kızlarrrrrrr kızlarrrrrrrrr merkezden aradılar 9 yumurtadan 8 i olgun çıkmış ama 6 sı döllenmiş şuanda bölünmeleri maşallah iyi gidiyormuş perşembe sabah 10.30 da transferim var çok heyecanlıyım şuanda 6 zuzum var ya :)ama blast olmayacak ne yazıkki 8 i döllenseydi eğer 5.güne gidebilirdik.. hakkımızda hayırlısı rabbim ol desin yeter inşallah perşembeye kadar güzel güzel bölünürler kuzucuklarım :)gülemcimmmmm benim transfer senin test günün allahım yüzümüze baksın pozitif haberini bekliyorum hayırlısıyla ve büyük bir heyecanla inşallah ikizler seni bırakmayacak :)sevgilerrrrrrrr herkese kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrr..landarch tatlım dualarımız seninle ve minnoş oğlunla ben de erken doğan bebeklerdenim ve o zmanlar tıb bukadar ilermemişken ben koca kız olmayı başarabilmişim bak şimdi anne olmak için savaş veriyorum :)senin oğlunda güzel allahımın izniyle inşallah aslan parçası olacak :)
sağol cnm darısı sana inş.2.gün embiryosu test günü çarşambaydı pazar gecesi saat 3 gibi çok fenalaştım ağrıdan baygınlık geçiriyrdum artık dr test yapalım ona göre ilaç kullanırız dedi gebelik çıkınca sadece bir serum vurdular geldik yarım saatte sonuç çıktı ama çıkana kadar ağladım hep yoktur diyordum bari 2-3 gün daha böyle gecsin sonra üzülmeye başlıyayım diyrdum ama allahın rahmetinden ümit kesilmez işte.
öylemi diyosun ?benim aklımda halit bey varda oda his.istiyo hemen ama ben ne bileyim istemiyorum benim mart adetime kaldı cnm eşim bu ay şehir dışında olucak benimde mart sonu olur Allahın izniyle tabi ben çok program yapıyorum hepsi bozuluyo ama bir engel çıkmazsa.tabi bu ay gidip dr.la görüşücem ki kist tahlil şu bu varsa bu ay hallolsun.aklım çok karışk yaa bilemedim ne yapsam.şu üç şık arasında bocalıyorum umut süleyman tosun ,asm aydın arıcı,fulya halit fırat...fulya bana yakın ,asm de çift embriyo konuluyo,umuta giden boş dönmüyo ????????????????????????????????????????????? bir yandan da lap.mı denesem diyorum öff Allahım bir yol göster çok karışık kafam yaaa..
Güleeeeeeem güleeeeeeeeem aman tanrıııııımmmmm :) sadece 1 günümüz kaldı, yarından sonra sonuç belli olacak haaaaaa.... İnanamıyorum, çok heycanlıyım :) :) Seni de heycanlandırmak istemem ama çok çok umutluyum hem vallah hem billah :) ilk moral doping senden gelecek inanıyorum ben :) Kendini fazla yorma, işe giderken 2 kat çorap giy ayağına canım. üşütme sakın. Meyve yemeği de ihmal etme. Dikkat et kendine, öpüyorum çok
kızlarrrrrrr kızlarrrrrrrrr merkezden aradılar 9 yumurtadan 8 i olgun çıkmış ama 6 sı döllenmiş şuanda bölünmeleri maşallah iyi gidiyormuş perşembe sabah 10.30 da transferim var çok heyecanlıyım şuanda 6 zuzum var ya :)ama blast olmayacak ne yazıkki 8 i döllenseydi eğer 5.güne gidebilirdik.. hakkımızda hayırlısı rabbim ol desin yeter inşallah perşembeye kadar güzel güzel bölünürler kuzucuklarım :)gülemcimmmmm benim transfer senin test günün allahım yüzümüze baksın pozitif haberini bekliyorum hayırlısıyla ve büyük bir heyecanla inşallah ikizler seni bırakmayacak :)sevgilerrrrrrrr herkese kocaman öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrr..landarch tatlım dualarımız seninle ve minnoş oğlunla ben de erken doğan bebeklerdenim ve o zmanlar tıb bukadar ilermemişken ben koca kız olmayı başarabilmişim bak şimdi anne olmak için savaş veriyorum :)senin oğlunda güzel allahımın izniyle inşallah aslan parçası olacak :)
gulem cnm senin okul köyde mi ??cnm çok dikkatli ol lütfen hava soğuk yollar nasıl orda bilmiyorum ama sarsılma yollarda..ahh canım yaa Allahım emeklerinin karşılığını vericek inş...merkez konusunda bir karar verirsem artık ne derlerse onu yapıcam mecbur..
