Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

geçmiş olsun cnm üzme kendini bişey olmamıştır inş. rabbim korur meleğini..ama bişey sorucam ohss olduğunu bile bile nasıl trnasfer yaptılar genelde dondurup diğer aya yapıyolar transferi..sen hangi merkezdeydin cnm..içini ferah tut dua et hiç birşey olmaz inş.

Melodi canım benim yaaaaa, hadi bakalım inşallah güzel şeyler olacak. Şimdiden kendini dinliyip belirti arama canım, sadece kendine dikkat et, sağlıklı şeyler tüketmeye çalış ve stres yapma sakın.Olumlu düşüncelerni kaybetme lütfen. Transferini başka doktorun yapmasına da üzülme sakın canım benim. Sonuçta onlar bir ekip. Düşünme şimdi geçmişi, sen kendine bak bu saatten sonra. Dİkkat et, bol bol dinlen. Herşey güzel olacak canım.

canım çok geçmiş olsun..ben hiç duymadım böyle bi işlem?ama demek ki uygulanan bişey,risk olsa yaparlarmı?endişe etme,üzersin bebişini..

MEkselin canım benim yaaaaa, üzülme lütfen, inan döktüğün her gözyaşı bebeğine daha çok zarar veriyo. Tehlikeli bir işlem olsaydı yapmazlardı d,ye düşünüyorum tatlım. Sen şimdi kendini düşün birazcık, sen nekadar güçlü olursan bebeğin içerde o kadar rahat olacak. Lütfen kendini strese sokup bebeğini de strese sokma tatlım.Hersey geçecek. Allahın izniyle bebeğini kucağına da alacaksın tatlım. Allaha dua et bol bol.Senin adına bende dua ediyo olucam inan. Allahım minik yavrunu kouyacaktır. Üzme kendini...

açılın bende geldim:)) kızlar pıhtılaşmaya baktırmıştınızmı siz benim dangalak dr.baktırmamış önceden şimdi nerde yapıcam bilmiyorum burda medikale felan sordum biz yapmıyoruz cerrahpaşaya git dediler.özel lab.da 540 lira dedi..acaba herhangi bir fakülte hastanesi yapmıyomu??

pirayeeeeeeeee nabbberrr canımmmm?

Aaaaaaaa gülemcim sen de burdasıııın, iiiim canım yaaaaa nepiiiim işte... bütün gün plan yapıp durdum istanbula ne zaman gidicem tedavi ne zaman başlıcak ilaçlar transfer falan :) :) :) :)Plan yapmıcam demiştim, yine önümde takvim kafayı yiyorum :) Sen nasılsın canım yaaaa,gezip tozsaydın bugün gol bol. kendine zaman ayırsaydın, naptın bakalım

Badezuzum canım bana da bakılmadı sanırsam yaaaa, şu pıhtılaşma tahlilinin kısa adı falan varmı? Bi keresinde zilyon tane test yaptırmıştım yaklaşık 250 tl vermiştim, onun içinde varmı yok mu bilmiyom. Ama ben de merak ediyorum şu pıhtılaşma olayını. Ecoprinide kullanmıyorum ....

vallahi şimdi elimde kağıt alık alık bakıyorum sizin merkezdeki dr.verdi birçok isim var ama topicteki kızlar trombofin mi ne bişey yazmışlardı...bendeki testte faktörler var bikaç tane ,mthfr var,apo var ace felan böyle şeyler yazılı ayrı ayrı ?????? inş. yapılmıştır yapılmadıysa yaptır cnm baştan tedbir alınır..

gerçi ben daha hiç hamile kalamdam bile, düşük yaşamadım yani, kan pıhtılaşmasını kafama sokmiiiiin diyorum ama bi taraftanda şimdiden tedbir almak gerek diye de düşünüyorum. Bi bakayım bari ben de test sonuçlarıma... Offff yaaaa sahi ben hiç hamile kalamadım daha... Allahım du defa sağlıkla bir hamilelik nasip etsin inşallah :)

