nasıl yani????? noldu bu insanlara yaaa...yitirdikleri ne acaba? dana dicem tam olcak..eee iyi yapmışsın valla canım benim,bide öyle adama muayene olmaman çok daha iyi olmuş..Allah aşkına adı ne bu adamın çok memrak ettim..hayır söyleki gün olur yolumuz düşer gitmeyelim vallahi bu ne ya..boş ver iyi yapmışsın dönmekle..bi gününe daha malolur birini bulman ve gitmen...yaz kız heryere gitmesin kimse...
bu arada benide merkezden aradılar..doktor hasan beyle konuştum..kendisi eski tedavimi yapmış olup bu tedavide iletişim sıkıntım olduğundan istemedeiğim doktordu biliyosunuz..neyse sanırım doktorlar hasta ayırmayalaım aramızda paslaşalım dedi:) evet tüpten önce hsg vs..ne gerkiyosa yapın dediğimde gerek yok demişlerdi ya..şimdi hiç bi sorun görünmüyo ama bi hsg çekelim dedi doktor bey:) yani ben tedaviden önce histeroskopi,o da olmadı laparoskopiye bile razıydım,keşke yapsalarmış..2 adet sonra gibi gel çekellim,sonra ondan 1 adet soonra gibi dondurulmuş transfer edellim dedi.ok dedim...
inşallah şu nine çözer bendeki düğümü:)
dew nasılsın canım, bebişle sen iyisinizdir umarım.eşinde yanındaymış anladığım kadarıyla.inşaallah üç kişi olarak döneceksiniz evinize ) badezuzum, hadi bakalım az kaldı.inşaallah iyi haberler yazarsın buradan ) bubuşcuğum yazdıklarına bayıldım okuyunca insanın içine huzur veriyor..kızlar hamile görünce veya haberini alınca içim bir tuhaf oluyor ne zaman kabullenir ve olgunlukla karşılarım diyorsunuz ya.. ben onu aştım ) evet çok kolay olmadı ilk zamanlar bende neden hiç sebep yok, olur deniliyor o halde niçin hamile kalamıyorum diyordum.çevremde evlenenler birer birer kucaklarına bebeklerini alıyorlardı.ben hamile kaldım bebeğime kavuşamadım çoook üzüldüm. fakat; üzülmeyle olmayacağını kendime ve eşime zarar verdiğimi farkettim.ve en önemlisi şunu farkettim yanımda beni çok seven bana aşık bir dediğimi iki etmeyen biri yani eşim var.bana ben seninle geri kalan ömrümü paylaşmak için evlendim.benim için öncelik sensin.çocuk olmuyor diye üzülme ben üzülmüyorum senin üzülmenide asla istemiyorum diyen biri var.biz elimizden geleni yapıyoruz olmuyorsa bu tıp'ıda aşıyor rabbimin can vermesi gerekiyor.onun işinede biz karışamayız.ne mutlu ki bize sağlıklı ve mutlu bir evlilik vermiş.bundan önemli daha ne olabilirki.tabiki hepimiz bir evladımız olsun istiyoruz bunun için elimizden geleni yapıyoruz.verip vermemekte can veren rabbimize kalıyor.bu bizim kusurumuz eksiğimiz değil.ben bunu kabullendikten sonra artık eskisi gibi kafama takmıyorum.ama elimden gelenide yapmaya çalışıyorum.en azından hayatımı yaşamayada çalışıyorum.biz biyolojik olarak anne ve baba olamayacaksak olmamız zaman alacaksa neden evlat edinmeyelim dedik ve baş vuruda bulunduk.inşaallah biyolojik çocuğumuzada kavuşuruz olmadı evladımız zaten kurumdan gelecek.olursada ikiside bizim canımız dedik.
