Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağolun kızlar..ama moralim iyi:) erkenden karar vermiyorum olmadığını çok iyi biliyorum..keşke içimde en ufak bi acaba olsaydı..yarım yamalakta olsa bi gebelik yaşadım ağrılar benziyo diyolar ya sadece kanamam olduğu için bel ağrım olmuştu..onun dışındaki ağrı adet ağrısı değil..yani en azından bendeki öyle değildi..şu an bildiğiniz şidettli bungun bi adet ağrım var..jelde bu güne kadar tortu halinde gelmedi hiç hep su gibi akıntıydı..dew cim ben önceki gebeliği öğrendiğimde değerim 56 idi..düşük yapıyosundur denince içimde kalmasın diye hemen eve gelip test yaptım(hala da saklarım onu:) silikte olsa belirgindi çizgi...
amannnnnnnnnnnnnnn canlar yaaaa canım sağolsun valla sıkıldım zaten bu muhabbetten...tabii ki olana kadar deneyecem şansımı orası ayrı ...ama soğudum sanki...sabah hastaneye giderim,merkezide cuma ararım.hem şu dondurulmuşları konuşuruz..oda 1400 liraymış...20 bini buldu harcadığımız zaten...
yinede iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için sağolun ama ben önümdeki maçlara bakıcam:)

Son düzenleme:

gulem çok erken ümidini kesiyorsun benim gibi bende yok diyordum keşke bugun yapsaydın bak benimde günüm bugundü ama ben 4 gün önce öğrendim her gelen sancıda ağlıyordum allahtan öğrenmişiz yoksa şimdiye kadar stresten gidecekti bugun kontrole gittim değerim 169 olmuş bak benim hiç bir belirtim yoktu diğer gebeliğimden hiç alakası bile yoktu bende hep diğeriyle kıyaslıyordum bunda hiç belirti olmadı ve yaşadığım sancılarda bugun öğrendim gebelikten değil oshh olmuşum karnım su toplamış ölüyorum sancıdan geçecekmiş ama benim diğer hamileliğimde göğüslerimin ağrı sızısı ve şişmesinden anlamıştım hamileliği ama bunda tık yoktu hala yok belirtilere takma gerçekte benimde jelim hep geliyor tortu halinde

canım kıyamam sana ben de ilk tüp bebekte kanamam olduğu için tahlile bile gitmiyordum eşimin zoruyla gittim pozitif çıktı gerçi benimki sorunlu bir gebelikti ama benim gibi kanaması olup formaliteden tahlil yaptıran ve 9 ay sonra bebişini kucağında buluveren çok kişi var inşallah sen de onlardan biri olursun ben umudu yitirmedim seninle ben de güç buluyorum yeniden denemeye unutma maç 90 dk top yuvarlaktır:)

canım bu gün dersim vardı,hoş oda olmdı aslında direk eve dönmek yerine gidebilirdim tahlile..ama ev cazip geldi,gitmek aklıma gelmedi..neyse yarın boşum zaten..bugün kanamam leke gibi geldi,ama tabii ki sizde haklısınız.kural kaide yok ki bu işte,herkesin başına neler geliyo,bi taraftan her gebeliği başka şekilde olan kadınlar var çevremizde..neyse pedimi koyar giderim hastaneye..bakalım daha neler yaşayacağız bu yolda...canım değerin çok iyi maşallah diyelim,ohss olmana çok üzüldüm ama geçici bi durum ve neyseki bebişe falan zararı yok..bi an önce iyileşirsin inşallah,dikkat et kendine..habersiz bırakma bizi:)

hep sorunlu olaylar bizi buluyo heralde:) bende ikinci aşılamam iççin adetlliyken gittiğimde hamile olduğmu öğrenmiştim..zavallı ben 3 hafta süren maceramdan bişey anlayamadım ki:) bu seferde böyle bi mucize olurmu bilmem,olurda utandırırmı bilmem...
sağlıklısı bizim olsun canım....

kızlar geçen akşam haberlerde izledim,yumurta donasyonu ile hamile kalan 47 yaşında bi kadın ve eşini..bebekleri özürlü doğmuş..adamın ağlayışı hala gözümün önünde..çocuğu olmayanlar niye olmuyo diye üzüllüp kahretmeyin diye ağlıyordu...eşim 3 gecedir uyumuyo,aklımdan çıkmıyo deyip duruyo..çok üzüldüm..gerçekten Allah sağlıklısını versin..huzur versin...

