Kızlar günaydın
ben geldim :)
Güzel haberlerler geldim inşallah , op işleme çarşamba günü yapıldı herşey yolunda çok şükür , transferde cumartesi ( yani yarın ) yada pazartesi günü olucak , çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyin şaşkınım , inşallah bundan sonrasıda güzel gider allahım tamamına erdirir.
melodicim transferin olmuş hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirisin inşallah , arkandan bende geliyorum inşallah :))
gülemcim çok geçmiş olsun , tek diyebileceğim bu , evet hayat devam ediyor ,dediğin gibi eşinle yeni bir araya geldiniz tadını çıkar bence , bu vuslat la birlikte herşey kendiliginden olur belki , tamamen eşine ve kendine odaklan ,herşeye yeni başlıyormuş gibi, lütfen kendine çok iyi bak.
Kızlar hepinizi seviyorum , her geçen gün inşallah hepimiz burdan güzel haberlerimiz veririz.
Badezuzum canım bugün doktordan sonra bize de haber ver canım, bakalım neler dicek doktorum. Umarım içine siner de burda devam edersin sen de ben ve kekecble birlikte :)
Sahi yaaaa kekecb nerde melodi nerde..... Merak içindeyim.
Bubuşcum ne kadar güzel sözler yazmışsin. İçim ürperdi walla, huzur doldu içim Mevlana'nın son sözünü okuyunca. Ben de çok severim o sözünü...
Gülemcim bugün nasıl bakalım? Dew senin nasıl gidiyo hamilelik tatlım, bi dahaki doktor kontrolün ne zaman, cinsiyeti ne zaman belli olcak, göbüşün çıktımı :) :) birsürü şeyi merak ediyorum aslında :)
Kızlar günaydın
Güzel haberlerler geldim inşallah , op işleme çarşamba günü yapıldı herşey yolunda çok şükür , transferde cumartesi ( yani yarın ) yada pazartesi günü olucak , çok heyecanlıyım, karışık duygular içindeyin şaşkınım , inşallah bundan sonrasıda güzel gider allahım tamamına erdirir.
melodicim transferin olmuş hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirisin inşallah , arkandan bende geliyorum inşallah :))
gülemcim çok geçmiş olsun , tek diyebileceğim bu , evet hayat devam ediyor ,dediğin gibi eşinle yeni bir araya geldiniz tadını çıkar bence , bu vuslat la birlikte herşey kendiliginden olur belki , tamamen eşine ve kendine odaklan ,herşeye yeni başlıyormuş gibi, lütfen kendine çok iyi bak.
Kızlar hepinizi seviyorum , her geçen gün inşallah hepimiz burdan güzel haberlerimiz veririz.
Badezuzum canım bugün doktordan sonra bize de haber ver canım, bakalım neler dicek doktorum. Umarım içine siner de burda devam edersin sen de ben ve kekecble birlikte :)
Sahi yaaaa kekecb nerde melodi nerde..... Merak içindeyim.
Bubuşcum ne kadar güzel sözler yazmışsin. İçim ürperdi walla, huzur doldu içim Mevlana'nın son sözünü okuyunca. Ben de çok severim o sözünü...
Gülemcim bugün nasıl bakalım? Dew senin nasıl gidiyo hamilelik tatlım, bi dahaki doktor kontrolün ne zaman, cinsiyeti ne zaman belli olcak, göbüşün çıktımı :) :) birsürü şeyi merak ediyorum aslında :)
çok severim mevlananın bu sözlerini bana ait hemen heryerde yazar la-tahzen diye..en üzgün en sıkıntılı zamanımda aklıma gelince içimi rahatlatır.....inş. bu sıkıntımızda asi olmayız rabbime karşı...bu arada bende geçen yıl evlenen bir tanıdığımın ve benden bir yıl sonra evlenen eşimin arkadaşının çocuğu olduğunu öğrendim dün.eşimin arkadaşının karısı daha 20 yaşındaydı ve hiiiç düşünmüyorum diyodu..ee nasıl oldu hani düşünmüyodun dedim korunuyoduk güyya oluvermiş dedi..beynim söküldü sandım ''oluvermiş'' bana artık o kadar zor geliyo ki bu olay böyle deyince zoruma gitti ...eve gelip ağladım zırladım bir sürü eşime sarılıp o anlamadı tabi bu gün dr.a gidicez diye sters yaptım sandı bende bişey demedim.......ne zaman kabullenilir bu ne zaman bir yakınının hamile haberini olgunlukla karşılarım hiç bilmiyorum ama gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsun bize en güzel nimetlerinden biri olan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.......
