Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hıııh şöyle aferin:)) başında bekliyorum fransız dadılar gibi cuma günü de burda tepinicez inş.:)kötü olman içinde hiç bir sebep yok zaten .bak işe başlıycaksın cnm amaaan boşver demeye kalkma sakın fazla ayakta durma dikkatli ol lütfen....

dualarına canı gönülden amin diyorum cnm hepimiz için amiin..senin bu ay olmamış üzülürsün doğal olarak ama bu pozitiflikle bu inançla bu ay olmazsa diğer ay olucak inş. cnm ..inş. hepimiz anne olucaz evet yeterki Allah sağlık huzur versin herşey olur ...

:18: yaaa tamam tamam..belirti falan yazmycam,ama bugün çarşıda gezindim biraz..e doktor normal hayatına dön dedi,epey yürüdüm ama iyiyim:)
kızlar merkezde kedersizle beraber 2 arkadaş daha vardı birinin daha pozitifmiş:) antalya dışından geldiler,hatta biri istanbuldan gelmişti.. üçününde 5.gün embriyosuydu.arka arkaya pozitifleri duymak çok iyi geldi.çok moral oldu bana.umarım bende sıradaki pozitifimdir..
bu arada gerçekten kekecb nerelerde?melodi ne alemdeki?

:))yaaa cnm takılıyorum işte sen iyi ol yeter ..tabi yatağa bağlı kalıcaksın diye bişey yok kısa yürüyüşlere bişey demiyo dr.lar ama sen yinede dikkat et...ne güzel arkadaşlarına da çok sevindim darısı hepimizin başına..inş. sıradaki de sen olursun cnm

amin canım..hiç ara vermeden hamiş kalalım inşallahhhhhh...

günaydın hanımlar sizi ağustos ayından beri takip ediyorum takip etme sebebim ise çok garip 23 yaşındayım evli değilim ama 2 yıl içinde evlenmeyi düşünüyorum inanın size hep dua ediyorum buraya arada bakıyordum ama yazmıyordum içimden yazman gerektiği sizin için tanımadığınız kişilerin dua ettiği geçti , ben DEW arkadaşımızın yazdıklarından birinde çok ağlamıştım allah yüzüne gülmüş burayı okurken ağladığım çok oldu dualarımla yanınızdayım 2012 size uğurlu gelicek inşallah.Allah hepinizin kucağına bebekleri vericek biraz zorlu ve yorucu yolunuz allah bazı insanlara kolay verirmiş sınarmış bazılarınada zor vermimiş önemli olan zoru başarmak ki bu topikteki herkesin hamile kalacağına inancım tam

benim size birşey sormam gerekiyor kafam çok karışık yardımcı olabilirmisiniz bilginiz vardır kk dan çok şey öğrendim herşey ağustos ayında lekelenmemle başladı doktor 2 tane 2 cm lik sağda solda kist gördü çok korktum tabi eylül adetimi bekledi,eylül adetimden sonra sağdaki kist yok olmuş soldaki duruyordu 3 ay doğum kontrol kullancan dedi ekimde başladım aralık sonu bitti en son aralık 25 te hasta oldum doktorada gitmedim, işin en garibi düzensiz adet sanırsam bu benim adetim gedcikiyor ve ben fakında değilim doktora bu şikayeti bile sölemedim doğum kontrol hapı aşırı iyi geldi adetim 3 ay düzenliydi kilo yapmadı kıllarımı azalttı göğsümü hafif büyüttü en önemlisi ağlamadım zırlamadım hormonlarım dengelendi şimdi doktor araştırıyorum şirketimiz florance nigthngelle anlaşmayı kesti anadolu yakasında oturuyorum ve doktor bulmam lazım benim yaş grubumda bütün arkadaşlarımda bu sorun var hepsinde kist ve adet düzensiliği hatta biri 20 gün oluyor ama çok korkuyorum benim ne yapmam gerekiyor bu sorun değl biliyorum gözümde büyütüyor olabilirmiyim çoğunuz benden büyüksünüz ne olursunuz tavsiye verin o kist yok olduysa bile adet düzensizliğine çare varmıdır illa doğum kontrol hapımı almam gerekiyor

merhaba canım,hoşgeldin..bizim için dua eden birilerinin olduğunu bilmek çok güzel..çok sağol..Allah dermansız dert vermesin...inşallah sen evlenir istediğin an hamile kalabilirsin,en önemlisi ağız tadı,umarım sevdiğin kişiyle huzurlu bi yuvan olur...
ben istanbulu ve istanbuldaki hastaneleri hiç bilmem..ama durumunla alakalı bildiğim kadarıyla yorum yapabilirim..adet düzensizliği bi çok sebepten olabiliyor ama en yaygın bildiğimiz polikistik over sendromu denen bi hastalık.ovülasyon olamadığın zaman yumurtalar kist olarak kalıyo ve doğum kontrol hapıyla eriyo bu kistler..ayrıca doğum k.hapı adetide düzene sokuyo..kiloluysan eğer mutlaka kilo vermeye çalış..kilo verince tablo genelde düzeliyo,ama mutlaka doktor kontrolünde ol canım..