herkese günaydın kızlar, gülem her ne kadar lekelenme başlasada ben kan tahlili değerini bekliyorum canım. Ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez :) :) Bİz bu yolda öyle şeyler yaşadık ve yaşıyoruz ki %100 olumlu olmamız zaten mümkün değil. Her defasında bir taraftanda kendimizi kötüsüne hazırlıyoruz. Hamileleiklerimize bile doğru düzgün sevinemiyoruz. Evet belki biraz karamsarız ama bu yolde ne hikayeler var arkadaşım. Hemen ümidini kesme lütfen. Gerçi seni çok ii anlıyorum ben de ilk aşılamamda hemn başlamıştım bir B planı hazırmalaya, tutmazsa şöle yaparım bööle yaparım tedaviye şu zaman başlarım falan.... Her zaman bir B planı olması iidir tabi ama sen şimdi bugüne odaklan canım. Hele bi sonucunu alalım ondan sonra dondurulmuşları düşünürsün. Tabiki yılmak yok önümüzdeki maçlara bakmaya devam edicez :) :) Allah büyük, ne olacaksa hayırlısı olsun diyorum ben ve senden haber bekliyorum canım

Melodiiii, bugün transferin vardı senin, hadi bakalım umarım bebişin tutunur canım. Kendini ii hissettiğinde gir olup bitenleri anlat tatlım, merak ediyorum :) :) Hadi bakalım İnşallah sonunda güzel haberi verirsin canım

Kizlar gunaydin,

Bugun onemli bir gun,gulemden bende kan sonucunu almadan olumsuz dusunmuyorum...Hayirlisi insalah....

Melodininde transfei vardi sanirim oglene dogru olur tansfer dilerim bugun bebegine kavustugun gun olur gzelim....

Dunde kekcbnin yumura toplamasi vardi dilerim super gecmistir yumurta toplamasi....

Guzel bir gun olsun dilegim bu yonde....

melodi ve kekecb inşallah güzel haberlerle dönersiniz. heyecanla bekliyoruz.

gulemcim sende bir an önce kan tahlilini yaptır bir an önce en azından kafan rahatlar önündeki planlara bakarsın. cnm bizler güçlüyüz diye diye güçlü olmayı öğrendik. yoksa bu kadar şeyi kaldıramazdık bi düşünsene. rabbim her şeyin hayırlısını bebeğinde sağlıklı eli ayağı düzgününü hayırlı olanını versin. zamansız gül bile açmaz derler. var bizimde zamanımız ama biz bilmediğimiz için olana kadar çırpınıyoruz mecburen. kendine iyi bak cnm öptm. öğrenince hemen yaz.

günaydıııııııııııııııın ..gulem cnm hadi lütfen bize güzel haberler ver de şöyle sana temiz bi fırça çekelim:)))lekelenme felan hiç bişeyi takma doğal bir hamilelik değil ki cnm her türlü şey olabiliyo.inş pozitifi alırsın cnm bebişlerinden biri tutunmuş olsun en azından.sen ümidini kaybetmişsin ama benim ümidim var.olmazsa sa Allahtan hep hayırlısını istiyoruz hayırlısı buymuş deriz..çünkü biz hep ya olmazsalarıda düşünüyoruz bir yandan.neyse haberdar et bizi.kızlar sizde msjlaşırsanız yazın olurmu....

melodi kekecb sizler içinde herşey iyi olur inş. bizi habersiz bırakmayın...

bu arada benim yarın dr.randevum var umarım aklıma yatar da şu kararsızlıktan kurtulurum..öff bi yandan da çok heyecanlıyım test isitycek acaba şimdiye kadar bakılmayan değerlerim nasıldır :18:

amin canım ALLAH hayırlısını versin herşeyin başı o

kızlar kan verdim,sonuç daha çıkmamış..evdeyim ve bütün gün burda olcam...hemen yazarım size güzel sonucumu heheheheee:))))
bir diş ağrısı başladı aman allahımmm.yarına gidicem hemen..iyi ki bu günden vermişim kanı..

bekliyoruz cnm:)ayy diş ağrısımı şimdi ağrı kesici de alamazsın..