Aynı şekilde sizleride anladığım kadarıyla çok seven bu konuda illaki olsun diye sizlerle çatışan bir eşiniz yok.sağlığınız yerinde yuvanızdada huzurluysanız bundan iyisi olabilirmi.allah herşeyin hayırlısını versin.
inşaallah bir gün gelecek hepimiz bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız.sakın umutsuzluğa kapılmayın..
ben alıştım artık,doğru ya doğru;bi kadın için diğer kadının ;öncelikle evli olup olmadığı,değilse niye evlenmediiği,sonra eşinin ne iş yaptığı,sonra kaç çocuğunun olduğu,yoksa niye olmadığı,dedim ya geçen gün evinin kira olup olmadığı(abartmıyorum)ve daha buna benzer neler neler ilgilendiriyor..merak konusu..geçen gün tv de şu saçma yarışma programlarından birine bi kız çıkmıştı bariz çevresiyle sorunlu bi tip..çok güldüler kıza ama bu durumlara isyan eden bi zavallıydı..düşündümde ne kadar haklıydı aslında..kim bilir kkimlerin ne sıkıntıları vardır bizim gibi diş sıkmak zorunda kaldıkları...ama bizdeki sıkıntı insanı altedilmişsin psikolojisine sürüklüyo...
Su doktorlar bizi bi mkulak verseler ne kada iyi olurdu yaaaa....vallaha bazen kafalarina dosyalari atmak istiyorum ya...neyse gor bak hic hsg ye filan gerek kalmicak...ninemiz hsgden daha buyuk basarilara imza atacak :)))
öyle valla ne bileyim ne dinledi ne sordu nerdeyse bize kanka diye hitap edicekti. diyorum ki opu transferi siz yapıyosunuz dimi yok belediyeden adam çağırıyoruz diyo.bende ne dr.lar biliyorum ben narkozu verip asistana işlem yaptıran deyince haklısın felan diyip çevirmeye başladı şu bir ara sende düşünmüştün halit fırat yokmu o işte...adam iyi bir dr.eyv.ama yok gıcık oldum.ücretsiz öngörüşme olunca böyle davranıyolar demek.gerçi bi hasta aradı bi azarlar gibi konuştu kadınla zaten o dakka çıkasım geldi..merkez iyi keşke başka dr.a gitseydim dedim orda pirayeyle kekecb in dr.una..öff çok bunaldım yaa..herkes paraya doymuş anlamış bulunuyorum :)
çok haklısın canım sanki bir leke varmış gibi üstünde ama biçoğunun hayatına göre en iyisiyiz biz ama bu yaşa 6 yıldır savaşıyorum bu uğurda alıştım artık üstelik görümcemler benden 5 sene sonra evlenen bile bir bir doğuruyor bebeğini kaybetti inan sanki ben öldürmüşüm gibi tavırlar neler çektim bir bilsen... şimdi yine hamile melek gibi oldu birden ya ben bana yapılanlar.... bebek olur elbet ya yaşadıklarım geçermi ha unutabilirmiyim ben iyice kontrolden çıkıyor hayat onlarda sonra sizi bulunca cennete düşmüş gibiyim şimdi en umutsuz anımda buldum burayı....
hayret valla..ne çok hastası var halbuki dimi..iyi demişsin ama ne doktorlar gördüm falan diye..amma bozulmuştur sen hayır deyince valla yüzünü görmek isterdim..iyiki bedavaymış daha ne olsun,baktım beğenmedim bitti..boşverrrrr..hem kızların doktoruna gitmek için geç kalmadın ki..kalk yarında ona git..hem bak ikiside memnun..kekecble ne kadar ilgilendiler diyet vs..bizim aradığımızda bu..yinede onlardanda fikir al canım..
kızlar hormon dedınzde sut hormonum yuksek cktı doktoruma cocgmzn olmayısı bndanmı kynklnyo dıye sordum eevet yanıtını aldım morallrm cok bozuk smdı dostınex dye br ılac yazdı bklm ne oluckaçıkcası hiç yoğun değildi mustafa beyin dr.u biraz fazlaydı ama bir günle kıyaslayamam benim görmediğim günlerde fazla olabilir ama benim eski merkez ki çok dandik burdan daha yoğundu. hııım burdada topic var doğru dürüst kimse yok yazan..bilemiyorum adam illaki iyidir de işteasık suratlı olsun fazla konuşmasın bunlara alışığım yüzsüzlük edip soruyodum ben hep aklıma takılanları buna her sorduğumda yaaa ben ona buna bakmam şu hormonları göreyim dedi durdu morf.i sordum geç onu yaa yaptı..bedava evet ama eğer başlarsanız burda bir muayene parası alıyoruz dedi 250 tl cik.:) öff neyse gıcık oldum işte öleeee.şimdi asm ye gidicem bir de süleyman tosun var aklımda olan..ama ikiside çok uzak bura güyya yakındı 2 de çıktık 6 da eve geldik nasıl olucak hiç bilmiyorum....
