanırım diğerleri erken çatlamış olabilir .neyse sağlık olsun diyorum içinden biri benim bebeğim olsun inşallah ..yarın haber vericekler bakalım neler oldu transfer günü vs..inşallah sağlıklı embriyolarım olabilir lütfen dualarınızı eksik etmeyin ..biraz ağrım var ..şimdilik hoşçakalın sonra gene gelirim öpüyorum sizi bol şans bu yolda herkese :)
hadi geçmiş olsun cnm öyle böyle derken sende yolun yarısına geldin ay zaman ne çabuk geçiyo..inş. yumurtaların fire vermeden döllenir ve kaliteli kuzuların olur cnm .9 az değil zaten bir tane transfer ediyolar dondurulmuşunda kalır büyük ihtimal...güzel haberlerini bekliyoruz cnm
Waaayyyy zaman ne kadar hızlı geçmiş böle, opu olmuşsun bile :) :) 9 bence gayet güzel bi rakam. Ohhhh dondurulmuşta kalıcak :) :) umarım hepsi 1. kalite olur canım. İçlerinden biri yavrun olarak gelir sana, çok heycanlandım bak şimdi yaaaaa.... Bu ay ne kadar da çok transferimiz oldu bööööle, sen varsın gülem var, kekecb geliyo arkadan... hepinizin transferi bu aya denk geldi. Ben de çok heycanlanıyorum walla, hemen arkanızdan çıkıp gelmek istiyorum. Umarım hepiniz güzel haberi vericeksiniz canım burdan bizlere, öpüyorum çok, kendine dikkat et canım, bizi de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?