canım kilo problemim yok zayıfımdır ama işte doktora gidip gözükmem lazım doğru dedin çok teşekkür ederim biraz takıyorum belki ama evlennince koşuturmaktansa bu işi evlenmeden düzeltmek istiyorum çok teşkkürler

tabii temkinli olmakta yarar var ama çok sorun etme kendiine..o kadar çok ki düzensiz adet gören ama çatır çatır gebe kalan..bu işte her zaman 2+2=4 olmuyo yani..stres yapma çünkü en büyük düşman o...rica ederim ayrıca..her zaman bekleriz:)

Kızlar herkese günaydın, Lee canım benim regli olmuşsun, olsun canım en azından vaktinde gelmiş gecikip seni strese sokmamaış. Herşeyin hayırlısı,Allahın bir bildiği var ki bize şimdi vermiyor bebeklerimizi. Ama gün gelicek biz de burda hemile haberimizi paylaşıcaz canım. Zaten sen çok pozitifsin süpersin. Bubuş ve senden doğal yolla hamile kaldığınız haberini alacağımıza yürekten inanıyorum. Melodi Kekecb kızlar nerdesiniz. Tedavileriniz nasıl gidiyo? Merak ediyorum hadi anlatın, herşey yolunda mı bakalım? DEW canım yine başlamış bulantılar, az daha sabret canım. Sabrın sonu selamet. Şu ilk 3 ayı geçirsen bi rahata ereceksin Allahın izniyle tatlım. Sıkam canını, dinlenmeye devam et. Bebeğini besleyemediğini de düşünme, o her türlü besleniyodur. Sen kendine dikkat et. Önemli olan senin sağlığın. Sen ii olki bizim minik kuzumuzda ii olsun annesi :) Yeni arkadaşlar gelmiş. Hoşgelmişler... İsteğen herkese Allahım hayırlısını versin demekten başka elden bişi gelmiyo kızlar. Bizim tek yapmamaız gerekn pozitif olmak. ve olacağına inanmak, dilemek istemek. Allah bize de doğru zamanda vericek evlatlarımızı ben buna inanıyorum. Gülemciiiim hadi bakalım son 5 gün. Okullarda açıldı. Çok çabuk geçer şu 5 gün de Cuma günü burda sevin çığlıkları atarız canım hep birlikte. Dualarımız seninle tatlım.

Canım merhaba, ben de yaklaşık 7 yıldır polikistik over hastası olarak sana yardımcı olmaya çalışayım. Adet düzensizliklerine eğer erkek tipi kıllanma ve sivilcelenme eşlik ediyorsa ve adetlerin sancılı geçiyorsa pko olma olasılığın yüksek demektir canım. Tabi bunun teşhisi öööle karşıdan bakılarak konmuyo. Mutlaka bir ultrason kontrolü gerekiyo. Sen şimdi bekarmışsın bekarlara da MR çekiliyo pelvik MR, detalyı ultrason görüntüsü alabilmek için. Ben yaklaşık 5,5-6 yıl doğum kontrol hapı kullandım. Sonra bebek istediğim için bıraktım. Bekarken gittiğim her doktor dk hapının bir zararı olmayacağını sölemişti. Ama benim şahsi fikrim dk hapı bir tedavi aracı değil. geçici bir çözüm aracı. Sadece düzenli regli görmemizi sağlıyor. Onun dışında ne bir yumurtlamaya etkisi var ne de pko sendromunu geçirmeye. Geçici bir çözüm sadece.Bir de kendini korkutma sakın. Yumurtalık kistleri-folikül kisteleri tehlikeli değiller sadece mutlaka önlem alınmaları gerekiyor. Yani doktor kontrollerini mutlaka yaptır düzenli. Bir de moralini sakın bozma, korkma hamile kalamam diye. hamile kalamayacak kadar büyük bir problemin olduğunu sanmam canım. Ama mutlaka doktor kontrolunde kullan tüm ilaçlarını ve yılda mutlaka 2 defa doktora git, hormon ve yumurtalık takibi için.

