Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulem darısı başına ve tüp istiyen arkadaşlara inş hamileyim hiç bir belirti yoktu kesinlikle yok diyordum sende ümidini kesme öğrendiğimde sana ve tüm isteyenlere dua ettim

cnm allah seni yavruna kavusturur inş. bakalım bu 9 un içinden kim 1. olacak.:))
9 benimde bildiğim kadarıyla iyi bi rakam. kalbini ferah tut. kendine iyi bak. dinlen ve tutundurma çalışmalarına başla. kızlar nar falan içiyorlardı. allah emeklerini boşa çıkarmasın cnm şu anda oruçlu halimle dua ettim bak sana

gulemcim okullar acıldı sende başladın ama çok yorulma lütfen dikkatli ol.

kızlar benimde bir arkadasımın tavsiyesiyle 7 günlük bir oruca başladım. 4. günümdeyim. kandilde başladım. oruçla beraber duaları var aslında hepimizin bildiği ama bu şekilde bilmiyormuşuz.
kısaca bahsedeyim.
7 gün oruç tutuluyor.
allahın 99 isminden "ya haliku,ya bariu,ya musavviru" isimlerini 21 kez suya okuyup bununla oruç açılıyor.
gün içinde "ya evvelü" ismi 1000 kez tekrarlanıyor.
ve istediğin sayıda aklına geldikçe tefriciye duası okunup, estağfirullah çekiliyor.

bunları nettede araştırabilirsiniz. niyetlendim ve bir anda başladım inş. kabul olur.

öptm hepinizi.

Allah kabul etsin dualarını bende bu gün başladım tutmaya am benim kazalarım var geçen ramazanda düşük yapınca tutamadım..ama bende okuyayım esamul hüsnayı rabbim belki vesile eder...

Canlar selam,

Gulemcim ilk is gunun nasil gecti baklim?karli koy yollarinda nasil gttin okula cok merak ettim seni...az kaldi test gunune,hayirlisi insallah...
Melodi canim OPU olmus bile ay kiyamam 9 harika bir rakam biliyorsun bize 1 tane bile yeter sen Israel beyin eline guven sekerim...iyi olacak insallah...

Ben kekcbyi merak ettim tahminim onunda opu olmustur yada olmak uzeredir hayirlisi olsun insallah...

Bubus madem niyet ettin icinden boyle birsey geldi allah kabul etsin guzelim..
badezuzum canim seninde dualarini allah kabul etsin....

mekselin hosgeldin. hamile misin simdi ? noktasiz, virgulsuz yazmissin. oyleyse tebrik ederim, guzel evladini kucagina alman dilegiyle
lee canim negatifi almana uzuldum cok. bu ay deneyin demisti doktor size, gelecek ay tedavi mi olacaksiniz; gorustun mu doktorunla ?
guzel haberler de var; melodicim 9 yumurta ha ? hadi en guzelleri birer spermi bastan cikarsin da sana cocuk olarak donsun.
gulem sen ikizlerle napiyorsun

gulem darısı başına ve tüp istiyen arkadaşlara inş hamileyim hiç bir belirti yoktu kesinlikle yok diyordum sende ümidini kesme öğrendiğimde sana ve tüm isteyenlere dua ettim

Mekselin seni hic tanimiyorum ama kizlar bahsedince cok sevindim hayirlisi olsun...allah kucagina almak nasip etsin canim....

Slm arkadaslar bende sıze dua edenlerdenım bızde 1 bucuk yıllık evlıyız ve ılk gunden berı bebek ıstıyoruz yara tedavısı gordum gectı sukur doktor hıc ılgılenmedı bende degıstırdım artık baska doktora gıdıyorum yumurta takıbıne baslıyoruz bu ay bakalım herseyın hayırlısı Rabbım hepımızı kavustursun bebıslerımıze

selam kızlar ben geldim

Dewwcim henüz op yapılmadı , ama herşey yolunda maşallah , op um çarşamba günü yapılıcak , inşallah bir aksilik olmazsa transferide pazartesi yaparız dedi dr , erbil bey kaç yumoş olduğunu söylemedi , benim ekrandan gördügüm kadarıyla iki taraflıda durum iyi inşallah böyle gider , hepsinin içi doludur , bol bol bebiş olur :) hem heyecan var hem şaşkınlık var ,hayırlısı inşallah allah gönlümüze göre verir.
Ayrıca bahceciden çok memnunum çok iyiler işlerinde erbil bey sağolsun iki pazardır bizimle orda ,herkez çok ilgili sağolsunlar , pirayecim inşallah sende memnun kalacaksın.

Kızlar hafta sonuna kadar burdayım ama pazartesi den sonra yaklaşık iki hafta iş de olmayacağım , evde de bilgisayar kullanmıyorum , transferden sonra gelişmelerden bahsedemicem , sizden de haber alamıcam
inşallah güzel haberlerle dönerim , inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırım , gülemcim ilk güzel haberi senden bekliyoruz , melodicim op yapılmış hayırlı olsun canım yumoş sayısıda inşallah hepsi döllenir:) güzel haberşerlini alırız.

kızlar sizde iyisiniz dimi?ben iyiyim:) az kaldı cumaya..
ya kekecb nerelerde????

canım burdayım geldimmm kusura bakmayım giremedim , herşey yolunda , inşallah sonuda güzel gelir.

canım sen nasılsın , heyecanla senden gelicek haberi bekliyoruz cuma günü ben gitmeden güzel haberlerini alıcam inşallah inanıyorum , heyecan dorukta değil mi ?

landarhc nasıl , hastaneden çıkmışdı değil mi? bebişimiz nasıl , hastanedemi hala ? acaba ismine karar verdiler mi?çok fazla geçmişi okuyamadım , canlarım inşallah ikiside iyidir.

