kızlarrrr selamm ben geldim .bugün opum vardı neyse yumurta toplama işini atlattık hayırlısıyla ..elde var 9 yumurta ben daha çok bekliyordum açıkçası ultrason kontrollerinde daha fazlaydı neden böyle oldu anlamadım sanırım diğerleri erken çatlamış olabilir .neyse sağlık olsun diyorum içinden biri benim bebeğim olsun inşallah ..yarın haber vericekler bakalım neler oldu transfer günü vs..inşallah sağlıklı embriyolarım olabilir lütfen dualarınızı eksik etmeyin ..biraz ağrım var ..şimdilik hoşçakalın sonra gene gelirim öpüyorum sizi bol şans bu yolda herkese :)
cnm allah seni yavruna kavusturur inş. bakalım bu 9 un içinden kim 1. olacak.:))
9 benimde bildiğim kadarıyla iyi bi rakam. kalbini ferah tut. kendine iyi bak. dinlen ve tutundurma çalışmalarına başla. kızlar nar falan içiyorlardı. allah emeklerini boşa çıkarmasın cnm şu anda oruçlu halimle dua ettim bak sana
gulemcim okullar acıldı sende başladın ama çok yorulma lütfen dikkatli ol.
kızlar benimde bir arkadasımın tavsiyesiyle 7 günlük bir oruca başladım. 4. günümdeyim. kandilde başladım. oruçla beraber duaları var aslında hepimizin bildiği ama bu şekilde bilmiyormuşuz.
kısaca bahsedeyim.
7 gün oruç tutuluyor.
allahın 99 isminden "ya haliku,ya bariu,ya musavviru" isimlerini 21 kez suya okuyup bununla oruç açılıyor.
gün içinde "ya evvelü" ismi 1000 kez tekrarlanıyor.
ve istediğin sayıda aklına geldikçe tefriciye duası okunup, estağfirullah çekiliyor.
bunları nettede araştırabilirsiniz. niyetlendim ve bir anda başladım inş. kabul olur.
öptm hepinizi.
gulem darısı başına ve tüp istiyen arkadaşlara inş hamileyim hiç bir belirti yoktu kesinlikle yok diyordum sende ümidini kesme öğrendiğimde sana ve tüm isteyenlere dua ettim
kızlar sizde iyisiniz dimi?ben iyiyim:) az kaldı cumaya..
ya kekecb nerelerde????
selam kızlar ben geldim
Dewwcim henüz op yapılmadı , ama herşey yolunda maşallah , op um çarşamba günü yapılıcak , inşallah bir aksilik olmazsa transferide pazartesi yaparız dedi dr , erbil bey kaç yumoş olduğunu söylemedi , benim ekrandan gördügüm kadarıyla iki taraflıda durum iyi inşallah böyle gider , hepsinin içi doludur , bol bol bebiş olur :) hem heyecan var hem şaşkınlık var ,hayırlısı inşallah allah gönlümüze göre verir.
Ayrıca bahceciden çok memnunum çok iyiler işlerinde erbil bey sağolsun iki pazardır bizimle orda ,herkez çok ilgili sağolsunlar , pirayecim inşallah sende memnun kalacaksın.
Kızlar hafta sonuna kadar burdayım ama pazartesi den sonra yaklaşık iki hafta iş de olmayacağım , evde de bilgisayar kullanmıyorum , transferden sonra gelişmelerden bahsedemicem , sizden de haber alamıcam
inşallah güzel haberlerle dönerim , inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırım , gülemcim ilk güzel haberi senden bekliyoruz , melodicim op yapılmış hayırlı olsun canım yumoş sayısıda inşallah hepsi döllenir:) güzel haberşerlini alırız.
mekselin hosgeldin. hamile misin simdi ? noktasiz, virgulsuz yazmissin. oyleyse tebrik ederim, guzel evladini kucagina alman dilegiyle
lee canim negatifi almana uzuldum cok. bu ay deneyin demisti doktor size, gelecek ay tedavi mi olacaksiniz; gorustun mu doktorunla ?
guzel haberler de var; melodicim 9 yumurta ha ? hadi en guzelleri birer spermi bastan cikarsin da sana cocuk olarak donsun.
gulem sen ikizlerle napiyorsun
Mekselin seni hic tanimiyorum ama kizlar bahsedince cok sevindim hayirlisi olsun...allah kucagina almak nasip etsin canim....
Canlar selam,
Gulemcim ilk is gunun nasil gecti baklim?karli koy yollarinda nasil gttin okula cok merak ettim seni...az kaldi test gunune,hayirlisi insallah...
Melodi canim OPU olmus bile ay kiyamam 9 harika bir rakam biliyorsun bize 1 tane bile yeter sen Israel beyin eline guven sekerim...iyi olacak insallah...
Ben kekcbyi merak ettim tahminim onunda opu olmustur yada olmak uzeredir hayirlisi olsun insallah...
Bubus madem niyet ettin icinden boyle birsey geldi allah kabul etsin guzelim..
badezuzum canim seninde dualarini allah kabul etsin....
selam kızlar ben geldim
Dewwcim henüz op yapılmadı , ama herşey yolunda maşallah , op um çarşamba günü yapılıcak , inşallah bir aksilik olmazsa transferide pazartesi yaparız dedi dr , erbil bey kaç yumoş olduğunu söylemedi , benim ekrandan gördügüm kadarıyla iki taraflıda durum iyi inşallah böyle gider , hepsinin içi doludur , bol bol bebiş olur :) hem heyecan var hem şaşkınlık var ,hayırlısı inşallah allah gönlümüze göre verir.
