Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

maşaalah cnm ne güzel haber bu 5.güne takılma bak burda bir arkadaş yeni yazmıştı güleme 2.gün transferiydi ve hamileydi..yeterki rabbim nasip etmiş olsun cnm ne heyecanlı bir gün olucak şu perşembe Allah nasip etsinde ikinize çok uğurlu gelsin ....

amin canım..hayırlısı.güle güle büyüt bebişini,kendine dikkat et..demek bakılsa çıkıyo sonuç..mecburen beliycem ben..

canım en zor kısmı karar vermek.seçenek çok oluncada kararsız kalman çok doğal.ama kendini kanıtlamış yerler hep saydıkların,burdan bile öğrendik hepsini:) bence karar verdikten sonra doktora bırak..lap yada his ne gerekiyosa yaptır canım.tedavi öncesi araştırma yapılsın daha iyi..

canımmm canımmm evet az kaldı..ben heyecanlı değlim hiç:) yapım böyle karar verdim:) canım köy yollarında üşümemek elde değil..yün çorap giydim 2 kat ama kardan yerler buz gibi.en kötüsü ayağın üşümesidir zaten..neyse çok dersim yok zaten.hiç yorulmuyorum:)

ohhh mis gibi 6 tane bebek...allah bereket versin şekerim:) hadi bakalım sayılması zor günler seni bekliyo..çalışıyosun değilmi?evde zor geçiyo çünkü..birde tek transfermi?aynı anda benim elimde sonucum olacak..ama her şekilde dualarım seninle canım...

gulem cnm senin okul köyde mi ??cnm çok dikkatli ol lütfen hava soğuk yollar nasıl orda bilmiyorum ama sarsılma yollarda..ahh canım yaa Allahım emeklerinin karşılığını vericek inş...merkez konusunda bir karar verirsem artık ne derlerse onu yapıcam mecbur..

Melodiiiii harika haberler vermissin sayi gayet guzel cnm 3.gun 5.gun takilma lutfen sonuc gayet iyi ona sevin...persembe hem senin icin hemde gulem icn atiyor olacak kalbimiz dualarim sizlerle...

Kizlar benimde guzel haberlerim var size az once israel beyin hemsiresi aradi cok sukur 2li testimizin sonucu iyi cikti gayet normalmis...kan uyumumuzda iyi cikmis sorun yokmus.İcim rahatladi vallaha....

evet canım köyde:) ama yakın bi köy..yoluda gayet iyi..ana yola çok yakın..canım ben kendimi hamile gibi falan hissetmiyorum..siz şimdi bana son ana kadar belli olmaz diyeceksini ama öyle:) başka planlar içine bile girdim ben..perşembeden sonrası için:) sende karar verince rahatlayacaksın canım,bu iş kader kısmet işi...gelecekse bebiş her yerden gelir..sıkılma hiç..

Kizlar benimde guzel haberlerim var size az once israel beyin hemsiresi aradi cok sukur 2li testimizin sonucu iyi cikti gayet normalmis...kan uyumumuzda iyi cikmis sorun yokmus.İcim rahatladi vallaha....

hadi gözleriniz aydın cnm..daha rahat olursun artık şimdi karnının çıkmasını kuzunun tekmelerini bekle inş en keyifli zamanlar şimdiden sonra gelicek...

iyi o zaman sorun yokmuş vallahi seni bilmeme ben gayet hamileymişsin gibi hissediyorum:)))hiç plan felan yapma perşembeden sonra görüşücez:))

Melodiiiii harika haberler vermissin sayi gayet guzel cnm 3.gun 5.gun takilma lutfen sonuc gayet iyi ona sevin...persembe hem senin icin hemde gulem icn atiyor olacak kalbimiz dualarim sizlerle...

Kızlar bir şey soracağım ben 2 kez tüp bebek yaptırdım hep toplama işleminden 2 gün sonra transfer oldum 5. gün ilk defa duydum bizim merkez herkese aynı yapıyordu benim 12 tane kaliteli embryom vardı yine de farklı olmadı bunun farkı ne anlatabilir misiniz ? Ben ankara anatolıa tüpbebekte yaptırdım acaba merkezimimi değiştirsem lütfen bilenler cevap yazsın..
bu arada gülemcim ben de öğretmenim meslektaşım olmana sevindim ben sınıf öğrtmeniyim senin branşın ne? benim için çok zor oluyor okul zamanı şehirdışında yaptırdığım içi izin gerekiyor burda iyi bir merkez yok cnm ya seni duyunca perşembeyi getiremez oldum yüreğinin istediği gibi olsun herşey...

Son düzenleme:

...5. gün embriyosu daha gelişmiş oluyo ve tutunma şansı daha yüksek oluyo ..eğer kaliteli ve çok sayıda embriyon varsa 5.güne kadar bekleyip daha dayanıklı olanı transfer ediyolar...sizde niye böyle yapılmış bilmiyorum ama benim eski merkezimde de kaç tane olursa olsun 3. gün yapılıyodu tarnsfer bazı yerler böyle galiba

teşekkürler canım bunu bildiğim iyi oldu belki merkezimi değiştiririm .