önce amiin diyeyim de evet takma kafana anlamazsan da testlerden dr.una gelince sorarsın yapılmışmı diye ben genetik içinde buna da bakılıyo sanmıştım meğer bakılmamış.evet ayrıca bir düşük bile yapmış olsan bakmıyolar genelde iki üç düşük sonrasın da bakılıyo......

canım banada bakılmadı,ama bitane kaybım var diye gebelik oluşursa kan sulandırıcı iğne yaparız demişti doktor..özel lab yaptırma yaaa çok pahalı..elindekileri devlette yaptırcaksın simi?oraya gidince sorarsın,orda yazmıyosa istem yaptırırsın.bu arada o adamın verdiği tahllilleri yaptıracaksın dimi?yeni doktorunla başlasaydın ya.belki başka şeylerde ister..

canım burdayım..takılıyom:) plan yap tabii de stres yapma..bi işe yaramıyo valla söyliim..tabi senin ilk tedavin heyecanlanman doğal..inşallah ilk ve son olsun...ben bütün gün temizlik yaptım,en güzel böyle rahatlıyorum..kaç haftadır yapamayınca bugün adetle uyandım,kahvaltıdan sonra başladım..eşimden yardım bile istemedim vallahi..sonra çıktık bişeyler yemeye..keyfim yerinde..salı günü gitcem neneye:)

dew in doğum günüymüş bu gün...
DEWWWWWWWWWWWWWWWWW
MUTLU,SAĞLIKLI,HUZURLU,EŞİNLE,BEBİŞİNLE BÜTÜNNNN AİLENLE NİCE YILLARA CANIM BENİM...
ÖPTÜÜÜÜMMMMMM..

ya bu hep bilinen hormon tahlilleri amh tsh fsh felan fişmekan bende pıhtılaşma bakılması gereken bir testti ama ben genetikle beraber yapılıyo sanmıştım eski dr.un kulakları çınlasın:)yaptırayım aradan çıksın dedim 1 ayı buluyo çünkü diğerleri gibi değil..yok bakayım fakülte has. sinde yapıyolarsa orda yaparım artık........

canım doktorun senin hikayeni dinlediği anda isteyeceği ilk tahlil bence bu..valla bence mutlaka yaptır tedaviyede öyle başla..ya bana çoook zaman oldu hormon bakılmayalı,yani fsh falan...iş tüpe kalınca artık o nolursa olsun önemli değil diyo doktor..muyene daha önemli diyo..bende baktırmak istemem.şimdi canım sıkılır..

Ohhhhh ellerinde sağlık,mis gibi olmuştur evin şimdi :) :) gitçen yani neneye kesin, hadi bakalım merak ettim şimdi. Ben de yaptım şu göbekten nabız bulma olayını benim göbektende ses çıkmadı yaaaaa.... Göbekte nabız falan yok... bi de sakın soğan sokuşturma olaylarına felan girme şekerim. Bırak soğan eksik kalsın.... Bi de işkillenirsen yaptırma sakın. Ayyyy Allah korrusun, ben çok korkarım öleeee şeylerden. Sakatlanmayasın bide oralarda, baktın gördün canını acıtıyo nene atıver üstünden :) :) :) hahahahahahaaa ayyy kendi kendime gülüyorum urda

Canım walla ben de her tahlil öncesi bi stres oluyom, bi gerim geri geriliyom yani... Boşver yaptırma şimdi tahlil felan. Sen bir iki ay kendine vakit ayır canım, kendine dikkat et sağlıklı beslen falan. Şu neneye de çok takılma bak :) :) :)ben nene olayına pek ısınamadım :)

DEWWWWW canım benim doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnnnn, bu doğum günün en güzellerinden biridir, bebeğinle ilk doğum günü, ne mutlu size :) :) :)

iyi oldu rahatladım valla...hehehe benide güldürdün..kız ne soğanı yaa..ben şu tamponları bile kullanamıyorum,içime kaçacak gibi geliyo:))) yok soğan falan ıyyyyyyyyy....ya teyze o arkadaşa senin bu halde olmazmış zaten boşuna tedaviye gitmişsin demiş,kadın hamile ya şimdi...banada kızım sen uğraşma falan derse naparım diye düşünüyorum şimdi:) offf...kadını proflardan daha ciddiye alıyorum ne yalan söyliiim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…