sağolun kızlar..ama moralim iyi:) erkenden karar vermiyorum olmadığını çok iyi biliyorum..keşke içimde en ufak bi acaba olsaydı..yarım yamalakta olsa bi gebelik yaşadım ağrılar benziyo diyolar ya sadece kanamam olduğu için bel ağrım olmuştu..onun dışındaki ağrı adet ağrısı değil..yani en azından bendeki öyle değildi..şu an bildiğiniz şidettli bungun bi adet ağrım var..jelde bu güne kadar tortu halinde gelmedi hiç hep su gibi akıntıydı..dew cim ben önceki gebeliği öğrendiğimde değerim 56 idi..düşük yapıyosundur denince içimde kalmasın diye hemen eve gelip test yaptım(hala da saklarım onu:) silikte olsa belirgindi çizgi...
amannnnnnnnnnnnnnn canlar yaaaa canım sağolsun valla sıkıldım zaten bu muhabbetten...tabii ki olana kadar deneyecem şansımı orası ayrı ...ama soğudum sanki...sabah hastaneye giderim,merkezide cuma ararım.hem şu dondurulmuşları konuşuruz..oda 1400 liraymış...20 bini buldu harcadığımız zaten...
yinede iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için sağolun ama ben önümdeki maçlara bakıcam:)
günaydın kızlarrrr...
nasılsınız?ben işe gittim ama geri dönmek zorunda kaldım.öğleye kadaar tatilim.okula hırsız girmiş..ya köy okulundan ne istersiniz dimi...neyse bende eve döndüm zaten soğuk..
bu arada adetim başladı gibi..düne kadar yaptığım jeller gelmeye başladı ve karın ağrım arttı.bu arada jelleri yaptığımda 1 sn bile yatmadım kızlar hemen kalktım ve aşılamalarda sürekli gelmişti şimdi ise düne kadar gelmemişti.rahim kasılmaya başlıyo sanırım dökülmeye başladı..eşimin ısrarı üzerine evdeki idrar testini yaptım.bi arkadaş adeti gelmeden öğrendi bu arada idrar testinden gebeliğini...iyi dedim hadi yapayım tabi negatif,aradım söyledim eşime(iki gündür rüya görüyo benimki,bebek görüüyo,yok bilmem ne:)) ayakları yere erdi şimdi kıyamam...
yarın sırf merkez istiyo diye bi borç bilip kan tahlilline gidicem..sonrası için doktorla görüşmek lazım..
yine de iyiyim kızlar..isyan etmiyorum..etmem de...inanın gözüm bile yaşarmıyo artık...
dualarım sizlerle...
gulem çok erken ümidini kesiyorsun benim gibi bende yok diyordum keşke bugun yapsaydın bak benimde günüm bugundü ama ben 4 gün önce öğrendim her gelen sancıda ağlıyordum allahtan öğrenmişiz yoksa şimdiye kadar stresten gidecekti bugun kontrole gittim değerim 169 olmuş bak benim hiç bir belirtim yoktu diğer gebeliğimden hiç alakası bile yoktu bende hep diğeriyle kıyaslıyordum bunda hiç belirti olmadı ve yaşadığım sancılarda bugun öğrendim gebelikten değil oshh olmuşum karnım su toplamış ölüyorum sancıdan geçecekmiş ama benim diğer hamileliğimde göğüslerimin ağrı sızısı ve şişmesinden anlamıştım hamileliği ama bunda tık yoktu hala yok belirtilere takma gerçekte benimde jelim hep geliyor tortu halinde
canım kıyamam sana ben de ilk tüp bebekte kanamam olduğu için tahlile bile gitmiyordum eşimin zoruyla gittim pozitif çıktı gerçi benimki sorunlu bir gebelikti ama benim gibi kanaması olup formaliteden tahlil yaptıran ve 9 ay sonra bebişini kucağında buluveren çok kişi var inşallah sen de onlardan biri olursun ben umudu yitirmedim seninle ben de güç buluyorum yeniden denemeye unutma maç 90 dk top yuvarlaktır:)
kızlar geçen akşam haberlerde izledim,yumurta donasyonu ile hamile kalan 47 yaşında bi kadın ve eşini..bebekleri özürlü doğmuş..adamın ağlayışı hala gözümün önünde..çocuğu olmayanlar niye olmuyo diye üzüllüp kahretmeyin diye ağlıyordu...eşim 3 gecedir uyumuyo,aklımdan çıkmıyo deyip duruyo..çok üzüldüm..gerçekten Allah sağlıklısını versin..huzur versin...
