Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet sizin nesil bizden daha güçlü biz biraz özellikle yaşıtlarım zayıfız güçsüzüz zorluklarla mücadelemiz sıfır ben burayı okudukça güçlendim

kuruntu yapmış olaibilirim yaşımda küçük ama evlenmeyi düşünüyorum 2 yıl içinde ve karşımdaki insana bir şekilde bu durum sorun olcaksa anlatmam icap edicek çoğu kişi evlennince sorun yaşıyor ben 2 sene önceden farkettim tedavi olcam doktor tanı bile koyamadı kiste yumurta parçası dedi bide o gider dedi bana kalsa ayda 1 doktora gidicem ama işte

gerçekten sizlere yazmak çok iyi geldi hepinize allah mutluluğu vericektir dua ediyorum üzüldüğünüz kırıldığınız ne varsa mutlu olmaya bakın sakın strese sokmayın ben inanıyorum ki bebişlerinizi alcaksınız kucağınıza, sadece bu bir sınav siz başarılı olucaksınız

artık burayı okurken size yazacağımda hep dua ediyorum hepinize, allah kalbinize göre vericektir.

öncelikle çok teşkkür ederim doktorda çok şaşırmıştı lekelenme oldu pat doktora gittim 2 kist biri gitti biri kaldı şimdi oda gitmiştir ama işte biraz düzensiz oldu adetim die korkar oldum gidicem doktora zaten doktorum iyidik, moraliniz bozma daha çok küçüksün sıkma canını diyip moral verdi ben doğum kontrol hapını hiç kullanmak istemedim şimdi akşamları uyumadan önce arslanpençesi çayı içicem gündüzde 1 kez belki bir yararı olur bana düzene sokuyor, hayatımın hiçbir döneminde sivilce olmadı kıllanmamda normal ,adetim çok geldiği için sancılı oluyordu oda artık yok doğum kontrol sayesinde ama bırakalı 1 ay oldu doktora gidip konuşmam gerekirse hormon testi yaptırmam lazım benim yaşımdaki arkadaşlarım hiç önemsemiyorlar herkes kontrolsüz hap kullanıyor sonra evlenince akılları başlarına geliyor

benim burayı okumam çok iyi olmuştu ağustostan beri sizlere hep dua ediyorum varlığınızdan haberim olduğundan beri arada giriyordum en baştan ne yaşadıklarınızı okudum çevre faktrü yaşadığınız herşeyden haberim var size çok üzülüp ağladım burda çoğunuz bu iş konusunda uzmanlaşmışsınız takdir ediyorum sizin çocuklarınız çok sağlam olucak çünkü anneleri onları dünyaya getirmek için bilimin gücü duanın ışığıyla hareket ediyorlar.

Allah kabul etsin dualarını bende bu gün başladım tutmaya am benim kazalarım var geçen ramazanda düşük yapınca tutamadım..ama bende okuyayım esamul hüsnayı rabbim belki vesile eder...

seninde cnm. oku tabi faydası olur zararı olmaz. netten bak ya musavvirin anlamların arasında tıbben sorun olmadığı halde cocugu olmayanlar okur yazıyor.. rabbim duysun yeter gerisi bahane..

sağol cnm hep dualarımdasınız..bunu bana tavsiye eden cok yakın arkadasımın kardeşi ve eşi. onlarda 7 yıl cocugu olmamıs arkadaslarına tavsiye ettiklerinde o çiftin 2 ay sonra haberini almışlar.darısı başımıza inş. allah aratmasın tüm isteyenlere versin.

sağol cnm evet bende gördükçe cok duygulandım sağolsunlar allah razı olsun hepsinden. başkasına edilen dua daha makbul derler..
cnm üşütme dikkat et. kalın kalın çoraplar giy. inş. perşembe güzel sonucu alacaksın..

allah razı olsun cnm cok sağol. sende bence kafanda cok büyütme hallolacak seyler ve eğr ciddi bir ilişkin varsa ki anladığım kadarıyla var sakın bahsetme onunda kafasını karıştırma bence. kaderinizde ne varsa onu yaşarsınız. böyle bişey için yani şu andaimkansız bişey yokken onu kaybedersen ne biliyim yarın birgün başkası olur daha büyük şeylerle karşılasırsın allah korusun. sen kontrollerini aksatma. keyfine bak daha cok erken bunları düşünme..

sağol cnm darısı sana inş.2.gün embiryosu test günü çarşambaydı pazar gecesi saat 3 gibi çok fenalaştım ağrıdan baygınlık geçiriyrdum artık dr test yapalım ona göre ilaç kullanırız dedi gebelik çıkınca sadece bir serum vurdular geldik yarım saatte sonuç çıktı ama çıkana kadar ağladım hep yoktur diyordum bari 2-3 gün daha böyle gecsin sonra üzülmeye başlıyayım diyrdum ama allahın rahmetinden ümit kesilmez işte.