canım ne diyeceğimi bilmiyorum inan ben çok inanmıştım.bu işin tesellisi yok ama rabbim kendiliğinden ishan etsin sana inş.allah güç kuvvet veriyor insana gerçekten.bu sakinliği ve anlayışı da sana lütfeden allahtır demekki gerçekten allahın sevgili kulusun allah sevdiğini zor imtihandan geçirir.inanıyorumki bir gün yavruna kavuşacaksın bu da allahın sana mucizesiyle gerçekleşecek.bende 2 gündür tmm fenalaştım her gün hastanedeyiz oshh nın yüzünden şiş oldum her dakka bişey olacak korkusuyla yaşıyorum yinede milyon kere şükür ediyorum yapacak bişey yok 5 aylık hamile gibi şiştim su toplamasından tek derdim şuanda bunun geçmesi
ALLAHTAN HAYIRLISI BİTANEM...ZAMANI GELDİĞİNDE BUNLARI GÜLÜMSEYEREK KONUŞACAĞIZ.
bazen o kadar güçsüz hissediyorumki kendimi eşime baktıkça kendimi suçlu hissediyorum. sanki tescillenmiş bi şekilde benim eksikliğimmiş gibi geliyor. sonra bakıyorum etrafıma bir kuzenim var kaç yaş büyük çocuğu var ama eşinden ayrıldı diğerine bakıyorum oda ayrıldı çocuk yok, bi diğerine bakıyorum hiç evlenmemiş. kendimi şanslı hissedip şükrediyorum sonra.kimse bana asla olmayacak boşyere uğraşma demediki.. alışveriş merkezlerine gidiyorum allahım herkesmi hamile ya da herkesmi yeni doğum yapmış almış bebeğini gelmiş..işte tarıyorum etrafı resmen o yüzden görüyorum..olsun bende hergün allaha dua ediyorum o da beni sevdiği için sürekli onu anmamı istediği için hemen vermedi istediğimi. bugünümüze hamdolsun. alnımızda ne varsa onu yaşayacağız..burada sizlerle olmaktan o kadar mutluyumki anlaşılmak çok güzel.. iyiki varsınız..
'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA
"İNSANDA GÜZEL OLAN YÜZDÜR, YÜZDEGÜZEL OLAN GÖZDÜR, AMA İNSANI İNSAN YAPAN AĞZINDAN ÇIKAN SÖZDÜR"
VE SON OLARAK
Üzülme Der Mevlana.. Ve Devam Eder; Kaybettiğin Herşey Bir Gün Başka Surette Geri Döner..[/QUOTE
evet canım iyi ki varsınız..inan şarj oluyorum burda,sonra evden çıkınca yüzümde bambaşka bi ifade..içimi döküyorum size çünkü..sosyal hayat çok zorluyo gerçekten.gözüme gözüme sokuluyo sanki göbekleri...içim taş gibi yemin ederim..asıl büyük sınavımız çevreyle başetmek bence..içimden sabırrrr çekiyorum..inşallah olacak,bizde anne olacağız
çok severim mevlananın bu sözlerini bana ait hemen heryerde yazar la-tahzen diye..en üzgün en sıkıntılı zamanımda aklıma gelince içimi rahatlatır.....inş. bu sıkıntımızda asi olmayız rabbime karşı...bu arada bende geçen yıl evlenen bir tanıdığımın ve benden bir yıl sonra evlenen eşimin arkadaşının çocuğu olduğunu öğrendim dün.eşimin arkadaşının karısı daha 20 yaşındaydı ve hiiiç düşünmüyorum diyodu..ee nasıl oldu hani düşünmüyodun dedim korunuyoduk güyya oluvermiş dedi..beynim söküldü sandım ''oluvermiş'' bana artık o kadar zor geliyo ki bu olay böyle deyince zoruma gitti ...eve gelip ağladım zırladım bir sürü eşime sarılıp o anlamadı tabi bu gün dr.a gidicez diye sters yaptım sandı bende bişey demedim.......ne zaman kabullenilir bu ne zaman bir yakınının hamile haberini olgunlukla karşılarım hiç bilmiyorum ama gerçekten çok zor rabbim yardımcımız olsun bize en güzel nimetlerinden biri olan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.......