aynen canım aynen..valla şu neneye çok takmış durumdayım 4 gözle adetimi bekliyorum..göbek deliğine parmağınla basınca orda nabzı duyman gerekiyomuş,hatta duymadığında göbeğin düştü deniyomuş..işte bu nineler orda devreye giriyolarmış:))))))))))) bende o nabza baktım atmıyo heheheee...kafayı yedim galiba:)))) neler okuyorum kaç gündür..
iyi yaptın canım,valla burda iyi oluyorum bende...eşimle bile çooook uzun zaman oldu duygularımı paylaşmayalı..o zaten konuşuvermezde..paylaşım yok yani.hani duymak istedğim iki kelime çıkmaz ağzından(ondan görünüyolar galiba bana:))ayrı odalarda takılıyoruz valla..sende takılma elti görümce...burdan çekiştir için soğur:)))))))))))
canlarım inşallah ateş tutunma belirtisidir ya:)dewcim test günü 21 şubat bakalim ne kadar dayanabilicem..
canlarım inşallah ateş tutunma belirtisidir ya:)dewcim test günü 21 şubat bakalim ne kadar dayanabilicem..
açıkcası hiç yoğun değildi mustafa beyin dr.u biraz fazlaydı ama bir günle kıyaslayamam benim görmediğim günlerde fazla olabilir ama benim eski merkez ki çok dandik burdan daha yoğundu. hııım burdada topic var doğru dürüst kimse yok yazan..bilemiyorum adam illaki iyidir de işteasık suratlı olsun fazla konuşmasın bunlara alışığım yüzsüzlük edip soruyodum ben hep aklıma takılanları buna her sorduğumda yaaa ben ona buna bakmam şu hormonları göreyim dedi durdu morf.i sordum geç onu yaa yaptı..bedava evet ama eğer başlarsanız burda bir muayene parası alıyoruz dedi 250 tl cik.:) öff neyse gıcık oldum işte öleeee.şimdi asm ye gidicem bir de süleyman tosun var aklımda olan..ama ikiside çok uzak bura güyya yakındı 2 de çıktık 6 da eve geldik nasıl olucak hiç bilmiyorum....
kızlar hormon dedınzde sut hormonum yuksek cktı doktoruma cocgmzn olmayısı bndanmı kynklnyo dıye sordum eevet yanıtını aldım morallrm cok bozuk smdı dostınex dye br ılac yazdı bklm ne oluck
ben de gittim kızlar sanırım benim denemediğim yol kalmamdı:)kasıklarını ovuyor nabzın atmıyor dedi bir karışım verdi.hareket yaptırdı döl yoluna soğan koy dedi yakı yap dedi yakı ve soğan dışında hepsini yaptım. yalnız takıldığım nokta herkesin mi aynı sorunu var kim gittiyse aynı şeyi söyledi kafam karıştı ama niyetimi bozmadım 1 yıl içinde kalırsın dedi. Bakalım...
dewcim bugün belim agırmaya başladı canım sıkıldı biraz ama hayırlısı diyelim ne olsun canımı sıkan diğer bir konu ise tranfer işlemini israel bey yapmadı amerikaya gitti seminere herşeyile o ilgilendi ama o gün yoktu ve ben bunu transfere gittiğimde öğrendim bozuldum açıkçası tayfun beyede güvenim sonsuz ama psikoloji işte neyseki aslan gibi dondurulmuşlarım var öyle avunuyorum öpüyorum çok
dewcim bugün belim agırmaya başladı canım sıkıldı biraz ama hayırlısı diyelim ne olsun canımı sıkan diğer bir konu ise tranfer işlemini israel bey yapmadı amerikaya gitti seminere herşeyile o ilgilendi ama o gün yoktu ve ben bunu transfere gittiğimde öğrendim bozuldum açıkçası tayfun beyede güvenim sonsuz ama psikoloji işte neyseki aslan gibi dondurulmuşlarım var öyle avunuyorum öpüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?