Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tedavinin iyi gitmesine çok sevindim canım) hadi hayırlısı olsun.inşaallah sen ve melodiden hayırlı haberlerinizi alırız.

randevumuzu ertelediler dr.acil operasyona girecekmiş..biraz sinir oldum ama neyse ki yine gün içine verdiler görüşmeyi bakalım ..tedavide de böyle olmaz inş....gelince yazarım cnm:)

MAAŞALLAH CNM İNŞ. BU EMEKLERİN KARŞILIĞINI BULUR. BUNDAN SONRASI ALLAHIN TAKDİRİ MÜJDELİ HABERLE SEVİNDİRSİN SENİ İNŞ. HEP BÖYLE YOLUNDA GİTSİN UMARIM.

dimi bende o kadar içimi doldururki sözleri herşeyi geride bırakabiliyorum okuyunca. ama ne kadar doğru dimi..zaten adağım var mevlanaya. allah göstersin o günleri inş.

pişiyoruz zamanla tatlım. yani pişmek zorundayız. nasır tuttu yüreğimiz artık bu acıdan öyle zaman oluyorki içinden sabır çekip başkalrını canı gönülden tebrik ediyosun..en büyük desteğimiz sabır inş. hiç bi zaman kaybetmeyiz onu.içimden hep allahım banada kısmet et ne olur diyorum böyle zamanlarda.. sende çok kendini yıpratma tatlım böyle zamanlarda allaha havale et..

dew nasılsın canım, bebişle sen iyisinizdir umarım. eşinde yanındaymış anladığım kadarıyla.inşaallah üç kişi olarak döneceksiniz evinize) badezuzum, hadi bakalım az kaldı.inşaallah iyi haberler yazarsın buradan) bubuşcuğum yazdıklarına bayıldım okuyunca insanın içine huzur veriyor..kızlar hamile görünce veya haberini alınca içim bir tuhaf oluyor ne zaman kabullenir ve olgunlukla karşılarım diyorsunuz ya.. ben onu aştım) evet çok kolay olmadı ilk zamanlar bende neden hiç sebep yok, olur deniliyor o halde niçin hamile kalamıyorum diyordum.çevremde evlenenler birer birer kucaklarına bebeklerini alıyorlardı.ben hamile kaldım bebeğime kavuşamadım çoook üzüldüm. fakat; üzülmeyle olmayacağını kendime ve eşime zarar verdiğimi farkettim.ve en önemlisi şunu farkettim yanımda beni çok seven bana aşık bir dediğimi iki etmeyen biri yani eşim var.bana ben seninle geri kalan ömrümü paylaşmak için evlendim.benim için öncelik sensin.çocuk olmuyor diye üzülme ben üzülmüyorum senin üzülmenide asla istemiyorum diyen biri var.biz elimizden geleni yapıyoruz olmuyorsa bu tıp'ıda aşıyor rabbimin can vermesi gerekiyor.onun işinede biz karışamayız.ne mutlu ki bize sağlıklı ve mutlu bir evlilik vermiş.bundan önemli daha ne olabilirki.tabiki hepimiz bir evladımız olsun istiyoruz bunun için elimizden geleni yapıyoruz.verip vermemekte can veren rabbimize kalıyor.bu bizim kusurumuz eksiğimiz değil.ben bunu kabullendikten sonra artık eskisi gibi kafama takmıyorum.ama elimden gelenide yapmaya çalışıyorum.en azından hayatımı yaşamayada çalışıyorum.biz biyolojik olarak anne ve baba olamayacaksak olmamız zaman alacaksa neden evlat edinmeyelim dedik ve baş vuruda bulunduk.inşaallah biyolojik çocuğumuzada kavuşuruz olmadı evladımız zaten kurumdan gelecek.olursada ikiside bizim canımız dedik.
Aynı şekilde sizleride anladığım kadarıyla çok seven bu konuda illaki olsun diye sizlerle çatışan bir eşiniz yok.sağlığınız yerinde yuvanızdada huzurluysanız bundan iyisi olabilirmi.allah herşeyin hayırlısını versin.
inşaallah bir gün gelecek hepimiz bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız.sakın umutsuzluğa kapılmayın..

kızlar az önce landrach la görüştüm kuzey bebek iyiymiş durumu daha iyiye gidiyormuş veeee landrach bebeğini ilk kez kucağına kısa sürede olsa almış.) çok korktum bir yerini inciteceğim diye çünkü; elleri ayakları minicikti dedi.sesi çok iyi geliyordu.hepinize çoook selamları var.