Kızlar günaydın
merhaba gülem,canım sonucunu bugün alacaksın sanmıştım.şimdi gördüm.çok üzüldüm:-(( her zaman dediğimiz gibi önemli olan eşlerimizin ve bizlerin sağlığı mutluluğu.bu sefer olmadıysa demekki henüz vakti gelmemiş.inşaallahta daha fazla beklemeden allahım kucağını bebeğinle doldurur.
kızlar az önce landrach la görüştüm kuzey bebek iyiymiş durumu daha iyiye gidiyormuş veeee landrach bebeğini ilk kez kucağına kısa sürede olsa almış.) çok korktum bir yerini inciteceğim diye çünkü; elleri ayakları minicikti dedi.sesi çok iyi geliyordu.hepinize çoook selamları var.
ben de bilmiyorum bu gün okulda arkadaşlar doğum anılarını anlattılar sancılarını kaç saat çektiğini en güzel ay martmış öğretmen onların ne kadar lüksleri var benim yavrum gelsin de ne zaman gelirse gelsin sanırım ben bunları hiç tadamayacağım soyut kalacak hep benim için diyorum zoruma gidiyor ama sonra senin dediklerini getiriyorum aklıma şükrediyorum napalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz hayırlısı..
slm kızlar eve döndüm..dr.la görüştüm zorlada olsa neyse üstün körü hemşiresinin bizden aldığı bilgileri dinledi hsg mi beğenmdi yenisini istedi.hormon tahlilleri verdi.her sorduğum soruyla ya dalga geçti ya ağzıma tıktı son bi zahmet der gibi seni muayene ediyimmi diye sordu ben tabi cinlerim tepemde hayır dedim..kös kös döndüm geldim..başka dr.bakmaya devam..........
kızlar selam annemdeyim telden giriyorum bazen açılmıyor..transfer işi tahmin ettigimden zor oldu benim için sıkışık olmak üzerine baskı yapılması belıme bi agrı girdi allahım sana gelıyorum dedim:)neyse şimdi fena değilim.ama dew benimde ateşim oluyor 37 derece civarı bilemiyorum neden bakalım herşeyin hayırlısı diyorum.gülemcim inşallah birdahaki sefere tutturucan pes etmek yok :)kekecb canım hayırlıoosun inşallah herşey çok güzel olacak.bu arada benim teköembriyo 8 hücreli diğerlerini dondurduk umrım gerek kalmaz bebeğim beni bırakmaz allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah.kuzey bebecikte iyiymiş maşallah kuzuma çok sevindim.hepinize selamlar sevgiler
kızlar selam annemdeyim telden giriyorum bazen açılmıyor..transfer işi tahmin ettigimden zor oldu benim için sıkışık olmak üzerine baskı yapılması belıme bi agrı girdi allahım sana gelıyorum dedim:)neyse şimdi fena değilim.ama dew benimde ateşim oluyor 37 derece civarı bilemiyorum neden bakalım herşeyin hayırlısı diyorum.gülemcim inşallah birdahaki sefere tutturucan pes etmek yok :)kekecb canım hayırlıoosun inşallah herşey çok güzel olacak.bu arada benim teköembriyo 8 hücreli diğerlerini dondurduk umrım gerek kalmaz bebeğim beni bırakmaz allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah.kuzey bebecikte iyiymiş maşallah kuzuma çok sevindim.hepinize selamlar sevgiler
nasıl yani????? noldu bu insanlara yaaa...yitirdikleri ne acaba? dana dicem tam olcak..eee iyi yapmışsın valla canım benim,bide öyle adama muayene olmaman çok daha iyi olmuş..Allah aşkına adı ne bu adamın çok memrak ettim..hayır söyleki gün olur yolumuz düşer gitmeyelim vallahi bu ne ya..boş ver iyi yapmışsın dönmekle..bi gününe daha malolur birini bulman ve gitmen...yaz kız heryere gitmesin kimse...
bu arada benide merkezden aradılar..doktor hasan beyle konuştum..kendisi eski tedavimi yapmış olup bu tedavide iletişim sıkıntım olduğundan istemedeiğim doktordu biliyosunuz..neyse sanırım doktorlar hasta ayırmayalaım aramızda paslaşalım dedi:) evet tüpten önce hsg vs..ne gerkiyosa yapın dediğimde gerek yok demişlerdi ya..şimdi hiç bi sorun görünmüyo ama bi hsg çekelim dedi doktor bey:) yani ben tedaviden önce histeroskopi,o da olmadı laparoskopiye bile razıydım,keşke yapsalarmış..2 adet sonra gibi gel çekellim,sonra ondan 1 adet soonra gibi dondurulmuş transfer edellim dedi.ok dedim...
inşallah şu nine çözer bendeki düğümü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?