Canim hosgeldin...ne kadar duygulandirdin beni hic tanimadiimiz hatta varligindan habersiz oldugumuz birinin bizlere dua etmesi cok hos cok tesekkur ederiz...
Vallaha guzelim yeni nesilde 5 kisiden birinin adet duzensizligi var,malesef nesiller gun gectikce sagliksizlasiyor...bizim donem kurtardi diyordum ama bizdede hasar cok allah beterinden korusun dogacak cocuklarimizi korusun diyorum...

Kendin icin cokda kuruntu yapma ama doktor kontrolunde olman guzel madem dogum kontro hapi sana iyi geliyor donem donem vucudunu dinlendirmen sartiyla kullan benimde olmustu bir kez 8 cm buyuklugunde bir kistim regli olmamistim o ay boyle birsey olmustu,dkh ile erimisti...gulemin dedigi gibi bir takim hastalikar var ama hicbirsey caresiz degil simdiden dusunup sakin kendini sartlama tamam mi?dilerim gonlune gore sevgi saygi dolu,mutlu bir evliligin olsun insallah....

Arada bize yaz senden haber almak isteriz...

kızlarrrr selamm ben geldim .bugün opum vardı neyse yumurta toplama işini atlattık hayırlısıyla ..elde var 9 yumurta ben daha çok bekliyordum açıkçası ultrason kontrollerinde daha fazlaydı neden böyle oldu anlamadım sanırım diğerleri erken çatlamış olabilir .neyse sağlık olsun diyorum içinden biri benim bebeğim olsun inşallah ..yarın haber vericekler bakalım neler oldu transfer günü vs..inşallah sağlıklı embriyolarım olabilir lütfen dualarınızı eksik etmeyin ..biraz ağrım var ..şimdilik hoşçakalın sonra gene gelirim öpüyorum sizi bol şans bu yolda herkese :)

hadi geçmiş olsun cnm öyle böyle derken sende yolun yarısına geldin ay zaman ne çabuk geçiyo..inş. yumurtaların fire vermeden döllenir ve kaliteli kuzuların olur cnm .9 az değil zaten bir tane transfer ediyolar dondurulmuşunda kalır büyük ihtimal...güzel haberlerini bekliyoruz cnm

Waaayyyy zaman ne kadar hızlı geçmiş böle, opu olmuşsun bile :) :) 9 bence gayet güzel bi rakam. Ohhhh dondurulmuşta kalıcak :) :) umarım hepsi 1. kalite olur canım. İçlerinden biri yavrun olarak gelir sana, çok heycanlandım bak şimdi yaaaaa.... Bu ay ne kadar da çok transferimiz oldu bööööle, sen varsın gülem var, kekecb geliyo arkadan... hepinizin transferi bu aya denk geldi. Ben de çok heycanlanıyorum walla, hemen arkanızdan çıkıp gelmek istiyorum. Umarım hepiniz güzel haberi vericeksiniz canım burdan bizlere, öpüyorum çok, kendine dikkat et canım, bizi de haberdar et

canım benim çok saol inşallah kaliteli zuzularım olur ya inşallah..biz elimizden geleni yapıyoruz güzel rabbim ol derse inşallah başarıcaz :)darısı başınıza olsun :)inşallah sizinde çok güzel geçicek tedavileriniz:)

pirayecimmm canım benim çok çok teşekkürlerr gerçekten hepimiz arka arkaya tedavilerdeyiz zaman nasıl geçti bende anlamadım inan git gel derken öyle mi böyle mi yumoşları toplattık :)dediğin gibi dilerim dondurulmuş şansım olur rabbim yavrumu bana bağışlar inşallah ve bu yolda emek veren herkese kalbim ve dualarım gerçekten hepinize inşallah sizlerinde tedavileri bir çırpıda oluverir tatlım ..bende gülemi heyecanla bekliyorum diliyorum ki mutlu haberi verecek bize ..kekecb ne alemde acaba inşllah herşey yolundadır..az kaldı pirayecim senin tedavide yakında burdan seninde sırayla herbirimizin müjdeli haberlerini almak nasip olsun inşallah .yanımda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler iyi ki varsınız:)

melodi gözün aydın ve geçmiş olsun canım.sonuç çok güzelll..baştaki sayı olmadı bende de..ama hep dediğimiz gibi sağlılı olsun sayı önemli değil.zaman aktı senin için ama transferden sonra duruyo canım yaaaa:) bana çookk zaman olmuş gibi geliyo..günler uzadıkça uzuyo..dualarımız seninle..inşallah herşey yolunda gidecek..sen üçüncü beşşinci bebeği bile garantiledin::)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…