Canim hosgeldin ..demek carsamba gunu Opu olacaksin hadi hayirlisi..sana boyle guven veriyorsa doktorun bayildim ben doktora o kadar onemliki ona duydugun guven,ya biz seni cok merak ederiz cumadan sonra ne yapacagiz nasil alacagiz senden haber..bize bir sekilde haber ucurursan cok seviniriz vallaha...
Simdiden hersey icin kola gelsin guzelim hersey olunda gitsin insallah...dualarimiz seninle...

geçen sene düşük yapmıştım çok sevincim kursağımda kalmıştı o yüzden bunda çok sakinim tşk ederim allah sizlerede nasip etsin inş

Mekselin seni hic tanimiyorum ama kizlar bahsedince cok sevindim hayirlisi olsun...allah kucagina almak nasip etsin canim....

dev ben seni tanıyorum ama sizi uzun süredir takip ediyordum ama yazmamıştım hiç yazdıkların hep içimi ısıtıyordu gerçekten senin sonucunun açıklanacağı gün ablamlardaydım acele acele eve gelmek istiyordum biran sonucu öğrenmek için ve göz yaşları içinde çok dua ettim sana aslında tedavim mayısta başlıyacaktı eşim baktı ben kötüyüm biraz erkene aldı çok şükür ümidim yoktu ama allahın rahmetinden ümit kesilmez gerçekten.6sene 5 aşılama ve bir tüp geçmişim var sorun pko birde gecen sene düşük

amin cnm hepimiz için ediyorum...

merak etmiştik seni neyse herşey yolundaymış çok şükür..inş. opu transfer test günü hepsi bir çırpıda olup biter de gulemden sonra senle beraber seviniriz
cnm ben o merkezde halit beyi düşünüyorum ama karar veremedim ..bizi hepten habersiz bırakma merak ederiz cnm...

Canim sendemi bilmedigim duacilarimdansin kiyamam size ya eksik olmayin vallaha hele birde benim sevincime ortak olmussunuz ben bilmeden eksik olmayin...
Iyiki yapmissiniz bebegi cok sukur olumlu olmus dilerim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz....

landarhc nasıl , hastaneden çıkmışdı değil mi? bebişimiz nasıl , hastanedemi hala ? acaba ismine karar verdiler mi?çok fazla geçmişi okuyamadım , canlarım inşallah ikiside iyidir.

Canim simdi konustum landarch ile,kuzey bebegimiz iyi cok sukur bu hafta sindirimde biraz sorun yasanmis ama cozulmus cok sukur...bugun gormus landacrh agzinda beslenmek icin boru varmis kuzu o boruyu emzik sanip emiyormus ic gudusel olarak tabi ay yerim yaaaaa cok seker insallah iyi olacak Kuzey hic suphem yok...her prameture bebk gibi o da bazi zorluklar yasiyor tabi ama hepsi unutulacak zipir,cin gibi bir cocuk olacak Kuzey...

Canim sendemi bilmedigim duacilarimdansin kiyamam size ya eksik olmayin vallaha hele birde benim sevincime ortak olmussunuz ben bilmeden eksik olmayin...
Iyiki yapmissiniz bebegi cok sukur olumlu olmus dilerim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz....

siz kendi aranızda hepiniz birbirinizi tanıyordunuz ben hiç yazmadım gulemle transferde aramızda 2 gün var.sıra ona olsun inş ve darısı bütün isteyenlere ve bu yolda mücadele edenlere olsun

gülemcim çok teşekkür ederim valla yumurta toplama işibitti ya çok şükür rahattladım hep içimde sanki erken yumurtam çatlayacakmış giibi his vardı :)bencede transferden sonra asıl gergin bekleyiş başlaıyor ama napıyoruz pozitif oluyoruz inşallah güzel haberler alıp vericez bitanem :)

çok saol canım benim allah kabul etsin inşallah bu zorlu yollarda başarıcaz anne olmayı hepimiz :)

dewcim nihayet bende cicili bicili AMELİYAT önlüğümü gydim ve özlem hemşire eşliğinde mımırta toplatmaya gittim gerçekten ekip süper çok iyiler :)ısraelciğide çok sevimli geliyor bana inşallah o güzel ellerinden bebeğimi bana gönderecek :)öpüyorum seni ve fındıkkurdunu

inşallah cerenm çok saol tatlım inşallah başarılı olacaklar bu defa spermenler:)heyecan dorukta:)

mekselin çok sevindim canım benim...transferde 2 günvardı aramızda ama erken öğrenmişsin..5.gün embriyosuydu demek senin.inşallah sağ salim kucağına aldığın günleride görürsün.arada ziyaret et bizi..ve bol dua:)
kekecb şimdiden bol şans canım.çok merak ettik seni.arada bilgilendirmeye çalış lütfen,gerçi biz herşeyin yolunda gideceğinden çok eminiz:)
bubuşcum Allah kabul etsin canım..bak bize dua eden ne çok arkadaş varmış:) çok mutlu oldum ben:)
cerencim canım benim ikizlerle aram iyiydi bu süreçte ama onlar yerlerini beğendimi bilmem:)
dew;canım landarchtan iyi haberler vermişsin çok sevindim..aklımda hep kuzey..
benimde ilk günümdü,kar yok ama hava çok soğuktu..bütün gün dondum..karın ağrım şiddetini artırdı tabi..anca çözülüyorum valla..sızmak üzereyim..bu arada tahlile perşembe gidebilcem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…