Ayrıca bahceciden çok memnunum çok iyiler işlerinde erbil bey sağolsun iki pazardır bizimle orda ,herkez çok ilgili sağolsunlar , pirayecim inşallah sende memnun kalacaksın.
Kızlar hafta sonuna kadar burdayım ama pazartesi den sonra yaklaşık iki hafta iş de olmayacağım , evde de bilgisayar kullanmıyorum , transferden sonra gelişmelerden bahsedemicem , sizden de haber alamıcam
inşallah güzel haberlerle dönerim , inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırım , gülemcim ilk güzel haberi senden bekliyoruz , melodicim op yapılmış hayırlı olsun canım yumoş sayısıda inşallah hepsi döllenir:) güzel haberşerlini alırız.
dev ben seni tanıyorum amasizi uzun süredir takip ediyordum ama yazmamıştım hiç yazdıkların hep içimi ısıtıyordu gerçekten senin sonucunun açıklanacağı gün ablamlardaydım acele acele eve gelmek istiyordum biran sonucu öğrenmek için ve göz yaşları içinde çok dua ettim sana aslında tedavim mayısta başlıyacaktı eşim baktı ben kötüyüm biraz erkene aldı çok şükür ümidim yoktu ama allahın rahmetinden ümit kesilmez gerçekten.6sene 5 aşılama ve bir tüp geçmişim var sorun pko birde gecen sene düşük
landarhc nasıl , hastaneden çıkmışdı değil mi? bebişimiz nasıl , hastanedemi hala ? acaba ismine karar verdiler mi?çok fazla geçmişi okuyamadım , canlarım inşallah ikiside iyidir.
Canim sendemi bilmedigim duacilarimdansin kiyamam size ya eksik olmayin vallaha hele birde benim sevincime ortak olmussunuz ben bilmeden eksik olmayin...
Iyiki yapmissiniz bebegi cok sukur olumlu olmus dilerim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz....
melodi gözün aydın ve geçmiş olsun canım.sonuç çok güzelll..baştaki sayı olmadı bende de..ama hep dediğimiz gibi sağlılı olsun sayı önemli değil.zaman aktı senin için ama transferden sonra duruyo canım yaaaa:) bana çookk zaman olmuş gibi geliyo..günler uzadıkça uzuyo..dualarımız seninle..inşallah herşey yolunda gidecek..sen üçüncü beşşinci bebeği bile garantiledin::)))))))))))))
cnm allah seni yavruna kavusturur inş. bakalım bu 9 un içinden kim 1. olacak.:))
9 benimde bildiğim kadarıyla iyi bi rakam. kalbini ferah tut. kendine iyi bak. dinlen ve tutundurma çalışmalarına başla. kızlar nar falan içiyorlardı. allah emeklerini boşa çıkarmasın cnm şu anda oruçlu halimle dua ettim bak sana
gulemcim okullar acıldı sende başladın ama çok yorulma lütfen dikkatli ol.
kızlar benimde bir arkadasımın tavsiyesiyle 7 günlük bir oruca başladım. 4. günümdeyim. kandilde başladım. oruçla beraber duaları var aslında hepimizin bildiği ama bu şekilde bilmiyormuşuz.
kısaca bahsedeyim.
7 gün oruç tutuluyor.
allahın 99 isminden "ya haliku,ya bariu,ya musavviru" isimlerini 21 kez suya okuyup bununla oruç açılıyor.
gün içinde "ya evvelü" ismi 1000 kez tekrarlanıyor.
ve istediğin sayıda aklına geldikçe tefriciye duası okunup, estağfirullah çekiliyor.
bunları nettede araştırabilirsiniz. niyetlendim ve bir anda başladım inş. kabul olur.
öptm hepinizi.
Canlar selam,
Gulemcim ilk is gunun nasil gecti baklim?karli koy yollarinda nasil gttin okula cok merak ettim seni...az kaldi test gunune,hayirlisi insallah...
Melodi canim OPU olmus bile ay kiyamam 9 harika bir rakam biliyorsun bize 1 tane bile yeter sen Israel beyin eline guven sekerim...iyi olacak insallah...
Ben kekcbyi merak ettim tahminim onunda opu olmustur yada olmak uzeredir hayirlisi olsun insallah...
Bubus madem niyet ettin icinden boyle birsey geldi allah kabul etsin guzelim..
badezuzum canim seninde dualarini allah kabul etsin....
mekselin hosgeldin. hamile misin simdi ? noktasiz, virgulsuz yazmissin. oyleyse tebrik ederim, guzel evladini kucagina alman dilegiyle
lee canim negatifi almana uzuldum cok. bu ay deneyin demisti doktor size, gelecek ay tedavi mi olacaksiniz; gorustun mu doktorunla ?
guzel haberler de var; melodicim 9 yumurta ha ? hadi en guzelleri birer spermi bastan cikarsin da sana cocuk olarak donsun.
gulem sen ikizlerle napiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?