Kizlar benimde guzel haberlerim var size az once israel beyin hemsiresi aradi cok sukur 2li testimizin sonucu iyi cikti gayet normalmis...kan uyumumuzda iyi cikmis sorun yokmus.İcim rahatladi vallaha....
evet canım köyde:) ama yakın bi köy..yoluda gayet iyi..ana yola çok yakın..canım ben kendimi hamile gibi falan hissetmiyorum..siz şimdi bana son ana kadar belli olmaz diyeceksini ama öyle:) başka planlar içine bile girdim ben..perşembeden sonrası için:) sende karar verince rahatlayacaksın canım,bu iş kader kısmet işi...gelecekse bebiş her yerden gelir..sıkılma hiç..
Melodiiiii harika haberler vermissin sayi gayet guzel cnm 3.gun 5.gun takilma lutfen sonuc gayet iyi ona sevin...persembe hem senin icin hemde gulem icn atiyor olacak kalbimiz dualarim sizlerle...
Kızlar bir şey soracağım ben 2 kez tüp bebek yaptırdım hep toplama işleminden 2 gün sonra transfer oldum 5. gün ilk defa duydum bizim merkez herkese aynı yapıyordu benim 12 tane kaliteli embryom vardı yine de farklı olmadı bunun farkı ne anlatabilir misiniz ? Ben ankara anatolıa tüpbebekte yaptırdım acaba merkezimimi değiştirsem lütfen bilenler cevap yazsın..
...5. gün embriyosu daha gelişmiş oluyo ve tutunma şansı daha yüksek oluyo ..eğer kaliteli ve çok sayıda embriyon varsa 5.güne kadar bekleyip daha dayanıklı olanı transfer ediyolar...sizde niye böyle yapılmış bilmiyorum ama benim eski merkezimde de kaç tane olursa olsun 3. gün yapılıyodu tarnsfer bazı yerler böyle galiba
maşaalah cnm ne güzel haber bu 5.güne takılma bak burda bir arkadaş yeni yazmıştı güleme 2.gün transferiydi ve hamileydi..yeterki rabbim nasip etmiş olsun cnm ne heyecanlı bir gün olucak şu perşembe Allah nasip etsinde ikinize çok uğurlu gelsin ....
gülemcim canım çok saol çok heyecanlıyım ikimiz içinde inan inşallah sende pozitifi görüceksin belirtilere falan takılma sakın .ben beklerden ısarel beyi bi kadıncağız test için gelmişti çok heyecanlıydı tabii 3.denemesi içeri girdi çığlık çığlığa ağlayarak çıktı hemşireler herkes sarıldı birbirine hamileydi ve hiç bir belirti hissetmemiş ddeğeri de yükse çıkmış ve muhtemelen ikiz :)belli olmuyor bu işler rabbim ol desin yeter:)bu arada çalışmıyorum ne yazık ki ilk 3 gün anneme gidicem kalmaya sanırsam daha rahat bakar bana kadıncağız :)bakalım günler nasıl geçicek :)amin canım..hayırlısı.güle güle büyüt bebişini,kendine dikkat et..demek bakılsa çıkıyo sonuç..mecburen beliycem ben..