çok şükür canım yolunda , hepimiz sırayla güzel haberleri alırız inşallah .

merkezi gerçekten tavsiye ederim , herkez güleç yüzlü , yardımcı hiç stres olmuyorsun , sen ne zaman başlıcan , ay sonumuydu regli günün , inşallah herşey güzel olucak senin içinde

maşallah çok şükür , bundan sonrası iyi gidicek , dediğin gibi prameture bebekler başta zorluk çekiyorlar ama sonradan gelişimleri çok güzel oluyor , allah annesine babasına bağışlasın tez zamanda yuvasına kavuştursun inşallah.

geçen sene düşük yapmıştım çok sevincim kursağımda kalmıştı o yüzden bunda çok sakinim tşk ederim allah sizlerede nasip etsin inş

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin , en önemli şey sakin olmak gerçekten hayırlısıyla kucağına alıcaksın inşallah

öylemi diyosun ?benim aklımda halit bey varda oda his.istiyo hemen ama ben ne bileyim istemiyorum benim mart adetime kaldı cnm eşim bu ay şehir dışında olucak benimde mart sonu olur Allahın izniyle tabi ben çok program yapıyorum hepsi bozuluyo ama bir engel çıkmazsa.tabi bu ay gidip dr.la görüşücem ki kist tahlil şu bu varsa bu ay hallolsun.aklım çok karışk yaa bilemedim ne yapsam.şu üç şık arasında bocalıyorum umut süleyman tosun ,asm aydın arıcı,fulya halit fırat...fulya bana yakın ,asm de çift embriyo konuluyo,umuta giden boş dönmüyo ????????????????????????????????????????????? bir yandan da lap.mı denesem diyorum öff Allahım bir yol göster çok karışık kafam yaaa..

Tatlim senin oturup kafani onune koyup kendince en dogrusuna karar vermen lazim canikom cunku ne esin ne doktorlar biemez en dogrsunu sen bilirsin bence bir program yap ve kimsenin bunu degistirmesie yada saptirmasina izin verme bence...bende amerikada ok dusunçeliydim haziranda bi suru kafadan bi suru ses cikti su doktora git buna git ben kararimi verdim esimede soyledim,baa mudahale etme diye ve iyide yapmisim....bence sende biran evvel kaarini ver guzelim cok rahat edeceksin eminim....

yaa benim eşim hiç bişeye karışmaz nedeni de olduki memnun kalmadık dr.veya merkezden ben ona bak kötü dediğimde ben seçmedim sen seçtin demek için...bende bakıyorum araştırıyorum mesafe yakın olsun dr.ilgili olsun merkez iyi olsun diyorum ..bazen küçük bir yerde olsam mecburen olan yere gidecektim diyorum burda seçenek çok bende bilemiyorum işte hangisi olsun..ama bu günlerde karar vermem lazım artık marta ne kaldı(lap. yi söyledim landrachın dr.una baktım biraz eşim deneyelim bu kez tüp olmazsa sonra düşünürüz dedi..haklısın artık bir yere karar vermem lazım...

Canım bahçeciyi ben de tavsiye ediyorum, ben de çok memnunum, herşey çok sistematik ve doktorları da çok ii. Labaratuarları çok gelişmiş. Umutta biliyosun bahçeci grubunun, sonuçta aynı ekip diye düşünüyorum onları. Ama evin fulyaya yakınsa fulyayı tavsiye ediyorum. Halit bey'de gerçekten çok başarılı bir doktor. Bir de hist.ten neden kaçıyosun, eğer yaptırman gerekiyorsa yaptır. halit bey zaten bu konuda tecrubeli. Canım benim kafalarımız zaman zaman çok karışıyo ama sen içinin sesini dinle. En iyisini sen bilirsin canım. Hakkımızda hayırlısı. Biz seninle birlikte başlıcaz o zaman tedaviye :) :) benim de 20'si gibi başlıcak inşallah bu ay :) nasipse tabi...

piraye canım sen ne yaptın , kistlerin ne durumda , kendine iyi bakıyorsun değil mi?