amin canım sağolasın..ben biraz temkinliydim baştan beri.oluverecek gibi gelmemişti zaten.. belkide savunma mekanizması oluşturdum kendimce.yada dayanma gücü denen şey bu..hayırlısı...
canım ohss biraz sürsede atlaşılan bişey..korkma,ama kontrol altında ol mutlaka.senin sağlığın önce gelir..dikkat et.tuzlu yeme bu aralar.en kısa zamanda geçecek inşallah..

evet canım evet hatayla omuştur,he deyip geçeceksin..benim 3,5 yıllık mücadelemiin son 1 yılı inan herşeyee katlanır hale geldim..yüreğime bişey oturmuş sağolsun ağlatmıyo bile artık beni.bu gün bi arkadaş müfettiş hakkında yorum yapıyo,(geçen sene hamileyken) ya diyo bide bayansın hiç halden anlamadı diyo..,nerden anlasın çocuğu olmuyomuş diyo....bu kadında bana ilk anda çocuğun varmı?e kaç yıllık evlisin?eee zamanı gelmiş artık..benim 2 tane...dedi:) bu şekilde tanıştık düşün..bana ne sennin çocuğundan,çocuk olmayınca neden halden anlaşılmasın... işte bu densizler her tarafta..hepsi ayrı bi tür..ağlama sende bak yeni doktor yeni ümitler..inşallah bu sefer olacak canım..

maşallah canım.. 5.günü bekleyecek bebişler ha?valla süper.. iğneyle kuyu kazdın resmen.inşallah muradına ereceksin canım..kaç taneymiş bebiş?dondurmaların olacaktır muhakkak..dualarımız seninle..
ben iyiyim canım sağol..durumu sindirmeye çalışıyorum..Allah gücünü veriyo sanırım..biraz dinlenmek iyi gelecek..yinede kafamızdan atamayız tabii..bahara başlarız heralde yeniden...doktorum arayacak konuşacağz..hayırlısı..

sağol canım benim..doğru söylüyosun,önce kendi sağlığımız..demekki maceramız bitmemiş daha..aşayıp görücez bakalım..

valla günün en iyi haberiydi bu..sağol canım haber verdiğin için..maşallahhhhhh kuzuma..

ben de bilmiyorum bu gün okulda arkadaşlar doğum anılarını anlattılar sancılarını kaç saat çektiğini en güzel ay martmış öğretmen onların ne kadar lüksleri var benim yavrum gelsin de ne zaman gelirse gelsin sanırım ben bunları hiç tadamayacağım soyut kalacak hep benim için diyorum zoruma gidiyor ama sonra senin dediklerini getiriyorum aklıma şükrediyorum napalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz hayırlısı..

slm kızlar eve döndüm..dr.la görüştüm zorlada olsa neyse üstün körü hemşiresinin bizden aldığı bilgileri dinledi hsg mi beğenmdi yenisini istedi.hormon tahlilleri verdi.her sorduğum soruyla ya dalga geçti ya ağzıma tıktı son bi zahmet der gibi seni muayene ediyimmi diye sordu ben tabi cinlerim tepemde hayır dedim..kös kös döndüm geldim..başka dr.bakmaya devam..........

ben alıştım artık,doğru ya doğru;bi kadın için diğer kadının ;öncelikle evli olup olmadığı,değilse niye evlenmediiği,sonra eşinin ne iş yaptığı,sonra kaç çocuğunun olduğu,yoksa niye olmadığı,dedim ya geçen gün evinin kira olup olmadığı(abartmıyorum)ve daha buna benzer neler neler ilgilendiriyor..merak konusu..geçen gün tv de şu saçma yarışma programlarından birine bi kız çıkmıştı bariz çevresiyle sorunlu bi tip..çok güldüler kıza ama bu durumlara isyan eden bi zavallıydı..düşündümde ne kadar haklıydı aslında..kim bilir kkimlerin ne sıkıntıları vardır bizim gibi diş sıkmak zorunda kaldıkları...ama bizdeki sıkıntı insanı altedilmişsin psikolojisine sürüklüyo...

nasıl yani????? noldu bu insanlara yaaa...yitirdikleri ne acaba? dana dicem tam olcak..eee iyi yapmışsın valla canım benim,bide öyle adama muayene olmaman çok daha iyi olmuş..Allah aşkına adı ne bu adamın çok memrak ettim..hayır söyleki gün olur yolumuz düşer gitmeyelim vallahi bu ne ya..boş ver iyi yapmışsın dönmekle..bi gününe daha malolur birini bulman ve gitmen...yaz kız heryere gitmesin kimse...