canım en zor kısmı karar vermek.seçenek çok oluncada kararsız kalman çok doğal.ama kendini kanıtlamış yerler hep saydıkların,burdan bile öğrendik hepsini:) bence karar verdikten sonra doktora bırak..lap yada his ne gerekiyosa yaptır canım.tedavi öncesi araştırma yapılsın daha iyi..
canımmm canımmm evet az kaldı..ben heyecanlı değlim hiç:) yapım böyle karar verdim:) canım köy yollarında üşümemek elde değil..yün çorap giydim 2 kat ama kardan yerler buz gibi.en kötüsü ayağın üşümesidir zaten..neyse çok dersim yok zaten.hiç yorulmuyorum:)
ohhh mis gibi 6 tane bebek...allah bereket versin şekerim:) hadi bakalım sayılması zor günler seni bekliyo..çalışıyosun değilmi?evde zor geçiyo çünkü..birde tek transfermi?aynı anda benim elimde sonucum olacak..ama her şekilde dualarım seninle canım...
Melodiiiii harika haberler vermissin sayi gayet guzel cnm 3.gun 5.gun takilma lutfen sonuc gayet iyi ona sevin...persembe hem senin icin hemde gulem icn atiyor olacak kalbimiz dualarim sizlerle...
pirayecim özelden mesaj atıcam ama masaj kutun dolu :):(((
günaydın kızlarrrr...
nasılsınız?ben işe gittim ama geri dönmek zorunda kaldım.öğleye kadaar tatilim.okula hırsız girmiş..ya köy okulundan ne istersiniz dimi...neyse bende eve döndüm zaten soğuk..
bu arada adetim başladı gibi..düne kadar yaptığım jeller gelmeye başladı ve karın ağrım arttı.bu arada jelleri yaptığımda 1 sn bile yatmadım kızlar hemen kalktım ve aşılamalarda sürekli gelmişti şimdi ise düne kadar gelmemişti.rahim kasılmaya başlıyo sanırım dökülmeye başladı..eşimin ısrarı üzerine evdeki idrar testini yaptım.bi arkadaş adeti gelmeden öğrendi bu arada idrar testinden gebeliğini...iyi dedim hadi yapayım tabi negatif,aradım söyledim eşime(iki gündür rüya görüyo benimki,bebek görüüyo,yok bilmem ne:)) ayakları yere erdi şimdi kıyamam...
yarın sırf merkez istiyo diye bi borç bilip kan tahlilline gidicem..sonrası için doktorla görüşmek lazım..
yine de iyiyim kızlar..isyan etmiyorum..etmem de...inanın gözüm bile yaşarmıyo artık...
dualarım sizlerle...
günaydın kızlarrrr...
nasılsınız?ben işe gittim ama geri dönmek zorunda kaldım.öğleye kadaar tatilim.okula hırsız girmiş..ya köy okulundan ne istersiniz dimi...neyse bende eve döndüm zaten soğuk..
bu arada adetim başladı gibi..düne kadar yaptığım jeller gelmeye başladı ve karın ağrım arttı.bu arada jelleri yaptığımda 1 sn bile yatmadım kızlar hemen kalktım ve aşılamalarda sürekli gelmişti şimdi ise düne kadar gelmemişti.rahim kasılmaya başlıyo sanırım dökülmeye başladı..eşimin ısrarı üzerine evdeki idrar testini yaptım.bi arkadaş adeti gelmeden öğrendi bu arada idrar testinden gebeliğini...iyi dedim hadi yapayım tabi negatif,aradım söyledim eşime(iki gündür rüya görüyo benimki,bebek görüüyo,yok bilmem ne:)) ayakları yere erdi şimdi kıyamam...
yarın sırf merkez istiyo diye bi borç bilip kan tahlilline gidicem..sonrası için doktorla görüşmek lazım..
yine de iyiyim kızlar..isyan etmiyorum..etmem de...inanın gözüm bile yaşarmıyo artık...
dualarım sizlerle...
günaydın kızlarrrr...
dualarım sizlerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?