Kekecb sen de çok enerjiksin bakıyorum da süpersin walla. hem aynı yere gidiyo olmamız hem de doktorlarımızın aynı olması benim bütün dikkatimi sende topluyo şekerim :) :) sen benim için moral olacaksın inşallah. Ama senden bi süre haber alamıcakmışız ben çatlarom walla :) :) :) Dört gözle senin transferini ve sonrasını bekliyo olacam ne yalan söliiiim.bir de hangi ilaçları kullandırttı canım sana Erbil bey, toplamda kaç gün gittin kontrole vs. kaçıcncı gün embiriyosu olcak, paylaşırmısın tatlım, sen benim için rol modelsin :) :) :) Hakkımızda hayırlısı

Güleeeeeeem güleeeeeeeeem aman tanrıııııımmmmm :) sadece 1 günümüz kaldı, yarından sonra sonuç belli olacak haaaaaa.... İnanamıyorum, çok heycanlıyım :) :) Seni de heycanlandırmak istemem ama çok çok umutluyum hem vallah hem billah :) ilk moral doping senden gelecek inanıyorum ben :) Kendini fazla yorma, işe giderken 2 kat çorap giy ayağına canım. üşütme sakın. Meyve yemeği de ihmal etme. Dikkat et kendine, öpüyorum çok

yok tatlım ben martta başlıyorum senin güzel haberini aldıktan sonra:) evet merkez iyi yani yakın değil ama en azından bu yakada..sende benim gibisin işte sorunumuz bozuk sperm (morf)bozuk yumurta(pko) ..bizim herşey normal de sadece spermle yumurta buluşamıyo olayı değil...neyse bakalım şimdi arayıp cuma ya randevu aldım ..eşim izin alırsa gideriz alamazsa diğer haftaya kalıcak...

Başından beri diyoruz canım hikayelerimiz birbirine çok benziyo diye, bak en sonunda yakın zamanlarda tedavi başlatmaya kadar geldik. Bence en azından sebebi belli canım hamile kalamamamızın. Yani sebepsiz infertilite olması daha kötü olurdu. En azından bizim ne olduğunu biliyorlar ve ona göre tedavi başlatıyorlar. Ben pko'luların daha kolay hamile kalabileceğine inanıyorum tüp bebekle. Morfolojiyi de kafama takmıyorum sen de takma tatlım. Sonuçta bizler tüp bebek deniyoruz ve bunun için en kaliteli spermi seçecekler :) önemli olan kal,teli yumurta üretebilmek. Bİ yerde okudum yumurta yemek yumurta kalitesini arttırıyormuş ve bir de protein odaklı beslenmek gerekiyormuş. Ben bu ay bunlara dikkat etmeye çalışıyorum. Belki bir faydasını görürüz :)

:)))aa ilk defa duydum yumurtayı ozaman iyi yapıyosun cnm ben şu ilacımı bi düzenli içebilsem başka hiç bişey istemiyorum...akşam hep unutuyorum..bu ay bende onu düzene sokup bal polen arı sütü karışımna başlıycam ..Allahım yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsün yavrularımızla ...

kızlarrrrrrr kızlarrrrrrrrr merkezden aradılar 9 yumurtadan 8 i olgun çıkmış ama 6 sı döllenmiş şuanda bölünmeleri maşallah iyi gidiyormuş perşembe sabah 10.30 da transferim var çok heyecanlıyım şuanda 6 zuzum var ya :)ama blast olmayacak ne yazıkki 8 i döllenseydi eğer 5.güne gidebilirdik.. hakkımızda hayırlısı rabbim ol desin yeter inşallah perşembeye kadar güzel güzel bölünürler kuzucuklarım :)gülemcimmmmm benim transfer senin test günün allahım yüzümüze baksın pozitif haberini bekliyorum hayırlısıyla ve büyük bir heyecanla inşallah ikizler seni bırakmayacak :)sevgilerrrrrrrr herkese kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrr..landarch tatlım dualarımız seninle ve minnoş oğlunla ben de erken doğan bebeklerdenim ve o zmanlar tıb bukadar ilermemişken ben koca kız olmayı başarabilmişim bak şimdi anne olmak için savaş veriyorum :)senin oğlunda güzel allahımın izniyle inşallah aslan parçası olacak :)

Melodi canım transfer zamanın geldi çattı, şuraya bak, tedavine başladın bitti bile :) Maaşallah sana herşey hep yolunda gitti umarım sonucu da olumlu olacak. 6 tane döllenmiş yumurta çok çok ii bence. Dondurmaya da kalacak... oooohhhh gelsin kuzular annelerinin göbişine, sıcacık, yumuşacık :) :) :) perşembe günü hem gülem hem de senin için dua ediyo olucam kızlar ve heycanla bekliyo olucaz hepimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…