bu arada benide merkezden aradılar..doktor hasan beyle konuştum..kendisi eski tedavimi yapmış olup bu tedavide iletişim sıkıntım olduğundan istemedeiğim doktordu biliyosunuz..neyse sanırım doktorlar hasta ayırmayalaım aramızda paslaşalım dedi:) evet tüpten önce hsg vs..ne gerkiyosa yapın dediğimde gerek yok demişlerdi ya..şimdi hiç bi sorun görünmüyo ama bi hsg çekelim dedi doktor bey:) yani ben tedaviden önce histeroskopi,o da olmadı laparoskopiye bile razıydım,keşke yapsalarmış..2 adet sonra gibi gel çekellim,sonra ondan 1 adet soonra gibi dondurulmuş transfer edellim dedi.ok dedim...
inşallah şu nine çözer bendeki düğümü:)

Son düzenleme:
kızlar selam annemdeyim telden giriyorum bazen açılmıyor..transfer işi tahmin ettigimden zor oldu benim için sıkışık olmak üzerine baskı yapılması belıme bi agrı girdi allahım sana gelıyorum dedim:)neyse şimdi fena değilim.ama dew benimde ateşim oluyor 37 derece civarı bilemiyorum neden bakalım herşeyin hayırlısı diyorum.gülemcim inşallah birdahaki sefere tutturucan pes etmek yok :)kekecb canım hayırlıoosun inşallah herşey çok güzel olacak.bu arada benim teköembriyo 8 hücreli diğerlerini dondurduk umrım gerek kalmaz bebeğim beni bırakmaz allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah.kuzey bebecikte iyiymiş maşallah kuzuma çok sevindim.hepinize selamlar sevgiler

Kizlar vallaha bugun uzun uzun yazdim kut dedi kapandi sayfa gitti butn yazdiklarim neyse tekrar toparlamay calisayim...

Badezuzum en son senin yaziklarini okuyunca hemen yazayim istedim vallaha sakin sakin icine sinmeyen birisine gitme bende gicik oldum adama ya doktor aramaya devam onemli olan bir yerden baslamak sende bunu yaptin gerisi gelecek insallah...

Kekcb ile konustuk bugun gayet iyi geliyordu sesi vallaha cok pozitif nasilsekerdi anlatamam...ben once melodiden sonrada kekcbden ve sirayla hepinizden guzel haberler bekliyorm kizlar...
bubus mevlananin dizelerini yazmissin bayilirim mevlana felsefesine cok okudum mevlana ile ilgili ayri bir sevgim vardir...kabrinede gitme sansim oldu mutlaka tavsiye ederm baska bir huzur var orda...

Pirayecim bana bi suru sormus bende kendimden bahseyeim biraz...Ben daha iyiyim hatta bugun ilk defa oglen kayinvalidemlerle yemek yedik canim isteyerek yemek yedim bugun eksi gunumdu ol limonlu salatayi buyuk keyifle yedim dunde tatlingunumd kazandibi yedm icne dustum yani bende ye tatliyi cikar atliyi yada ye eksiyi cikar ayseyi tezi pek uygulanamiyor cunku her an tatlida tuzluda yiyebilirim :) yemek yiyebilmek harika bir duygu kizlar inanin bebgi besleebilmek cok buyuk huzur...dilerim bir daha ne ulai nede kusma yasarim dualarim bu yonde...

Bu arada karnm cikti biraz yani mevct pantalonlar artik kesinlikle olmuyor dun kendime bir pantalon edindim henuz karn kismi bol ama cok rahat eskiden gobegim ciktiginda icime cekmeye calisirdim gicikmolurdum simdi karnimi salmak super hismis gobek sorunm ortadan kalkti :))))))bir sonraki doktor kontrolum kismetse 17 subat...bakalim ne kada buyumus bizim zipir gorecegiz...

İste boyle kizlar hepiniz opuyorum...

canım iy olmna sevindim..ee bu adam doğru yolda o zaman..dewi düşündümde ateş varsa bebekte var dicem yakında:) yat canım annen baksın sana..ohhh keyfini çıkar..
bende israel beye gitcem valla..ama bu sefer dondurulmuşum var,iyimi bilemedim:)

Melodi 37 ates degil hatta bence guzel bir gelisme cunku belkide tutunmaya calisiyor bebegin yada tutundu cunku ilk gunlerdeki hafif atesbyukselmeleri vucutta bir olusuma isaret demislerdi bana ama tabi yinede bir varsaym bu endiselenme guzelim...benimde tek embriyo 8 hucreliydi insallah benim gibi olumlu sonuc aliriz...test tarihin ne zaman?

Su doktorlar bizi bi mkulak verseler ne kada iyi olurdu yaaaa....vallaha bazen kafalarina dosyalari atmak istiyorum ya...neyse gor bak hic hsg ye filan gerek kalmicak...ninemiz hsgden daha buyuk basarilara imza atacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…