kızlar kan verdim,sonuç daha çıkmamış..evdeyim ve bütün gün burda olcam...hemen yazarım size güzel sonucumu heheheheee:))))
bir diş ağrısı başladı aman allahımmm.yarına gidicem hemen..iyi ki bu günden vermişim kanı..
kızlar sonucum sıfır çıkmış...
neyse en azından öğrenmiş olduk,ilaçlarımı bırakmıştım zaten..adetimi bekleyebilirim artık..
yarın doktorla konuşurum,dondurulmuşlar için bi plan yaparız.ama öncesinde bi kaç ay beklerim heralde..zaten bahara bırakırım gibi geliyo..kış kıyamet yoruldum vallahi..
haa alternatif tıpla ilgileniyorum haberiniz olsun...yaşlı bii nine buldum,kasıklarımı ovdurcam:)
kızlar sonucum sıfır çıkmış...
neyse en azından öğrenmiş olduk,ilaçlarımı bırakmıştım zaten..adetimi bekleyebilirim artık..
yarın doktorla konuşurum,dondurulmuşlar için bi plan yaparız.ama öncesinde bi kaç ay beklerim heralde..zaten bahara bırakırım gibi geliyo..kış kıyamet yoruldum vallahi..
haa alternatif tıpla ilgileniyorum haberiniz olsun...yaşlı bii nine buldum,kasıklarımı ovdurcam:)
öff yaa bana ne oluyo ben niye ağlıyorum ki....
Canım bu sonuca o kadar hazırdın ki zaten, walla sanırım insan hissediyo olup olmadığını. Bundan sonra "hamile değilim, tutmadı galiba" diyen kimseyle inatlaşmama kararı aldım :) En doğrusunu insan kendisi hissediyo sanırsam. Herşeyde vardır bir hayır diyorum canım. Ama sesin çok çok iidi bugün, Allahtan bizim gibi çok fazla umut edip üzülmedin fazla. Biliyosun ben aşılamada kaptırmıştım kendimi, ve negatif çıkınca çok üzülmüştümAslında bi taraftan olumsuza hazırlamak kendimizi en iisi. Şimdi sıra önümüze bakmakta canım. Bence de kendini biraz dinlendir. Bahara başlarsın tekarar hem bakarsın alternatif tıp işe yarar doğal yolla hamile kalıverirsin. Bu arada aman diiiim bak öle yaşlı kadını üstüne abandırma sakın walla sakat kalırsınız ikiniz bir Allah korusun. Şu sıcak sütün üstüne oturmak gibi bişi vardı... onun tarifini bulayımda onu uygula istersen belki işe yarar. Walla eğer ben de negatifi görürsem alternatif tıp ben geliyorum diye bağırcam ve dalıcam bu alternatif tıp mevzuuuna baştan söööliiiim. Bi de landachın yolladığı ilaçlar vardı canım, sen onlardan almışmıydın, bak bende duruyo bi şişesi verebilirim aklında bulunsun
kızlar bebişimi aldım gidiyorum yoldayım telden giriyorum herşey yolunda gitti ham-dü senelar olsun..gülemcim güzel haberlerını beklıyorum.kekecb bol sanş sana tatlım.hepınızı öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?