slm kızlar bugun karnımdan sıvı aldılar gün boyunca ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı opu işleminin aynısı ve canlı canlı.bebeğe bişey olacak d
üşüncesi kafamdan bir saniye çıkmıyor keşke aldırmasaydım diyip duruyorum ya bişey olduysa kurdukça kuruyorum.kanama bir kaç damla oldu oda koskoca iğneden oldu şimdi durdu bişey olsaydı belli olurdu değilmi pazartesiye uyumak yok artık bana tekrar test yapacam.o kadar acı çektim o kdar emek ona yanıyorum bunca yılın acısı
slm kızlar bugun karnımdan sıvı aldılar gün boyunca ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı opu işleminin aynısı ve canlı canlı.bebeğe bişey olacak d
üşüncesi kafamdan bir saniye çıkmıyor keşke aldırmasaydım diyip duruyorum ya bişey olduysa kurdukça kuruyorum.kanama bir kaç damla oldu oda koskoca iğneden oldu şimdi durdu bişey olsaydı belli olurdu değilmi pazartesiye uyumak yok artık bana tekrar test yapacam.o kadar acı çektim o kdar emek ona yanıyorum bunca yılın acısı
pirayeeeeeeeee nabbberrr canımmmm?
açılın bende geldim:)) kızlar pıhtılaşmaya baktırmıştınızmı siz benim dangalak dr.baktırmamış önceden şimdi nerde yapıcam bilmiyorum burda medikale felan sordum biz yapmıyoruz cerrahpaşaya git dediler.özel lab.da 540 lira dedi..acaba herhangi bir fakülte hastanesi yapmıyomu??
Badezuzum canım bana da bakılmadı sanırsam yaaaa, şu pıhtılaşma tahlilinin kısa adı falan varmı? Bi keresinde zilyon tane test yaptırmıştım yaklaşık 250 tl vermiştim, onun içinde varmı yok mu bilmiyom. Ama ben de merak ediyorum şu pıhtılaşma olayını. Ecoprinide kullanmıyorum ....
gerçi ben daha hiç hamile kalamdam bile, düşük yaşamadım yani, kan pıhtılaşmasını kafama sokmiiiiin diyorum ama bi taraftanda şimdiden tedbir almak gerek diye de düşünüyorum. Bi bakayım bari ben de test sonuçlarıma... Offff yaaaa sahi ben hiç hamile kalamadım daha... Allahım du defa sağlıkla bir hamilelik nasip etsin inşallah :)
açılın bende geldim:)) kızlar pıhtılaşmaya baktırmıştınızmı siz benim dangalak dr.baktırmamış önceden şimdi nerde yapıcam bilmiyorum burda medikale felan sordum biz yapmıyoruz cerrahpaşaya git dediler.özel lab.da 540 lira dedi..acaba herhangi bir fakülte hastanesi yapmıyomu??
Aaaaaaaa gülemcim sen de burdasıııın, iiiim canım yaaaaa nepiiiim işte... bütün gün plan yapıp durdum istanbula ne zaman gidicem tedavi ne zaman başlıcak ilaçlar transfer falan :) :) :) :)Plan yapmıcam demiştim, yine önümde takvim kafayı yiyorum :) Sen nasılsın canım yaaaa,gezip tozsaydın bugün gol bol. kendine zaman ayırsaydın, naptın bakalım
canım banada bakılmadı,ama bitane kaybım var diye gebelik oluşursa kan sulandırıcı iğne yaparız demişti doktor..özel lab yaptırma yaaa çok pahalı..elindekileri devlette yaptırcaksın simi?oraya gidince sorarsın,orda yazmıyosa istem yaptırırsın.bu arada o adamın verdiği tahllilleri yaptıracaksın dimi?yeni doktorunla başlasaydın ya.belki başka şeylerde ister..
ya bu hep bilinen hormon tahlilleri amh tsh fsh felan fişmekan bende pıhtılaşma bakılması gereken bir testti ama ben genetikle beraber yapılıyo sanmıştım eski dr.un kulakları çınlasın:)yaptırayım aradan çıksın dedim 1 ayı buluyo çünkü diğerleri gibi değil..yok bakayım fakülte has. sinde yapıyolarsa orda yaparım artık........
]
canım banada bakılmadı,ama bitane kaybım var diye gebelik oluşursa kan sulandırıcı iğne yaparız demişti doktor..özel lab yaptırma yaaa çok pahalı..elindekileri devlette yaptırcaksın simi?oraya gidince sorarsın,orda yazmıyosa istem yaptırırsın.bu arada o adamın verdiği tahllilleri yaptıracaksın dimi?yeni doktorunla başlasaydın ya.belki başka şeylerde ister..
canım burdayım..takılıyom:) plan yap tabii de stres yapma..bi işe yaramıyo valla söyliim..tabi senin ilk tedavin heyecanlanman doğal..inşallah ilk ve son olsun...ben bütün gün temizlik yaptım,en güzel böyle rahatlıyorum..kaç haftadır yapamayınca bugün adetle uyandım,kahvaltıdan sonra başladım..eşimden yardım bile istemedim vallahi..sonra çıktık bişeyler yemeye..keyfim yerinde..salı günü gitcem neneye:)
ya bu hep bilinen hormon tahlilleri amh tsh fsh felan fişmekan bende pıhtılaşma bakılması gereken bir testti ama ben genetikle beraber yapılıyo sanmıştım eski dr.un kulakları çınlasın:)yaptırayım aradan çıksın dedim 1 ayı buluyo çünkü diğerleri gibi değil..yok bakayım fakülte has. sinde yapıyolarsa orda yaparım artık........
canım doktorun senin hikayeni dinlediği anda isteyeceği ilk tahlil bence bu..valla bence mutlaka yaptır tedaviyede öyle başla..ya bana çoook zaman oldu hormon bakılmayalı,yani fsh falan...iş tüpe kalınca artık o nolursa olsun önemli değil diyo doktor..muyene daha önemli diyo..bende baktırmak istemem.şimdi canım sıkılır..
Ohhhhh ellerinde sağlık,mis gibi olmuştur evin şimdi :) :) gitçen yani neneye kesin, hadi bakalım merak ettim şimdi. Ben de yaptım şu göbekten nabız bulma olayını benim göbektende ses çıkmadı yaaaaa.... Göbekte nabız falan yok... bi de sakın soğan sokuşturma olaylarına felan girme şekerim. Bırak soğan eksik kalsın.... Bi de işkillenirsen yaptırma sakın. Ayyyy Allah korrusun, ben çok korkarım öleeee şeylerden. Sakatlanmayasın bide oralarda, baktın gördün canını acıtıyo nene atıver üstünden :) :) :) hahahahahahaaa ayyy kendi kendime gülüyorum urda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?