Son düzenleme:
iyi o zaman sorun yokmuş vallahi seni bilmeme ben gayet hamileymişsin gibi hissediyorum:)))hiç plan felan yapma perşembeden sonra görüşücez:))[/QUOTE]

:) yok canım,sorun yok..ne güzel olur gerçekten:) bişey demiyorum yinede.ama zihnime engel olamıyorum,planlarımı perşembe açıcm size heheheee:) herşeyin bi zamanı var diye düşünüyorum..

canım evet ya çok heyecanlı birgün olacak inşallah güzelim ikimizede uğurlu gelsin :)
gülemcim canım çok saol çok heyecanlıyım ikimiz içinde inan inşallah sende pozitifi görüceksin belirtilere falan takılma sakın .ben beklerden ısarel beyi bi kadıncağız test için gelmişti çok heyecanlıydı tabii 3.denemesi içeri girdi çığlık çığlığa ağlayarak çıktı hemşireler herkes sarıldı birbirine hamileydi ve hiç bir belirti hissetmemiş ddeğeri de yükse çıkmış ve muhtemelen ikiz :)belli olmuyor bu işler rabbim ol desin yeter:)bu arada çalışmıyorum ne yazık ki ilk 3 gün anneme gidicem kalmaya sanırsam daha rahat bakar bana kadıncağız :)bakalım günler nasıl geçicek :)

dewcim çok saol tatlım inşallah bebişler benle kalıcak çok saolun dualarınız için inşallah gülem ve benim için perşembe uğurlu olur :)seninde gözün aydın maşallah sonuçlar güzel çıkmış şimdi ufaktan ufaktan hamişliğin tadını çıkart bitanem :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr...
nasılsınız?ben işe gittim ama geri dönmek zorunda kaldım.öğleye kadaar tatilim.okula hırsız girmiş..ya köy okulundan ne istersiniz dimi...neyse bende eve döndüm zaten soğuk..
bu arada adetim başladı gibi..düne kadar yaptığım jeller gelmeye başladı ve karın ağrım arttı.bu arada jelleri yaptığımda 1 sn bile yatmadım kızlar hemen kalktım ve aşılamalarda sürekli gelmişti şimdi ise düne kadar gelmemişti.rahim kasılmaya başlıyo sanırım dökülmeye başladı..eşimin ısrarı üzerine evdeki idrar testini yaptım.bi arkadaş adeti gelmeden öğrendi bu arada idrar testinden gebeliğini...iyi dedim hadi yapayım tabi negatif,aradım söyledim eşime(iki gündür rüya görüyo benimki,bebek görüüyo,yok bilmem ne:)) ayakları yere erdi şimdi kıyamam...
yarın sırf merkez istiyo diye bi borç bilip kan tahlilline gidicem..sonrası için doktorla görüşmek lazım..
yine de iyiyim kızlar..isyan etmiyorum..etmem de...inanın gözüm bile yaşarmıyo artık...
dualarım sizlerle...

Gülemcim ben kan tahliline kadar sonucunu almış saymıyorum seni. İdrar testlerine hiç güvenim yok. Dua ederken hep herşeyin hayırlısını versin Allahım bizler için diyorum. Evladımız hayırlı olacaksa versin bizlere diyorum. Sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun canım. Regli olsan bile dondurulmuş bebelerin seni bekliyo olacak, vücut kendini toplayınca yeniden bir deneme yapma şansın olacak canım. Walla bilemedim ben de şimdi ne diiiceğimi. Yine de benim içimde bir umut var canım. Kan tahlili sonucunu bekliyor olacağız... kendine dikkat etmeye devam et. hala daha hamile olma ihtimalin var şekerim

Gunaydin canim bu sabah seninle uyandim aricaktim baktim yazmissin hemen cevap yazayim dedim,bende idrar testelerini dikkate almiyorum cunku ben yapmadim dayandim ama bizim gelini anlatmistim size karin agrisi sikayeti ile gitmisti hastaneye ve kan tahlilinde 150 cikmisti degeri iste o geceden bir gun once bizim kiz idrar testi yapmis negatif cikmis dusun yani ir gece ince negatif yani deger gayet yuksek olmasina ragmen idrarda cikmamis yani idrar testi asla guvenilir degil deger belli bir seviyeye gelene kadar idrarar yansimiyor...jein geri gelmesi olayi bende hep var jeli her yatiktan sonra bende haraket halindeydim yinede aksama tekrar yaoarken bakiyordm cogu geri gelmis ilk zamanlarda hele bordo ve pembe renkli geliyordu size yaziyordum hatirlarsan...diyecegim su ki kan tahlilinin sonucu gelmeden ben tutmadigini dusunmeyecegim.e.tabi olumsuzda olabilir bunun icinde biz zaten farkinda olmadan kendimizi hazirliyoruz yle degil mi?ama yinede once yarini bekleyelim olurmu?

yaa cnm niye böyle yapıyosun tamam olmamışta olabilir ama sen kararını vermişsin yapma böyle..idrar testi çok yanıltıcı oluyo güzelim yaaaa..o jelin gelmesi de herkeste oluyo çünkü rahim kalınlaşıyo ve artık jelin gitmeside zorlaşıyo...yaa bide ağlamıyorum demiş kıyamam çok acele ediyosun ....

gulemcim ne desem bilemiyorum. ama adet sancisi gibi sancimiz oldu, gebe kaldik diyenler de var.
bizim durumumuzda hemen bebek ruzgarina kapilmak tehlikeli tabi ama bir sonucunu alsan daha iyi degil miydi guzelim? guclu olmana bayiliyorum ama dur yarin ihtiyacin olursa guclu ol, bugun bizim umudumuz tukenmedi henuz senin icin.

gulemcim bende kızlara katılıyorum. şunun şurasında 1 gün kaldı. böyle kararını verme hemen. kan sonucunu görmeden içini karartma cnm. ümidimiz devam ediyor unutma. sen yinede dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…