kızlar sonucum sıfır çıkmış...
neyse en azından öğrenmiş olduk,ilaçlarımı bırakmıştım zaten..adetimi bekleyebilirim artık..
yarın doktorla konuşurum,dondurulmuşlar için bi plan yaparız.ama öncesinde bi kaç ay beklerim heralde..zaten bahara bırakırım gibi geliyo..kış kıyamet yoruldum vallahi..
haa alternatif tıpla ilgileniyorum haberiniz olsun...yaşlı bii nine buldum,kasıklarımı ovdurcam:)

öff yaa bana ne oluyo ben niye ağlıyorum ki....

Canım bu sonuca o kadar hazırdın ki zaten, walla sanırım insan hissediyo olup olmadığını. Bundan sonra "hamile değilim, tutmadı galiba" diyen kimseyle inatlaşmama kararı aldım :) En doğrusunu insan kendisi hissediyo sanırsam. Herşeyde vardır bir hayır diyorum canım. Ama sesin çok çok iidi bugün, Allahtan bizim gibi çok fazla umut edip üzülmedin fazla. Biliyosun ben aşılamada kaptırmıştım kendimi, ve negatif çıkınca çok üzülmüştüm Aslında bi taraftan olumsuza hazırlamak kendimizi en iisi. Şimdi sıra önümüze bakmakta canım. Bence de kendini biraz dinlendir. Bahara başlarsın tekarar hem bakarsın alternatif tıp işe yarar doğal yolla hamile kalıverirsin. Bu arada aman diiiim bak öle yaşlı kadını üstüne abandırma sakın walla sakat kalırsınız ikiniz bir Allah korusun. Şu sıcak sütün üstüne oturmak gibi bişi vardı... onun tarifini bulayımda onu uygula istersen belki işe yarar. Walla eğer ben de negatifi görürsem alternatif tıp ben geliyorum diye bağırcam ve dalıcam bu alternatif tıp mevzuuuna baştan söööliiiim. Bi de landachın yolladığı ilaçlar vardı canım, sen onlardan almışmıydın, bak bende duruyo bi şişesi verebilirim aklında bulunsun

kızlar bebişimi aldım gidiyorum yoldayım telden giriyorum herşey yolunda gitti ham-dü senelar olsun..gülemcim güzel haberlerını beklıyorum.kekecb bol sanş sana tatlım.hepınızı öptüm

öff yaa bana ne oluyo ben niye ağlıyorum ki....

canımmmm benim ben iyiyim,valla...şimdi üzerimi değişip mutfağa gircem,yemek yapıcam..yine hayat bildiğim gibi geçecek..yaptırmadım farzedicem hiç..böylede geçecek zaman..sizlerden güzel sonuç alayımda olabildiğini göreyim..

evet canım benim,insan biliyo kendini.keşke olsaydı da beni utandırsaydınız:) hayırlısı diyorum yine...o teyzeye adeet bitimine 2 gün kala gidiliyomuş..önümüzdeki hafta içi gidicem..bi de bunu deneyelim içimizde kalmasın.bu arada ben yeniden tavşancıl otunu getriten birileri varmı diye bakınıyorum kaç gündür..ben almamıştım eşim yüzünden,ama seninkinide istemem canım sen iç hem onu,tedavi öncesi..ama yinede temin edebilirmiyim diye düşünüyorum aklınızda olsun..

kızlar bebişimi aldım gidiyorum yoldayım telden giriyorum herşey yolunda gitti ham-dü senelar olsun..gülemcim güzel haberlerını beklıyorum.kekecb bol sanş sana tatlım.hepınızı öptüm

hadi bakalım inşallah senden mutlu haberleri alıcaz..inşallah bu sefer nasip olur,bi dahakine hiççç gerek kalmaz..gerii sayım başladı,dualarım seninle canım benim..

cnm ben zaten dolmuştum çok sıkıntılı bir ay geçirdim halen öyle biliyosun..sana da çok umutlanmıştım nebileyim..ağlamamın nedeni senin sonuçla birerbir bağlantılı değil üzüldüm evet ama rabbim sana eşine sağlık sıhhat versin yine denersiniz.benim bardağı taşıran damla oldu bu haber sadece...neyse ağlayamıyodum ne zamandır açıldım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…